Pokaż pełną wersje : Jaka roznica??
Powiedzcie mi jedna rzecz.Czy dark helmet jest lepszy od steel'a??Ten sam arm ale spotkalem sie z opiniami ze Dark jest o klase wyzszy to znaczy ze lepszy.Ja w to nie wieze ale zawsze sie lepiej upewnic. :)
Jest lepszy, bo:
1) Ładniej wygląda
2) Trudniej go znaleść
3) Łatwiej go sprzedać, i za wyższą nieco cenę
Po za tym różnic niema żadnych. A trzecią czapką z tej serii jest strange helmet, który równierz różni się wyłącznie wyglądem.
Dodam tylko że dark helmet jest legendarnym przedmiotem ale nic to nie daje zawzse patrz na defens to ci powie które ejst lepsze
Legendarnym??? Że niby co? Przecież tego jest na pęczki.
PS : siemana bober, kope lat :)
Ja tam osobiście wole Dark Helmeta,ładniejszy xD
Ps.Czy ten nemesis co myśle ?
hmmmmm zalezy o kim myslisz.Ujawnij sie :)
Oryginalnie dodany przez matkus
sorry ale gdzie je mozna znalezc?
Diamentowe Ostrze
20-09-2003, 18:21
zapomniales dodac strange helmet wszystkie to ten sam shit a cenami sie rozna a to ze sa legendarne czy nie se mozesz wsadzic byle by mialo jak najwiecej armora i to sie liczy:)
Zilch Predator
20-09-2003, 20:27
Ja mam takie jedno pytanko? za ile mozna kupic od kogos stell boots?
Dark Hulatinz
20-09-2003, 21:28
Dark Helmet chyba jest lżejszy :| a co do Steel Boots to nigdy nie widzalem ze ktos sprzedaje :/
Stell bot's : cena zależy od światu na jakim grasz , np : na Novie chodzą po 70 k (tyle samo co BoH-y :D)
A ja uważam że dark helmet jest lepszy.
no wlasnie dark lepszy :D
Lord piccolo
22-10-2003, 17:12
Dark helmet da się sprzedać za więcej niż stell helmet po za tym nic
Lord Piccolo: Czlowieku opamietaj sie. W 5 dni (od 17.10) nabiles prawie 70 postow. Nie mialbym pretensji jakbys pisal przydatne rzeczy a ty wygrzebujesz tematy sprzed 2 miechow i "walisz" tu jeszcze takie smuty.
Na TYM forum nie sciagamy sie kto ma wiecej postow tylko toczymy sensowne rozmowy o Tibii i nie tylko. Tak wiec pomysla zanim cos napiszesz.
z Darkiem jest tak że żadko wypada z cyców i chyba jest lżejszy od steela ale nie jeste pewien ?(
Oryginalnie dodany przez N!k0N^
z Darkiem jest tak że żadko wypada z cyców i chyba jest lżejszy od steela ale nie jeste pewien ?(
Oba Steel i Dark helmet waza dokladnie 46.0oz, tyle ze Dark Helmet wypada mniej wiecej z jednego na 200-400 cyklopow, a Steel helmet wypada w 1 na 20 smokow (i z czegos tam jeszcze)
Ladniejsz jest dark helmet i na dodatek jest legenderny a steel nie
darka jest ciezko znalesc a steel czesto z dragów wypada
(ja wo,e draka) :D
Na tibia.de w opisie Dark armor jest napisane ze to legandarna zbroja, ktora posiada jakąs tam super moc aktywujaca sie po zebraniu całego dark-setu. Zatem dark helmet jako czesc tego zestawu rowniez jest legendarny.
P.S. Z tą super mocą to tylko taka bajeczka wymyslona przez CIPów.
A jeszcze do Dark Hulatinz: steel helmet i dark helmet ważą tyle samo. Dark wypada z cyklopów, a steel oprócz smoków to na pewno z dwwarfów guardów.
Jest identyczny, ale mówi się niby że jest legendarny ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.