DarkBraver
13-10-2003, 19:47
Witam wszystkich, jest to moj pierwszy post na tym forum niestety wynikajacy wylacznie z mojej niewiedzy. Jeżeli wczescniej wystapil post o zblizonym temacie/tematyce - przepraszam za zasmiecanie.
Wracajac do tematu - jako ze jestem szczesliwym uzytkownikiem lina, nie moge na ten system narzekac... caly bol sie zaczyna gdy chce pograc w tibie... niedosc ze łaczenie sie do gry jest strasznie długie i monotonne to jeszcze nie potrafie wykonywac co niektorych czynnosci... przez co jestem ciagle okradany. A ze klient na lina wyglada zupelnie inaczej niz ten spod winshita zazwyczaj nawet nie wiem kto mnie okradl... jezeli ktos moze udzielic mi odpowiedzi na ponizsze pytania, z gory wielkie dziękuje.
1. Jak <i czy wogule można> uzywac opcji Trade
2. Czy uruchomioną Tibię można Zmaksymalizowac, lub zwiekszyc rozmiar okna ?
3. czy istnieje Funkcja napisania do WSZYSTKICH ?
4. jak moge dodac kogos do listy Vip-ow ? <nigdy nie wiem kto jest inline>
5. Czy istnieje może inny klient/patch Klienta Tibii Dla Linuxa, w jakis sposob ułatwiajacy grę ?
Wracajac do tematu - jako ze jestem szczesliwym uzytkownikiem lina, nie moge na ten system narzekac... caly bol sie zaczyna gdy chce pograc w tibie... niedosc ze łaczenie sie do gry jest strasznie długie i monotonne to jeszcze nie potrafie wykonywac co niektorych czynnosci... przez co jestem ciagle okradany. A ze klient na lina wyglada zupelnie inaczej niz ten spod winshita zazwyczaj nawet nie wiem kto mnie okradl... jezeli ktos moze udzielic mi odpowiedzi na ponizsze pytania, z gory wielkie dziękuje.
1. Jak <i czy wogule można> uzywac opcji Trade
2. Czy uruchomioną Tibię można Zmaksymalizowac, lub zwiekszyc rozmiar okna ?
3. czy istnieje Funkcja napisania do WSZYSTKICH ?
4. jak moge dodac kogos do listy Vip-ow ? <nigdy nie wiem kto jest inline>
5. Czy istnieje może inny klient/patch Klienta Tibii Dla Linuxa, w jakis sposob ułatwiajacy grę ?