zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mój pierwszy film - 16lvl killed mino guard and berserker =]

Metoxis
09-09-2006, 19:15
http://rapidshare.de/files/32522333/castle_Metoxis.rec
Mój pierwszy film :baby:
Metoxis zabija berserkera i mino guarda B) itd. [ kolo AB ]
Oceńcie ją, tylko pamiętajcie, że to moje pierwsze dzieło :baby:

PS Sorry za to przerwanie na końcu filmu, net mi wtedy siadł :/

Always hunted
09-09-2006, 20:26
Hah, pierwszy film jak pierwszy film, ani źle, ani dobrze :P bez obrazy ofc

Ale i tak gratz swoich (pierwszych?) M-Guarda i Zerka :)

Lubie być kurde miły dla newbie xD

Upierz
09-09-2006, 20:35
Lubie być kurde miły dla newbie xD
Ja... Ja... Ja też chce! :cup:

Noo gz! Dobrze, że tam na końcu nie padłeś jak ci net padł...
P.S.Ironia -.-

Dundee
09-09-2006, 21:25
omG nie ma czym sie chwalic ale spoko.

Metoxis
10-09-2006, 08:12
Wtedy kiedy net padl chcialem zabic jeszcze zerka tam na górze i tego na dole X(

BTW niedawno gdy bylem z kolega na hunterze, tez mi net padl ;( na szczescie mialem rzucone utamo vita

PS Postaram sie nagrac cos ciekawszego... :D

wizu
10-09-2006, 17:11
no przydało by się ;)

noobowaty mistrz
10-09-2006, 17:37
Ehhhh jarac sie zerkiem n/c
na 6 lvlu mozna spokojnie za*ebac go -.-

Metoxis
10-09-2006, 17:39
Ehhhh jarac sie zerkiem n/c
na 6 lvlu mozna spokojnie za*ebac go -.-

Zerkiem sie nie jaram, tylko pomyslalem ze zabicie go uatrakcyjni filmik =] Nie wiem czym go zabijesz na 6lvl... LMM'ami?? :D

Zreszta nie karmmy trolla :baby:

Grebol
10-09-2006, 18:12
Zerkiem sie nie jaram, tylko pomyslalem ze zabicie go uatrakcyjni filmik =] Nie wiem czym go zabijesz na 6lvl... LMM'ami?? :D

Zreszta nie karmmy trolla :baby:

Dziecko podjarało sie ze sklepało Zerka i Guarda-.-
Zal.pl
Ten film umiesc w animal planet tam pomogą Ci wyjsc z tej chorby na głowe.
I trollem to jestes tutaj tylko Ty:(

POzdro
Gremb

Felux
10-09-2006, 18:31
@grebol
uspokoj sie , wez jakies tabletki czy cos...

Dla ciebie moze wyzwaniem jest demon czy orshabaal dla innych moze to byc Orc berserker czy minotaur guard..
Zanim zaczniesz kogos oskarzac o "trollowanie" (xd) na forum to pierw przeczytal co oznacza slowo TROLL..

noobowaty mistrz
10-09-2006, 18:51
Ja moim sorcem na 6 lvlu i 15 mlvlu mam zerka na 2 strzaly z sd.
Dla ciebie moze wyzwaniem jest demon czy orshabaal dla innych moze to byc Orc berserker czy minotaur guard..

Orsh solo? Puknij sie w ten ... łeb.

Metoxis
10-09-2006, 19:18
Coś musialeś troche nabijac ten 15mlvl, skoro na 6lvl masz 25many... 8o

On nic nie pisal o solowaniu Orsha...

Ile razy mam powtarzac, ze nie jaram sie zabijaniem zerka. To poprostu normalny przeciwnik, tak jak ork czy scout...

Jwitos
10-09-2006, 19:21
Zal.pl

POzdro
Gremb
Ohhhh dawaj, wbij 16 lvl i idź solo na zerka i guarda ohhhh :D
Zobaczymy mishchu jak to robi pr0 :D

Izull
10-09-2006, 19:36
Zal.pl

POzdro
Gremb

Pokaż swój filmik. Cieszyś się bo wziąłęś sobie avatar z tapet na komórki?
Klient powiedział, że to jego pierwszy film, więc zachowaj dla siebie komentarze, że Ty byś zrobił to lepiej. Chcesz to oceń ten film negatywnie, napisz, że film jest nudny bo pokazuje tylko to i to, ale nie obrażaj go i nie wywyższaj się. Do tego jak widać koleś jest newbie, ale przynajmniej nikogo nie obraża, nie używa wulgarnego słownictwa i pisze bez żadnych błędów, co szczerze powiedziawszy rzadko się tu na forum zdarza.

Co do filmu: Gz solo. :P

noobowaty mistrz
10-09-2006, 21:42
Coś musialeś troche nabijac ten 15mlvl, skoro na 6lvl masz 25many...
Na 8 lvlu nabilem bodajze 19 mlvl a potem dedlem kilka razy zeby miec 6 lvl. To nic trudnego. :P

jubilatki
10-09-2006, 21:56
http://rapidshare.de/files/32522333/castle_Metoxis.rec
Mój pierwszy film :baby:
Metoxis zabija berserkera i mino guarda B) itd. [ kolo AB ]
Oceńcie ją, tylko pamiętajcie, że to moje pierwsze dzieło :baby:

PS Sorry za to przerwanie na końcu filmu, net mi wtedy siadł :/

Gz. Dla mnie zerk, guard rowniez byl kiedys wielkim wyzwaniem. Nieprzejmuj się glupimi komentarzami paru osób.

pozdro

Xenter
10-09-2006, 22:00
Ty stary wymiatasz znajdz sobie jakis klan i bendziesz chodził na hunty zerków i mino guardów może poleci wam jakis brass armor ; )

Ashi
10-09-2006, 22:13
BTW niedawno gdy bylem z kolega na hunterze, tez mi net padl ;( na szczescie mialem rzucone utamo vita

Taa filmik niezly ale mi chodzi o pojeb***
czar "utamo vita" to jest do du**
jak ci sie mana skonczy to brak czarów i
ruzczki dla druta to naprawdeb pech -.-'
wydalam 450gp na smiecia ;( moglam se
kupic exevo pan jak bym se dorzucila -.-

jubilatki
10-09-2006, 22:17
ruzczki

chyba nie ruszczki tylko różdżki?

Metoxis
11-09-2006, 06:32

Utamo vita przydatne jest przy ucieczkach.Hi-lvl sorcererowie często go wykrzystują na pojedynkach, wypadach na dragi itp. Bardzo przydatny czar...

Felux
11-09-2006, 07:04

Jakbys mial nieco wiecej niz 14 lat to bys zrozumial slowo Ironia oraz to ze mowie ogolnie :-)

A pozatym tutaj mamy komentowac jego wyczyn czyli zabicie zerka czy mino guarda , a nie twoje :-)

jubilatki
11-09-2006, 07:51

wiesz... bo jest cos takiego jak mana fluid. Ja przy sobie mam zawsze przynajmniej 5 bp mana fluidow. Chyba ze masz 20 lv, zrobisz utamo zejdzie te 300~many i niemozesz nic zrobic :l

Orion12
16-09-2006, 03:20
wiesz... bo jest cos takiego jak mana fluid. Ja przy sobie mam zawsze przynajmniej 5 bp mana fluidow. Chyba ze masz 20 lv, zrobisz utamo zejdzie te 300~many i niemozesz nic zrobic :l

(moj kolega jest drutem i wali z ruszczki a ja jestem knajtem i wale z axa) hahaha co do filmiku to torche nudny ale jak na twoj lvl to spox :>
na przyszlosc bierz manaski ze soba ..

Felux
16-09-2006, 12:39
*****? hmmm?
@down
Watek- Keylogger?

Upierz
16-09-2006, 14:38
Ile razy mam powtarzac, ze nie jaram sie zabijaniem zerka. To poprostu normalny przeciwnik, tak jak ork czy scout...
To po cholerę dawałeś ten film na forum?? Może zaraz dasz film pt. "Rat solo na 1 lvlu", uzasadniając się, że to normalny przeciwnik n/c

Polacy... rzeczywiście 450gp to majątek.

Możliwe, że to była ironia, ale sądząc po całym poście raczej nie.

Marczio
16-09-2006, 19:26

kolega jest akurat knajtem...
kolega jest akurat knajtem...
kolega jest akurat knajtem wali z yyy aksa
wali z yyy aksa
a ja jestem ezzzzt
a ja jestem ezzzzt
a ja jestem ezt druidem i wale z RUSZCZKI
wale z RUSZCZKI

migulu
16-09-2006, 19:34
Witam. Nie ogladalem jeszcze filmu bo patrzac na twoj oblesny i dziecinny opis tego filmu siekiera mi z pokrowca wychodzi... Widze ze jestes taki zajebisty ze potrafisz zabic jakiegos pierdolonego mino guarda i "zenona" z sd. Bardziej efektowniejszy film bylby jakbys zabil szczura z sd i wylecialo by ci z niego ciastko. A teraz proponuje zebys kupil sobie kamere poszedl do piaskownicy z kolega, poustawial wiaderka na murku i jebal do nich z procy i wystawil ten film na forum top ten idiotow. Powinienes znalezc sie w pierwszej trojce. A teraz skroce to co napisalem wyzej - Wy*******aj z takimi filmami (najlepiej do zlobka/piaskownicy). X(

@down

Co mam do niego ? otoz to proste na*******a smieciami na forum jak gownem po polu. A ty stul morde widze ze avatar wybrales sobie celnie. Idz pograc sobie w bierki i przy okazji odwiedz strone www.zal.pl.

jubilatki
16-09-2006, 19:46
@up

a tobie co? jakas nerwica? oco masz do niego pretensje, zrobil ci cos? niepodoba ci sie film to nieogladaj, nie komentuj

Heram_Elion
16-09-2006, 21:11
nawet go nie sciagnei nie obejze bo niema tam nic ciekawego..
w ogole po co zamieszczasz taki film tutaj.. -.- juz byś zabil chociaz dragona ale to i tak sie nie oplaca zamieszczac tutaj... ludzie po co wy takie gowna dajecie pomyslcie...

jubilatki
16-09-2006, 21:18
@up

m.in. poto zamieszczaja takie filmy zeby poszczycic sie swoim osiagnieciem. Jak juz wczesniej mowilem dla jednego zabicie zerka to mistrzostwo swiata, dla drugiego drag a jescze dla kogo innego moze to byc demon :) fakt ze takie filmik niezabardzo ciesza sie ogladalnoscia, ale dla kogos moze to byc przydatny filmik np. dla takiego newbie ktory niezna siły zerka

filmiku tez niesciagalem ;)

Upierz
16-09-2006, 21:58
Witam. Nie ogladalem jeszcze filmu bo patrzac na twoj oblesny i dziecinny opis tego filmu siekiera mi z pokrowca wychodzi... Widze ze jestes taki zajebisty ze potrafisz zabic jakiegos pierdolonego mino guarda i "zenona" z sd. Bardziej efektowniejszy film bylby jakbys zabil szczura z sd i wylecialo by ci z niego ciastko. A teraz proponuje zebys kupil sobie kamere poszedl do piaskownicy z kolega, poustawial wiaderka na murku i jebal do nich z procy i wystawil ten film na forum top ten idiotow. Powinienes znalezc sie w pierwszej trojce. A teraz skroce to co napisalem wyzej - Wy*******aj z takimi filmami (najlepiej do zlobka/piaskownicy). X(
Hahahah pwnt :D

sliver
17-09-2006, 01:31
co do filmu tematu i komentow to :

o ja pierdole !