Pokaż pełną wersje : Minimalny poziom do zabicia...
Już od jakiegoś czasu mnie to dręczy.
Postanowiłam zostać Rookstayerem i nie wybierać się na Main. Zastanawiam się, jaki lvl jest potrzebny do zabicia minotaura bez potrzeby faszerowania się life fluidem. Chodzi mi też o inne potwory, np. Orc Spearman.
Jak się postarasz to i na 1 ubijesz...
W najlepszym eq dostępnym na rooku, myślę, że od 8 możesz tam już normalnie expić... W sumie to na rooku się niezbyt znam, ale mino nie są takie silne.
Btw, nie będzie szybciej na wolfach?...
Kasztaniaczek
10-09-2006, 07:26
z katana-maca-carlin swordem z 15-16 swordem lejesz juz na loozie nawet na 1 lev(tylko potrzeba dobre eq no i ten z 14-15 shield ;p
tak jak up, lepiej na wolfach =]
ciekawe jak chcecie nabic takie skille na 1 lvlu ? jak nawet trenujecie to i tak do takich skilli przez samo zabijanie potworków wpadnie z 3 lvl
@Up: A ile expa daje deer?0?No to w czym problem?
Wystarczy bić deery, chickeny, rabbity i sheepy do "wymaganych" skilli.
Od 8 lvla mozesz bic z hatchet,katana,mace dasz rade :D no jeszcze EQ najleprze ;)
Przepraszam za błedy ort. :)
Ja najpierw zawsze ide zdobywac ciala szczurow i je sprzedawac pozniej trenuje do ok 14 14 i lece na wolfy
tak jak juz ktos wczesniej powiedzial
Sa tez szybsze zdobywania kasy np. dowanie niby life potionow=slim albo ctrl +l/q
@Up: A ile expa daje deer?0?No to w czym problem?
Wystarczy bić deery, chickeny, rabbity i sheepy do "wymaganych" skilli.
pomysl troszke jak by bil tylko to co ty tu wymieniles to by napewno daleko nie zaszedl bo by mu nie lecial shielding a przez to po dluzszej chwili i sword/club/axe
ja ci powiem ze do blokniecia mino wystarczy najlepsze eq i 14 shielda a zeby solnac bez ladowania w siebie life fluidow przydalo by sie wyskilowac z 18/18
Dregar jest moim zdaniem najbliższy prawdy, ostatnio zrobiłem rookstayera to przy najlepszym EQ minosa bez użycia LF można na skilach 17/17 ubić tylko się troche namęczysz, wiadomo z wyższymi skilami idzie już sporo łatwiej. Na spearmana wystarczą niższe ale on jest na tyle wredny że zawsze ci może zjechać życie na reda węc musisz się pilnować...
Z luku z 13 dystem to na 1 lvl mozesz zabic
Drzamich
11-09-2006, 15:06
Już od jakiegoś czasu mnie to dręczy.
Postanowiłam zostać Rookstayerem i nie wybierać się na Main. Zastanawiam się, jaki lvl jest potrzebny do zabicia minotaura bez potrzeby faszerowania się life fluidem. Chodzi mi też o inne potwory, np. Orc Spearman.
To zależy od potworka.
Wiem to z doświadczenia.
Jeden minos nic ci nie robi, szybko się go zabija i jest super loot, a drugi bije mocno, bije się go długo a loot to mięso.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.