Pokaż pełną wersje : Pyanie O Huntera
Royal Matis
10-09-2006, 13:43
Mam Pytanko O Huntera KtÓry Jest Nad "mount Streun"(jakioŚ Tak)
W Jakich Ilosciach On Wystepuje I Czy Dam Rade Go Ubic ?(sorcrcer 30 Lvl 29 Mlvl Eq Blue Robe Plate Legi Drag Shield Wand Of Cosmic Energy) Czy Wziasc Jakes Runki Plx O Odpowiedz
spokojnie go pokonasz. występuje on tam samotnie (nie liczac goblinów poziom niżej). weż ze 3 uhy na wszelki wypadek ale spokojnie sie uleczysz maną. wchodzisz oczywiscie na full defie. Jedyny mankament to to że hunter ucieka a WoKE ma 1sqm zasiegu. Proponuje ci wiec dla sportu zabić huntera na zamku (w północno-wschodniej wieży) koło AB.
Jeśli jest tam jeden, to wystarczy 1 runa gfb i po sprawie. Na 23 lvlu sorcem z 34 mlvl zabiłem w ten sposób 2 Huntery w outlow campie
PiKA.pIka
10-09-2006, 14:56
spokojnie go pokonasz. występuje on tam samotnie (nie liczac goblinów poziom niżej). weż ze 3 uhy na wszelki wypadek ale spokojnie sie uleczysz maną. wchodzisz oczywiscie na full defie. Jedyny mankament to to że hunter ucieka a WoKE ma 1sqm zasiegu. Proponuje ci wiec dla sportu zabić huntera na zamku (w północno-wschodniej wieży) koło AB.
Na zamku jak sie go tak boisz. Ja go tam na 12 lvl lalem. Jest ciasno-stoisz na srodku i walisz go z wanda.
@dreggi
mialem to samo napisac :p
Royal Matis
11-09-2006, 14:21
A moge pykać go z EXPLO??? Bo mam akurat 31 lvl i moge je robic:D
A ja myślałem, że to jest Femo(u?)r hills.
Profesormarian
11-09-2006, 15:22
Nad mount sternum są dwa, wal z hmma, ma tylko 150 zycia.:)
Nad mount sternum są dwa, wal z hmma, ma tylko 150 zycia.:)
dokładnie, poprzedni "znawcy" wypowiadali się na temat tego na Fermour Hills. Nad Mount Sternum są 2 na ogół chodzą razem przy rzeczce(po drugiej stronie kopalnie się zaczynają) HMMy wystarczą:)
noobowaty mistrz
11-09-2006, 18:11
Runy na huntera? Zal.pl
@topic
Bierzesz wanda, manasy i lejesz. -.-
a na 23 lvl 10mlvl pall dam rade go ubic czy lepiej uciekac?(skill 63)
noobowaty mistrz
11-09-2006, 18:42
oczywiscie ze dasz rade bo masz go na 2-3 strzaly z bolta.
Ale miej na wszelki wypadek mane na exura gran/vite.
Bubi Bubinson
11-09-2006, 20:26
@ognik
@royal matis
Mam nadzieje ze robicie to dla "sportu" :)
ale jeśli chodzi wam o sniper gloves to przygotujcie sie na dluższą zabawę
Mnie wypadly po ubiciu z 60 szt dopiero .....
Patysiak
11-09-2006, 20:27
Tu jest problem bo to hunter ucieka xD. Wali dość mocne hity (ms, demon shield, blue robe, c legi, rh, woi, bohy, 26 shielding) i nierzadko po 60-70 wiec w Ciebie jeszcze więcej może zadać. Polecam bolty, jak na fermur hills (przy goblinach, poziom +3) to można spróbować up/down. Polecam mieć wpisany czar leczące (exura gran/vita) i palec na enterze :P Pozdro
noobowaty mistrz
11-09-2006, 20:30
@up
To zes wymyslil. N/C
A nie lepiej byloby bo po prostu miec ustawioną exura vite/gran w hotkeyach? -.-
kamil35s
14-09-2006, 08:24
Dasz Rade Spokojnie Z Wanda Ale Nie Musisz Pisac Kazdego Wyrazu Z Duzej Litery I Stawiaj Tez KrOpKi Takie Jak Te "."
Patysiak
14-09-2006, 13:49
up nobowaty mistrz
A co coś źle? Nie powiedziałem by nie mieć na hotkeyu tylko by mieć wpisaną a to różnica. Takie czary rzadko się daje by bez naciskania entera działały ponieważ przez pomyłke się możesz pozbyć dość dużej (jak dla palla) ilości many. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia to napisz prywatną wiadomość bo tak zaśmiecamy forum i możemy dostać od modka bananem xD. Pozdro
Fraxodin
14-09-2006, 13:53
Oczywiście ze zabijesz Huntera.Tylko pamiętaj o leczeniu się czarami bądz uhami , ponieważ może w Ciebie walnąć 3 razy po 70 (chyba 3 razy).A wtedy lipa i pamiętaj żeby podejść do niego jak najszybciej, bo z dystansu mocno leje.
Temat Do zamknięcia
Runy na huntera? Zal.pl
@topic
Bierzesz wanda, manasy i lejesz. -.-
ja wole zuzyc 2 uzycia hmmow niz uzywac 1-2-3 vitki :D
jubilatki
14-09-2006, 14:26
A moge pykać go z EXPLO??? Bo mam akurat 31 lvl i moge je robic:D
cos ty, explo zbyt drogie/dobre zeby uzywac je na takim gownie jak hunter!! masz 31 lv i sie go boisz...:/ ja mam 35 sorca a chodze nim sobie na gs'y, dragi
i spokojnie je ubijam bez sdkow. ty masz tylko 4 lv mniej a roznica miedzy potworkiem jest spoooora...
Wezcie sie opamietajcie to bylo jedno pytanie kolesia
a teraz powstalo jedno spamowisko :]
I co to wogole za temat -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.