Pokaż pełną wersje : Morgaroth na Morganie
witam... dzisiaj na morganie pojawil sie Morgaroth ;d;d Zrobil duza sieczke ogolnie , a co najgorsze dalej zyje :D Nie udalo sie go zabic a padli miedzy innymi Nizahe Inferno ( 2x ) 172 ek (tym samym najwyzszy lvl na morganie , spadl na 169 ) , Jofawag , Elven Jaris, Xavrass . Czy ktos jeszcze to nie wiem ale chociaz sie nie udalo nizahemu trzeba pogratulowac ze nie dal za wygrana i poszedl tam drugi raz i padl kolejny raz , ale i tak mysle ze morgaroth to b silna bestia i zeby ja pokonac trzeba miec poprostu wielkie szczescie albo duuuzy lvl :] i oczywiscie dobra taktyke. Jak to wygladalo to nie wiem ale zycze szczescia nastepnym razem :) piszcie co wiecie.;]
Lord Wlodek
10-09-2006, 22:55
No to ładna sieka :P Nizahe ladnie pokazuje zeby nie wracac w to samo miejsce po dedzie :P
Podobno ktoś tak mwalla jebnął, ze nikt nie mógł nizahe uhać :p
Ja tylko wiem ze na innym swiecie bloknal go 130+/- ek i sie udalo. Wiec to co kolega napisal u gory moze byc prawda.
@EDIT. Mozliwe z tym 157 EK xDXDxDxD bylem blisko Dx:D :D :D
Feyzzy, chodzi o 157 lvl Rosteina, z Titani?: - )
Morgaroth, Morgaroth.
Nie jest juz potworem silnym, jak kiedys 160 EK, z dobrą ekipa da rade go zabic.
GL, Morgania.
Podobno ktoś tak mwalla jebnął, ze nikt nie mógł nizahe uhać :p
Lmao Nizahe ma pecha:P Padl 2razy na orshu, teraz 2razy na morgaroth. Moze ferumbras go zrookuje oO:P:P
Petronov
11-09-2006, 19:11
Feyzzy, chodzi o 157 lvl Rosteina, z Titani?: - )
Morgaroth, Morgaroth.
Nie jest juz potworem silnym, jak kiedys 160 EK, z dobrą ekipa da rade go zabic.
GL, Morgania.
Nie, teraz jest potworem slabym i za niedlugo bedzie go mozna summonowac...
Damanrok
12-09-2006, 15:48
Ciekawe kiedy pojawią sie następni członkwie The Ruthless 7, bo narazie jest tylko 2. Jeszcze bardzeij mnie ciekawi jaki będzie z nich loot, skoro legendarny Thunder Hammer leci z Orshabaala, który jest (jakby nie patrzeć) tylko sługą...
Silvaeris
13-09-2006, 18:21
Ciekawe kiedy pojawią sie następni członkwie The Ruthless 7, bo narazie jest tylko 2. Jeszcze bardzeij mnie ciekawi jaki będzie z nich loot, skoro legendarny Thunder Hammer leci z Orshabaala, który jest (jakby nie patrzeć) tylko sługą...
Ani Orsh ani Morguś nie należą do Ruthless 7. Po więcej info zapraszam na TibiaWiki.
Dymek_sc
15-09-2006, 10:39
na któryms swiecie zostal pokonany...widzialem ssy jak mial juz koncówke hp a tam pau go jeszcze siekalo xD
Ta. To było chyba na Titanii
A czy ten, ktory zalozyl ten temat, szukal jakiegos tematu o morganie ktory juz istnieje? Nie lepiej zamiast tworzyc wiele tematow o tym co sie dzieje na morganie, pisac w "Wdarzeniach z Morgany"???
Taka moja mala propozycja to jest :P
@boorex
Jak juz cos napisalem, to na temat chyba powinienem.
Wiec gadalem z pewna osoba co byla shooterem, i powiedziala mi ze byla ostra jazda. Morgrathoor (czy jak on tam) walil zaje***e hity :p
Ciekawe jaka bedzie nastepna najlepsza bestia w Tibii :p
Siema! Jak to nie zabili tego moraktorha? ja go solowalem LOOOL
Nizache nie mogl go zabic i padl 2 x? ja go w 1 strzale biore na gole klaty
POZDRO DLA ALL LUDKOW
A czy ten, ktory zalozyl ten temat, szukal jakiegos tematu o morganie ktory juz istnieje? Nie lepiej zamiast tworzyc wiele tematow o tym co sie dzieje na morganie, pisac w "Wdarzeniach z Morgany"???
Taka moja mala propozycja to jest :P
@boorex
Jak juz cos napisalem, to na temat chyba powinienem.
Wiec gadalem z pewna osoba co byla shooterem, i powiedziala mi ze byla ostra jazda. Morgrathoor (czy jak on tam) walil zaje***e hity :p
Ciekawe jaka bedzie nastepna najlepsza bestia w Tibii :p
Idz sie utop i powiedz jak bylo ;o
Idz sie utop i powiedz jak bylo ;o
OMG! Jaki najbiacz posotow. MAszynka normalnie! Na h*j pisales ten post? Omg! Na temat sie pisze kolego. LEpiej gdybys napisal np "Morgaroth jest niezly kolo".
Ciekawe ile osob chcialo go zabic?
OMG! Jaki najbiacz posotow. MAszynka normalnie! Na h*j pisales ten post? Omg! Na temat sie pisze kolego. LEpiej gdybys napisal np "Morgaroth jest niezly kolo".
Jaki nabijacz postów jak tu nie ma licznika postów ? ;d wyjdz.
Duzo.
Jaki nabijacz postów jak tu nie ma licznika postów ? ;d wyjdz.
Duzo.
Lol jestes i tyle, a duzo mi gowno mowi!
@ ~up: on sobie z ciebie jaja robi xD Nie zdziwilbym sie gdyby Zotemut byl kontem osoby ktora bardzo lubi patrzec jak ludzie sie wkurzaja. Co mnie co do tego przekonalo ;p? Look at this:
Siema! Jak to nie zabili tego moraktorha? ja go solowalem LOOOL
Nizache nie mogl go zabic i padl 2 x? ja go w 1 strzale biore na gole klaty
POZDRO DLA ALL LUDKOW
Tutaj koles pisze jak totalny noob, który proboje sie wyroznic.
Tutaj już zaczyna sie z ciebie nabijac (tylko mu to nie wyszlo bo nie zauwazyl ze na tym forum nie ma licznika postow)
Tutaj zaś kontynuuje swoj misterny plan. Proboje zlapac was na cos innego (a nóż ktoś odpowie i zacznie sie kłótnia na 10 stron)
Lol jestes i tyle, a duzo mi gowno mowi!
Gdy zauwazyl ze nie wychodzi mu jego plan postanowil zakonczyc rozmowe "Lol jestes i tyle" na ktory to w odpowiedzi moze dostac jedynie kilka "Sam jestes lol" lub "Skoncz noobie". Niestety w tym czasie koles juz dawno wyloguje sie z tego konta i nigdy na nie nie powroci.
Tekst niczym z dokumentalnych filmow na Discovery, nieprawdaz? :D
P.s: Nie odpowiadajcie bo i tak mnie tu juz nie zobaczycie :P Za 10 minut zapomne o tym temacie >.>
Prezes-Portas
16-09-2006, 20:19
I co z tego, ze niz~~ padl 2x na orshu jak z 1st orsha najprawdopodobniej lootnol demon legi 0o0o.
W takiej sytuacji tez bym sie skusil na morgarotha.
@ ~up: on sobie z ciebie jaja robi xD Nie zdziwilbym sie gdyby Zotemut byl kontem osoby ktora bardzo lubi patrzec jak ludzie sie wkurzaja. Co mnie co do tego przekonalo ;p? Look at this:
Tutaj już zaczyna sie z ciebie nabijac (tylko mu to nie wyszlo bo nie zauwazyl ze na tym forum nie ma licznika postow)
Tutaj zaś kontynuuje swoj misterny plan. Proboje zlapac was na cos innego (a nóż ktoś odpowie i zacznie sie kłótnia na 10 stron)
Gdy zauwazyl ze nie wychodzi mu jego plan postanowil zakonczyc rozmowe "Lol jestes i tyle" na ktory to w odpowiedzi moze dostac jedynie kilka "Sam jestes lol" lub "Skoncz noobie". Niestety w tym czasie koles juz dawno wyloguje sie z tego konta i nigdy na nie nie powroci.
P.s: Nie odpowiadajcie bo i tak mnie tu juz nie zobaczycie :P Za 10 minut zapomne o tym temacie >.>
JESTES LOL!
Nastepny nabijacz posotow glupek! Nie nabijac! Nabijacie non stop. Piszcie ze Morgaroth jest najsuks i zlal nizaha i mu polecialy demon legi i se wzial je morgaroth i nosi je. I sie niz wkuzra.
Pozdro!
Długo nad tym myślałeś? :o
zaba_thoria
16-12-2006, 18:05
Gralem kiedys na moreganie ale to juz pszeszlosc X( i THORIA ROX
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.