Pokaż pełną wersje : Dragon lord
ADSkoigfnuoasdf
11-09-2006, 16:43
Gdzie jest dobre miejsce do zabicia dragon lorda?? Chodzi mi i jego samotne występowanie(bez smoków) i szybką możliwośc ucieczki(tak jak jest zamkniety gs w okolicy blood herb questu). Czekam na opisy(mogą być mapy)
P.S. czy damy rade dragon lordowi jeśli na gsa zeszly mi 2 uhy?
noobowaty mistrz
11-09-2006, 16:50
Na 6 lvlu raczej nie dasz rady.
Tomcio Pall
11-09-2006, 17:08
A jaki lvl, prof, skille/mlvl??
ADSkoigfnuoasdf
11-09-2006, 17:21
mi chodzi o miejsce gdzie można spróbować walki i wrazie czego uciec. Na giant spiderze zużyem 2 uhy. jestem blokerem i mam dwóch palków shoterów. Chcemy sie srawdzić ;)
To podaj lvl i skille kretynie.
Sozemego
11-09-2006, 17:50
Na wiezy w venore lair najlepiej.
noobowaty mistrz
11-09-2006, 18:08
Podaj sam lvl bo skillami gowno zrobisz przeciwko dl'owi
@up
No nie wiem ;pp z 90 skillem i gsem w ręce już można się pobawic.
noobowaty mistrz
11-09-2006, 20:21
@up
No nie wiem ;pp z 90 skillem i gsem w ręce już można się pobawic.
z 88 skillem i d-lance w lapie mozna sie jeszcze lepiej pobawic
Jednak jemu chodzilo tylko o blokowanie. :p
veno d-lair double spawn.
imho najlepsze miejsce do huntów na dl'e z ekipa ;p
veno d-lair double spawn.
imho najlepsze miejsce do huntów na dl'e z ekipa ;p
Gdzie jest dobre miejsce do zabicia dragon lorda?? Chodzi mi i jego samotne występowanie(bez smoków) i szybką możliwośc ucieczki(tak jak jest zamkniety gs w okolicy blood herb questu). Czekam na opisy(mogą być mapy)
P.S. czy damy rade dragon lordowi jeśli na gsa zeszly mi 2 uhy?
Imho, czytanie ze zrozumieniem rox.
Imho, czytanie ze zrozumieniem rox.
imho nie ma miejsca z dl'em gdzie nie musisz po drodze pokonac dragów, rox? Nie mowiac juz o szybkiej ucieczce... rox? x(
noobowaty mistrz
11-09-2006, 22:02
imho nie ma miejsca z dl'em gdzie nie musisz po drodze pokonac dragów, rox? Nie mowiac juz o szybkiej ucieczce... rox? x(
dl tower jest, po drodze co prawda 2 dragi ale jak je wybijesz to w next roomie tylko dl i mozna schodzic i wchodzic do woli
dl tower jest, po drodze co prawda 2 dragi ale jak je wybijesz to w next roomie tylko dl i mozna schodzic i wchodzic do woli
Hmmm, no ale jak stoisz w tym tower to blokujesz resp DL'a chyba ze cos sie po update zmienilo?
noobowaty mistrz
11-09-2006, 22:06
Hmmm, no ale jak stoisz w tym tower to blokujesz resp DL'a chyba ze cos sie po update zmienilo?
No wlasnie po update sie to zmienilo. Jak stoisz powiedzmy na pietrze +2 to blokujesz resp tylko na tym pietrze a na pozostalych jak np +1 albo +3 potwory sie respia normalnie.
No wlasnie po update sie to zmienilo. Jak stoisz powiedzmy na pietrze +2 to blokujesz resp tylko na tym pietrze a na pozostalych jak np +1 albo +3 potwory sie respia normalnie.
No to w takim razie ten tower sie rzeczywiscie nadaje dla tego kolesia =P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.