zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jak potwur Rait czi Cive Rait????????

Polakk
19-08-2004, 19:57
Jak potwur jest lepsy Rait czi Cive Rait.
Jak ja spotkelem Cive raita to mine zabill.
A raita to ja moge zabec. Fajny lot B)

A jaik spotkalem Wid Wirriora to on chuba mi powidzial zebim dal mu wszystki pieniadz, albo mine zabije. Ja dal ale on mine zabil :(

PLX cio mamm zrobic??? Wid wirrior to PS!!!

Gewof
19-08-2004, 20:02
Czlowieku jestes nienormalny czy chory? A moze nie jestes z Polski? :D

Dwarf
19-08-2004, 20:03
n00b!!! LOL ja pierdziele warior to potwor automat ktory i tak cie zabije!!!! to sa odglosy poprostu!!!a raty i cave raty to sa dla newbie!!! przeciez to mendy i slabe jeden cios i padaja!!! czlowieku.... X( :D B) :p :berserk:

Maniack
19-08-2004, 20:03
hmm... ale takie posty potrafią rozbawić
nie prawda?

P.S: uważaj na huntera bo to też pk (tak jak i valkyria oraz amazonka)

Raul
19-08-2004, 20:05
Człowieku ty jakiś niedorozwinięty jesteś, prawda? O to przykład prawdziwego Polaka ;) Ale wiem, że sobie gość jaja robi bo zbyt denny ten post.

Adash
19-08-2004, 20:05
nick polakk... co ty palcami od nogi to pisalem i czytales tylem glowy? Jestes blondynka czy glina?

Wiatrak
19-08-2004, 20:06
Ortografia do bani -.-
Jakim cudem dostałeś się na maina???
A moim zdaniem najlepiej by było jakbyś zabił tego wild warriora co cie zabił może odda twoje rzeczy ale nie pewno ktoś już go zabił ale uważaj na huntera bo też pk i amazon i valkirie pamietaj to pk

Magus
19-08-2004, 20:14
Jak potwur jest lepsy Rait czi Cive Rait.
Jak ja spotkelem Cive raita to mine zabill.
A raita to ja moge zabec. Fajny lot B)

A jaik spotkalem Wid Wirriora to on chuba mi powidzial zebim dal mu wszystki pieniadz, albo mine zabije. Ja dal ale on mine zabil :(

PLX cio mamm zrobic??? Wid wirrior to PS!!!
Oo jak milo, na twoim IP mamy dwóch userów, no to za cwaniactwo i robienie sobie jaj dostajesz banika na oba konta.
k, thx, bye.