zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Irc

Glamri
19-08-2004, 21:10
Nie wiem czy to właśnie tu powinien być ten temat no ale trudno... W każdym razie chciałbym spytać w jakich godzinach i dniach można kogokolwiek spotkać na IRC'u?

Dan the Automator
19-08-2004, 21:21
eeeee...?
u nas przeciętnie jest ok ~20 osób, w nocy (0-5 w nocy) jest mniej, ale w dzień podnosimy statystyki ;) Podsumowując - ZAWSZE ktoś jest ;)

Tuor
20-08-2004, 20:16
Z czego w dzień na 20 jest 10-15 AFK ( no są godziny szczytu), a w nocy jest na 5 osób 10AFKujacych...
SZkoda.
Ale ogólnie jak jest gadanina ( pod wieczór lub później - po południu) to ejst rox :]

shae
20-08-2004, 20:22
A ja mam inne pytanie. Na Polnecie dostawałem nonstop K-Line za Open Proxy. Nie mam pojęcia co zrobić, żeby tego nie dostawać. Na tym Quakenecie też mnie to czeka?

$corcerer
20-08-2004, 21:11
All clients are scanned upon connection for open proxies. That means that the service tries to connect to the user's computer, and if successful, try to connect back to QuakeNet, through the proxy. If successful with that, the user gets a temporary ban from QuakeNet. It is up to the user to secure his or her computer.

Niestety wyglada na to ze tak :( sprobój przekonać admina, żeby ci pomógł (moze zamiast proxy niech postawi Maskarade ?) Ew poszukaj darmowych shelli i postaw BNC...