PDA

Pokaż pełną wersje : Isara! Wydarzenia!

Maxpixel
12-09-2006, 22:36
Witam wszystkich ! :)
I zapraszam do umieszczania tutaj zdjęc filmów i innych informacji co dzeje się na Isaże ! :D

Proszę o kultórę ;)

---------------------------------------------

Zapraszam do Gildii Master Destrukcion ! :cup: Od 20+ mamy GH ! I działamy we wszystkich miastach w Tibii !8o
Mam zamiar na nowo rozpocząć Eyre Polaków na Isaże !:)

GROK
15-09-2006, 13:37
co tam bylo napisane ?? ze chcesz przywrucic ere polakow na isarze czy wogole kiedys taka istniala jak ja pomietam to od zawsze na isarze polacy nie mieli za dobrze patrz naprzyklad na gildie light(izalators) czego zmienili serv ?? bo mieli hunta od bapupy i innych -.-

mago
18-09-2006, 12:27
Kiedys byla wzgledna rownowaga ale to dawien dawno jak istanialy 3 sily : DT , GL , Vamp+BD

Maxpixel
20-09-2006, 23:35
Przydało by się połączyć parę Polskich gildii i utworzyć sojusz :)
Wzmocniło by to szeregi obu gildii ...
:cygaro:

grook
17-10-2006, 14:22
to moze zacznij ;)

Barpaq
17-10-2006, 14:24
Coś niekumam tematu ..:p

Radek 666
17-10-2006, 22:47
Isara kiedyś to było coś... :D

Lenrock
17-10-2006, 22:52
te wojny...:)

Radek 666
17-10-2006, 23:00
A teraz pozostały jedynie tego strzępy... Świat już wogle się wyludnia, choć mam nadzieję, że powstanie kiedyś jak feniks z popiołów :).

Tekisho
17-10-2006, 23:05
Nie....Isara juz nigdy nie bedzie taka jak byla kiedys...To bylo cos czego sie nie da drugi raz odtworzyc
eh....te stare czasy...bylo....mienelo...
Teraz isara to noobowski pusty swiat gdzie nie ma juz tych wspanialych regolktore byly kiedys jest masowe pk,pa i wogole h*jna

Angelus
18-10-2006, 21:35
Witam wszystkich ! :)
I zapraszam do umieszczania tutaj zdjęc filmów i innych informacji co dzeje się na Isaże ! :D

Proszę o kultórę ;)

---------------------------------------------

Zapraszam do Gildii Master Destrukcion ! :cup: Od 20+ mamy GH ! I działamy we wszystkich miastach w Tibii !8o
Mam zamiar na nowo rozpocząć Eyre Polaków na Isaże !:)

Ech , od czego by tu zacząć .. może tak - kup sobie słownik i nie załamuj mnie !!!
Chcesz zdobywać Isarę , to może zacznij od poprawnego pisania jej nazwy - walczyć na Isarze !!!
No i druga sprawa to przydałoby sie trochę kultury !!!
Popraw te błędy bo wstyd na to patrzeć.

Teraz tak , odnośnie podbicia Isary , będzie to niezmiernie trudne i jeśli już to zajmie bardzo duzo czasu.
Szwedzi są tam zadomowieni na dobre , najmniejsze bunty tłumią w zarodku.
Jedyną szanse upatruje w tym , że części z nich znudzi się grać i zrobią jakieś głupstwo ,po którym zaliczą kasacje konta. Albo wejdą na jakąś zatrutą stronkę i jakiś haker się nimi zajmie.
Ale puki co to sfera marzeń.. Dużo polskich 100 lev. zadomowiło się na innych serwerach
i cieżko będzie ich namówić na kolejne isarskie wojenki.

ripper
18-10-2006, 22:32
@up
Jak kogoś za orty ganisz to możesz sam ich nie rób? Żal.

hiros2
19-10-2006, 13:30
Sam tam gralem ale znalazlem spokoj gdzie indziej i powiem szczeze lvl ktory na isarze wbilem w ok 4 miechy na tym nowym servie wbilem w 3 tyg. Moze kiedys bedzie isara normalna ale raczej nikt tam nie wroci poniewaz juz beda mieli wyzsze lvle na innych swiatach.

Byee

Angelus
20-10-2006, 18:28
@up
Jak kogoś za orty ganisz to możesz sam ich nie rób? Żal.

Wiele wniosłeś do tematu !!!
Jak dla mnie to za takie żałosne posty powinno się dawać bana !
A może inteligenciku pokażesz gdzie zrobiłem błąd ??!!

W jednym masz rację , żal mi jest takich kolesi jak Ty !!!

-------------------------------------------------------------

Co do mojego poprzedniego postu i szans na przejecie serwera..
Nadal jest to niemal niewykonalna misja ale ...
Wczoraj jeden ze Szwedów , Rookki zaliczył bana kończącego jego karierę na Isarze.
Rookki założył swoje konto w marcu 2003 roku i był jednym z pierwszych graczy , którzy zdobyli na Isarze 100 lev.
Razem z Bapupą długo tworzyli morderczy duet , który trząsł całym serwerem.

Jeszcze niedawno Rookki był 114 ek , potem nie przedłużył pacca.
Cały wolny czas poświęcał pkowaniu i był w tym naprawde dobry.
W pewnym momencie jego konto zostało shakowane..
W 3 dedach stracił 10 lev. i dostał bana za wielokrotne zabójstwo.
Jego konto shakowali Polacy , którzy zostawili po sobie ślad w opisie chara ,
twierdząc , że jest to zemsta za to ,że prześladował Polaków.
Rookki nie dał rady obronić się przed kolejnymi hakami i po trzecim banie za wielokrotne zabój.
jego konto uległo likwidacji. Jego knight miał wtedy 98 lev.

Zen
20-10-2006, 22:39
i dobrze mu tak :d czas na Bapupe :D

Dexusah
20-10-2006, 23:51
hehe stara dobra isara :) , co by nie bylo to byl i jest najlepszy swiat na jakim gralem z qmplem z rl ktory juz od dawna nie gra w tibie . Hehe kiedys tu byly porzadne wojny , piekne ceny itemow wszystko bylo idealne zorro del'toro od czasu do czasu sobie jebnal ue pod dp ab , starych czasow sie nie zapomina

ripper
21-10-2006, 09:05
@Angelus
"puki" to niezbyt ładny zapis tego słowa. Chodziło mi o to, żebyś po prostu nie robił z siebie pana ortografii i jakiegoś geniusza, bo nie popisujesz się choćby bezbłędnością w zapisie niezbyt trudnych wyrazów. A bana powinno się dostawać za głupotę równą twojej.
@topic (żeby Angelus nie płakał)
Szkoda Rookkiego, nigdy nic do niego nie miałem. Legenda Isary w sumie. Jedna z wielu.

Sozemego
21-10-2006, 09:23
@Angelus
"puki" to niezbyt ładny zapis tego słowa. Chodziło mi o to, żebyś po prostu nie robił z siebie pana ortografii i jakiegoś geniusza, bo nie popisujesz się choćby bezbłędnością w zapisie niezbyt trudnych wyrazów. A bana powinno się dostawać za głupotę równą twojej.
Szkoda Rookkiego, nigdy nic do niego nie miałem. Legenda Isary w sumie. Jedna z wielu.
Poprzedni owner jak i "obecny" to legendy ;], ten drugi to nawet bardziej.

grook
21-10-2006, 09:36
Czy zauwazyliscier ze Histan sie troche uspokojil bapupe widze jak biega sobie po carlin i pk leje a histan nic ;) dt przestalo istniec czy mi sie tak tylko wydaje ?

Angelus
21-10-2006, 17:09
@Angelus

Nigdy nie robiłem z siebie pana ortografii, kazdemu zdarzają się błędy.
Wytknąłem błąd ponieważ odnosił się do nazwy serwera , i tyle.

Hmm , jestem na tym forum już dosyć długo.
Może wyjaśnisz mi gdzie dopatrzyłeś sie mojej głupoty ???
Co do twojej osoby to ... hmm , zostawię to bez komentarza , nie chce mi sie z kimś takim dyskutować.
----------------------------------------------------------------------

Rookki był moim zdaniem wybitnym graczem , i jest wielką legenda Isary.
Kiedyś gdy było 7-10 setnych levelowców miał duzy wpływ na polityke serwera.
Szkoda mi go jako gracza , bo taka postać wzbudza szacunek.
Z drugiej strony staliśmy po przeciwnej stronie barykady i coż , nie bede za nim tęsknić.

---------------------------------------------------------------------------------------

Klucio
21-10-2006, 17:44
hmm... powiem jedno...
Osobiscie na Isarze nie grałem, ale ""mówmy szczerze"" trudno o niej nie wiedziec...
Czasy jak Del'Toro bylo (jak inni mawiają) najlepszą gildią pod względem pvp...
Z tego co widze DT sie rozpadlo choc nie do konca...

PS. Zapraszam na Berylie ...... xD

PoZdRo....

Lenrock
21-10-2006, 20:07
PS. Zapraszam na Berylie ...... xD

zartujesz?

Radek 666
22-10-2006, 15:34
Haha.

Pamiętam jak kiedyś na ślub nam wpadł jeden od DT co go 'przez przypadek' z HMMów rypać zacząłem ^^. A potem po kanałach uciekałem ;).

To były czasy, nie to co teraz :d.

Hakoonin
24-10-2006, 14:09
Naby co wy wiecie o tym nędznym świecie.
Isara to, Isara tamto, grajcie sobie w te wasze bierki, czy inne WoWy, zamiast się wypowiadać :')

Arfyd
24-10-2006, 17:51
Hueh , ja pamietam jeszcze wojne DT vs. Isaras Fintest (chybaa) I wtedy wlasnie DT przegralo ( ? ) . Isara juz nigdy nie bedzie taka jak kiedys , nie radze nikomu tam zaczynac grac :) Cyaa;>

Angelus
24-10-2006, 21:01
Naby co wy wiecie o tym nędznym świecie.
Isara to, Isara tamto, grajcie sobie w te wasze bierki, czy inne WoWy, zamiast się wypowiadać :')

Hehe, Hakoo nie szalej i nie obrażaj wszystkich..
Wiem,że jesteś chodzącą encyklopedią wiedzy o Isarze , ale ja też coś nieco wiem.
A jaki jest mój nick to chyba wiesz , jesli nie to dam ci zagadke..
Z wnetrznosci zabitego smoka odczytasz moje imię hehe .. niezłe co nie?
Klimacik jak w Hobbicie , acha ale zachowaj to dla siebie , powiesz mi na Isarce czy zgadłeś. pa.

Hakoonin
25-10-2006, 17:36
Przepraszam, zachowałem się niczym gówniarz.
:* mój ty wierszopisarzu : )

SwietyMax
25-10-2006, 18:11
sądzę, że moge się pochwalić oczyszczeniem servera z około tysiąca noobów :)
Moje trzyletnie działania ;DDDD bardziej wtajemniczeni wiedza ocb :P

Blood Romeragura
27-10-2006, 19:16
ee tam DT to nic w porównaniu do Unitów :p

LucasmerQ
31-10-2006, 21:08
Master Destreucions i De Lobo powinny się połączyć bo to 2 Największe polskie gildie na Isarze... a co do De Lobo to ta gildia jest dopiero od niedawna i pewnie większośc jej nie zna :P ale poszukjacie na tibia.com :)

Toad
01-11-2006, 15:51
@up De Lobos a nie De Lobo :P. A tak poza tym to tam prawie same low lvle ;). Chociaż mogę się mylić, bo mieszkam w carlin gdzie tez prawie same low lvle a jak ktoś mieszka gdzie indziej i nie gada na guild chacie to ja go nie znam :P.

Radek 666
02-11-2006, 17:43
Hmm... Sam jestem członkiem gildii De Lobos. W sumie średnia lvli nie jest wysoka - ale atmosfera przyjemna :). Wszystkich grających na Isarze zapraszam do dołączenia ;).

A co na Isarze ostatnio słychać? No, to może to wyjaśni sprawę:

Oct 31 2006, 20:46:36 CET Killed Gorgonit at Level 20 ok
Oct 31 2006, 20:41:53 CET Killed Dany Trola at Level 8 ok
Oct 29 2006, 16:56:12 CET Killed Shiva de'Sorcer at Level 25 ok
Oct 29 2006, 16:54:53 CET Killed Shiva de'Sorcer at Level 26 ok
Oct 28 2006, 22:15:29 CEST Killed Aver Thok at Level 20 ok
Oct 28 2006, 20:41:13 CEST Killed Linus knight at Level 19 ok
Oct 28 2006, 20:40:54 CEST Killed Nicolas paldin at Level 7 ok
Oct 23 2006, 22:56:42 CEST Killed Grim riper of main at Level 14 ok
Oct 22 2006, 16:02:52 CEST Killed Adin Aron at Level 18 ok

Wszyscy mnie zaatakowali bez powodu :). No, chyba że przyjemność ze śmierci :>.

grook
05-11-2006, 12:41
przepraszam ale nie mialem na uwadze obrazanie kogokolwiek a szczeglnie rasizm poprostu hakoonin najpierw walczyl po stronie polakow a teraz wraz z osobami z dt ubili histana i battle winnera.
pytanie do hakkononina ile zaplaciles za to zeby cie nie bili ?

Toad
09-11-2006, 17:05
Gildia De Lobos się rozpadła. Przez kogo? A no przez jakiegoś "odważniaka" z gildii i Xentariusa(85 RP)

Otóż ten "odważniak" nawyzywał czy coś w tym stylu(nie wiem dokładnie :P) Xentariusa, a on zamiast jego to całą gildie zaczął huncić. Padło 2 vice'ów i lider miał groźby. Lider mówił mi, że on się nie boi bo ma dużo protków ale nie chce żebyśmy my padali. 3 min później napisał: "nie ma już gildii" :(.

PS. Wszyscy co przeczytają tego posta i grają na Isarze mają huncić Xentariusa or hunted :D(joke)

Radek 666
10-11-2006, 08:18
Miło było... Przerzucam się na inny świat, do odwołania (ale znając mnie za 2 tygodnie i tak tutaj wróce ;P).

Siergiey
10-11-2006, 14:15
@toad
nie zesraj sie przypadkiem...lol de lobos...
co to za gildia byla, jesli jeden nie znal drugiego? ;;

Yreneush
26-11-2006, 01:24
Ma ktoś film ze słynnego pk Bapupy po Banshee Quescie? Fajnie jakbyście podali też pod jakiego klienta był film...

PiSowstrzymywacz
26-11-2006, 20:13
a ja wam powiem tak-> dno i wodorosty. Isara była ewenementem. Tutaj zaczynałem swą przygodę z Tibią( zakończoną przez Dark Daro. pozdro Ciemniak:* ). Lvl miałem niski,nie brałem udziału w wojnach, ale większość wątków znam nie z opowieści, ale z własnych doświadczeń:P wiec prosze was ludzie, dajcie wypowiadać się na temat kształu tego serva osobom doświadczonym pokroju sozemega i hakoonima!!

Zen
27-11-2006, 17:07
@ up
i mnie oczywiscie :D
Gralem na isarze z rok czasu, mialem 75 ek ktorym pozneij robilem wałki :p i tym sposobem go stracilem ;p
Isara bedzie nadal glupim swiatem. Ale keidys gralo sie na niej bardzo przyjemnie xD, Pamietam te czasu co Defenders chcialo Mediote, Zoseda, Damgratha i Sfifta wyjebac z serwa :D Dowodzil nami Amakuza :p xD
w 4 na nas poszli a nas bylo okolo 30 osob i nam dojebali ostrop wtedy.....
Szkoda

Felux
27-11-2006, 21:17
Gildia De Lobos się rozpadła. Przez kogo? A no przez jakiegoś "odważniaka" z gildii i Xentariusa(85 RP)

Otóż ten "odważniak" nawyzywał czy coś w tym stylu(nie wiem dokładnie :P) Xentariusa, a on zamiast jego to całą gildie zaczął huncić. Padło 2 vice'ów i lider miał groźby. Lider mówił mi, że on się nie boi bo ma dużo protków ale nie chce żebyśmy my padali. 3 min później napisał: "nie ma już gildii" :(.

PS. Wszyscy co przeczytają tego posta i grają na Isarze mają huncić Xentariusa or hunted :D(joke)

Zebym ja ciebie nie dopadl czasem...

===============

Wracajac do tematu isara od zawsze byla niszczona i jest i bedzie

Kiedys bylo ta jak teraz tylko ze wiecej players bylo wczesniej ;)

Nie wiem po co robic taki temat..skoro na isarze nic sie nie dzieje..

PiSowstrzymywacz
27-11-2006, 21:17
a acidlanda pamiętasz??a pamiętasz jak adley( norek potworek) i mewivi (werek rowerek) zabili Mexzula?? Albo jak amakuza szkolil nas bysmy sdcombo w damgratha strzelili?? to były akcje, nie ma co:) ogolnie kazz z tamtych lat to byla jak to ujął elmer "ostoja partyzantki isary":>

Elmer
27-11-2006, 22:49
Albo jak amakuza szkolil nas bysmy sdcombo w damgratha strzelili?? to były akcje, nie ma co:) ogolnie kazz z tamtych lat to byla jak to ujął elmer "ostoja partyzantki isary":>

Tak tak. To były czasy. Człowiek nic nie wiedział o wojnie i z 5 bp UH rzucał się na doświadczonych graczy. Teraz gram gdzie indziej. Mam swoją inną wojne. Jestem mniejszym noobkiem niż kiedyś. Moje poglądy na temat Pa, Pk, wojen i innych tego typu się ukształtowały.
Na isarze uczyłem się grać i nawet gdyby Isara była największym bagnem, to będe ją wspominać pozytywnie. Tyle.

PiSowstrzymywacz
27-11-2006, 23:12
Elmer na prezydenta:> Teraz każdy gra gdzieś indziej, jeśli wogóle gra:P np. taki juz czesto przywoływany werek z powodzeniem "wgryzl" sie w iridiie:P

Felux
29-11-2006, 07:22
Tak tak. To były czasy. Człowiek nic nie wiedział o wojnie i z 5 bp UH rzucał się na doświadczonych graczy. Teraz gram gdzie indziej. Mam swoją inną wojne. Jestem mniejszym noobkiem niż kiedyś. Moje poglądy na temat Pa, Pk, wojen i innych tego typu się ukształtowały.
Na isarze uczyłem się grać i nawet gdyby Isara była największym bagnem, to będe ją wspominać pozytywnie. Tyle.

Isara JEST największym bagnem

Arfyd
27-12-2006, 20:51
@Felux

Haha. Pamiętasz jak nas Amakuza szkolił jak była wojna z Excidum? No i ta akcja w kazo z Twoją pułapką ( tzn wiesz kogo ;-D ) I za chwile całe Light wpada:P Wtedy chyba Terrepin spieprzył :PP W ogole zajebiste czasy :D

Pzdr :p

Felux
28-12-2006, 06:23
Było mineło ....

teraz znów napięta sytuacja jest :p bo chyba najdłuższy pokój trwał 4 miesiące :P?

Arfyd
28-12-2006, 15:14
Nie bardzo wiem, co teraz się dzieje na Isarze :P
Ale miło wspominam te czasy :-D Powalczyłbym sobie z takimi Excidum jeszcze raz :D

^Prusorone^
31-12-2006, 15:22
Sytuacja się polepsza to jest wiadome :>

Może świadczyć o tym m.in. dead Waterbuffel'a i Histan'a

Arfyd
01-01-2007, 12:26
Ja nie bardzo wiem co się dzieje na Isarze, ale wytłumaczcie mi o co chodzi z tymi gildiami ... Tzn Teraz Rywin jest z Bapupa, Layan itp ....
A Galad praktycznie ma taka sama gildie ... O co chodzi ?:P

LORD DIABLO
02-01-2007, 18:26
Włącze się, przeczytałem cały temat i jestem troche zdziwiony... gram na isarze juz 3 dni i bardzo mało gram tzn. łącznie gram tak z 8h jestem ot takim se playerem, 14 lvl knight, skiluje aktualnie, jak na razie przez całą gre widziałem 2 razy PK poza miastem, 6 druid i 12 sorcerer ... ktoś powiedział takie zdanie że lvl który wbił na isarze w ciągu 3 miechów na innym servie wbił w ciagu 3 tygodni .... cięzko wypowiedzieć mi się na ten temat ale jestem troche zaskoczony bo jak na servie gdzie w godzinach szczytu jest 250 osób może być cięzko nabić dobry lvl ? :P no nie wiem, Ale jak na razie dobrze mi się tam gra, jest bardzo tani i go polecam

Tibijczyk1984
02-01-2007, 20:08
STARY TERAZ TO JUZ SERWER JEST LIGHTOWY TO BEDZIE SPOKUJ ALE KIEDYS BYL NIECO NIEPEWNY WYCHODZILES EXPIC I MIALES 95% ZE KTOS Z DT CIE ODWIEDZI JA W CIAGU TYGODNIA POTRAFILEM Z 6 RAZY PASC TO BYLY CZASY HEHE POZDRO OD SIEDLCE OK SZCZEGULNIE DLA :SANELYA, SEN KU ,SPRITEKILLERA ,HAKOONINA JEVEJEL SEKOJU I RESZTY WARIATÓW HEHE8o :cup: NAJLEPRZY CZAS MOJEJ GRY W TIBIE :* SZCZEGULNIE TE BRECHAWY Z ROBERCIKIEM I NGU'EMA THE SECOND HEHE:p :baby:

Felux
14-01-2007, 08:15
Pisz bez capslocka bo to niemile wygląda :)

No jeśli to sa wydarzenia to wczoraj był atak na darashia( z minishabaal chociaż nie wiem czy zabili :) )
No i został wykonany POI ;p

Łukcik2005
14-01-2007, 11:39
a jest nakrecony filmik??z checia obejze.

@topic
isara...gralem kiedys na niej.dobilem 24lvl(najt)przestalem grac mialem prze slabe skile i 3mlvl...nie dawno probowalem powrocic i stojac na balkonie w depo w carlin komp mi sie zaczol wieszac a ja tylko zobaczylem jak dostaje hity od sorca jakiegos a potem gdy sie odciol liste postaci:/ nic wkuzony jak cholera wbijam i aha nie mam dragon shielda lvl 23 skile tez spadly i 11%ciezko zrobionych do 4mlvl.a sorc stoi w depo i gledzi cos po brazylijsku bo masy ludzi ktorzy do niego mowia "hunted"widocznie duzo ludzi ubil...

Hleran
23-01-2007, 17:29
Dzisiaj na isarze panuje totalny chaos!
Jak chodze na hunty to tylko z kolega bo tam za duzo pk!
I poweim wam że na isarze na rooku liczebnością dominują polacy (szkoda że na maina nie poszli)
Wiem bo miałem rookstayera ale na 10 lvl wyszedłem na maina (jako sorck i zobaczyłem ze na rooku jest od cholery polaków!)
A liczba noobków i pk wciąż sie powieksza (co za pech)

grook
05-02-2007, 22:57
ee czyli na isarze nic nowego ;p gz poi a kto wykonal? jestem na new servie i sobie dosyc dobrze radze ;p a i AJviejel gogo 100 xD

Rewisim
06-02-2007, 02:43
a Ty Grok Solita.. przedstawialas sie nam przez jakis rok ze jestes dziewczyna
moze jakis problem z orientacja seksualna?

Jestem starsznie tego ciekawy jak mozesz odpisz

Isara jak Isara kazdy szuka nowych konfliktow8o

grook
06-02-2007, 11:16
GrrRRRRrr nowy owner ;S i h*j mnie obchodzi co ona/on robil ja ta posatc kupilem ;Sna 31 lvl;S

Drudka
04-04-2007, 08:29
I poweim wam że na isarze na rooku liczebnością dominują polacy (szkoda że na maina nie poszli)

Bo wam caly ten syf na maina wywalamy... :)
a tak na powaznie... Isara to syf... byla, jest i bedzie nim... Jednak czy nie sadzicie ze przez to ma swoj hmmm... klimacik (nie potrafie dobrze okreslic o co mi chodzi :( ) Nie ma chyba innego swiata ktory bylby taki jak Isarka... Po ktorym mielibyscie takie wspomnienia? Gdyby bylo wam tu tak niedobrze to byscie nie grali - proste jak sznurek w kieszeni :)

Pozdrowionka

Xedemonth
05-04-2007, 08:48
Huuum wydarzenia z Isary :>? War Ante~ Vs. RoB 8-8 : )

H.L
05-04-2007, 08:55
Ma ktoś wspomóc podstawowym eq :P?

Milten
12-04-2007, 23:46
Bapupa

Apr 05 2007, 15:21:18 CEST Killed at Level 176 by Swiety Max
and by Tris Cafirah

och jaka szkoda

Yreneush
13-04-2007, 17:27
co za nius...