Pokaż pełną wersje : Drag hunt
wotam witam.
Pytam czy (ja) knajt level 21 (53/48) i (kolega) 24 lv (57/54) z EQ (ja) FS, PLate set (ewentualnie k-arm) DS i kolegi DraG haMMer K-arm, p-legs, G-shield (każdy 4mlv i BP UH) dali byśmy sobie rade z dragem, Jęzeli nie to co powinniśmy dorobić (lv, skille ,EQ, jakiegoś palla) ?????? odpowiaedzcie( wszyscy knajci
Vanhelsen
20-08-2004, 01:01
Niepodałeś profesji qmpla więc:
Jeśli kolega jest Knightem to tak ale pujdzie wam masa uhów (morze nawet 2bp na 1 drag na osobe) czyli nieopłaca się iść, a jeśli koleja jest pall/mag to Zzjrzyj tutajhttp://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9455.
wotam witam.
Pytam czy (ja) knajt level 21 (53/48) i (kolega) 24 lv (57/54) z EQ (ja) FS, PLate set (ewentualnie k-arm) DS i kolegi DraG haMMer K-arm, p-legs, G-shield (każdy 4mlv i BP UH) dali byśmy sobie rade z dragem, Jęzeli nie to co powinniśmy dorobić (lv, skille ,EQ, jakiegoś palla) ?????? odpowiaedzcie( wszyscy knajci
Hmmmmm pomyslmyn jezeli ma skille 57/54 to raczej on magem nie jest a jeżeli ma Dragon hammera to pallim tez chyba nie jest (zresztą u palliego do draga shielding sie nie pisze)
Tak jest knajtem
Jeszcze maląe pytanko jeżeli mój kolega ma : p-seta spike sworda, dwarven shielda i 11K to upłaca mu sie bardziej Fsa czy Drag shielda???
Vicious Phoenix
20-08-2004, 09:33
Oboje to knighci, mogę się założyć :)
Magiemi i drutem napewno nie, za niski mlvl.
Palkiem też nie bo używa Dragon Hammera (zresztą na palka to też dość niski mlvl :p )
Jeszcze maląe pytanko jeżeli mój kolega ma : p-seta spike sworda, dwarven shielda i 11K to upłaca mu sie bardziej Fsa czy Drag shielda???
Ja doradzam fire sworda, gdyz twoj kolega bedzie o wiele szybciej zabijal wszystko, co bije :) A dragon shield moze poczekac :P Ja mialem dwarvena do 20+ lvlu i od razu kupilem sobie towera i mam go do tej pory ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.