Pokaż pełn± wersje : Przydy Krzysia
Dzis Krzys Czarodziej postanowil pozabijac niewinne osoby. Pardzo polecam film !!! hahaha :D
http://rapidshare.de/files/33014990/krzyspk.rec.html
Szczerze mówiac to film beznadziejny, 13 sorc pkuje ze swoja ekipa... Bieganie po rotach i zabijanie 13 knighta i jeszcze próba ujebiania 60+ bodajze ED :D Paru dostaje na leb sd/gfb i odrazu zdredukowanie grupki :D:D filmik 3/10...
Szczerze mówiac to film beznadziejny, 13 sorc pkuje ze swoja ekipa... Bieganie po rotach i zabijanie 13 knighta i jeszcze próba ujebiania 60+ bodajze ED :D Paru dostaje na leb sd/gfb i odrazu zdredukowanie grupki :D:D filmik 3/10...
no co ty haha film wypas , nie wczuwasz sei w klimat :D
ta filmik wypasiony tylko szkoda ze reda wbilem ;;( 8o 8o 8o
Torn Saximercus
14-09-2006, 11:31
No niezle :p
chciałbym zobaczyć filmik jak ubijasz tego knighta main charem xD
Jak masz to daj kolejne filmy
Nerion De'Ether
14-09-2006, 23:12
@Mooth
Już nawet nazwy tematu nie umiesz poprawnie napisać?
Topic:
Film beznadziejny. Nie masz nic do roboty tylko zabijać low lvl-e? Samo wykonanie również jest co najwyżej kiepskie...
jubilatki
14-09-2006, 23:15
ja kiedys pkowalem taka grupka 10-13 lvle i ubilismy 2x 25 sorca.
OjcieccRydzykaa
15-09-2006, 00:10
O kur wa ja pierdole nie wstyd Ci?:D
<hahaha> ty jestes beznadziejny i sie lepiej schowaj... bardzo mi sie podobalo 13 levele tluka 30+ naprawde ladny film i wedlug mnie 8/10
<hahaha> ty jestes beznadziejny i sie lepiej schowaj... bardzo mi sie podobalo 13 levele tluka 30+ naprawde ladny film i wedlug mnie 8/10
Gosciu ja oceniam film, a Ty swoje komenatarze na mój temat zostaw dla siebie.
.... jak by wszyscy zostawiali komentarze dla siebie to po co by bylo forum??
.... jak by wszyscy zostawiali komentarze dla siebie to po co by bylo forum??
Jemu chodzilo o to zebys nie komentuj innych. Ty nie kumasz, co sie do Ciebie mowi?
Filmik oceniam na 7/10. Najlepsze momenty to Trap na tego 30+ ED i uciekanie 13 Sorca przed 60+ Knight, 34 ED i jeszcze jakim¶ tam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.