Pokaż pełną wersje : Fibula
adrianeczeqq
14-09-2006, 13:12
mam pytanie odnośnie rotów i carrior wormów pod filbulą ile exp wyciągne tam na godzine z moimi skillami? i czy usuneli te dsy po update co tam byly? i czy moge expic tam obok gdzie są beho bo słyszałem ze tam jest tez kilka dsów przez co może być waste
na tym levelu i z tymi skilami ty chcesz na roty? lolz. dobra dsy tam nadal sa, a exp jest na tyle maly, ze wyciagniesz wiecej expa juz z dwarfow w kazo level -1. tak wogule to idz na soldy w kazo. fibula to dla ciebie time waste
Tawer Redeye
15-09-2006, 14:31
na tym levelu i z tymi skilami ty chcesz na roty? lolz. dobra dsy tam nadal sa, a exp jest na tyle maly, ze wyciagniesz wiecej expa juz z dwarfow w kazo level -1. tak wogule to idz na soldy w kazo. fibula to dla ciebie time waste
DS? Chyba tylko te od elder beholderów i spawny elerów, na tym lvl expi troche ludzi chociaż bardziej opłacalne sa guardy, no ale tłok tu mniejszy, a także możesz ewentualnie zabić Eldery i zwykłe beholdery
@up
Eldery Beho sa na Fibuli? Nie wiedziałem, wybiorę się tam :)
@2x up
lol z takimi skillami i lvl na guardy?:S chyba tylko poblokowac komus.
@topic
Zamiast na fibule to lepiej idz na soldy albo na katedre
adrianeczeqq
17-09-2006, 12:09
2x up pod fibulą nie ma elderów ale słyszałem że jest tam dobre beholderowisko, niestety kręci się też 2-3 dsy z etgo co wiem. Odnośnie expienia macie racje kiepski exp(7-9k/h) ale dość niezła kasa szczególnie z carrior wormów, lootbag z mace i swordów też byłby nienajgorszy
@up
Dzięki, żes mi powiedział o tych dsach, wczoraj nakrzyczałem na qmpla bo mi mówił że na fibuli na dsach padł, a myślałem że już nie ma na fibuli dsów. Thx
Wg mnie temat do zamknięcia ;p
@down
4fun!
@Mod~
sory za glupie posty ;p
@up
Po co to piszesz :E ? (Po co ja to pisze? )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.