Pokaż pełną wersje : Grupy
Dark Sven
14-09-2006, 20:43
Tak wiem. Włączyliście ten temaz z myślą " O z nowu jakaś grupa. Trzeba zbluzgać"
Jednak nie o to chodzi. Chce się was zapytać, jaki jest wasz stosunek do grup i tworzeniu nowych? Czy w grupach w których jesteście są jakieś ciekawe dyskusje, gdzie post użytkownika to święto?
Sam byłem w dwóch grupach Elite player's i Brainiacs. Obydwie były ospałe i nic się działo. (Może ta druga się jeszcze nie rozwinęła).
Czy grupy to forum dyskusyjne na których jest dyskusja czy tylko podpis pod nickiem?
Wypiszcie grupy w których coś się dzieje;)
Zalgadis
14-09-2006, 20:59
abnormal
post rocznie xD
a tak to nic ale ejst kilka ciekawych temacikow do rpzeczytania czytasz kilka dni anwet ;p
Widzisz, każdy pisze jak ma czas. Ja ostatnio mam go mało ale postaram się to zmienić zagospodarowując go.
Dan the Automator
14-09-2006, 21:17
http://i9.tinypic.com/498c093.jpg
Prejs de SZATAN!
Czyżby Dobo sławił me zacne i szlachetne imię? xD
Chociaż podejrzewam, że chodzi raczej o liczbę userów przeglądających forum ^^'
Nosferatu
14-09-2006, 21:44
Na Metal Militi cos sie non stop dzieje.
Na heretykach, teologi i abnormal to raczej malo sie dzieje.
Ts-co jakieś pare dni ktoś coś pisze,czasem wybuchają dyskusje na pare dni etc etc,są czasem zastoje,ale żadko,na początku był duży boom potem spokój,jednak z grup w których jestem ta jest najaktywniejsza
Teologia-jakiś czas temu dyskusje tam nie miały końca teraz jest ich coraz mniej
Ep-sporadycznie raczej,był jakiś zastop ale teraz to rusza troche
Nowe grupy:mi to lotto
Tak sobie myślę, że te grupy to trochę głupi pomysł, a przynajmniej ich część. www.google.pl i mamy fora na każdy praktycznie temat.
Komandos
14-09-2006, 22:11
W Oldschool'u jestem krótko, bo tylko kilka dni, a jedyne co zauważyłem to kłótnie. Może to tylko pozory, czas pokaże.
podpis "oldschool" powinno zamienic sie na "lubie sie klucic", tyle o tej grupie ;] co nie znaczy ze grupa jest zla, prosze mnie zle nie zrozumiec ;] w metal militi dyskusje nie sa tak agresywne jak w oldschoolu, ale to pewnie dla tego, ze tam raczej ogolnie malo sie dyskutuje, ale jak juz dojrza u siebie jakiegos oldschoolowca to chron nas boze od metali, jest gorzej niz w grupie poswieconej hip hopowi. techno stara i elite players umarlo i mozna bylo by je wlasciwie skasowac, bo ich funkcja ogranicza sie do zajmowania miejsca na spisie podgrup :< programmers jest zbyt mlode zeby mozna bylo cos konkretnego o nim powiedziec(zapraszam do grupy;]), a jesli chodzi o grupe kinomani, to moje zgloszenie czeka na odpowiedz od okolo roku ~~
Vanhelsen
14-09-2006, 22:25
Osobiście, lepiej by było z grupami bez podziału na grupy, tzn, ktoś wnosi "postulat" o założenie danego działu na forum, np: Programmers (:>) i jeśli za tym pomysłem podpisze się XYZ osób, to na forum pojawia się, dla wszystkich(!) odpowiednie podforum.
lol, juz widze ogolnie dosteptna grupe oldschool i klutnie pomiedzy tekknofan-metalfan-rapfan o wyzszosci gatunku, a tysiac tematow "ale o so chodzi?" na forum programmers ;] zly pomysl.
Osobiście, lepiej by było z grupami bez podziału na grupy, tzn, ktoś wnosi "postulat" o założenie danego działu na forum, np: Programmers (:>) i jeśli za tym pomysłem podpisze się XYZ osób, to na forum pojawia się, dla wszystkich(!) odpowiednie podforum.
"Jak zrobic ten tego program do hakowania?!" Chcialbys byc zaspamowany takimi tematami albo jako milosnik gatunku jednej muzyki narazic sie na atak trola bendacego fanem innego gatunku. Ja nie.
Vanhelsen
14-09-2006, 23:23
@up, upup: i tak w OWIONie, raz na ruski rok, pojawiają się tematy typu "HH vs Metal" czy "Techno vs Disco Polo" zamykanie po 2-3 dniach za "brak estetyki języka" :>
ej joł. Kinomani zdechli juz daaaawno temu, jak raz na 2 miechy ktos tam cos napisze to i tak jest czesto. Polowa (!) tematow tej grupy jest mojego autorstwa :( Metal militia - codziennie odrzuca sie po kilka podan, wiekszosc ludzi chce sie tam dostac chyba wylacznie dla podpisu pod nickiem... na tych kilkadziesiat osob ktore sa w grupie, aktywnych jest moze z 1/5... niech no tylko znajde w sobie odrobine checi, pobawimy sie w Wujka Józka, Wiecznego Przywodce i zrobimy wielka czystke ;) W FE jest taki umiarkowany ruch - niby cos sie dzieje, ale zeby codziennie pojawialo sie po 20 postow, to bym raczej nie powiedzial. A w Heretykach raczej cisza, tez grupa trzymana niewiadomopoco ;]
Nowe grupy? A niech sobie beda, wisi mi to. Nie wydaje mi sie zeby pojawila sie teraz grupa, ktora bedzie miala szanse na dluzszy zywot.
Yoh Asakura
15-09-2006, 10:59
Kinomani mogli by żyć jak lider od czasu do czasu przeglądał by podania. Ja swoje wysłałem ponad rok temu ( Poprosiłeś o włączenie do grupy 27-07-2005 o 17:16 ) i jeszcze nikt nie rozpatrzył :P
Metal Militia.
Jedna z najaktywniejszych grup na forum ;).
Codziennie jest po około 5-7 postów ( może więcej ), co w porównaniu z np. Teologią ( Wierni i Heretycy ) to wręcz wyczyn =)
Metal militia - codziennie odrzuca sie po kilka podan, wiekszosc ludzi chce sie tam dostac chyba wylacznie dla podpisu pod nickiem... na tych kilkadziesiat osob ktore sa w grupie, aktywnych jest moze z 1/5... niech no tylko znajde w sobie odrobine checi, pobawimy sie w Wujka Józka, Wiecznego Przywodce i zrobimy wielka czystke ;).
Podobnie jak w OM, tyle że tam też już zrobiłem czystki.. Życzę powodzenia ;)
Co do Oldschool:
Prawdopodobnie, tylko w rapie są beefy, dissy. Już coś to wam wyjaśniło, oldshoolowcy?
slawekmag
15-09-2006, 15:40
W EP nic się nie dzieje już od dawna. W brainiacs było lepiej, ale teraz jest tak samo. No a programmers. Pierwszy dzień burza postów drugi i trzeci już nie :P, Ale kilka nowych postów jest zawsze.
Walekifa
15-09-2006, 18:55
Jak byłem w Elite Players,to rozkręcałem,i dalej bym rozkręcał.Ale mnie lider nób wywalił :<
Rooker666
16-09-2006, 17:41
Wiele grup jest ospałych i wogóle nic na nich się nie dzieje.A każdy pomysł na założenie nowej grupy jest krytykowany przez innych.IMHO grupy nie powinny wygladać tak beznadziejnie jak teraz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.