Pokaż pełną wersje : Moj <Prawie> Evul Knighcik Na Furorze
Chciałbym przedstawic Wam mojego nowego knighta narazie skilluje ale niedlugo
zaczna sie hunty
http://i90.photobucket.com/albums/k252/Mazurxx/skills.jpg
Jesli podoba sie wam moj knight komentujcie a bede zamieszczal wiecej ss :)
The Shodow
15-09-2006, 20:35
Koles, no zamiatasz, teraz to porazka... 13 lvl ma swoj temat. Ciekawe jak to bedziesz aktualizowal i czym MUAHHHAA:D:D:D:D:D advem na 14 lvl? Fire axem? Skillami po 50?
Wyjdz.
Łał ! Jakie eq ( ło matko ) i te skille .... Boże ! Wyjdż i nie wracaj ok ?
Ale nie musieliscie mnie odrazu zjechac....
Ragnar666
15-09-2006, 20:54
@Mazurxx
widoczn musieli.... sie z nimi zgadzam bo to wręcz bezczelność zajmować miejsce na forum tylko dla swojej osoby i pochwalaenia się....czym? wlasnie? niczym. jakby tak każdy chciał to by zrobił sobie xxx teamtów na osobne advance np next level, magic level....adv w skillu...albo fotka upamiejątniająca jak ktoś zrobił yyy backpack UHów.
mam nadzieję że wyjaśniłem dlaczego oni cie zbesztali. Zero waloru. Zero polotu w twoim temacie.
Dobra Czaje temat do zamkniecia :)
Lol? Co on wam zrobil ? Moze zakladac swoj temat oby sie rozwjal X(
Fajne skile itp. Mozesz dawac dalej nikt Ci nie moze zakazac, ale dawaj legularnie
POzdroo :):)
Kolos from rodos
15-09-2006, 21:26
mazurxx, jeżeli chcesz pochwalić się swoimi skillami itp to poszukaj tematu typu "zdjęcia z furory" one od tego są.
Dawaj zdjecia i nie patrz sie na tych wymiataczy którzy sami maja 40 lvle. Forum jest od tego zeby każdy mogl sie pochwalic swoimi osiagnieciami. Dla jednego to bedzie 100 lvl a dla drugiego 15.
No dobra skoro chcecie to bede dalej zamieszczal zdjecia :) jutro pojde z 45 palem na gsy albo dragi to zamieszcze ss
Lord'Nesteloo
15-09-2006, 22:10
Koles, no zamiatasz, teraz to porazka... 13 lvl ma swoj temat. Ciekawe jak to bedziesz aktualizowal i czym MUAHHHAA:D:D:D:D:D advem na 14 lvl? Fire axem? Skillami po 50?
Wyjdz.
Jesli ci sie nie podobaja jego fotki, skille i eq to nie musisz odrazu sie smiac -.- poprostu cofnij o 1 strone i wiecej nie wchodz w ten temat! To samo do innych ludzi... KAZDY MA PRAWO DAWAC TU SWOJE SCREENY nie zaleznie od eq, skillow i lvl! Nie zniechecajcie poczatkujacych graczy
The Shodow
15-09-2006, 22:11
Dawaj zdjecia i nie patrz sie na tych wymiataczy którzy sami maja 40 lvle. Forum jest od tego zeby każdy mogl sie pochwalic swoimi osiagnieciami. Dla jednego to bedzie 100 lvl a dla drugiego 15.
Mylisz sie, 15 lvl to jest wiesz, duzo dla kogos w wieku przedszkolnym:confused: aha, i ja nie mam 40 lvla tylko z deczka wiekszy, tak o drugie tyle :) A ten koles to normalnie chyba se jaja robi;)
EDIT:
Jesli ci sie nie podobaja jego fotki, skille i eq to nie musisz odrazu sie smiac -.- poprostu cofnij o 1 strone i wiecej nie wchodz w ten temat! To samo do innych ludzi... KAZDY MA PRAWO DAWAC TU SWOJE SCREENY nie zaleznie od eq, skillow i lvl! Nie zniechecajcie poczatkujacych graczy
Serio? O joj :baby: Nie placz :)
o boze wiem ze 13 lvl to nie jest duzy to nie jest moja 1 postactylko tym
razem postanowilem ukazac jego zycie na tym forum nie podoba sie to wyjdz z tego tematu
The Shodow
15-09-2006, 22:19
o boze wiem ze 13 lvl to nie jest duzy to nie jest moja 1 postactylko tym
razem postanowilem ukazac jego zycie na tym forum nie podoba sie to wyjdz z tego tematu
Ty tez, a pozatym nie mam nic do wstawiania "szkrinuf":D Lubie sie posmiac:)
To sie smiej ale nie wjezdzaj odrazu na mnie.... ze to lvl to skille ....
Mazurxx dawaj nowe screeny i nie patrz na tych co Cie krytykuja
Mi sie ten temat podoba i amm nadzieje ze bedzie wiecej screenow:)
nie poddawaj sie xD:p
Każdy ma prawo do skomentowania zdjęc pozytywnie, jak i negatywnie, tak samo jak Mazurxx ma prawo zamieszczać tu swoje zdjęcia. I na tym proponuję skończyć ową bezcelową kłutnie!! Fajnie :) Też tak zaczynałem knightem. na 8 poziomie miałem 70/70 skille i wexpiłem 20 lvl potem 80/80 i spokoj. Też ci radze wbić ok. 65/65 - 70/70. Ladnie tylko tak dalej!
The Shodow
15-09-2006, 23:29
To sie smiej ale nie wjezdzaj odrazu na mnie.... ze to lvl to skille ....
Taka mam nature, wklejaj screeny, to byla prowokacja... Lubie takie cos: ja mowie tekst prowokacyjny, 1-3 goscie mnie popieraja a reszta "A BLABLABLA!! BLABLAABLA! Kazdy ma prawo! Etc etc...
Wklejaj te eseski;)
No to Teraz stan pieniazny postaci dzis kupuje dragon shield i crown helmet a jutro kumpel idzie expic na gs wiec ma mi zloocic k arma :P
http://i90.photobucket.com/albums/k252/Mazurxx/kaska.jpg
carlos_pl
15-09-2006, 23:53
wklejaj dalej foty nie zalamoj sie :)
Teh Centix
16-09-2006, 00:00
@The Shodow
Glupi jestes cwaniaku?
Jak chary kupujesz na allegro i myslisz, ze jestes fajny?
Ty tez pewno zaczynales od tego poziomu i latales jeszcze z kislem w majtach pytajac sie "co to jest forum.tibia.pl?" lub "gdzie jest thais?!"
Blz?
Nie podoba Ci sie to nie rob na zlosc, zostaw nas, my cie nei lubimy, wyjdz!
@Mazurxx
Nie przejmuj sie glabami, robia ci na zlosc to ignoruj, i miej w leju, poprostu rozwijaj temat i postac, gratuluje ci skilli i zycze dalszych sukcesow na forum jak i w tibii, zebys nei mial do czynienia z takimi "Teh" Shodowami (osholomami?)
Gratulacje :)
Pyro Aris
16-09-2006, 00:30
@up
dobrze powiedziane ,a ten koles co sie podniecal 80lvlem to nie wyglodal mi na kozaka :D
Eee... ty bedziesz bloczyl te gsy ? xD
Zobaczymy jak to wyjdzie ;].
powodzenia w grze; p
No To Może I Ja Coś Wkleje:p
http://i111.photobucket.com/albums/n160/Natax_12/1hnarotachLvl1kloot.jpg
Wiem Że Nie Ma Sie Czym Chwalic , Ale Zawsze Coś Na Początek B)
Pozdro Mazurxx
Sixon of Lucera
16-09-2006, 10:16
@The Shodow
weszłem specjalnie na konto ktorego juz nie "powinienem" uzywac, specjalnie dla ciebie bo twoja inteligencja przekracza moje mozliwosci...watpie zebys mial chara powyzej lvlu 25 , masz poprostu kompleks nizszosci lub problemy w domu.Musisz sie na kims wyzyc i wybrales tego 13 lvla
@Natax & Mazurxx
nieprzepadam za takimi tematamia ale rozumiem twoja wole ze chcesz sie pochwalic swoimi osiagnieciami :P wklejaj ssy alby udowodnic tym ciotom z 40 lvl ze zycie low lvl moze byc ciekawe :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.