Pokaż pełną wersje : Reklamy telewizyjne i nie tylko
Więc temat o reklamie PO skłonił mnie do założenia ogólnego tematu o reklamach. Mi się bardzo podoba nowa reklama Coca-Coli. Interesuje mnie tylko jak "Bo przyjaciolom sie UFO" brzmialo w angielskiej wersji. W tym temacie można pochwalić lub zjechać jakąś reklamę.
Kiedyś był temat o reklamach, ale dotyczył tego, że przeszkadzają w oglądaniu filmów, a nie samych reklam. No i ten oczywiście jest lepszy, bo założony przeze mnie.
Mi się bardzo podoba nowa reklama Coca-Coli.
Hrhr, mi też ; ).
Fajna jest=P
No i ten oczywiście jest lepszy, bo założony przeze mnie.
Aż chce się pisać!
Topic:
Najlepsza reklamy zawsze są zagraniczne, te polskie gdy widzę kolejnych bohaterów M jak Miłość to aż mam ochotę przełączyć, chociaż w programi mówili abym został z nimi..
Yoh Asakura
15-09-2006, 22:42
Mi się podobają reklamy z serii "Pan Kierowca". A ta "bo przyjaciołom się UFO" też jest niczego sobie.
Krzesław
15-09-2006, 22:46
Najlepsze są i tak reklamy Plusa z kabaretem Mumio! :D
Shanhaevel
15-09-2006, 22:53
Najlepsi są Szkolni Przyjaciele. Ta ekspresja, efekty, naturalność "aktorów" (tu autor używa ironii), te wyraziste postacie, ten humor, mistrzostwo, kuffa, mistrzostwo!!!
Reklama Brefa- co ona, jeść z tego klozetu będzie? :P
Niezła jest reklama z Wstrzyczasowymaczem, Coca coła (zawsze mają dobre) i... no...
Silan
-Co by tu wybrać...
-Proszę, oto nowy Silan.
-Och, jaki on miękki, pachnący i w ogóle...
Prawdziwa historia...
-Proszę, oto nowy Silan.
-A mam, kurde, wybór...?
(każda półka- Silany)
Jak sobie przypomnę to wrócę i objadę więcej. :P
Calen Futh
15-09-2006, 22:56
-Co robiłeś?
-Biegałem.
-Tomek ! Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie ! <i taka zryta mina>
ahahaha xD Jak widze to reklame to leże poprostu xD
Hrhr, ostatnie reklamy Bierdonki są niezłe...
Kiedyś też leciała fajna reklama Toyoty... jadą dwaj goście, na poboczu piękne, bezradne dziewcze z zepsutym autem wiadomej marki. Pasażer ma już obleśny uśmieszek, lecz kierowca mówi "To podpucha. W życiu nie widziałem zepsutej Toyoty" i pojechali dalej. Po tym piękne dziewcze zdejmuje maskę i ujawnia się gość z miną zabójcy... ;)
-Co robiłeś?
-Biegałem.
-Tomek ! Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie !
- To się sztachnij mocniej ! /By Shan.
Reklama Peugeota z tymi biedroneczkami jest fajna ;>
Reklama Coca Coli tez jest fajna.
Cola uber alles ;pp lubie jeszcze Plusa... Dla równowagi rzygać mi się chce jak widzę reklamy proszków, płynów i innego gówna.
Dr.Unknown
15-09-2006, 23:18
Vifon, kto zje, ten zrozumie.
Galarion
16-09-2006, 00:25
Tak, bo przyjaciolom sie UFO :).
http://video.google.pl/videoplay?docid=2428643356101239067&q=coca+cola
http://video.google.pl/videoplay?docid=-1175367493081978705&q=coca+cola
Znacie jakies ciekawe szczegoly z reklam? Np. w reklamie Gripexu na koncu wyzdrowialy gosc i chora pani wchodza do autobusu linii 69 :p.
Najgorsze sa te niektore polskie np. Tesco lub papieru toaletowego z jakas slaba piosenka(i dla mamy i dla taty...kur%$). Ale szczyt to byla reklama jakichs wedlin, gdzie na koncu zona szefa tej firmy poleca jego produkty :D. To sobie zaoszczedzil.
Yoh Asakura
16-09-2006, 01:22
Najlepsza jest reklama tej sraj taśmy Mola chyba. Powiedzcie mi, jak sraj taśma może być modna ? A jak wyjdzie z tej mody to co, będę się musiał ręka podcierać ?
carlos_pl
16-09-2006, 01:26
o co chodzi w tej bo przyjacielom sie ufo?
Nosferatu
16-09-2006, 08:57
lol, ta reklama coca-coli i WoWa wymiata xD
btw. jest gdzies w necie ta reklama coli z ufo? Bo nie widzialem a nie ogladam zbyt duzo tv to predko nienatrafie
Zillek Edonek
16-09-2006, 09:23
Tak, a ja lubię jak to powiedział Yoh sraj taśme mola dobija mnie to, że jakieś dzieci z ojcem leżą na rolkach papieru i się nim bawią...
kiedyś była fajna reklama:koleś sobie zamiatał ulice i ?Gierapppppaaaa;)(auta jakiegoś ta reklama była).Druga reklama:Masz Kask?Wole bEzz.
Z aktualnych:reklamy sprite(niektóre).No i to nie prawda,że Busz nie lubi Hop Coli
Walekifa
16-09-2006, 09:44
Piwa królewskie fajne reklamy były :).
Dark Sven
16-09-2006, 09:58
Najlepsze:
Cola
Plus
Carlsberg ^^(mistrzoswta i te ich ruchy[chyba ze to Heineken])
Mout(p)ein Dew
Pan kierowca ^^
I ta z leniwcem jest zajebista.
A najgorsze- wszelakie pieluchy, z obleśnymi małymi bachorami, zabrudzone kuchnie które wyglądają jakby ktoś tam srał. I dezodoranty, proszki, etc. etc.
A i TELE2.
OnlyM(PL)
16-09-2006, 10:34
Kurcze kiedys byla tak a reklama pampersow "Pochlaniaja wiecej zadkiej kupki :D:D:"
Sozemego
16-09-2006, 10:37
Adaś miauczynski calkiem ladnie wyjasnil istote polskich reklam, podczas "relaksowania" sie na plazy ;]
Piróg(Wymiatacz Techno)
16-09-2006, 10:46
Niewiem czy widzieliście nową reklame media marktu
Reklama jest nowa i od niedawna!
Wchodzi do samochodu mąż z zakupami i mówi do żony! jedź! no jedź! no jedź żesz! i na koniec pisze że jest tanio i coś tam i media markt nie dla idiotów
Prawie sie posikałem jak oglądałem! chciałbym mieć tą reklame na kompie!
Oglądał bym ją cały dzień!
Shanhaevel
16-09-2006, 11:04
Reklama chyba Indypolu, czy jak tam... Nvm.
Są ludzie na grillu. Wszyscy ze sztucznymi bananami na twarzy, bielutkie koszule, chyba wybielane izotopami, dzieci (obowiązkowo chłopczyk i dziewczynka) też wesolutkie do porzygania i ten tekst wypowiedziany przez babkę- chyba się go uczyła dwa dni, tak wyraźnie i nienaturalnie mówiła:
Ufam produktom mojego męża. Bo teraz mam także kogoś innego do wykarmienia (luk na brzuch)
Ale szczyt to byla reklama jakichs wedlin, gdzie na koncu zona szefa tej firmy poleca jego produkty . To sobie zaoszczedzil.
A co miała powiedzieć, jak rodzina...? Nie kupujcie naszych produktów, bo robimy je ze sztucznych krów napędzanych dieselem...?
Śmiać się czy płakać?
A która szkoła wygra w akcji Tesco dla szkół? W PYZDRACH!!1oneone
Mola- powinni zrobić reklamę z zastosowaniem PRAKTYCZNYM!
"Proszę, oto pan Staszek. Pan Staszek idzie do toalety. Pan Staszek odwija papier Mola i podciera sobie tyłek. Widzicie? Oto co potrafi zrobić nasz produkt... Po porstu jest do dupy, nie do zabawy..."
@kaczi
Nie ja to wymyśliłem, znalazłem na jakiejś stronie...
slawekmag
16-09-2006, 11:14
Reklamy plusa rlz.
Najlepsze te z czasowtrzymawymacze (jak to się pisze?) tzn czasowztrzymywaczem i ta z odszukaniem tego ukrytego psiee.
Dark Sven
16-09-2006, 12:07
O... o... o...
Przypomniała mi się fajna reklama- Na discovery channel - Weekend z rekinami.
Dla tych co nie widzieli.
Pokazana plaża, tysiące ludzi a przy nich napisane ile kto ma kalori i czy traci, zyskuje w zależności tego co robi. Na koniec pokazana cała plaża i 10miliardow kalorii+ i text- "Jesteście tu dla przyjemności, one też- Weekend z rekinami"
A całość okraszona zajebistą muzyką xD
Tak dla offtopu-
Kupiłem sobie papużkę^^ na urodzinki.
Denerwuja mnie reklamy podczass fimówX( ! hociasz te plusa z kabaretem muniu to śa bomba:D
" A mnje denewoje cus jinego a mjanowjce ludźje ktuzy nje potrafja po polackiemu gadaci"
Radarowiwi
16-09-2006, 12:13
Denerwuja mnie reklamy podczass fimówX( ! hociasz te plusa z kabaretem muniu to śa bomba:D
Jo ziomy, no więc jest tak, że Pepsi też ma spoko reklamy, dadada uber alles. A mnie wkurzają reklamy polskich napojów jak "Trzy Cytryny" i butelki ratują księżniczkę, która potem bierze jeden do ust i mówi "mój wybawco", albo "Veroni Minerale" i typo jeździ po mieście w nocy, a butelka się chowa w backstreecie, i on ją łapie i mówi "nareszcie cię znalazłem", no po prostu porażka totalna.
Reklamy Pura, Silana, proszków do prania i reszty pierdoł do mycia naczyć pwnzują!
Dlaczego te kurczaki sa inne? Bo są popieprzone - czarnym pieprzem. Klasyka
Madrid'ista
16-09-2006, 15:20
Nie wiem co wy widzicie w tych reklamach.. to jest tylko i wyłącznie pranie mózgu,które ma na celu.. skłonić nas do czegoś czego normalnie nie chcielibysmy.. kupić albo zrobić .. jak widzę reklamy.. to ich nie ogladam :D..
Mnie wkurza reklama Tyskiego, na ktorej jada ciezarowki przez Polske. Wg mnie total plagiat starej dobrej swiatecznej reklamy Coca Coli.
Kwadratowe Koło
16-09-2006, 16:19
@up
Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale na tych ciezarowkach jest takie zlote cos, nie? A na dole tego zlotego kolka jest napis 2005 :P
Krzesław
16-09-2006, 16:21
A w ameryce była kiedyś taka reklama Corolli: Jest noc. Facet w owej Toyocie podjeżdża pod latarnię i spotyka "koleżankę". Córa Koryntu oczywiście wsiada. Gość patrzy za siebie a tam żona z dziećmi głupio się
patrzą. Podpis: Zapomnisz, że to rodzinny samochód. xD
Nie wiem co wy widzicie w tych reklamach.. to jest tylko i wyłącznie pranie mózgu,które ma na celu.. skłonić nas do czegoś czego normalnie nie chcielibysmy.. kupić albo zrobić .. jak widzę reklamy.. to ich nie ogladam :D..
Coca-Colę kupuję dla siebie, nie dla reklamy. A przyjaciołom i tak UFOm.
Dark Sven
16-09-2006, 21:17
Oglądałem telwizjie i zobaczyłem pare reklamek i stwierdziłem- że obrzydliwe są z bobasami, z żarciem dla bobasów, z bobasami jak jedzą, śpię ,czy wogóle są to reklama jest stracona. Reklama Proszków (Vizir) plech.
Dezodoranty, pianki, żele, etc. Pralki, żelazka, calgon.
Reklamy które nie mają w sobie ani ZIARNKA prawdy. A i zmywarki, co oni to żarcie 2 miesiące kiszą a potem myją, pur etc. Mówiłem, że reklamy z bobasami są obleśne?
A i fajne były biedronki.
"No to teraz wam się upiecze ^^"
Nieugiety
16-09-2006, 21:24
Najlepsze reklamy były, są i będą Coca-Coli.
Normalnie sa fajne ale na święta to najlepsza reklama jak jadą te ciężarówki z colą i jest muzyczka "coraz blizej święta" :D
Najlepsze reklamy to :
polopiryna s-dwuch panow tanczacych XD
hop cola-bush lubi hop coli
sprite-teraz ty jestes pragnienie
neonet-niskie ceny tanie raty tu poczujes sie bogaty!
fanta-badz bambucha
jakos sie tam nazywal ten produkt-glalamalak gumpak pepsjimalasalak i tak wkolko a na koncu babka to powtarza XD
henkiel-fajne krokiXD
KIT KAT-KIT KAT RZADZI !!!! chcerz byc laska? XDhahaha spadlem z krzeslaXD
orlenu-pan kierowca i kolacja przy swiecach XD
gemoneybank-ostra karta kredytowa XD
plus-po osiemnastej heheh
nowsze:
-nike - troche mniej grawitacji
-Oriflame <XD> - The verve - Bittersweet symphony. zajebista muza. reklama beznadziejna
starsze:
-Moutain dew - od "lancuch mi spadl" na walce z kozłem o butelke konczac. zajebista seria
-Sentyment do reklamy coca coli z tymi ciezarówkami mam od dziecka. badz co badz zajebiscie mi sie kojarzyla ze swietami.
-aa..i przeróbka tyskie mi sie podoba. bo reklamuje dobre piwo.
tak ogólnie to reklamy piwa lubie, bo to jeden z nielicznych produktów który kupuje z wlasnej nieprzymuszonej woli wypicia zajebiscie zimnego browarka.
-ktos tam up mówil ze coca-coli reklamy sa najlepsze? gówno prawda.
np. ta reklama z ta butelka co jakies teletubisie ja robia w maszynie i potem koles ja wyjmuje, pije i to koniec. naprawde zajebista reklama xDD
Nike mial zawsze ladnie zrobione reklamy z przeslaniem i zajebista muzyczka. a zarty coca-coli zazwyczaj nie sa smieszne. przynajmniej dla mnie.
znalazlbym pewnie jeszcze pare fajnych reklam, ale nie chce mi sie szukac w pamieci, która ostatnimi czasy mnie strasznie zawodzi. eh ten "HOLESTEROL" / kaczi style. <dla niekumatych, nadmiar Cholesterolu, obniza pamiec..chyba XD>
Reklama z przesłaniem, no gratz. A ta z automatem dobra była.
jakos sie tam nazywal ten produkt-glalamalak gumpak pepsjimalasalak
To idzie tak:
Guanabana, kumkwat, persymona, salak ;p
@Topic:
Przypomniało mi się - niedawno leciała fajna reklama jakiś telewizorów (nie pamiętam jakich ;P). Takie kulki kauczukowe spadające po ulicy. Bardzo mi się to podobało :P
Yoh Asakura
17-09-2006, 00:52
Najlepsza jest reklama banku Dominet. Swoją drogą, kto by chciał korzystać z usług TAKIEGO banku ? :d
Moja ulubiona i wedlug mnie najlepsza to PUDLISZKI xD
Dzieciak karmi frytkiem kaczke a ta podchodzi do niego...I ukazany wyraz twarzy tego dzieciaka...taka zbulwersowana...BOSKA xD a kaczka se frytka w ketchupie macza. To jest piekne ^^
Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD
Nie dziwie się,że w tej reklamie występuje kaczka .. tylko szkoda że jedna a nie dwie:P
slawekmag
17-09-2006, 10:35
Moja ulubiona i wedlug mnie najlepsza to PUDLISZKI xD
Dzieciak karmi frytkiem kaczke a ta podchodzi do niego...I ukazany wyraz twarzy tego dzieciaka...taka zbulwersowana...BOSKA xD a kaczka se frytka w ketchupie macza. To jest piekne ^^
Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD
No rzeczywiście fajna. Widziałem ją ale nie skojarzyłem tego z Sz.P.Mgr.Dr Prezydent and Premierem Kachynsky Brothers
Teraz byle jakaś kaczka bądź kaczor się pojawi, to wszyscy kojarzą z naszym rządem.. ;)
Rooker666
17-09-2006, 10:48
Najlepsze Reklamy
-Media markt
-Plus- Wstrzymasoczasowywacz
-3 Bit
-Sprite - Ty sprite ja pragnienie
Edit.
Teraz byle jakaś kaczka bądź kaczor się pojawi, to wszyscy kojarzą z naszym rządem..
No taki mam rząd
Ktos tam pisal ze reklamy Fanty (bamboocha) sa fajne. Przeciez to dno... Zalosne sa po prostu.
A co do reklam Coca Coli to przypomnijcie sobie ta w ktorej lecial apiosenka "When you're smilin'" i panienka z aparatem na zebach. I co nie byla fajna?:)
Osobiscie wkurzaja mnie reklamy Vanisha, bo jest jedna reklama nagrana na caly swiat i tylko pozniej komputerowo tak chamsko pudelko, takie jakie jest w danym kraju, wstawiaja.
A reklama Pura z Dykielowa tez dno i metr mulu. "Czyści jak łopatka do tłuszczu" - zeby moc powiedziec ze A jest jak B, to B musi istniec, a widzial z was ktos lopatke do tluszczu? Powinno byc "Czysci niczym łopatka do tłuszczu". Ogolnie bardzo duzo takich potkniec jest.
No i przypomnialo mi sie jeszcze - zawsze podobaly mi sie reklamy gdzie owoce jakos fajnei spadaja i sie rozpadaja. Żywiec Smakołyk na przykład taka mial. Zawsze sie zastanawialem jak oni to tak fajnie robia.
Więc temat o reklamie PO skłonił mnie do założenia ogólnego tematu o reklamach.
Proponuje rozwinac temat tej reklamy :P
Otuz reklama jest 100% plagiatem amerykanskiej reklamy ktory ukazala sie w USA podczas wyborow. Moim zdaniem jest to zalosne. Nie lubie PO poniewaz niektore ich zachowania i poglady sa podobne do upadlej juz komuny :P
Duzo osob nazeka na PIS na Kaczynskich jestem ciekawe co zrobil by Tusk w roli prezydenta? Jak wtedy wygladalaby Polska w oczach innych panstw?
Wiem ze jest duzo zwolennikow PO i zaraz zaczna mnie besztac za to co napisalem ale uazam ze ta reklama jest kretynska i ze PO nie umie wymyslic nic nowego tylko sciagac z zachodu.
Otuz reklama jest 100% plagiatem amerykanskiej reklamy ktory ukazala sie w USA podczas wyborow.
Dla rownowagi: PO tez skopiowalo swoj spot.
Moim zdaniem jest to zalosne. Nie lubie PO poniewaz niektore ich zachowania i poglady sa podobne do upadlej juz komuny :P
Np jakie? Konkrety a nie manipulacje prosze. Bo ja z WIARYGODNYCH zrodel wiem, ze L.K jest gejem.
Wiem ze jest duzo zwolennikow PO i zaraz zaczna mnie besztac za to co napisalem ale uazam ze ta reklama jest kretynska i ze PO nie umie wymyslic nic nowego tylko sciagac z zachodu.
Brawo:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A najlepsza reklama polska to Spite:) Nie ma bata, zebym nie plakal ze smiechu jak ja widze. Przebija ja tylko stara reklama "baryla, skocz po frugo" i "ludzie nie wiedza jakie sily drzemia w naturze"
@Up
Oj, wcale nie taka znowu stara.
@Dolor
Urzekła mnie twoja historia.
@Topic
Kto widział reklamę Warki? Kto widział "porządniejszą" pianę? Co starszy widzi tą reklamówkę nie może się wprost powstrzymać od ciętej riposty...
Shanhaevel
17-09-2006, 11:21
Sprite miał keidyś fajną reklamę:
Kędzior?
Buuuuźkaa...
Gruuubyyy...
Miiiisieek...
Wszyscy się zmieniają, ale nie Sprite. =]
Vanish- wiecie, że jak ta babka go polała czymś, to on właściwie mógłby jej w gębę dać? Bo to w sumie napaść jest.
Nowa reklama Kit-Kata też jest dobra. :P
"Ruszyłeś się..."
Np jakie? Konkrety a nie manipulacje prosze. Bo ja z WIARYGODNYCH zrodel wiem, ze L.K jest gejem.
Wydaje mi się, że bardziej Ci chodziło o Jarosława, bo Lechu ma żonkę, a Jarosław sam ;)
Chociaż ostatnio oglądałem jakiś program ( Uwaga prawdopd. ) gdzie jakaś posłanka ponóć podoba się Jarosławowi.. Media wszędzie znajdą sensacje, ale na Jarosława nie ma bata, bo też słyszałem, że on to gej.
A brat antyhomoseksualista, ciekawe jak rozmawiają na te tematy ;)
Dark Sven
17-09-2006, 15:49
Wydaje mi się, że bardziej Ci chodziło o Jarosława, bo Lechu ma żonkę, a Jarosław sam ;)
No a kot? Może jakieś stosunki kaczki z kotem:D
A i obrzydliwa reklama- KAtjes jes jes jes jes!ble
Tak mowicie o swiatecznej reklamie coli to aż chce sie sniegu i świąt. Osobiście czekam na to od konca wakacji ^^
Olorion.
17-09-2006, 16:48
Chyba nikt nie wspomnial o reklamie arctica :)
Nalepszą reklamą jest reklama Heinekena! I ta muzyka! : P
My style is di bom digi bom di deng di deng digigi uu uuu !!! : ]
My style is di bom digi bom di deng di deng digigi uu uuu !!! : ]
Prawie Ci się udało rytm wybić ;)
Olorion. :
Artic taki wspaniały nie jest.
Dark Sven:
Co ma wspólnego kot z kaczką?..
@Olorion:
Racja, ta reklama też była fajna.
Przypomniała mi się jeszcze jedna - stara reklama KitKata, jak to gościu wsiadł do taksówki w Indiach (?)
Przypomniała mi się jeszcze jedna - stara reklama KitKata, jak to gościu wsiadł do taksówki w Indiach (?)
Ta nutka co leciała, była wyrąbista, ale nigdzie jej nie potrafiłem znaleść. ;)
Descartes
18-09-2006, 14:25
No to masz babo kwasek. :D
Wydaje mi się, że bardziej Ci chodziło o Jarosława, bo Lechu ma żonkę, a Jarosław sam
Jedno drugiego, z tego co wiem, nie wyklucza ; ) Poza tym, jak ja bym miał taką żonkę, to bym się chyba na panów przerzucił ;pp
Abbondanzieri
21-09-2006, 13:43
Dobra, reklama byla Media Marktu na niemieckich kanałach podczas MŚ, jak ukazali Polaków jak usciskują się z pracownikami tegoż sklepu, nastepnie odchodza A niemiecki pracownik:
-Nawet mili Polacy jeszcze zegarek mam na ręce, gdy kamera oddala obraz, widać ze ziomkowie od tego sklepu nie mają spodni,
Ale tez byla Reklama tej wersji o Arabach którzy zawsze sie targują, Francuzi to Casanowy, A Holendrzy to jaracze :P.. etc A w Polsce wlasnie ktos wymienil reklame o Toyocie, Coca Coli, Biedronki, No i ja lubie wlasnie cos pilkarskiego to czesto Pepsi, daje cos z tego nurtu.
No to masz babo kwasek. :D
Haha to jest tez wypasione :D
A czemu ?? Bo moj kumpel wymyslil na podstawie tej reklamy opis moich narodzin...Kiedy sie urodzilem , tzn lekarze ,,wyciagneli mnie'' (xD) na swiat, stary rzucil text do starej ,, No i masz babo Kwasa''
Caly dzien sie z tego basowalem a jak widze ta reklame to jestem we łzach normlanie xD
http://www.maxior.pl/?p=index&id=29268&18 - o Jezu ta reklama mnie rozwala :D
a tu jest coca-cola i GTA http://www.maxior.pl/?p=index&id=29386&18 dobry ten motyw z rowerzystami i jak daje forsę biedakowi. A wszyscy naokoło spieprzają przez płot :D
Dark Sven
21-09-2006, 19:28
Co ma wspólnego kot z kaczką?..
Jaro ma kota... Jak jest samotny to nie wiesz co tam kot przeżywa ^^
Yoh Asakura
21-09-2006, 20:13
Nie ma co, reklama "telewizja o jakości DVD" wymiata. A ten kto będzie się śmiał z kunsztu tego chłopaczka...będzie miał u mnie cole w puszce.
- Baryla skocz po frugo!
- Jest frugo?
- Niema, wyszlo.
Pamietacie? Fajna jest jescze piosenka Harnasia (ide do pracy...) lub reklama lotto "teraz to mi to lotto".
Baryła skocz po Frugo, samo nie przyjdzie.
Przyjdzie...
I przychodzi :-)
Ta była lepsza.
No kurde nikt nie wspomniał reklamy hayaha (czy jakoś tak ;p ). Ta pierwsza ich reklama mnie rozwaliła "pozdrawiamy drogich konkurentów” ;p. Albo czerwony kapturek, czy to z tą dźwignią, oni mieli kiedyś reklamy i to właśnie dzięki tym reklamą plus zaczął też robić reklamy komediowe.
Plus po to zaczął robić reklamy komediowe, żeby więcej zarobić.
Jaki jest podkład muzyczny z reklamy Heinekena, gdzie jakaś dziewczyna sięga to piwo, a podchodzi koleś, patrzy na nią i sam sobie bierze i idzie?
@ down
Thx.
@ 2 down
Ja słuchałem tej muzyki na sylwestrze i się zastanawialiśmy z jakiej to reklamy.
Były takie propozycje
1. ubezpieczenia
2. kredyty
3. Skoda
4. Carlsberg (blisko byłem :P)
A koleżanka wchodzi i mówi "o to z Heinekena, co ta dziewczyna sięgała(...)"
I wkółko to słuchaliśmy.
Pomogą ci tutaj - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=96218&page=3.
Quezacoatl
01-01-2007, 14:35
@DRoN
Właśnie też tego kiedyś szukałem.
@Topic
Pamięta ktoś te reklamy dębowego mocnego? Zawsze miałem nadzieję, że tych gości jednak zgniecie ta beczka :p
A pamięta ktoś taką reklamę, już nie pamiętam czego. Jest wysoki mur i jakiś facet idzie wzdłuż niego, a za murem słychać jak jakiś tłum krzyczy (bodajże to było) dwanaście! dwanaście! dwanaście!... I gość zaciekawiony tak idzie przy tym murze i szuka jakiejś luki, żeby podejrzeć co się tam dzieje, aż w końcu znajduje dziurkę i przykłada oko. Po czym dostaje palec w to oko i upada trzymając się za nie, a za murem zaczynają krzyczeć trzynaście! trzynaście! trzynaście!... :D
Jeszcze reklamy żywca ownują... jak ta tutaj (http://s41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/Movies/?action=view¤t=reklamaZywca.flv) (prawie jak wokalistka...)
Czy też reklama drogiego piwa (http://s41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/Movies/?action=view¤t=piwo.flv), lub dobra reklama telewizorów (http://s41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/Movies/?action=view¤t=TV.flv)... No i penholder (http://s41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/Movies/?action=view¤t=Penholder.flv) :]
Co tam jeszcze... Coca-Cola, plus, heyah itp. itd. Można jeszcze wymienić harnasia, dog in the fog, lech (-ale to miała być zwykła reklama... -dla lecha? Niemożliwe!).
Jest jeszcze pełno tak starych, że już nikt prawie ich nie pamięta mimo, że były dobre.
Plus po to zaczął robić reklamy komediowe, żeby więcej zarobić.
Wszystkie reklamy sa po to, zeby wiecej zarobic
Capality
01-01-2007, 21:38
Jaki jest podkład muzyczny z reklamy Heinekena, gdzie jakaś dziewczyna sięga to piwo, a podchodzi koleś, patrzy na nią i sam sobie bierze i idzie?
Nie jestem pewien ale chyba o tą chodzi: Teddybears sthlm- Cobra style
Topic:
Mi się podobają reklamy coca-coli i ta reklama Lecha
(-...a na tych żyrafach...
-te słonie!!)
Nie jestem pewien ale chyba o tą chodzi: Teddybears sthlm- Cobra style
Topic:
Mi się podobają reklamy coca-coli i ta reklama Lecha
(-...a na tych żyrafach...
-te słonie!!)
ta, to cobra style, swietna nuta...
mnie podobały sie sprite niektóre, noi plus ;]
A reklame Tigera widzieliscie? Puszczaja miedzy bajkami!!:evul:
Wyjasniam:
lozko skrzypi babka krzyczy "ach!" potem z koldry cos staje wszyscy mysla ze to ... a to napoj energetyzujacy Tiger. jest otwierany pity i nagle lozko zaczyna szybicej skrzypiec a dziewczyna szybciej wydawac odglosy:D
Rooker666
02-01-2007, 13:17
jedne z najlepszych reklam
-pan kierowca i ...
Oraz ta w której wysyłają brygadę antyterrostyczną aby zdobyć ukradzionego malucha
@up ta z maluchem roxi :D"Ej no chlopaki ruszcie sie to jakas rodzinna pamiatka jest"
Fajna byla reklama peugota z tymi dwoma biedronami =)
Przypomniały mi się 2 fajne reklamy, które były już dawno, ale nadal mi się podobają. :P
Pierwsza to reklama Pepsi, jest mecz, bodajże Brazylia-Chiny, mija pierwsza połowa, widać Carlosa jak schodzi do szatni. Tam spotyka dzieciaka z Chin, który prosi go o autograf. On mu daje, dzieciak wręcza mu butelkę Pepsi i się kłania. Druga połowa meczu, rzut wolny, w murze stoją piłkarze Chin. Carlos podchodzi do strzału, ale kłania się najpierw piłkarzom w murze. Oni się kłaniają również, a Carlos w tym momencie strzela, piłka przelatuje nad nimi i gol. :P Bramkarz Chin jeszcze się tak fajnie uśmiechnął xD
Druga reklama: Idzie jakiś piłkarz(nie pamiętam który) Realu Madryt. Zagląda do pokoju, patrzy a tam Ronaldo ze złamaną nogą. Przechodzi dalej, Casillas ma dwie ręce w gipsie. Idzie dalej, automat z Coca-Colą. Przyciska przycisk, aby wyleciała mu puszka i nic. Zdenerwowany kopie to, aż mu się noga złamała. Przychodzą lekarze, i zabierają go do reszty :D Potem jeszcze przychodzi jakiś dzieciak w koszulce Manchesteru, podłącza automat do prądu, bierze puszkę, wyłącza automat i odchodzi :P
Lostwind
02-01-2007, 16:15
@up To chyba byl Roberto Carlos
Najlepsze:
-Kiedys taka reklama NIKE chyba, jak grali w nozna przy muzyce Elvisa:p
-Wszystkie Plusa
-Reklama Ery (freestyler xD)
-Jeszcze byla kiedys taka, co facet smigal Subaru, a potem pukal w wieko trumny, taka jeszcze fajna muza przy tym byla;)
Rekin Master
02-01-2007, 21:05
Reklamy Plusa wymiataja...
srodkow do czystosci, kosmetykow nie lubie...choc na niektore super jest czasem sie popatrzec^^ do ogladania nie przyciaga zaden kosmetyk, tylko pani bioraca prysznic
BTW: ta reklama wymiata xD
http://www2.alejaja.pl/sznurki.php?a=link&id=556&pg=0&sby=rate&sor=desc
wlacznie glosniki...dosyc glosno dla dobrego efektu...dodam,ze reklama nie pojawila sie w polskiej tv
osobiscie nienawidze reklam za to podobala mi sie przerobka nospy:
-hej baco bedzie dzisiaj padac?
-ej kurwa bedzie bo tak mnie w krzyzu jebie...
-to wezcie nospe!
Drzamich
03-01-2007, 20:13
Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale super są jeszcze reklamy:
Piwo Żywiec - Prawie jak... :p
7up - Pragnienie nie ma szans
Deser Ryżowy "Misiowy Ogródek"... Huehheha xD
Reklamy Heya tez sa fajne
Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale super są jeszcze reklamy:
Piwo Żywiec - Prawie jak... :p
7up - Pragnienie nie ma szans
To jest
Sprite - pragnienie nie ma szans
...
-Co robiłeś?
-Biegałem.
ahahaha xD Jak widze to reklame to leże poprostu xD
z tego tez jest zwała... ale ogolnie mogli by przestac puszczac ciagle te same reklamy... :-/
To jest
Sprite - pragnienie nie ma szans
...
z tego tez jest zwała... ale ogolnie mogli by przestac puszczac ciagle te same reklamy... :-/
A nie zapomniałeś o nowej reklamie Coca-Cola? Normalnie jak w GTA :D
Shanhaevel
09-01-2007, 20:40
-Co robiłeś?
-Biegałem.
"To sztachnij się mocniej, niewierna suko!"
X]
Malucha ukradli...(Matko Boska i ta mina) ej no weście sie przeleccie(?) to jakas rodzinna pamiatka......(w radiu) w maluchu 4 nie wchodzi....Cuda sie sdarzajom
moze ktos powiedziec, o co chodzi w tej reklamie play - ''mamo, tato mam mixa''? ;>
To faktycznie jest kiepski żart. Chodzi o to, że syn oświadcza rodzicom, że ma mixa - czyli specjalny rodzaj abonamentu, który już dawno był w innych sieciach, a Play reklamuje go jako nowość. A że to "nowość", to rodzice nie wiedzą o co chodzi, i są przestraszeni. Ojciec nie wiadomo co sobie pomyślał i podał synowi prezerwatywę, czyli jeden z najstarszych środków antykoncepcyjnych. Jasne?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.