Pokaż pełną wersje : 85 rp Own3d!
Siema, daje tutaj kolejny filmik z aurea :) jak Kuldi i jego znajomi zabijaja 85 rp :)
http://rapidshare.de/files/33301856/Razer.rec.html
Komentowac ;)
Naszczęście coś mnie tkneło aby go nie bić :]
co do filmiku to filmik spox B)
Rehost na Ultrashare.de jak można :)
@edit
Podomne to poprzednich tylko teraz wiencej bydła xD fajny filmik tak jak i każdy z aurei ;)
Rehost na Ultrashare.de jak można :)
http://ultrashare.de/f/2385/Razer.rec.html
=)
Gruchaman
16-09-2006, 13:58
ahhhh.... Razer shark dEath after vesz??!?!?! fast blx
Works__1985
16-09-2006, 15:24
Już niedługo chłopczyku skończysz jak xeal pron albo pacmanaman za swoje cwaniactwo dlaczego niepokazałeś swojej klęski ?
Już niedługo chłopczyku skończysz jak xeal pron albo pacmanaman za swoje cwaniactwo dlaczego niepokazałeś swojej klęski ?
do kogo to bylo =o ?
i jakiej klęski ?
NIE zebym sie czepial ale z calego teamu padl tylko Vesz. Kuldi nie poniosl "kleski" ;]B)
Works__1985
16-09-2006, 18:12
chodzi mi o to że jego team poniusł może 1 osoba ale to też klęska
myślisz że znasz folariego i może 5 innych to nie odważy sie ktoś z fag zapierdolić ? vesz też niby wielki cwaniaczek bo dawny owner zevsa to nikt go nieruszy i może se sharować w 10 a jednak okazało sie że zevs niebył jego jumbo (czyt. dżambo) i sam go zabił :)
myślisz że znasz folariego i może 5 innych to nie odważy sie ktoś z fag zapierdolić ? vesz też niby wielki cwaniaczek bo dawny owner zevsa to nikt go nieruszy i może se sharować w 10 a jednak okazało sie że zevs niebył jego jumbo (czyt. dżambo) i sam go zabił :)
Kto ty jestes?=o grasz na aurea?, jak do tej pory nikt mnie z fagu nie ubil (i dobrze) :P
kuldi~
T3H_VirUs
16-09-2006, 18:46
Aff...Co to za problem zabic 85 rp w 10 chłopa? -.- Moje zdanie: Lamy i tyle pewnie jeszcze sie z wami rozlicza :p
czemu ma ktos go zabijac ...
a filmik fajny .. :>
Works__1985
16-09-2006, 20:17
czemu ma ktos go zabijac ...
a filmik fajny .. :>
bo sie cwaniaczy?
@browax. zabiją cie bo już zabardzo sie żądzisz na servie i moim zdaniem specjalnie zabijasz tych którzy komuś podpadli a ten ktoś powiedział tobie a ty pewnie " o tak bede miał nowy filmik i dam na tibia pl jak zabiliśmy w 20 czy tam 10 85 palka z rsem
bo sie cwaniaczy?
@browax. zabiją cie bo już zabardzo sie żądzisz na servie i moim zdaniem specjalnie zabijasz tych którzy sie komuś podpadli a ten ktoś powiedział tobie a ty pewnie " o tak bede miał nowy filmik i dam na tibia pl jak zabiliśmy w 20 czy tam 10 85 palka z rsem
po 1, nie żądze na servie <lol> tym mnie rozje***eś ;) ty myslisz ze jak ubije 3 osoby to żadze na serverze? zastanow sie co ty piszesz...
po 2, jak jakiemus mojemu koledze ktos podpadl to pomoge mu ubic :)
po 3, nie mysle tak tylko daje te filmiki bo inni gracze proszą o tibia.cam :))
to bedzie na tyle
Works__1985
17-09-2006, 02:09
po 1, nie żądze na servie <lol> tym mnie rozje***eś ;) ty myslisz ze jak ubije 3 osoby to żadze na serverze? zastanow sie co ty piszesz...
po 2, jak jakiemus mojemu koledze ktos podpadl to pomoge mu ubic :)
po 3, nie mysle tak tylko daje te filmiki bo inni gracze proszą o tibia.cam :))
to bedzie na tyle
a niewidać w moim opisie ? myślisz że niewidziałem? każdego lejesz np mattwo pod ab 20+ lvla w 3 nieujebaliscie a kolega taki cwaniaczek że sie broni innymi prosze o jego nicka zobaczymy czy sie bedzie bronił wami jak ja wpadne z tego co pamietam miałeś wpisane "pro by paco ashenvale" wiec niewiem dlaczego fag cie wogle toleruje chyba im to powiem bo coś czuje że niewiedzą a tak sie składa że mam fotke z tym ;]
Słyszałem Brovax że płaciliscie za tego deada Razer Shark-a czy to prawda?
Słyszałem Brovax że płaciliscie za tego deada Razer Shark-a czy to prawda?
Jesli placili to sie nie dziwie :)
Napisane przez Xydrusa na forum aurea.
"i'll kill everyone who touch razer"- Zabije kazdego kto tknie Razera
"who touch razer will not have a happy end." -Kto tknie Razera nie bedzie mial szczesliwego konca
Jesli placili to sie nie dziwie :)
Napisane przez Xydrusa na forum aurea.
"i'll kill everyone who touch razer"- Zabije kazdego kto tknie Razera
"who touch razer will not have a happy end." -Kto tknie Razera nie bedzie mial szczesliwego konca
huahuah own3d, nic nie placilismy ani nie mamy zamaru padl tylko vesz bo chodza plotki ze on ma sprzeda chara szweda na 100lvlu+
a niech xydrus mnie tylko tknie to zobaczysz co sie z nim stanie~ =))
Kuldi~
a niewidać w moim opisie ? myślisz że niewidziałem? każdego lejesz np mattwo pod ab 20+ lvla w 3 nieujebaliscie a kolega taki cwaniaczek że sie broni innymi prosze o jego nicka zobaczymy czy sie bedzie bronił wami jak ja wpadne z tego co pamietam miałeś wpisane "pro by paco ashenvale" wiec niewiem dlaczego fag cie wogle toleruje chyba im to powiem bo coś czuje że niewiedzą a tak sie składa że mam fotke z tym ;]
jaki kolega? a mattwo jest hunted za to ze ubil Eto'os 2 razy i Kolek Hell 1 raz :)
a za to pro by paco sie wyplacilem =))
cos jeszcze?
17-09-2006, 18:23
Filmik fajny szkoda ze nie pokazales co sie dalej dzialo.
Filmik fajny szkoda ze nie pokazales co sie dalej dzialo.
Dalej padl Vesz i sobie poszli :P
Kuldi~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.