Pokaż pełną wersje : kłopot z bratem informatykiem-.-'
Mam brata informatyka który mi zablokował tibię (niemoge na zadną stronę związaną z tibią wejsć albo wejsc do gry) ;( niewiem czy zrobił cos z nortonem czy z systemem :( proszę powiedzcie jak to odkręcić
Marander
16-09-2006, 12:40
Dogadaj sie z bratem skoro zablokował ci tibie to nawet jak ja znów uruchomisz on znowu ja zablokuje
Mogl Ci w firewallu zablokowac odpowiednie porty i juz, potem w przegladarce uniemozliwic wyswietlanie odpowiednich stron, jak jestes burakiem i nie wiesz jak to odblokowac, to idz na kurs informatyczny i za 4 lata sobie pograsz.
niestety mam brata takiego on niechce poprostu bym grał z nim niema co gadac
ja sobie bede chcial odblokowac to odblokumje i zagram
a takto wogule niemoge garc;(
(niemoge na zadną stronę związaną z tibią
to jak sie tu znalazłeś
jestem u kolegi z osiedla on temat zalożył
Duke Dran
16-09-2006, 12:55
A co dokładnie się dzieje jak odpalasz tibię? Pisze: Zablokowałem ci Tibię hahahaha? Czy co?
Marander
16-09-2006, 12:57
Pewnie ma conection time out...Poprostu trzeba odblokować port 7171/zmienić ustawienia firewalla.a jak nie to wszedł to folderu tibii i usunąl jakis plik dll. i nie działa
@down e..Ile wy macie lat z kolegą?
Error 13 i kolega tu niepamienta co dalej bo dopiero zaczoł w szkole się anielskiego uczyc
kolega tu niepamienta co dalej bo dopiero zaczoł w szkole się anielskiego uczyc
To mnie powaliło :D :D haha
Patrząc na Twoją ortografie to chyba dobrze, że Ci brat Tibie zablokował.
Error 13 i kolega tu niepamienta co dalej bo dopiero zaczoł w szkole się anielskiego uczyc
Muszę Cię zaskoczyć, ale ten error nie jest po anielsku. Powiedz koledze, żeby się nie uczył.
Po pierwsze JA właściciel tego konta tego nie pisałem więc niemówcie na mnie burak ani jakieś tam pierdoły bo 2 moich kolegów po 11 lat to pisali. Pisze to ponieważ niechce by ktoś uważał za n00ba mnie.A problem się już wyjaśnił z tego co mi mówili.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.