Pokaż pełną wersje : Nowi Moderatorzy
Ostatnimi czasy Rada Plemienia zastanawiała się nad wyborem nowych Moderatorów dla naszego forum. Kandydatów było wielu, lecz nie wszystkim dane było przejść ostrą selekcję. Wybrańcy wyróżniali się inteligencją, kulturą osobistą, rozwagą, często pomocą poprzez raporty, niektórzy działali w grupie Tibia.pl Support. Ponadto mają oni dużo cierpliwości w stosunku do (często irytujących) użytkowników, sporą wiedzę i trzeźwy osąd sytuacji. Wielu z nich na pewno znacie i lubicie. Oczywiście, ten element nie był najważniejszy w naszej dyskusji. Najważniejsze, że według nas są oni warci miejsca na Olimpie :)
A oto wybrańcy (kolejność alfabetyczna) i ich przydziały:
Emilok (http://forum.tibia.pl/member.php?u=5733) - Forum ogólne + Dla początkujących
Instynkt (http://forum.tibia.pl/member.php?u=6314) - Tajemnice Rookgaardu
Nekromanta (http://forum.tibia.pl/member.php?u=1561) - multimedia + wydarzenia ze światów
Parys (http://forum.tibia.pl/member.php?u=4068) - Dział 'Inne' + Fora główne
Rothes (http://forum.tibia.pl/member.php?u=5205) - multimedia + wydarzenia ze światów
Vil (http://forum.tibia.pl/member.php?u=13394) - Forum ogólne + Dla początkujących
Wald_Kerius (http://forum.tibia.pl/member.php?u=36481) - Fora główne + Forum ogólne
Dla jasności, działy przedstawiają się tak:
Fora główne - Niusy, FAQ i zasady, Poradniki, Hunted, Kupno PAcc przez tibia.pl, Konkursy, sondy
Forum ogólne - Potwory, Broń i przedmioty, Magia, Inne, Wydarzenia ze światów, Gildie, Handel, Updates
Multimedia - Zdjęcia, Filmy, Fake'i
Dla początkujących - Tajemnice Rookgaardu, Mainland, Profesje
Inne - RPG, Twórczość, Grafiki, O wszystkim i o niczym, tibia.pl - opinie, sugestie, błędy itp
Wybrańcy zgodzili się wziąć na siebie to ciężkie brzemię i obiecali, że będą przykładem dla wszystkich użytkowników tego forum oraz nie będą nadużywali swoich uprawnień w celach destrukcyjnych ani dla osiągnięcia osobistej korzyści bądź zaspokojenia własnych zapędów sadystycznych ;)
Ponadto, dotychczasowi Moderatorzy awansują na Super Moderatorów (besn (http://forum.tibia.pl/member.php?u=533), Gangrel (http://forum.tibia.pl/member.php?u=2461), Tana (http://forum.tibia.pl/member.php?u=4734)).
Mniej aktywni Moderatorzy zostaną odesłani na emeryturę. Tak więc od dziś przydomek eX Moderator otrzymają: Fanfi (http://forum.tibia.pl/member.php?u=627) oraz Vanessa (http://forum.tibia.pl/member.php?u=5991).
Pamiętajcie:
http://www.puszcza.vel.pl/mod.jpg
(thx Gangrel)
W imieniu całej Rady Plemiennej (tj. Administratorów i Moderatorów)
Raynold
Od siebie życzę nowym Moderatorom dużo cierpliwości w tej jakże ciężkiej pracy. Obyście twardo trzymali się na tym stanowisku i sumiennie wypełniali swoje obowiązki.
Trzymajcie się!
Pozdro dla nowych moderatorów.
Dwimenor
16-09-2006, 19:17
Witamy w załodze.
Hegemmon
16-09-2006, 21:00
W razie czego, zawsze mozecie skapitulowac, jednak postarajcie sie przetrzymac te pierwsze tygodnie. Potem sie przyzwyczaicie, naprawde ;)
Przyjemnej pracy.
hahahahahahaha...
Druga zmiana...ja ide na fajrant ;) Powodzenia.
$corcerer
16-09-2006, 23:48
hm, jol, witamy po stronie "tych zuych" :D
Dr. Omader
17-09-2006, 07:01
Zuo!!11 Mhrok!!111
Ban! Ban!!!
A tak na powaznie to witajcie :)
Licze, ze uzytkownicy cieplo powitaja nowych modkow i wybacza im pierwsze wpadki o ile takie beda :P
/me zastanawia sie kto pierwszy wyskoczy z bluzgami na jakiegos nowego modka
Wald_Kerius
17-09-2006, 07:11
O, już news wyszedł. Korzystając z okazji chciałbym podziękować grupie trzymającej władze za zaufanie i wynagrodzenie moich dotychczasowych starań w rozwój serwisu. Mam nadzieję, że będzie mi się miło z wami współpracowało.
Jak już napisałem w PW do Raynolda również serdecznie dziękuję za zaufanie w tak ważnej sprawie i liczę na to, że nasza współpraca będzie owocna. :)
Dla mnie zadowoleniem jest że dostał sie Vil i Emilok - chyba najlepsi użyszkodnicy ( :D ) na forum , służą dobrą radą , niepopełniają błędów , i wogóle i w szczególe mają spoko avatary : )
Matekneo
17-09-2006, 08:18
A ja tam znam tylko Rothesa :P Zawsze lubilem czytac jego wypowiedzi (madre, z sensem). Tak myslalem ze on chyba niedlugo bedzie modkiem :P Naprawde wielkie Gratz i.... powodzenia xD napewno sie przyda :>
Gratuluję nowym modkom, i liczę, że w początkowej gorliwości nie dadzą mi jakiegoś warna... ;>
slawekmag
17-09-2006, 08:25
Zasłużyli, a szczególnie Vil.
Każdego z nich znam i wiedziałem, że kto kwestia czasu aby modkami zostali, brawo ;)
PS: A gdzie ja tu jestem? :(
gratz dla nowych posiadaczy niebieskiego koloru i funkcji "zbanowac dziada!"
PS i niech moc bedzie z wami!!!!
Tomcio Pall
17-09-2006, 08:41
No brawo. Ja już się kapłem przed newsem ze emilok to mod bo mial taki dziwny niebieski kolor nazwy xD. No bravo panowie :)
Wielkie GZ:) mam nadzieje ze przezyjecie spam noobkow :D jeszcze raz big GrAtz
Najbardziej mnie cieszy posada Vila :D Od dlugiego czasu czytalem jego posty, i widac, ze zna sie na rz(z?)eczy ;]
Nieugiety
17-09-2006, 09:02
Wiedziałem, ze wkońcu Vil, Nekromanta i Emilok zostaną modami...
Szczerze gratuluje ;)
Krzys Nemptor
17-09-2006, 09:02
vil to powinien byc adminem a nie modem
Gratuluje wam na nowej drodze zycia :p milego dawania banow;) i zamykania glupich tematow oczywiscie
spider-bialystok
17-09-2006, 09:27
Hah, kiedys byl temat do typowania nowych modkow i postawilem wlasnie na NekromanteB) Gratuluje wszystkim wybranym:) BTW. Niektorzy z nowych modkow jeszcze sie nie logowali na forum od wczoraj wiec beda mile zaskoczeni:)
PiKA.pIka
17-09-2006, 09:32
Trzeba sie zaczac podlizywac
Gratuluje!
Wald_Kerius
17-09-2006, 09:38
Niektorzy z nowych modkow jeszcze sie nie logowali na forum od wczoraj wiec beda mile zaskoczeni:)
Wiedzieliśmy już wcześniej :p A swoją drogą znalazłem taki taki cytat:
Tak na początek to chciałbym powiedzieć, że jak coś z***ie to nie moja wina. Dopiero się uczę... :P Podpisuje się pod tym.
KonioMaster
17-09-2006, 09:46
Powodzenia w nowej pracy^^
Rzeczywiście Emilok, Nekromanta i Vil byli chyba jednymi z bardziej znanych użytkowników(reszty nie kojarze zbytnio), i zawsze chętnie udzielali rady, tak więc wg. mnie decyzja bardzo dobra:)
Przede wszystkim, dzięki za zaufanie w stosunku do mnie. (-: Mam nadzieję, że się sprawdzę. Życzcie mi powodzenia. (-:
Jak Moge to b.fajnie więcej modów więcej rozw.problemów:D ( chodzi o pomoc dla graczy itp)
Wszystkim nowym moderatorom (oraz tym, którzy teraz awansowali na supermoderatorów) składam szczere gratulacje i życzę przyjemnej pracy ;) .
Osobiście najbardziej cieszy mnie wyróżnienie tym mianem Rothesa, bo prezentuje on na forum wysoką kulturę wypowiedzi i sporo wie, a do tego jest bardzo inteligentny. Ogólnie darzę go sporym szacunkiem i życzę mu (jeśli on sam tego chce), aby został niedługo supermoderatorem :) .
EDIT:
Właśnie zauważyłem, że mam Rothesa na mojej liście znajomych :D .
Przecież Parys to szpara jest.
Jak Moge to b.fajnie więcej modów więcej rozw.problemów:D ( chodzi o pomoc dla graczy itp)
Do rozwiązywania problemów? Hahahaha... chciałbyś... Do banowania i znęcania się nad użytkownikamia xD
Gratuluje jeszcze raz wszystkim wybranym no i... do roboty! Kurde, raporty sprawdzać i zająć się syfem, a nie odświeżać cały czas ten temat z bananem na twarzy, czekając aż ludzie napiszą kolejne "wiedziałem, że ten i ten zostaną modami, oni byli tacy przystojni..." ;>
TeoMaster
17-09-2006, 10:06
Pozdrowionka i dobrze pracujcie:)
Zillek Edonek
17-09-2006, 10:07
No zieźle nowi moderatorzy gratulacje dla tych co się dpstali:p
Gratuluje wszystki fakt,że na niektórych miejscach widziałbym inne osoby,ale to tylko moje osobiste zdanie.Wszystkim wybranym życzę powodzenia:)
Magnus Arthur
17-09-2006, 10:13
Gratulacje dla nowych moderatorów. :p
Lagon Night
17-09-2006, 10:23
Fajnie że są nowi modernatorzy i że besn został Supermodernatorem. Ciekawe jak im pójdzie...
Przecież Parys to szpara jest.
No i co z tego. A ja i Ty to co niby jesteśmy?
Wielkie gratulacje dla nowych moderatorów. Powodzenia w waszej nowej robocie.
Quezacoatl
17-09-2006, 10:28
No prosze... oni tak szybko dorastają... ;)
A teraz na serio, czyżby to Jarassimus was do tego przekonał?? Jeżeli tak to Gz dla niego.
No i oczywiście współczucie dla nowych modów.
Gratz wybrańcom.
*Czemu mnie tam nie ma?? :D
Wielkie gratulacje dla nowych modów i supermodków.
Wiedziałam że działania Vila po ciemnej stronie mocy zostaną dostrzeżone.
Nekromanta też zasługiwał na to ze względu na olbrzymi wkład w rozwój seriwsu i forum.
No ale Wald Kerius zrobił genialny zbiór poradników i podstawy PvP za co mu chwała.
P.S i Tak najbardziej lubie z nich wszystkich Vila :)
Życzę szczęscia i miłego gnębienia/maltretowania uzytkowników forum! :)
PANIE RAYNOLD to forum powino sie nazywać (forum.tiba.pl-na-Forum.znęcalnia.pl)buhHAHAHAH :D
Norbert_1992
17-09-2006, 10:37
Powodzenia dla nowych moderatorów by z przyjemnościa wykonywali powieżone im zadania i żeby nas również cieszyla ich praca:]
"Ja wiedziałem, że tak będzie..."
Btw. Po ile w kopertach chodziło?
Murderer
17-09-2006, 10:48
*Dr. Omader zastanawia sie kto pierwszy wyskoczy z bluzgami na jakiegos nowego modka
mimimi plx
- Prodigy -
17-09-2006, 10:49
Przyjmijcie moje gratulacje ! Życze Wam tego wszystkiego co poprzednicy, tylko szczerze xP
"Ja wiedziałem, że tak będzie..."
Btw. Po ile w kopertach chodziło?
Koperty odpadaja, kasa sie w nich nie miescila ;)
Let's roll :)
no to macie prze**bane ...
wazelina nie pomoze ;p
gavreonien
17-09-2006, 10:52
Nono :) gratz :) nastepnym modem bede ja :P
Towarzysze, gdzie się podzialiście?
Mam być pierwszym złym?
Wporządku.
Oni się nie nadają. Zniszczą to forum, jak wszyscy modowie.
Znowu kolejne modki wbijające na nasz Troll Cave i wybijające nasze biedne trolle. Zgłośmy nasz protest.
STOP TROLL-KILLEROM !!!111
Ps. Żegnamy was w gronie troll-protektorów i ogólnie wśród userów.
Teraz jesteśmy po przeciwnej stronie.
Wpadacie jak Power Abuserzy i expicie na naszych trollach.
Poprostu Pitbul
17-09-2006, 10:59
gavreonien@
Hahahaha... ty na moda... staruch!!
topic@
Super że jest wiecęj modków! Ale wymyśliłem coś... Dzień modów! Przez jeden dzień każdy jest modkiem i wszyscy mogą się banować:D.
Murderer
17-09-2006, 10:59
Znowu kolejne modki wbijające na nasz Troll Cave i wybijające nasze biedne trolle. Zgłośmy nasz protest.
STOP TROLL-KILLEROM !!!111
nonono kill trolls :< gratuluje nominacji na troll-killerow.
Hmm, po niektórych użytkownikach nie spodziwałem się, że modami zostaną, a jednak...
Gratulacje, ja postaram się raportować 2x więcej, niż zwykle :>
- Prodigy -
17-09-2006, 11:05
Ale się niebiesko zrobiło w liście użytkowników online ;) BTW, kiedy zostaną wprowadzone zmiany na team.tibia.pl ?
Vids-Kras
17-09-2006, 11:10
ooo współczucia ^^ teraz bedize płacz i zgrzytanie zębów ^^ :P gz
Nikast Shynix
17-09-2006, 11:11
Gratz... A czemu mnie tam nie ma? xD
Czarna_Mamba
17-09-2006, 11:11
Nie wiem co sądzić. Dla mnie nie ma to większego znaczenia. Chyba, że dostane bana, o co z moim roztrzepaniem nie trudno. No, ale gratulacje.
Miłego Dnia.
Dwimenor
17-09-2006, 11:15
no to macie prze**bane ...
wazelina nie pomoze ;p
Prze****e to macie wy:P
Mastermind Toothy
17-09-2006, 11:16
Kongratulejszyns, gud dżob gajs ^^ Gratulację :) Powodzenia w hunceniu trolli. Obyście dł ugo wytrzymali na tym jakże odpowiedzialnym stanowisku!
Nikast Shynix
17-09-2006, 11:20
Starszyzna ostatnio się zastanawiała :>? (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=978938&postcount=48)
I jeszcze do nowych modków: Może posprząta któryś w temcie "Chcesz się z noobów powyśmiewać? Pisz tu!"? Bo straszny bałagan sie tam ostatnio zrobił.
Patrix de'Vere
17-09-2006, 11:35
Gratulacje dla nowych moderatorów ;)
Mam małą nadzieje że CI NOWI będą mniej palić zielonego od starej załogi...
Czyli, że mnie zbanujecie i spalicie na stosie aby miec wprawę przy troll killowaniu?:<
o.O Gratuluje wszystkim. Mam nadzieje, ze nie spoczniecie na laurach i bedziecie sie wywiazywac ze swych nowych obowiazkow. Prosze tylko.. Nie odchodzcie z Supportu, bo bez was umrzeeeeemy :P
To mnie przyjmijcie do suportu. Wali odemnie uranem i kofeiną na ~300m. Nie umrzecie.
teletoobis
17-09-2006, 11:56
Wielkie gz wszystkim nowym ministrom a szczegolne gratulacje Vil'owi i Parys'owi bo wg mnie zaslugiwali na to od dawien dawna ;)
@ktoś tam gdzieś tam: o nowych modach wszyscy już wcześniej myśleli, tylko jakoś tak dyskusja umarła śmiercią naturalną i nikomu nie chciało się ruszyć czterech liter, żeby w końcu wywlec to na światło dzienne, konkretnie zacząć temat i jakoś to zorganizować. Powiedzmy, że niektóre posty userów, jakieś przebąkiwania o tym, przypomniały o tym, żeby to w końcu ruszyć, no i stało się.
Było dużo więcej osób, które były brane pod uwagę. Jednakże u nas panuje zasada liberum veto. Jeśli jest Mod, któremu czyjaś kandydatura się nie podoba i ktoś zalazł mu czymś za skórę, to wtedy nie możemy pozwolić, żeby panowała nieprzyjemna atmosfera w naszym gronie. Z tego względu odpadły osoby, które były zasadniczo w porządku i nawet by się nadawały, no ale brakowało im troszkę poparcia i tak jakoś wyszło. Niektórzy byli naprawdę blisko, no ale nie udało się, nie tym razem.
Niech kolor niebieski będzie z wami! ;>
Pall Pampix
17-09-2006, 12:08
Gratulacje dla nowych moderatorów i oczywiście dla super moderatorów. Oczywiście nie zapominająco moderatorach, którzy odchodzą życze powodzenia.
Gratulacje dla wszystkich nowych moderatorów. Powodzenia:)
Kurcze, kolejne osoby, które przestaną pisać na forum... (nie zauwazyliscie tej dziwnej tendencji? Osoby ktore zostaja modami pisza o wiele mniej postow) zwłaszcza emiloka szkoda, jakoś przywiązałem się do tego co pisze;) Tak wiec chlopaki - zycze wam jednej wielkiej wtopy iszybkiego powrotu do rangi usera;)
@ up
Właśnie mi coś przypomniałeś swoją obecnością.
@ topic
Matek zasługuje na miano moda. Też powinniście go tam dopisać.
@ up
Właśnie mi coś przypomniałeś swoją obecnością.
@ topic
Matek zasługuje na miano moda. Też powinniście go tam dopisać.
Tez tak uwazam, ale z tego co mi wiadomo Matek nie ma czasu na to.
Koperty odpadaja, kasa sie w nich nie miescila ;)
Let's roll :)
To ja głupi naiwny myślałem, że te pare kawałków wystarczy, huh.. następnym razem wyślę więcej.
No i co z tego. A ja i Ty to co niby jesteśmy?
My to jesteśmy heraklesy.
HuHu nowi modkowie :D trzeba ich ochrzcić :evul:
Duke Dran
17-09-2006, 12:50
Big GZ dla nich. Niech spełniają swoją powinność dobrze i ... jeszcze lepiej :)
Gratuluję. Mam też nadzieję, że macie coś takiego jak 'zwolnienie chorobowe' gdyż myślę, że może wam się to przydać ; P
Poraz 2 gratulacje dla nowych i supermodernizatorów
Matekneo
17-09-2006, 13:13
Boże ale szybko tu posty leca :D Wszyscy chca sie podlizac <lol2> =P
(i mysla ze im sie uda haha :P)
edit: widze ze już pierwsze tematy pousówane =D nowi modkowie w pogotowiu :D
buu dlaczeego nie widzę tam siebie? :(
gratuluje Wam, zasłużyliście na to!
OnlyM(PL)
17-09-2006, 13:57
gratuluje.
Fire Necromacer
17-09-2006, 14:10
Miłe zaskoczenie ;D
Gratulacje dla wszystkich nowych modków! Kiedy moja kolej? =p
DRoN, nie tylko Ciebie, też mnie.
@ Raynold
Wspominałeś chyba coś o tym, że było więcej osób na stanowisko modka.
Mógłbyś zdradzić, kto tam był? Może jacyś znani, też na to zasługujący userzy?
Najlepiej jakbyś podał przebieg selekcjonowania poszczególnych userów.
np.
a,b,c,d,e,f,g,h
po selekcji
b,c,f,h
Myślę, że nie tylko mnie interesuje, ilu i jakich było kandydatów do wzięcia niebieskiej pastylki.
Gdyby mógł zdradzić, to już by to zrobił? A pozatym czy to takie ważne? Przecież mnie i tak nie uwzględniali, więc nikt nie chce tego wiedzieć.
No rzeczywiście myślę, że podawanie tych nicków nie jest najlepszym pomysłem. Nie ma to sensu - od razu posypią się pytania "a dlaczego? przecież jestem taki fajny i sie staram" itd itd. Nie ma potrzebny publicznego wywlekania różnych szczegółów.
No rzeczywiście myślę, że podawanie tych nicków nie jest najlepszym pomysłem. Nie ma to sensu - od razu posypią się pytania "a dlaczego? przecież jestem taki fajny i sie staram" itd itd. Nie ma potrzebny publicznego wywlekania różnych szczegółów.
to napisz i uprzedz, ze kazdy tekst tego typu bedzie karany. Poza tym sam tekst typu "a dlaczego nie ja" swiadczy o tym, ze taka osoba sie nie nadaje na to stanowisko.
to napisz i uprzedz, ze kazdy tekst tego typu bedzie karany. Poza tym sam tekst typu "a dlaczego nie ja" swiadczy o tym, ze taka osoba sie nie nadaje na to stanowisko.
Tiaaa, bo kandydat powinien być skromny, pracowity, mieć szlachetne serce, a kiedy go nie wybiorą pokornie całować w pupcie i zabierać się do dalszej pracy nad wizerunkiem ;).
Nigdy nie ujawnialiśmy kandytatów którym się nie powiodło i tak ma zostać. Jeśli któryś zostanie kiedyś wybrany sam sobie sprawdzi, ja sam tak zrobiłem ;)
Ale jaja, już nie będe mógł pisać tak fajnych raportów .......
Za to reasony będą w nowym wymiarze hehe.
Ale jaja x2, przepełniona skrzynka PW w 90% zrobiła się prawie pusta (obecna liczba wiadomości zajmuje tylko ~5%).
PawieOczko
17-09-2006, 15:37
Wydaje mi się, że najlepszym pomysłem na odpowiedź w tym temacie będą tylko i wyłącznie gratulacje.
Tak więc gratuluję wszystkim świeżo upieczonym moderatorą. Powodzenia i nie banujcie za często!
Mac-Graw
17-09-2006, 15:52
Gratulacje :) Niech moc będzie z Wami
P.S.
A tutaj coś od znajomego:
Darvin 13:48:16
Na emerytkę połowe grona powinni wysłać. A szczególnie "banatora" :D
Ach ten Darv. Same z nim problemy :P Jeszcze raz Gie Zet!
Krzesław
17-09-2006, 15:56
Gratuluję i życzę powodzenia ;)
lord orzech
17-09-2006, 17:17
Łał xD gratki,gratki. Tylko... gdzie jest Lasooch, Ryba i Kaczi? :P
Łał xD gratki,gratki. Tylko... gdzie jest Lasooch, Ryba i Kaczi? :P
Tam gdzie wcześniej...
A gdzie maja byc? Ryba, lasooch i kaczi odmowili wstapienia do grona moderatorow bo mają ciekawsze rzeczy do roboty, uczą sie intensywnie ; P
@ Tylko... gdzie jest Lasooch, Ryba i Kaczi?
A ja już wiem, gdzie jest Ryba.
TAM
.../|\
../ | \
../ | \
....|
....|
....|
Tak łatwo się nie wywinie. Mógł być PA i nie skorzystał, to teraz będzie dednięty przez nasze trolle.
Łapcie GO!!!!!!!!!!!
Hahaha mi no power apuser! ; P
Ja wam cos powiem w tajemniecy: panowie chyba zapoznali naszych modkow na zakazanej przez Romana i LPR oraz wcale nie powiazana z nimi Mlodziez wszechpolska paradzie g..ow i l..ek (psss...nie podkablujcie mnie). Potem spotykali sie na g... party jeszcze kilka razy i w dowod milosci dostali taki meski, sexowny napis.
Juz a sio swintuch, precz mi stad! Do Krolestwa Niderlandow sluby wziasc a nie jakies choroby weneryczne mi tu rozpowszechniacie(teraz to sie chyba taka nowa "Tibia" nazywa) i mlodziez nasza polska chcecie przekabacic zeby sie razem wazelinka smarowala z wami!
P.S Cos mi sie K przestaje dzialac w klawiatorze to i przelenstw unikalem.
Duch Niespokojny
17-09-2006, 19:16
Może w końcu ktoś się zajmie naprawianiem błędów (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90023) na stronie, które czekają na to od setek lat...
Milego uzerania sie z noobami, kasowania keyloggerów, glupich tematow, glupich uzytkowników ;D
tyle od Kruczjego ;d
Wiem pewnie ten post zostanie skasowany ale.......CRUCIO Co to jest na Avatarze:zimno: (przerzerazenie)!!!
Marley zamieniony w Hulka.
O, jak fajnie się zrobiło... Wszystkie raporty wyczyszczone, prawie zupełny brak tematów do usuwania... Żyć, nie umierać xD
Idę na emeryturę :P
No ale na poważnie: może wreszcie dokończę projekty, zaliczę sesję, załapię się na stypendium naukowe i potem będę miał wszystko tam, gdzie ja wiem, a wy się tylko domyślacie ;) Nie, no poważnie, na jakieś 2-3 tygodnie będzie mnie trochę mniej, to życzę miłej zabawy :evul:
- Prodigy -
17-09-2006, 20:23
to życzę miłej zabawy
Ekhm... modom, czy userom ? :>
Kasztaniaczek
17-09-2006, 20:28
Vila to ja pamientam, jak ciagle byl temat dotyczacy guardow to zaaaaaawsze tam musial byc jego post... on chyba mial gotowe posty w notatniku i je tylko kopiowal :p
Alvarrazin
17-09-2006, 20:31
Gratulacje i powodzenia :)
Quezacoatl
17-09-2006, 20:58
Ekhm... modom, czy userom ? :>
Modom miłej zabawy, a userom miłego uciekania w panice z krzykiem "No ban me! plx blx!1111"
Mam nadzieje, że będą pełni wigoru do sprzątania forum i nie wyczerpią się tak szybko, jak poprzednia partia... :p <Use the power of Duracell my minion!>
Gratuluje,zasłużyliscie na to,;) powodzenia
on chyba mial gotowe posty w notatniku i je tylko kopiowal :p
Nie. Ja mu dyktowałem. :)
@topic
No cóż, gratulacje... zwłaszcza dla Vila, którego (nie żebym się chwalił, skądże) połowa przemyśleń, wywodów itp to mój twór. Jak zwykle to on zbiera profity ;< hunthet.
Z tego co wiem, kaczi nawet propozycji nie miał ;)
Gangrel:
A Ty ich tak brutalnie 'gasisz' ;)
DRoN:
Zanim się zajerestrowałem, z kimś gadać musiałem i padlo na kacziego. ;)
Empire
A ty skąd wiesz?
Jakieś przecieki są?
Ps. No tak ja też wiem. Piszcie, chętnie powiem kto miał szanse.
Gratulacje dla emiloka i Vila, bo innych nie znam :)
Dla nowych modków - Gratz
Dla Vil'a - Big gratz :) Lepiej późno niż wcale ;) [wazelina mode off]
wielkie gratulacjie życze dużo wytrzymałości w stosunku do ludzi na forum, co prawda kojarze tylko 2 nowych moderatorów ale to nic wypadłem nieco z obiegu to daltego, powodzenia w zarządzaniu
Gyzy, rub wiencej.
Giezet, go go 100 lvl :P
Gratuluje.
Według mnie bardzo trafny nabór ;-)
Wielki Mancyz
18-09-2006, 08:36
Wielkie gratulacje dla nowych moderatorów i szczególnie dla rothesa ;) trzymajcie się na nowej drodze xD pozdro od Wielkiego Mancyza ;]
Dark Sven
18-09-2006, 09:32
Jakby malo bylo nic nie robiacych mendoratorow...
Ale coz gratz
A gdzie ja :>?
Temat powoli robi się spamem :D.
No cóż mnie nawet pod uwagę nie brano :P.
Gratulacje :) i miłej(hyyhh..) pracy ;)
Gratuluje! Ja ostatnio również zostałem moderatorem, ale na jednym z największych for warezowych i wiem jaka to radośc i jakie obowiązki :)
pozdro dla nowych moderatoruw i mam nadzieje że będą sie dobrze spisywać;)
Gratz dla nowych modków!
Niech moc Dzieci Neostrady będzie z wami! xD
Temat powoli robi się spamem :D.
No cóż mnie nawet pod uwagę nie brano :P.
A skad wiesz, ze nie brano. W supporcie bardzo dobrze wywiazujesz sie z zadan i watpie, aby ktorys mod cie nie lubil :P
Co ? A gdzie ja ? ; dd <joke>
Tak szczerze to wszystkim gratuluje i współczuje <lol> :]
Diamonic
18-09-2006, 16:08
Congratulations! ;)
Dark Brozyn
18-09-2006, 16:58
gz Wald ;)
Dwimenor
18-09-2006, 19:05
I tym optymistycznym akcentem chyba zakończymy składanie gratulacji nowym modką;)
Jeszcze tylko jedna informacja.
Podczas wyboru nowych Moderatorów braliśmy również pod uwagę Instynkt (http://forum.tibia.pl/member.php?u=6314). Posiada ona wszystkie cechy wymienione w pierwszym poście i jeszcze dodatkowy atut: jest kobietą :) Jej obecność w gronie Moderatorów nie była do końca pewna z powodu niewielkiej ilości czasu, który może ona poświęcić forum, jednakże Administratorzy zdecydowali się ją przyjąć; przydzielony jej został dział 'Tajemnice Rookgaardu'.
Gratulujemy i witamy w naszym gronie! :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.