Pokaż pełną wersje : Anihilator na Lunarze (druty)
Kozi_leus
16-09-2006, 15:46
Anihilator na lunarze team : Kozileus (ja;p) 129 ed , Roxis 117 ms , starnel from hell 114 ed i Narian flynn 123 Rp
Miłego oglądania
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11710
DexteroO
16-09-2006, 16:00
po hooja dajesz filmik z nieudana proba? -.-
Palladyn von hellgate
16-09-2006, 16:03
heh szybka akcja trzeba bylo zalorzyc ss i ms z ue by walili ty mas heal a rp z sd wlai doatkowo i by bylo gites :P
n/c
bylo blisko :) moze nastepnym razem sie uda malo sd wziol ten co krecil tylko 10
a mial 1k many jak przestal walic mogl z bp wzaisc :/
Kozi_leus
16-09-2006, 17:22
heh szybka akcja trzeba bylo zalorzyc ss i ms z ue by walili ty mas heal a rp z sd wlai doatkowo i by bylo gites :P
Niestety gran mas resem leczyłbym demony . Na świecie non-pvp mozna tak zrobić ale na pvp jest już trudno .
Sirendor
16-09-2006, 19:50
Nice try :)
HIHOHAHO
16-09-2006, 20:07
Expert ze mnie niewielki :P
ale imo - wyprawa drutami na tego questa to poroniony pomysl - filmiku nieogladalem ale pewnie "prawie " im sie udalo :D
Next razem niech sobie zrobia sorce - po 2-3 UE na lebka - calosc trwa .. B)
Po "hooja" to krasnalowi broda...
lord orzech
16-09-2006, 21:56
Łoo Kozi niewiele brakowalo. No nic nastepnym razem sie uda B)
To było straszne ,Narianowi prawie sie udało już otwierał dzwi i padł :S
jak leczyl deomny Oo przecizee nie mozna leczyc potwrkow ktorych sie nie usmmonowalo, a niewiele brakowalo do tego zeby udalo sie musialby 4 druty isc
i wiemy jak sie sorkami przechodzi, ale 4 druty na pvp ani jescze nie widzialem
Gratz odwagi niedlugo ja ide pasc! \o/
DumbassssNoiser
17-09-2006, 09:56
Wszystko jest mozliwe trzeba tylko sie zgrac :>
http://rapidshare.de/files/33410069/1deadnaanni.rec.html
jak ktos powiedzial na anni powinni wziac bp sd ciekawe czy na tym lvl zdazyl by walnac 7 sd :) milego ogladania powodzenia next razem
Niestety gran mas resem leczyłbym demony .
Nie. Potworow sie nie da leczyc chyba, ze summony.
kostooch
17-09-2006, 12:27
Gowno prawda. Mass healingiem leczysz WSZYSTKIE istoty znajdujdace sie w zasiegu tego czaru, obojetnie, czy to byl summon, czy zwykly potwor.
DumbassssNoiser
17-09-2006, 13:18
zgadzam sie z kolega wyzej mass resem na pvp czy tez pvp enforced leczy sie wszystkie potwory na non pvp tylko summony
~666~Noiserekplock ~666~
Sir Dubeh
17-09-2006, 22:41
myslalem nad tym jak bedzie wygladal moj anhi... ;p i stwierdzilem ze bede mogl spammic mass healingiem zeby nie leczyc demonow przy drzwiach :P o ile stane na samym koncu (przy optimistycznej wersji ze nikt nie padnie od 1'szego combo :P) poniewaz zasieg MS. wynosi 3 kratki w gore dol prawo i lewo (+ kratka pod druidem rzucajacym ten czar :P)ale co do tego anhii z drutem to ja to widze tylko w sytulacji gdy drut stoi na koncu spammuje mass healing a 3 pozostali sorce spamia ue jak najeci ;p
myslalem nad tym jak bedzie wygladal moj anhi... ;p i stwierdzilem ze bede mogl spammic mass healingiem zeby nie leczyc demonow przy drzwiach :P o ile stane na samym koncu (przy optimistycznej wersji ze nikt nie padnie od 1'szego combo :P) poniewaz zasieg MS. wynosi 3 kratki w gore dol prawo i lewo (+ kratka pod druidem rzucajacym ten czar :P)ale co do tego anhii z drutem to ja to widze tylko w sytulacji gdy drut stoi na koncu spammuje mass healing a 3 pozostali sorce spamia ue jak najeci ;p
A jak druid niema farta i nie zalorzy ssa to tez pada :s
Szkoda że się nie udało. GL next time!
Koronowany rycek
18-09-2006, 11:59
Po "hooja" to krasnalowi broda...
po hooja to krasnal w kaluzy siedzi ;).
Gratuluje odwagi ? Samobojstwa ? ;)
Nie wiem ale ladny film. Gratz <bez ironii>
następnym razem nie zapomnij zaznaczyć ataku na demonie panie kamerzysto :p
Stoneskiny nie daja nic na annihilatorze,z UE zabiliby sie nawzajem a mass resem leczyl by demony ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.