Pokaż pełną wersje : Ghostland, czy może Dwarf Guardy? Proszę o odpowiedzi
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie zdobywałbym więcej exp'a na godzinę. Na Dwarf Guardach, czy z niewidką na Ghostlandzie, mam 36 lvl - druid. Na guardach schodzi troche dużo manasów, a a ghostlandzie nie expiłem :). Jeśli możecie, to napiszcie czy będzie mi się zwracało, ile będę wyciągał expa na godzinę itp.
Dziękuję z góry za odpowiedzi :)
Pozdrawiam.
Undead'Dragon
16-09-2006, 19:16
Moim zdaniem Ghost Land, więcej expa. Zalezy czy masz premium i wykupiona promocje, gdyż na DSach moglby pomoc czar energy strike (exori vis), na guardach więcej kasy z pewnościa, lecz DSy tez dobre. Sam wybierz, co do DS nie bij z samego wanda, lepiej wez hmm = więcej expa. Powodzenia :]
Czy ja wiem. Wg. mnie Dwarf Guardy będą lepszym rozwiązaniem, choć to całkiem nudne. Ja bym poszedł na GL mimo iż to totalny waste a na 100% się nie zwróci, ale jest ciekawie :]
Maltarion
17-09-2006, 17:09
Hmm jeśli masz pacc'a to mozesz iść na GL z Energy Strike, ale loot niezbyt opłacalny. Jak jestes wytrwały to dalej męcz te guardy:).
Zalgadis
17-09-2006, 17:14
doradze ci zajefajny sposób (jeśli masz pacca)
zrób dwa ds'y i idź na necro na darashie exp lepszy od guardów i może bohy polecą z hmmów troche waste bedziesz miał ale jak bohy to faza moj brat w jedną noc zlootował 6 par bohów xD
Magic tytus
17-09-2006, 19:26
Hehe rozbawilo mnie to co tu piszecie ...:)
Guardy to naprawde dobry exp i zawsze sie zwraca ... no chyba że siedzisz dluzej i nie robisz lootbaga <postman poprostu konieczny>
GL to smiech na sali ... jesli chcesz poexpic to musisz isc na ds <Wast przez wielkie W> bo wszedzie indziej dużo noobów, wiecej sie nabiegasz niz to warte ....
Jesli by mial/ma pacca to poco wogule po faccu biegac jest tyle miejscówek dla pacc ze nawet strach myslec o GL < Tomb rox>
Pozdro
edit
zrób dwa ds'y i idź na necro na darashie exp lepszy od guardów i może bohy polecą z hmmów troche waste bedziesz miał ale jak bohy to faza moj brat w jedną noc zlootował 6 par bohów xD
na jego lv <nie wiem jaki m lv >hmm to naprawde waste wiem z wlasnego doswiadczenia jak cos to juz lepiej hydry
raczej dwarf guardy bo na ghostland ciągle ktoś hunci :<
jak na twoim serwerze nie, to ghostland.
Mam takie pytanie.. od kiedy bohy spadaja z hmm ?:>
Mam takie pytanie.. od kiedy bohy spadaja z hmm ?:>
Od dzisiaj, updejt 7.9, ponadto z sd leca steel bootsy, a w wersji 7.10 leciec beda butki do chodzenia po wodzie, nawet tam gdzie wody nie ma.
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie zdobywałbym więcej exp'a na godzinę. Na Dwarf Guardach, czy z niewidką na Ghostlandzie, mam 36 lvl - druid. Na guardach schodzi troche dużo manasów, a a ghostlandzie nie expiłem . Jeśli możecie, to napiszcie czy będzie mi się zwracało, ile będę wyciągał expa na godzinę itp.
Dziękuję z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam.
Exp 36 lvl drójtem?
~ Hydry z ekipą (dobry loot, dobry exp, ale musisz miec ekipe + czesto moga byc zajete)
~ Guardy (E-vis i tempest rod)
~ Tomby (Jak wyzej)
~ Zólwie (Jak wyzej, exp dobry na -2, -3 i -4)
Ja polecam Ghostland z niewidką , duzo kasy bedzie nawet z samych Ghouli
duzy141991
19-09-2006, 19:25
hmm zalezy czy pacc.. jezli masz pacc to poelacam hydry i tomby no i resp dragow w ank ^^ jescze lepiej jak ci zalezy na loocie a z guarow leci wykonaj postaman i zbieraj loot w bag i do mailboxa ja przez 1 h siedizalem zaden pacc nie mail postama tlyko ja ^^ 15k wpadlo w lapki i 35 % lvla.. hydry tez dobre ale rzeczywisice miec ekipke to podstawa.
nie lazic z byle kim bo cie beda rolowac i nic nie dostaniesz z loota... mi sie tombs znudzily na 30 lvl :p ale teraz albo dragon lair ank/venore albo gardy z 2 bp mfs, bp hmm i parcelami ;) ale co prawda ja mam 40lvl.. B)
Od dzisiaj, updejt 7.9, ponadto z sd leca steel bootsy, a w wersji 7.10 leciec beda butki do chodzenia po wodzie, nawet tam gdzie wody nie ma.
Exp 36 lvl drójtem?
~ Hydry z ekipą (dobry loot, dobry exp, ale musisz miec ekipe + czesto moga byc zajete)
~ Guardy (E-vis i tempest rod)
~ Tomby (Jak wyzej)
~ Zólwie (Jak wyzej, exp dobry na -2, -3 i -4)
Jeśli chcesz pisać bezsensowne posty to nie na tym forum ok? Nawet sie niezapytales cze ma pacca bo jak sie dostanie na Lagune albo tomby?
Jeśli chcesz pisać bezsensowne posty to nie na tym forum ok? Nawet sie niezapytales cze ma pacca bo jak sie dostanie na Lagune albo tomby?
Bezsensowne? Imo BARDZO sensowne =d
To czy ma PACCa czy nie... ja przedstawilem opcje dla PACCa, ktore sa moim zdaniem najlepsze, potem przedstawie dla FACCa jak Ci tak b. zalezy =P
@up
ok sorry ponioslo mnie troche xD
Marvelo13
23-09-2006, 09:51
Jak dla mnie guardy najlepsze. Jak zrobiłes postmana to rob lootbagi i loot zajefajny :D. Exp też niczego sobie. Na hydrach też niezle. ;D
bartii10
23-09-2006, 10:01
sam jestem facc dutem i mam ten sam problem. wczesniej expilem w mount sternum. bardzo chcialbym zmienic miejscowke i whama sie miedzy gl a kopalniami. wydaje mi sie ze leiej bedzie na gl gdyz dsy nie beda atakowaly wiec mniej many sie bedzie tracilo na leczenie. tempest rod ma 1 kr zasiegu wiec wydaje mi sie ze takie huncenie na guardach jest niebezpieczne. co o tym myslicie???
guardy z volca exp jest dobry kasa tez jak ci steel helmet wypadnie to masz 300 gp a nawet czesto wypada
Michnik of Celesta
23-09-2006, 21:28
Zdecydowanie dwarf guardy - loot jest nieporownywalnie lepszy niz z ghostlandu a exp nie jest wcale zly.
Jesli masz pacc lub zamierzasz kupic to :
Produkujesz bardzo duzo uhow na promocji az ci wyjdzie stan kasy w depo kolło 100k. Inwestujesz wszystko w manafluidy i ze znajomym knajtem 20 bp wrzucasz na tomba. Expisz z Wand +Exori vis. Z loota zwroci sie niecała połowa ale expi sie latwo i przyjemnie przy okazji trenujesz mlvl.
Druga opcja jest taka że:
2 DS+ HMM i siedzisz na Dragonach koło Ankrahmun.
Exp taki sobie loot nie najgorszy. DSy leczysz Mass Healingiem. Idzie lajtowo druidem nawet tam sorkiem troszq gorzej ale moze byc.
Trzecia opcja:
Hydry: Musisz miec blokera to raz. Druga osobe do teamu to dwa, najlepiej sorka/druida. Stawiacie razem 4 DSy i mozecie im pomagac z HMMow. Loot bardzo dobry exp nie najgorszy.
Bez pacca:
Kopalnie-exp średni,loot jest bardzo dobry. Stawiasz se monka albo dwa i pomagasz z wanda. Wszyscy sa zadowoleni, a ty masz duzo kasy.
Ghoustland-Tylko DSy. Schodzi masakrycznie duzo manafluidow na niewidzialnosc i uzywanie wanda do tego. Mozna sobie pomagac z HMM.
Exp szybki loot średni . Jak masz duzo kasy mozesz probowac.
Wedle mnie i tak najbardziej na faccu oplaca sie tłuc minosy pod Folda robic loot bagi i w trakcie expienie robic runy. Zarobisz kupe kasy wbijesz 2-3 lvle i pare mlvli , kase przeznaczysz na manafluidy i mozesz bic dragony na faccu co jest bardzo nieoplacalne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.