Pokaż pełną wersje : Wojna!!
Dzis o godzinie 20:04 w thais w depo pojawil sie Diggle Myth a za nim Ghaele,ktory go scigal.Prawdopodbnie poszlo o zabicie kumpla Ghaele ktory podpadl czyms Digglowi.Okolo godziny 20:30 pod depo bylo juz pelno 100+ lvl,ktorzy chcieli zabic Diggla oprocz tego znalazlo sie kilku protectorow 159 lvl na forterze.Teraz okolo godziny 20:44 w gornym depo w glownym miescie tibi zebralo sie pelno gapiow oraz wasz reporter czyli ja :) .O rowno z nastaniem 20:50 Diggle Myth sie wylogowal.
Wald_Kerius
Przypominam aby pisać na temat. Nie wyzywać się, nie przeklinać itp.
Lord Lejo
16-09-2006, 22:57
Prawdopodbnie poszlo o zabicie kumpla Ghale ktory podpadl czyms Digglowi.[/IMG][/URL]
Gorszej ściemy nie widziałem,sam to wymyśliłeś? I nie Ghale,tylko Ghaele :P
Atak na Diggle był planowany od dawna. Ogólnie poszło o to, że chciał
on przejąć władze nad serverem. Zaczął huntować ludzi (przeważnie
bez powodu) którzy z nim wcześniej walczyli i nie tylko jak np.Drunken
Swordmaster, oraz całą gildię Revel. Chciał też przy pomocy Venezueli
oraz dawnych ludzi z Fear wykopać z Fortery gildie Alive oraz Montefori
Family i zrobić nową wojnę, na co reszta servera nie mogła pozwolić.
I teraz all pujda na Diggle coz za piekne zakonczecie ;]
Hail Ultima
Hail Fear
Hail Buda
A ja chce by Emma znow rzadzil ;<.
Huhuhuhuhu. No no nieźle się zapowiada. Myśle że Gheele <nie wiem jak sie pisze> pokona tego kolesia.
Pozdrawiam!
Sast (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Sast) Vs. Alive (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Alive)
Tutaj macie gildie ktore ze soba walcza.
W sumie wiecej frnd. mam Sast ale nie maja zadnych szans w open batte
Dzis o godzinie 20:04 w thais w depo pojawil sie Diggle Myth a za nim Ghaele,ktory go scigal.Prawdopodbnie poszlo o zabicie kumpla Ghaele ktory podpadl czyms Digglowi.
!
Bullshit.
Srry cos mi sie kopie z netem.@up To powiedz co w takim razie miedzy nimi zaszlo oprocz tego ze juz dawno sie na niego szykowali??
Srry cos mi sie kopie z netem.@up To powiedz co w takim razie miedzy nimi zaszlo oprocz tego ze juz dawno sie na niego szykowali??
Miedzy nimi nic, tylko Diggle byl PA i chcial wykopac z servera Alive i Monteforich.
Sast sie rozpadlo... Wie ktos czemu?
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1378284
:)
Pozeracz powah jestes z tym lvl'em to tam all ubijesz.... Diglle ma noob charem wiekszy....
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1378284
:)
Ile juz masz fragów?
Czy bedziesz walczyl jak Kfiat na poprzedniej wojnie noob charami ?^.^
Nie wiem czy zauważyłeś ale ja dołączyłem do Alive dużo wcześniej przed tym całym zamieszaniem :)
Ja wiem, że Ty byś zdobył więcej fragów oraz, że jesteś o wiele lepszym i bardziej doświadczonym graczem ode mnie i bardzo mi przykro, że nie przekładam prywatnego życia i szkołę nad tibie :)
Nie wiem czy zauważyłeś ale ja dołączyłem do Alive dużo wcześniej przed tym całym zamieszaniem :)
Ja wiem, że Ty byś zdobył więcej fragów oraz, że jesteś o wiele lepszym i bardziej doświadczonym graczem ode mnie i bardzo mi przykro, że nie przekładam prywatnego życia i szkołę nad tibie :)
Ekchm a kto powiedzial ze ja przekladam prywatne zycie i szkole na tibie? ^.-
A moze ja wogole nie gram w tibie.
A co do Twojego dolaczenia to wiem bardzo dobrze ze wczesniej ale ja temu nie zaprzeczalem poprostu zadalem pytanie jak bedziesz walczym czy tak samo jak Twoja kolezanka Kfiat czy "normalnie"...
Ja nie mówie, że przekładasz. Mówię poprostu, że żeby mieć wysoki lvl trzeba być PG i poświęcać grze dużo czasu albo sharować jak Wasz Diggle nob charem ;)
Zresztą nie o tym tu mowa, jak będzie zobaczymy :)
Co do ostatniej wojny się nie wypowiadam (Siedziałem prawie 2 miesiące nad morzem, na działeczce, bez prądu i komputera). Nie wiem jak było i nie podchodze do tej gry tak emocjonalnie :p
Ja nie mówie, że przekładasz. Mówię poprostu, że żeby mieć wysoki lvl trzeba być PG i poświęcać grze dużo czasu albo sharować jak Wasz Diggle nob charem ;)
Zresztą nie o tym tu mowa, jak będzie zobaczymy :)
Co do ostatniej wojny się nie wypowiadam (Siedziałem prawie 2 miesiące nad morzem, na działeczce, bez prądu i komputera). Nie wiem jak było i nie podchodze do tej gry tak emocjonalnie :p
Jaki "wasz"? Kto powiedzial ze ja jestem za Diggle ^^
a i jestem pewny ze niei trzeba PG zeby mniec duzy lvl?
Ani rowniez nie trzeba sharowac lub poswiecac duzo czasu...
@Pozeracz
Chodzi mi o to ze napina sie taki 50 lvl + na forum a w wojnie gowno sie przyda... ja swoja postac mam 5 lat wiec chyba widac ze nie sharuje....
W sumie.. Zawsze zostaje BOT :p
Nie twierdze, że akurat trzeba dużo grać. Poprostu każdy robi to co lubi :)
/edit
Luppy ja już chyba napisałem, że w gildii byłem przed tym całym zamieszaniem? A skoro mnie Atwood nie wywalił z gildii to chyba nie jestem taki zły =)
Hmm znow Diglle jest w Furii i powstalo Old Fear czyzby cos sie dzialo ;o
Memeber of Ultima
Member of Fear
Pround member of Buda
Pround member of Old Fear
Sast się rozpadło ale nic się nie zmieniło :)
Cos szykuja benda teraz walczyc dwoma glidiami tzn
Old Fear-Furia v.s Alive
Diggle jest dalej hunded. Teraz jest w Furii i jak ktoś go będzie bronić będą też huntowani. Ciekaw jestem jak to wyjdzie tylko w praktyce :)
Pewnie wszyscy w Furii sa hunted, bo popieraja Diggle.
Dobra czyli dobrze napisalem ze Diggle zatakowal kumpla czyjegos tam w to juz nie wnikam ale odrazu trzeba bylo mnie potraktowac ostro nie....X(
Dobra czyli dobrze napisalem ze Diggle zatakowal kumpla
Zle napisales.
Jak wiadomo zanim zacznie sie wojna powstanie jeszcze 20 innych glidi teraz powstatla Glidia "Devils and Angels' i mam nadzieje ze bedne sie wreszcie tluc z "Alive'
Jak wiadomo zanim zacznie sie wojna powstanie jeszcze 20 innych glidi teraz powstatla Glidia "Devils and Angels' i mam nadzieje ze bedne sie wreszcie tluc z "Alive'
Juz sie bili ;) kolo 4 rano padlo pare osob z Alive ^.-
Juz sie bili ;) kolo 4 rano padlo pare osob z Alive ^.-
Bedzie taki mily i podasz nicki?
Bedzie taki mily i podasz nicki?
Razzor Myth
Sep 20 2006, 04:37:35 CEST Killed at Level 91 by Death Montefori
and by Doom Montefori
Xagol The Archer
Sep 20 2006, 04:30:29 CEST Killed at Level 62 by Razzor Myth
Jednak z Alive tylko 1 osoba bo inni zostali zabici przed deklaracja wojny...
Razzor Myth
Jednak z Alive tylko 1 osoba bo inni zostali zabici przed deklaracja wojny...
A kto przed deklaracja....
mankutos
21-09-2006, 17:09
Do glownej wojny jeszcze conajmniej pare dni wg mnie :) bo jak kazdy wie przed wojna trza pacc pozakupowac :P mam tutaj na mysli breath fire'hary, punisher of fortera, sor demon skul itp itd
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/11863
Trap na Diggle Myth z fajnym zakonczeniem ;]
Hail Devils and Angels ! :D
Do glownej wojny jeszcze conajmniej pare dni wg mnie :) bo jak kazdy wie przed wojna trza pacc pozakupowac :P mam tutaj na mysli breath fire'hary, punisher of fortera, sor demon skul itp itd
Breath raczej nie dolaczysz do Devils and Angels.
powód? Ci co powinni wiedziec wiedza ;)
osobiscie znim rozmawialem jak byla wojna old Fear vs alive i powtarzal ze nie bedzie pomagal emmie ;S
osobiscie znim rozmawialem jak byla wojna old Fear vs alive i powtarzal ze nie bedzie pomagal emmie ;S
I wtedy sie obudziles.......
I wtedy sie obudziles.......
Raczej Ty ;> bo o ile bys nie wiedzial Breathem gra teraz Tommy czyli byly owner Atona~...
Raczej Ty ;> bo o ile bys nie wiedzial Breathem gra teraz Tommy czyli byly owner Atona~...
Wedlug mnie noob z niego, bo neiwiem czemu nabil bana w konsekwencji ktorego dostal delete.
Luppy ogarnij sie ^^ to ze masz 122 to nie znaczy ze wiesz wszystko najlepiej :> . Napewno Ke'To wie lepiej od ciebie :<
~~leszcze odpadacie
Yours Hunter.
Wedlug mnie noob z niego, bo neiwiem czemu nabil bana w konsekwencji ktorego dostal delete.
Co mu po graniu postacia do ktorego jescze kilak innych osob ma rk?
mankutos
22-09-2006, 19:43
Ja slyszalem taka wersje nabicia bana przez atona ze: rl life =] pozatym mial dziewczyne nik to proncess shadows albo jakos tak podobno nawet mial sie z nia zenic ale nie daje gwarancji i nie krytukujcie mnie jesli cos poprzestawialem =] No i widocznie zatesknil za tibia a skoro breath pewnie mu dal passy =]
A co do Luppy to mysle ze jednak wlasnie on wie wiecej :) Chyba nie wiecie dokladnie kto to jest :P Nie te czasy ^^
Ja slyszalem taka wersje nabicia bana przez atona ze: rl life =] pozatym mial dziewczyne nik to proncess shadows albo jakos tak podobno nawet mial sie z nia zenic ale nie daje gwarancji i nie krytukujcie mnie jesli cos poprzestawialem =] No i widocznie zatesknil za tibia a skoro breath pewnie mu dal passy =]
A co do Luppy to mysle ze jednak wlasnie on wie wiecej :) Chyba nie wiecie dokladnie kto to jest :P Nie te czasy ^^
Wiem kto to Luppy gral na forcie na poczatku serva lub cos takiego no ale napewno o sytuacji z tommy nie wie lepiej ;)
aha i Ty tez nie wiesz kim ja jestem...
a tak btw.
10:51 Quick'zor [101]: 04:51 Warning! The murder of Saint Ruin was not justified.
Z Najikiem i Anpomem rooka przechodzilem ^^
@Mankutos
Kaj ty teraz grasz?
Z Najikiem i Anpomem rooka przechodzilem ^^
@Mankutos
Kaj ty teraz grasz?
no to gie zet ...
ale nie kluc sie ze wiesz lepiej terazniejsza sytuacje tommy...
aha i Ty tez nie wiesz kim ja jestem...
Pozeracz bananow ;)
Pozeracz bananow ;)
lmao....
Czasami to niewiem czy mam sie smaic z Twojej glupoty czy plakac...
mankutos
23-09-2006, 18:17
@Luppy
Ja przestalem grac we wrzesniu 2005 tylko sobie rozmawialem z kumplami ale na te wakacje "Master Rocco 1 owner" zaproponowal mi danie passow do swojej postaci nowej jaka zrobil bo tez zaczol grac od nowa. Nik nie wiem czy podawac bo zaraz zaczna najerzdzac ze oszustem jestem :P i ze niby sharuje jest to 45 ed ale ja nie gram prawie wogule bo dostalem sie do dobrego liceum a niestety tam duzo nauki =]
lmao....
Czasami to niewiem czy mam sie smaic z Twojej glupoty czy plakac...
Co masz na mysli?... Ostatnio w profilu miales Pozeracz bananow ;p
@Luppy
Ja przestalem grac we wrzesniu 2005 tylko sobie rozmawialem z kumplami ale na te wakacje "Master Rocco 1 owner" zaproponowal mi danie passow do swojej postaci nowej jaka zrobil bo tez zaczol grac od nowa. Nik nie wiem czy podawac bo zaraz zaczna najerzdzac ze oszustem jestem :P i ze niby sharuje jest to 45 ed ale ja nie gram prawie wogule bo dostalem sie do dobrego liceum a niestety tam duzo nauki =]
Ahh...... ;]
News : Najik -Najwieksza legenda forty gra na pewnym chrze jak pvp owner ;D
i Jakos wiele osob w tym Breath Fire'hary sa w DaA......... wiec fight guy's plz
Dzisiaj pare osob doszlo... i juz 1 osoba kupila pacca:)
I co teraz! głupio ci? ładnie jest opowidac bajki ;]
Bloodbro to Amura Tao
Bloodhunter to Yoshi~
Bloodbro forever to Nene Gerber
Mayestik - Soy amigo......
Bloodbro to Amura Tao
Bloodhunter to Yoshi~
Nie jest mi glupio poprostu dzis kompa naprawilem wiec bylem nieobecny a nie zauwazyles ze emma opuscil gildie?
Bloodbro to Amura Tao
Bloodhunter to Yoshi~
On nie pomaga Emmie tylko Henremu.
On nie pomaga Emmie tylko Henremu.
Spojrz na swoj post? o co w nim b?
Nie jest mi glupio poprostu dzis kompa naprawilem wiec bylem nieobecny a nie zauwazyles ze emma opuscil gildie?
Bo emma sie buntuje (zawsze mu cos nie pasilo- sprawy w rl miedzy nimi) a na Quick'zora usiadl Najik ;]
Spojrz na swoj post? o co w nim b?
Przeczytaj caly temat, to moze zrozumiesz, a jak nie to juz Twoj problem.
@Luppy
Skad wiesz?... A wiec stary Quick'zor juz nie gra?
Przeczytaj caly temat, to moze zrozumiesz, a jak nie to juz Twoj problem.
@Luppy
Skad wiesz?... A wiec stary Quick'zor juz nie gra?
Stary gra , Najik bende tyko walczyl (pewniejsze rece)
Bo emma sie buntuje (zawsze mu cos nie pasilo- sprawy w rl miedzy nimi) a na Quick'zora usiadl Najik ;]
poprostu emma sie poklucil z jednym kolesiem z naszej gildi tyle ze nadal bedzie walczyl po naszej stronie ;]
i tak zreszta wam powiem ze widze ze Wy wszystkie rozumy pozjadaliscie
btw. maslana here ^.-
btw. maslana here ^.-
To juz wszystko wyjasnione. Kiedy 1 open battle?
To juz wszystko wyjasnione. Kiedy 1 open battle?
Nie wiem sczerze to mnie to zabardzo nie obchodzi bo raczej i tak nie bede walczyl(brak czasu) i jestesmy na straconej pozycji prawie bez szans no ale my poprostu lubimy sie bawic wiec jescze nie jedna osoba z Alive straci kilka lvli ;)
Nie wiem sczerze to mnie to zabardzo nie obchodzi bo raczej i tak nie bede walczyl(brak czasu)
Zostal jeszcze Mitura.
Ekhm licze na Open battle pod Ab ;]
Ekhm licze na Open battle pod Ab ;]
Na Twoje zyczenie...
http://rapidshare.de/files/35445437/Bullit_war_out3.rec.html
Juz Punisher padl ;<
@Up
Nie wiem, czemu oni nie strapowali Odica... przeciez ten nowy owner nie umie grac >.<
Na Twoje zyczenie...
http://rapidshare.de/files/35445437/Bullit_war_out3.rec.html
Rehost plz...
Luppy po tym wczorajszym/dzisiejszym trapie na mnie w Venore mieliście szansę na open battle w Ab ;)
Dzis bedzie przelomowy dzien w wojnie jesli wszystko wypali ;)
Luppy po tym wczorajszym/dzisiejszym trapie na mnie w Venore mieliście szansę na open battle w Ab ;)
10 sec.
23:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pozeracz bananow. He was killed by Punisher of Fortera.
:]
Dzis bedzie przelomowy dzien w wojnie jesli wszystko wypali ;)
Trzymam kciuki
WypaliłoB)
Egipt dołączył do A&D m.in. Maro Nagiub, Shaks Van Healsing, Hotafux
Podejrzewam że Sismo też może dołączyć prędzej czy pózniej:)
Wojna zaczyna się naprawde ale teraz to Alive jest słabsze, no i najlepsze że Khaos placze na forum i szuka sojuszników bo jakoś mało ich:p
Alive we w8 for you......
Nadchodzi era PA?
pech? x.X(10 znakow)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.