Pokaż pełną wersje : Loored
http://www.gizycko.mm.pl/~xxx/GayTeamPartyLoored2*****
naprawde warto :)
wejdzcie tez na http://www.gizycko.mm.pl/~xxx i sicganijcie hunt z dla bardzo smiesznie jest i fajny ded a na koniec akcja -zlapalismy pkersa na goracym ucyznku :)
Hmm...
Rar i ~xxx
fajne końcówki
a o ile dobrze wiem to w RAR można dać keyloggera bez problemu
Ja nie ryzykuje
:D :tongue:
o lol to sciagnij i sprawdz czy jest key loger jakims antyvirem albo programem do wykrywania klogerow pozatym jezeli masz zone alarm to by ci pokazywal czy ci sie probuje polaczyc z czyms.... pozatym juz duzo osob ogladalo i sciagalo i nic nikomu nie jest A czemu ? bo ppliki sa czyste zapraszam do ogladania
Btw
Mialem hacka w niedziele
Frank Parker
20-08-2004, 20:33
Gratz pomysłu :P
A pozatym na 100% nie ma keyloggerow ani innych swinstw.!!
Fajne lurowanko :D:D:D
Mati Dragonshadow
20-08-2004, 21:40
Naprawde swietne filmiki :berserk:
dawno nie widzialem tak dobrego pomyslu :D
a ja jak scigam i chce rozpakowac rar to jest uszkodzone archiwum
Filmiki poprostu cudowne!!!!!! Wiecej takich prosze...:D tylko troche bylo szkoda tych lowlv......:P ale ogolnie zarabisty filmik duuuuuzy + odemnie
hehe ciesze sie ze wam sie podobalo :)
Ponagrywalbym cos jeszcze ale po hacku jestem zdolowany jeszcze i nie chce mi sie pozatym skupiam sie teraz na nowej postaci na Aurerze:) jak cos nagram wrzuce:)
zróbcie filmik z loorowania DL'a
gdyby sie tylko dalo dla gdzies ywprowadzic z dziory to nie ma problemu :)
Olorion.
21-08-2004, 10:44
a ja jak scigam i chce rozpakowac rar to jest uszkodzone archiwum
;/ u mnie jest ten sam blad
gdyby sie tylko dalo dla gdzies ywprowadzic z dziory to nie ma problemu :)
na pohu jest dziura z dl tam gdzie jest quest na ornamend shield :)
co do filmiku to fajny smieszne zachowanie noobow :D
*M*A*R*C*I*N*
21-08-2004, 11:51
FILMIK JEST SUPER !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Pierwszy raz widzialem taki filmik chcilabym zobaczyc wiecej takich filmików ale zaluzmy lurowanie orków liderów prosze wiecej takich filmów masz odemnie plusa
papap
Tylko czy zdajecie sobiie sprawe z tego ze lurujac tego GSa zniszczyliscie przyjemnosc z gry bardzo wielu osobom? Czy to sprawia taka radosc zeby rozwalic komus dzien?
(nie nie bylem zadnym z tych trupow :) )
na pohu jest dziura z dl tam gdzie jest quest na ornamend shield :)
co do filmiku to fajny smieszne zachowanie noobow :D
no to do roboty :)
czekam na filmik
ciesze sie ze wam sie podoba bo z yberiusem wlozylismy w ta akcje wiele serca ;p
co do orc leaderow to wczoraj probowalem ale bardzo wolne to jest i raczej nie jest maszyna do zabijania
sasuke knight (trimera)
21-08-2004, 21:22
21:00 Yberius: help no bolts
Evil :>
Filmik dobry nie ma co, ale lepiej jagbyście go do Amazon Camp zabrali bo wtedy lepsza frajda. Wreszcie jakiś konkretny film.
@down:
Jest jedna droga, przy jeziorku koło Venore (pokazał bym SSa, ale miałem fromata i nie mam mapek, a wyjść z depo nie moge bo mam hunted :P)
nie jestem pewien ale gsa chyba nie da sie zlurowac do ama camp :P
sprobujcie z dlem :D
dzis ograniczyli pole manweru dla profesji lurer
postawili jakis mostek kolo venore, nie wiem nie widzialem jeszcze okiem eksperta ale ciezkie zycie dla lurera sie zapowiada ;p
ciesze sie ze wam sie podoba bo z yberiusem wlozylismy w ta akcje wiele serca ;p
co do orc leaderow to wczoraj probowalem ale bardzo wolne to jest i raczej nie jest maszyna do zabijania
a moze powiesz z kim plx ;d chcielismy jeszcze smoka ale mialem obiad a ten niechcial sie respic ;s Dzisiaj jeszcze male lurowanko fd w a temple :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.