PDA

Pokaż pełną wersje : mam pytanko o WW

roland
20-08-2004, 18:19
czy jesli mam sorca na 12 lvlu skills 19/21 mlvl 20 wale battlehammerem mam dwarfen shield plate armor brass legs buty szalik i dark helmet to cyz mam szanse zabic wild warriora?? a jesli tak to czy jest jakas realna szansa na doscjie tam z venore bez deda???(nie zabije sam dragon lorda alob gs'a)
prosze tylko o sensowne odpowiedzi jesli chcecie sie posmiac idzcie do dzialu inne... po otrzymaniu odpowiedzi prosil bym Moderatorow o skasowanie tematu...

Klusek07
20-08-2004, 18:31
najlepiej sprawdzic, szanse moze i masz ale po co ci na tym lvlu i skilach zabijac WW ? z Venoer moze i dojdziesz (jak idziesz pod carlin), ale to ryzyko, modkowie nie kasuja tematow tylko je zamykaja :P :baby: :berserk:

Magus
20-08-2004, 18:37
Recznie go nie zabijesz, to znaczy moze w koncu zabijesz ale stracisz mane na kilka uhniec. Jedyne wyjscie to HMM.

@Klusek07:
Zamykamy, usuwamy, przenosimy etc.

roland
28-08-2004, 13:32
aha tylko maly blad wkradl sie w twoj posta magus napisalme ze bede musial zurzuc mane na uhy...

Cymcymek
28-08-2004, 13:52
Gs'a możesz napotkać tam tylko zlurowanego. Więc niemasz się co bać rzadko się takie coś zdarza. Dragon lorda napewno niespotkasz na powierzchni POH, są one ukryte w podziemiach.Ale gdy będziesz szedł z Venore na Wild warriory musisz uważać żeby nienatrafić na pole minotaurów, biega tam każdy ich rodzaj. Trzeba je poprostu ominąć. Sam je omijam bo niechce mi się z nimi bawić :D.

MoA
28-08-2004, 14:01
Raczej nie ma sensu sie tak bawic :/ Ja mam sorca w 18 lvl z fs'em , c-sheldem , noble armorem , p-legsami i c-helemtem no i szaliczek ;p ze skillami 18/21 i jednego sobei bez wiekszych problemow zabilem

Galadriel
29-08-2004, 12:35
Tak jak mowil Cymcymek nie ma szans na takiego Gs-a, albo Dragon Lorda. Jedyne poważniejsze zagrożenie, obok wczesniej wspominanych minotaurow to PK (dlatego lepiej albo w grupie, albo z SD), ale skoro grasz na harmonii, to chyba nic nie stoi ci na drodze, żeby pozabijac pare wildow(ale na Twoim miejscu wolalabym probowac raczej z hmm).:blazen:

Galadriel
29-08-2004, 12:36
Tak jak mowil Cymcymek nie ma szans na takiego Gs-a, albo Dragon Lorda. Jedyne poważniejsze zagrożenie, obok wczesniej wspominanych minotaurow to PK (dlatego lepiej albo w grupie, albo z SD), ale skoro grasz na harmonii, to chyba nic nie stoi ci na drodze, żeby pozabijac pare wildow(ale na Twoim miejscu wolalabym probowac raczej z hmm).:blazen:

RioMan
23-02-2007, 16:40
Raczej nie ma sensu sie tak bawic :/ Ja mam sorca w 18 lvl z fs'em , c-sheldem , noble armorem , p-legsami i c-helemtem no i szaliczek ;p ze skillami 18/21 i jednego sobei bez wiekszych problemow zabilem

Dlaczego wy mając sorcerrow macie sf i battle hammery??
z tego co mi wiadomo magowie uzywaja rozdzek....-.-omg

Withord
23-02-2007, 16:51
Dlaczego wy mając sorcerrow macie sf i battle hammery??
z tego co mi wiadomo magowie uzywaja rozdzek....-.-omg
Z tego co mi wiadomo ten temat ma prawie 3 lata, a 3 lata temu różdzek nie było.

Deemer
23-02-2007, 17:23
Z tego co mi wiadomo ten temat ma prawie 3 lata, a 3 lata temu różdzek nie było.

Słuszne spostrzeżenie ;)

@RioMan
Patrz na daty, niepotrzebnie odnowiłeś temat

@TOPIC
Nie rozumiem takich ludzi. Nie lepiej byłoby samemu sprawdzić? Na tym lvlu z takim eq wiele nie stracisz. Po co temat o tym zakładać. omfg