Pawelan
18-09-2006, 19:52
Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś prostą grę online działającą w oknie. Nie chodzi mi o coś w stylu WoWa Knight Onlinea czy czegoś takiego tylko czegoś pokroju Beasts. O takie proste gierki jak np. te z newgrounds tylko żeby dało się mieć swoje konto i zapisywać jakoś swoje postępy. Chodzi mi o grę którą mógłbym się zająć podczas skilowania. Nie chce żeby zastąpiła mi Tibie tylko żebym miał co robić jak mi sie nudzi. Mam nadzieje że wyraziłem się jasno :) Za odpowiedzi dziękuje.
Edit: Ahh zapomniałbym. CHodziło mi o jakąś gre z własnym klientem a ie przez przeglądarke ale te drugie (jeśli naprawde niezłe) też mogą być. Nie lubie gier przez przeglądarke w których energie nalicza sie co ileśtam (bo jak skiluje to nie moge sobie bezmyślnie postukać w klawisze przez 1h - najwyżej pare min) ani takich w których im więcej siedzisz tym lepiej (street of race , omg zapomnialem drugiego tytułu xD - taka gra z gangsterami :P)
Edit: Ahh zapomniałbym. CHodziło mi o jakąś gre z własnym klientem a ie przez przeglądarke ale te drugie (jeśli naprawde niezłe) też mogą być. Nie lubie gier przez przeglądarke w których energie nalicza sie co ileśtam (bo jak skiluje to nie moge sobie bezmyślnie postukać w klawisze przez 1h - najwyżej pare min) ani takich w których im więcej siedzisz tym lepiej (street of race , omg zapomnialem drugiego tytułu xD - taka gra z gangsterami :P)