PDA

Pokaż pełną wersje : Mapa miasta Ankrahmun

Hegemmon
20-08-2004, 20:52
Sporo się nachodziłem i trochę czasu zeszło ale jest gotowa :)
co o niej sądzicie? warto ją dodać do strony tibia.pl?
http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/ankrahmun.jpg
Legenda:
1- Depot.
2- Statek, NPC Captain Sinbeard.
3- Poczta, NPC Jakhar.
4- Sklepy: bank- NPC, Tesha; Jedzenie, NPC Jezzara; Ekwipunek- NPC Ahmet; Sklep bronią i zbrojami- NPC Memech; Sklep magiczny- NPC Fenech; Sklep z fluidami- NPC Mehkesh.
5- Arena, NPC Ormuhn (sprzedaje czary dla knighta) oraz Sklep łuczniczy, NPC Dario (sprzedaje czary dla paladyna) .
6- Wieża spiralna Akademi Sztuk Magicznych, NPC Tothdral (sprzedaje czary dla maga) .
7- Świątynia, NPC Rahkem (sprzedaje czary dla druida) .
8- Mały mostek.
9- Piramida Króla Arkhothepa NPC Ishebad.
10- Sklep meblowy, NPC Feizuhl.
A- Bramy miasta.

Jeśli są jakieś zastrzeżenia to mówcie.

PiXik
20-08-2004, 20:56
No dużo odryłeś dobre wykonanie ale jeszcze są gildie sorcererów i knightów druidow i paladynów :)

Hegemmon
20-08-2004, 21:34
a tak zapomniałem napisać to w legendzie ale teraz już jest ;)

P.S. skasowałem podpis bo oszpecał mapkę, jeśli modki zdecydują się dać mapkę na stronkę, to niech podpiszą jakoś ładniej ;)

Jazuhr
20-08-2004, 22:09
Haha, to wszystko wyjasnia.! Dlaczego sie nie odzywasz :P, zajumesz sie jakimis mapkami i innymi duperelkami! Ale dobrze moze bede dostawal mniej msg w stylu :"sory gdzie tu jest to".!

A tak naprawde Good Job! Komus napewno sie przyda.!

Take Care.!
Jazuhr/Monte/

Vanhelsen
20-08-2004, 22:44
Agrrrrrr, byłeś pierwszy :P, już załanczałem TMV by robić screna Ankrahmun :D, masz plusika ale zajmij się opkiem a nie jakieś krutkie fragmenty nam wstawiasz*

*-patrz: ostatni fragment

Gonzo von Krenzel
20-08-2004, 23:17
Haha! No nieźle! Dobra jakość wykonania! :D Jestem za włączeniem tej pracy do tibia.pl!

Lasasu
27-08-2004, 06:12
Jestem również za dodaniem pracy Hegemmon :).

P.S. Dzięki w imieniu Tora za mapkę :D