Pokaż pełną wersje : Jak wydostać się z podziemi pustyni k Thais
Na początek witam :D. Mam pewien problem na mainie - wszedłem w jakieś podziemia na pustyni (to nie daleko Thais) i nie wiem jak z nich wyjść! Obszedłem już całe na każdym poziomie i nie byłem tylko w miejscu gdzie są devile bo nie mam z nimi szans (prawie 12 lvl knight więc nie ma o czym rozmawiać). Jeśli ktoś już tam był to prosze o jakieś wzkazówki jak sie wydostać z tego gówna. Z góry THX!
emilok : zmiana tytułu
Jesli znasz droge na desert questa to idz ta droga
Przed bramka levelowa na wejsciu do komnaty jest teleport wejdz w niego i siup juz sie wydostales :)
jak ci sie uda mozesz isc tak jak sie idzie na deser quest a jesli nie to na polnoc jest przejscie tylko ze sa tam wlasnie fire devile
Wielkie THX!! Już myślałem że będę musiał RIPać rzeby sie wydostać :)
wlasnie dzisiaj sie tez tam wilem i wyjsc nie moglem wiec postanowilem isc przed siebie zabilem z 2 slimy i no good ide dale a tu 2 zerki no i padlem :( 15lvl sorc ;/
Hehe tez tak mialem poszlem uratowac kolege i wpadlem wlasnie na te zerki i tez ded;/X(
Valkyries_Flight
18-11-2006, 20:24
Ja ostatnio pod pustynią wpadłem swoim 20 lvl drutem do dziury bez rope place'a, bałem się ruszyć z miejsca w obawie przed zerkami. Na szczęście znajomy przyszedł mi z pomocą i ropnął mnie do siebie z wyższego poziomu używając na dziurze liny (stałem pod dziurą z dobrą godzinę czekając na niego ;p )
Idz ciongle po drabinach to dojdziesz do drzwi jak wlazi sie na deserta a obok drzwi jest teleport wejdz w niegi i jestes na powieszchni
@up
moglbys byc, k*rwa, przewodnikiem moim
@up
moglbys byc, k*rwa, przewodnikiem moim
HAHA!!! mojm kórcze terz. Kolega raz był z paczką noobów na desercie, w trakcie spotkał 2 typków co tez się zgubili w drodze na deserta weszli do złej dziury (bez rope place) i kumpel poprosił żeby zrobili mu tp bo powiedział, że po nich przyjdzie. A oni padli :baby: . Dobra ia jde no to dowidzenja. Baj niups.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.