PDA

Pokaż pełną wersje : SECURA kicki.

Volan Rookstayer
19-09-2006, 17:54
Dziś na Securze o godzinie 17.50 miało miejsce dziwne zdarzenie, a raczej zdarzenia. Nagle gracze zostali obsypani prezentami od Cipów, mianowicie kickami -.-" (było ich 5, przynajmniej u mnie =/ ). Nie wiem czy ktoś zginął ale ja mało co nie padłem, wiecie może przez co te kicki i czy bedzie restart, poniewaz na trade channel pare osób napisało, że padło ?

EDIT : NADAL SA KICKI -.^

@down: czytałem, ale czy kicki są na wszystkich serverach czy tylko na germany or USA ?

Kolidos
19-09-2006, 18:06
Przeczytaj wczorajszego newsa o naprawach. Pewnie to jest powodem :)

Kamchal
19-09-2006, 18:07
Kicki to (nieodłączny) element gry. Na wielu światach w różnym czasie występują mase lagi/kicki. Cipsoft wątpie żeby zrobił restart z powodu ded'ów graczy, ponieważ takie kicki nie wystąpiły po raz pierwszy w Tibii.

@up
trafna uwaga:)

Kolidos
19-09-2006, 18:09
Po tym jak ktoś inny założył temat, że na Novej dzieją się podobne rzeczy, więc nie tylko Secura została dotknięta przez ten kataklizm :P

Etoric
20-09-2006, 08:57
restartu z całą pewnoscią moge powiedzieć ze nie bedzie. Żadko kiedy po paru kikach robiono restart.A co do tych kickow to jak ktos powiedzial-kicki to nieodlączony element gry.

AzAd
20-09-2006, 15:46
Na novej po savie servera kicki znikły :D mam nadzieje ze na Secura tak samo...;p