Pokaż pełną wersje : Sashra
Knight mathoff
20-09-2006, 09:35
Hmm... nic dokładnie nie wiadomo, niemniej zdaje się, że jeden z wyżej lvlowych knightow na serverze (Sashra, lvl 201) miał hacka. Obecnie (poziom 181) jest w randze "sleeping dragon" w Black Dragons, co "chyba" świadczy o odejściu na emeryture.
Ps: Xitonic (byle dark side, SaT, unicus... i cos tam jeszcze) także odchodzi z gry.
Sweet world Antica... :D
Phoelerius
20-09-2006, 10:06
Sashra hacked, hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hah
OMG to prawda? CHYBA TAK! hahahahahahahahahahah, jak mi przykro, to takie smutne :(
Tak to jest jak sie kupuje postac, a potem nia gra 5 osob. IK DE DE DE DE DE
Btw, Xitonic ukradl Billage SoVa, SC, teddy beara i cos tam jeszcze, Gemmersem kiedys merc shopa okradl. -.-
Pierwszy 200+ lvl shakowany?
Aaaaa pania Ewe tez shakowali! Lejdi Ewa - tak sie jej uber mega share char nazywa.
a takie fajne filmiki robił ;(
Ekhm przykre znałem go... jedyny owner Great Shielda zostal shackowany.... =/
Phoelerius
20-09-2006, 13:57
Ekhm przykre znałem go... jedyny owner Great Shielda zostal shackowany.... =/
Problem w tym ze Lord Florian jest z Niemiec, a nie z Polski, wiec badz tak uprzejmy n00bie i usun jego name z profilu.
Problem w tym ze Lord Florian jest z Niemiec, a nie z Polski, wiec badz tak uprzejmy n00bie i usun jego name z profilu.
Nie bende dyskutowal z toba na ten temat......
Raditz Saiya-jin
20-09-2006, 14:58
Tak to jest jak sie kupuje postac, a potem nia gra 5 osob. IK DE DE DE DE DE
zazdrosc cie zzera, widac.
Pierwszy 200+ lvl shakowany?
bez komentarza. moze chodzilo ci o pierwszy 200lvl na antice? lol!
R.I.P Sashra. Szkdoa tego playera 201 lvl to nie jest małe osiagniecie to ogromne osaigniecie. No coz Sashra dolaczyl do Hall of Fame (chyba dobrze napisalam). Szkoda go a co do Phoelerius to chlopcze wez zamilcz to raz.
Po drugie ty nawet jak bys sharowal z cala rodzina i jechal ciagle na bocie bys tego nie osiagnol. Zazdrosc cie zjada? Powiem krotko jestes dla mnie po prostu smiesznym malym czlowiekiem ktory ma manie bycia kims.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.