PDA

Pokaż pełną wersje : Sashra

Knight mathoff
20-09-2006, 09:35
Hmm... nic dokładnie nie wiadomo, niemniej zdaje się, że jeden z wyżej lvlowych knightow na serverze (Sashra, lvl 201) miał hacka. Obecnie (poziom 181) jest w randze "sleeping dragon" w Black Dragons, co "chyba" świadczy o odejściu na emeryture.

Ps: Xitonic (byle dark side, SaT, unicus... i cos tam jeszcze) także odchodzi z gry.

Sweet world Antica... :D

Phoelerius
20-09-2006, 10:06
Sashra hacked, hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hah

OMG to prawda? CHYBA TAK! hahahahahahahahahahah, jak mi przykro, to takie smutne :(
Tak to jest jak sie kupuje postac, a potem nia gra 5 osob. IK DE DE DE DE DE

Btw, Xitonic ukradl Billage SoVa, SC, teddy beara i cos tam jeszcze, Gemmersem kiedys merc shopa okradl. -.-

Pierwszy 200+ lvl shakowany?

Aaaaa pania Ewe tez shakowali! Lejdi Ewa - tak sie jej uber mega share char nazywa.

Kajn
20-09-2006, 10:53
a takie fajne filmiki robił ;(

Luppy
20-09-2006, 13:24
Ekhm przykre znałem go... jedyny owner Great Shielda zostal shackowany.... =/

Phoelerius
20-09-2006, 13:57
Ekhm przykre znałem go... jedyny owner Great Shielda zostal shackowany.... =/

Problem w tym ze Lord Florian jest z Niemiec, a nie z Polski, wiec badz tak uprzejmy n00bie i usun jego name z profilu.

Luppy
20-09-2006, 14:30
Problem w tym ze Lord Florian jest z Niemiec, a nie z Polski, wiec badz tak uprzejmy n00bie i usun jego name z profilu.
Nie bende dyskutowal z toba na ten temat......

Raditz Saiya-jin
20-09-2006, 14:58
Tak to jest jak sie kupuje postac, a potem nia gra 5 osob. IK DE DE DE DE DE

zazdrosc cie zzera, widac.

Pierwszy 200+ lvl shakowany?

bez komentarza. moze chodzilo ci o pierwszy 200lvl na antice? lol!

Alora
20-09-2006, 15:28
R.I.P Sashra. Szkdoa tego playera 201 lvl to nie jest małe osiagniecie to ogromne osaigniecie. No coz Sashra dolaczyl do Hall of Fame (chyba dobrze napisalam). Szkoda go a co do Phoelerius to chlopcze wez zamilcz to raz.
Po drugie ty nawet jak bys sharowal z cala rodzina i jechal ciagle na bocie bys tego nie osiagnol. Zazdrosc cie zjada? Powiem krotko jestes dla mnie po prostu smiesznym malym czlowiekiem ktory ma manie bycia kims.