Pokaż pełną wersje : Co kryją wasze plecaki/tornistry? ;-)
Witam was, userów tibia.pl ;)
Otóż ostatnio pomyślałem, patrząc na niektórych plecaki i swój, co ludzie przedziwnego trzymają w tych tornistrach.. ;)
Więc pytam się was: Co trzymacie w swoich tornistrach czy plecakach? Nie mówie tu o książkach, bo to ( Chyba ) oczywiste. Tylko o różnych przedmiotach, czy jakichkolwiek znaczkach, znaków przyczepionych do plecaka.
Temat [FUN] ;)
Więc może ja zaczne:
Otóż mój skromny plecak, w chwili obecnej posiada otwieracz do butelek, portfel,
płytę CD i... Raczej wszystko, z takich niezwykłych rzeczy.. ;)
A Twój?
Dark Sven
20-09-2006, 16:51
Zazwyczaj teczkę rysunkową i komóre z rozwalonym wyświetlaczem:D
Nosferatu
20-09-2006, 16:54
śróbokręt typu krzyzak czy cos takiego
mp3, 2 pogniecione drożdżówki z budyniem, klucze od mieszkania i portfel (aff i karte miejską :P)
prezerwatywy, mnóstwo prezerwatyw...
Emily Firehair
20-09-2006, 16:55
um, ciekawy temat.
Ja nosze portfel z biletem miesiecznym do opola, zapalniczke, scyzoryk, zwykle jakies cukierki, pomadke do ust bezbarwna... i chyba to wszystko :]
Yoh Asakura
20-09-2006, 16:56
CDA 10 znaków
Zalgadis
20-09-2006, 16:57
zeszyty książki połówka jarania jakieś inne gówna typu kastet śrubak itp.
Shanhaevel
20-09-2006, 17:18
CDA 10 znaków
Oooo, ja też czasami. aktualnie walają się tam jakieś rysiki do ołówków, kiedyś nawet miałem spleśniałego pączka... Czasami biorę rysunki.
Czasem klucze, to wszystko. Może jeszcze chusteczki i ładowarkę do gameboya którą zapomniałem kiedyśtam wyciągnąć...
slawekmag
20-09-2006, 17:21
W sumie to nic. Początek roku i na razie same książki nosze. Jednak kiedyś to można było przenajróżniejsze rzeczy znaleźć. Np. kredki leżące luzem w plecaku. Na dodatek były to kredki woskowe. Potem miałem wszystkie książki porysowane;)
@down
Ja mam zawsze na odwrót
Up:
Właśnie skoro to początek roku, to powinno się dużo ciekawych rzeczy nosić, potem już przestać ;)
Zillek Edonek
20-09-2006, 17:25
@Up
Raczej odwrotnie...
PS. czy ten twój podpis nie jest ciutek za duży w sęsie wysokości?
Komandos
20-09-2006, 17:29
Swego czasu kumpel nosił w foliowym woreczku cukier w kostkach. Tak właśnie się dowiedzieliśmy, że ma cukrzyce i stąd jego nowa ksywa: CUKIER.
Natomiast jeszcze inna osóbka miała w plecaku pare płyt... około 50 : )
No i jeszcze dodam chyba nowy trend, czyli plecak na kółkach xP A może to tylko torba podróżna używana jako plecak..
Lord'Nesteloo
20-09-2006, 17:29
huum...szlugi =p czasem mp3
slawekmag
20-09-2006, 17:30
Jak to się stało, że ten podpis waży 0 kb???
@ontop
Ja tam do szkoły nie nosze takich rzeczy jak mp3player albo komórka bo są za drogie. A niestety, kradną.
Mój plecak jest straszny:
- jogurt pitny, przeterminowany 2 miesiące (czekam aż wybuchnie:])
- klasówki z zeszłego roku
- coś czego nie mogę zidentyfikować, ale nie ma baterii, wyświetlacza i połowy kabelków
- kaszkę manną w proszku :evul:
- mąkę z chipsów (są tak zmielone…..)
Ja tam do szkoły nie nosze takich rzeczy jak mp3player albo komórka bo są za drogie. A niestety, kradną.
Ta to tak samo jak ja od kilku tyg.
Ukradli mi SE K500i wartego może... 20 zł (sklejony taśmą żeby się nie rozleciał)
Teraz nosze jakiś gó*niany telefon z czarno-białym do szkoły i jakoś się gorszy nie czuje...
@Up: Heheh no niezły śmietnik że tak powiem 8o Ja podobnie miałem w 1 klasie podstawówki ;)
um, ciekawy temat.
Ja nosze portfel z biletem miesiecznym do opola, zapalniczke, scyzoryk, zwykle jakies cukierki, pomadke do ust bezbarwna... i chyba to wszystko :]
oO - Opole? Tu mieszkam :>
Cóż, ja w plecaku klucze mam. Czasem wygrzebię papier po kanapce do szkoły sprzed 2 tygodni (ale to rzadko, bo rzadko w tymże plecaku sprzątam). Sporadycznie trafi się jakaś płyta sidi.
Ta to tak samo jak ja od kilku tyg.
Ukradli mi SE K500i wartego może... 20 zł (sklejony taśmą żeby się nie rozleciał)
Teraz nosze jakiś gó*niany telefon z czarno-białym do szkoły i jakoś się gorszy nie czuje...
A ja noszę. Jeszcze nic mi nigdy nikt nie ukradł. Jak ukradnie to przestanę xD
Na plecaku naszywke Manowar. Narazie tylko jedną naszywke, jutro kupuję komóre, i jak się ustatkuję z kasą i pierwszym abonamentem, robię zakupy na RMS i wtedy będzie to już ok. 10 naszywek.
A oprócz tego Krijejtiw empetri pleja.
slawekmag
20-09-2006, 17:45
To ja mam taki czarno biały telefon nokia 3310 i nawet jego nie nosze. Lepszego nie mam ;(
(...) jogurt pitny, przeterminowany 2 miesiące (czekam aż wybuchnie:]) (...)
ech kolejne krzesło sie połamało z powodu boleśnego upadku ze śmiechu.. chyba rodzice mi zablokują komputer na dłuższy czas przez te krzesła :(
Jak to się stało, że ten podpis waży 0 kb???
...Ee co?
Na plecaku naszywke Manowar. Narazie tylko jedną naszywke, jutro kupuję komóre, i jak się ustatkuję z kasą i pierwszym abonamentem, robię zakupy na RMS i wtedy będzie to już ok. 10 naszywek.
A oprócz tego Krijejtiw empetri pleja.
RMS? Co to? xD
A, odnośnie krijejtiwa, to również mam, jednakże nie w plecaku, a w kieszeni.
"(...) jogurt pitny, przeterminowany 2 miesiące (czekam aż wybuchnie) (...)"
To już chyba nie pitny xD
Ja nosze/nosiłem:
-Nie działający wiatraczek od procesora
-Legitmacje karate
-zmiete kartki z rysunkami( jak sie nudze to rysuje a potem do plecaka)
Na plecaku:
-nic-
Ja nosze ksiażki, sieciówke, pączki, struj na wf i jakieś śmieci 8o
Portfel, legitymacje, klucze, zeszyt z moimi komiksami.
slawekmag
20-09-2006, 17:56
A mnie ktoś do plecaka przyczepił pinezke i tak już została:p
@celoz
w podpisie Empira pisze mi, że obrazek waży 0 kb :P
-Chusteczki, mnostwo zuzytych chusteczek
-noz sprezynowy
-baterie, mnostwo
-srubokret
-lutownica (zapomnialem wyjac po wakacjach, i tak siedzi :P)
-cyna
-kalafonia
-i tradycyjnie, w oddzileniej kieszeni, kanapke, ktora ma 8 miechow! Papieru juz prawie wcale nie ma, a kanapka przypomina zielona ciecz. Juz nawet nie otwieram tej kieszeni.:evul:
(...)
-i tradycyjnie, w oddzileniej kieszeni, kanapke, ktora ma 8 miechow! Papieru juz prawie wcale nie ma, a kanapka przypomina zielona ciecz. Juz nawet nie otwieram tej kieszeni.:evul:
Jezusie słodki....
jesteś rewelacyjny ja kiedyś zapomniałem wyciągnąć drożdżówki i całe wakacje się tam kisiła xD tak waliło że musiałem se kupić nowy plecak bo wsiąkło w niego. musze to tym skomentować:
http://img.photobucket.com/albums/v621/mastianek/banana2.gif
Duke Dran
20-09-2006, 18:08
Śmieci... dużo śmieci. Z 2kg~ kartkówek i sprawdzianów - Nie wiedzieć czemu nigdy ich nie wyrzucam, papierki – od wszystkiego co się da, zużyte długopisy – brak tuszu do torby, czasami to śniadanko się trafi jakieś np. z zeszłego tygodnia niestety ale rzadko. Dopiero przy praniu torby opróżniam wszystko, a potem: Co on taki lekki się zrobił? I od nowa…
Cegły, caaaała toooorba cegieł! ;)
Baron Kaldrick
20-09-2006, 18:11
Skoroszyt z opowiadaniami, podręcznik do wampira, nóż - motylek, kilka kapsli od puszek i jakieś śmieci.
portfel, zmiazdzona drozdzowka z serem, klucze od domq, srubokret krzyzakowy,
w wyzej wspomnianym portfelu bilet miesieczny opole na wszytskie linie ^^ troche kasy masa papierow (paragony itp..), cd.. gameboy,baterie do gameboya gry do GB, to chyba wszytsko xD xD
Dark Sven
20-09-2006, 18:17
To ja mam taki czarno biały telefon nokia 3310 i nawet jego nie nosze. Lepszego nie mam ;(
Łół?
Przecierz 3310 to jedna z lepszych komorek. Sam miałem i tyle co ona przeżyła to ho ho... grała ze mną w piłke(jako piłka) i w tenisa (też jako piłka)
I spadała mi setki razy i nadal działa.
Ale trafiła się okazja to zmieniłem.. załuję tego...
i tradycyjnie, w oddzileniej kieszeni, kanapke, ktora ma 8 miechow! Papieru juz prawie wcale nie ma, a kanapka przypomina zielona ciecz. Juz nawet nie otwieram tej kieszeni.
Jeśli o tym mowa to pamiętam jak z kolegą kisilismy kanapki i mleczka w w jakiejs tam skrzynce w budzie (sala od przyry) Obok siedział koleś z alergią na pleśń a ona tam z 5 miechow siedziała (po wakacjach nie było):(
W moim plecaku wala się pełno pojedynczych kartek, na których spisuje swoje opka... nie umieszczam ich na forum, bo nigdy nie mogę znaleźć wszystkich kartek :D
Czasem znajdzie się tam podręcznik D&D :P
No i całe mnóstwo długopisów, które pożyczam i tak już zostają :P
Patrix de'Vere
20-09-2006, 18:25
W moim plecaku mozna znalesc duzo przeroznych rzeczy np:
- Klucz 10 xD
- klucze od mieszkania
- szlugi
- szczesliwa zapalniczke xD
- srubokret krzyzak
- myszke do kompa zepsuta :D
- dezodorant (oO nie wiem nawet po co on mi tam :D)
- pare plyt cd
No i to by bylo chyba na tyle ;)
Luzna kartke, drugi dlugopis i scyzoryk.
-klucz do domu
-klucz do domu mojej babci
-klucz do szafki w 'siodemce'
-portfel
-syf
-jakeis drobniaki co nei chce m isie chowac d oportfela
-karty
Dr.Unknown
20-09-2006, 18:46
Gumowy kurczak.
@ Dr.Unknown
^.- dobrze że nie kaczka :D
@topic:
właśnie się pakuje żeby jurto pójść pod topór katowski i znalazłem w bocznej kieszonce palmę wielkanocną ^.-
Ja mimo iz nie chodzę juz do szkoły ( zostaly tylko studia ale w trybie niestacjonarnym czyli prawie jak "nie-studia"). Za to do pracy chodzę z plecakiem w którym codzinnie mam:
*4 bułeczki (na 2 sniadanko)
*nieskonczona ilosc zapalniczek
*papierosy
*portfel
*ID CARD - identyfikator z chipem bez którego nie wejde do pracy
*telefon
*ładowarka do telefonu
*3 długopisy
*notatnik
*kilka płyt CD/RW
no i to by bylo wszystko
Swego czasu kumpel nosił w foliowym woreczku cukier w kostkach. Tak właśnie się dowiedzieliśmy, że ma cukrzyce i stąd jego nowa ksywa: CUKIER.
Natomiast jeszcze inna osóbka miała w plecaku pare płyt... około 50 : )
No i jeszcze dodam chyba nowy trend, czyli plecak na kółkach xP A może to tylko torba podróżna używana jako plecak..
I to jest smieszne? Ze ma cukrzyce? Ja bym o tym przy nim nie wspominal:P
Poje** z was i tyle :)
Ja nosze tylko ksiazki, czasem jakiegos batona :)
a ja nie noesz plecaka bo mieszcze wszystko w kieszeniach bojowek 8o czili portfel papierosy zapalniczk mp3 dlugopis :cup:
Książki.
Po ostatniej rewizji już same ksiązki...
A tak poza tym to: ołowek, długopis, drugi ołówek, linijke, drugą linijke...
Gumowy kurczak.
O taak. To to w pierwszej kolejnosci.
@Topic
Musze powiedziec, ze ciekawy temat jak na OWiON. Do wszystkich, ktorzy pala, a nie sa na tyle uzaleznieni, ze moga to skonczyc-wywalcie ten sh!t, nie wiecie co robicie... (wiem, ze i tak nie poskutkuje i zaraz mnie ktos wybluzga, ale probowac trzeba).
Co ja nosze w plecaku?...
-1 dlugopis (nie mam zadnego piornika, olowka, linijki itd.-nie potrzebuje :P)
-od czasu do czasu CD
-przez cale wakacje w moim plecaku lezala bulka z czymstam(nie wypoczela sobie za bardzo w te wakacje, bo az ziemia zaczela smierdziec...plecak oczywiscie zmieniony)
nic wiecej mi nie przychodzi do glowy... wlasciwie to nic ciekawego w moim plecaku znalesc nie mozna. Ludzie nie noscie komorek w plecaku.. miejcie je przy sobie-bezpieczniej.
-długopisy
-telefon
-bułki
-papiery
-sznurek-niewiem poco ale mam ;]
Peelelele
20-09-2006, 19:50
Ja w plecaku nosze:
-dwa zeszyty;
-ksiażkę do polskiego (tylko do polskiego nosze bo nasza nauczycielka jest poj.bana);
-długopis (czasami znajdzie się też w kieszeni);
-czasami szlugi;
-strój na wf;
OnlyM(PL)
20-09-2006, 19:51
ha! ; )
- Nozyk do tapet
- Zepsuty dlugopis UV
- 2 a w sumie juz 1 kapsel, co gralem nim w "kapsla" jakies 4 lata temu w Czechach.
- Czasami jakies kartkowki ktore maja z kilka ladnych miesiecy
- Portfel z biletem.
No to chyba wszystko tylko jeszcze mam taki maly kapsel LP przypiety do piornika. ha!
Dous Raal
20-09-2006, 19:57
Ja w moim plecaki noszę cyrkiel, Kałasza, ostrzynkę, 2 Beretty 92F,długą linijkę, C2 to wyważania dzwi (te od kibla się troche blokują), klej, wyrzutnę kierowanych pocisków przeciwpancernych Javelin, trochę kasy na bilety autobusowe, wyrzutnie BDM (Bunker Defeat Munition - Amunicja Do Niszczenia Bunkrów), ołówki 2H i 2B, M4A1 z podwieszanym garanatnikiem (do zamiany na dwójnóg) i celownikiem Acog o czterokrotnym przybliżeniu, drugie śniadanie, HK USP SOCOM z tłumikiem dzwięku i zestawem LAM (laserowy wskażnik celu + latarka), coś do picia, pół kilo C4, komórkę, polową apteczkę + proszek tamujący krwawienie i oczywiście książki. Pytacie, jak ja to wszystko tam mieszczę? Odpowiedż - *****
Plecaczek:
-0 ksiazek (ciezka rzecz, nie nosze tego szitu)
-kilka zeszytow do notowania(nie pisania, to tak nie wyglada)
-legitymacja, karta plywacka, karnet na basen
-kompielowki, reczniczek etc.
-druczek do usprawiedliwien (kolega majacy ojca lekarza dal mi kilka podbitych i podpisanych ;P )
-bilet na MZK w Bielsu-B.
-okruszki po bulkach
-nr pesel, ktory mam doniesc do sekretariatu od miesiaca (jak jutro zaniose bendzie swieto)
-dlugopis, malutki olowek i innych przyborow brak
to zalezy od dnia ale najczesciej to tak
-Karabin wyborowy Model 70 Stealth II
- Beretta Rx4 Storm
-Małokalibrowy Sako Quad
-Steyr HS .50 karabin- potęga jednego strzału
- kanapke(maselko, plster sera, szynka)
-jajko(sometimes)
-jablko
-kabanos(ale zatko :/)
no i faje vicki czasem L&M
no ale ale jak juz napisalem to zalezy od dnia :)
aha i czasem psa do plecaka chowam zeby sie nie nudzil :)
..::QRAS::..
20-09-2006, 20:31
glupi i spamerski temat , stworz jeszcze temat o tresci "w co sie ubieracie"...
Emily Firehair
20-09-2006, 20:36
@Lasooch
no ja do techniokum na Niemodlinskiej chodze :>
@topic
jesli juz wymieniacie takie rzeczy, to ja mam sterte sniadan z ostatniego tygodnia, bo nie mialam ochoty jesc. Znalazlam jeszcze pudeleczko po nabojach do parkera ( o0 ) no i klucze od domu.
http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/P1010142-1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/P1010143.jpg
Ten sam plecak od sześciu lat. W środku w sumie nic ciekawego, czasami może znajdzie się coś w rodzaju drożdżówki. Długopis, portfel, komórkę, klucze i mp3 noszę przy sobie.
Ja nie mogę mieć zbyt fajnych rzeczy w plecaku, na wypadek, jakbyś ktoś mi skebabić chciał. No cóż, ale zwykle to ja jestem górą. Opowiedzieć co typy z mojej szkoły noszą w plecakach?
grudzien
20-09-2006, 20:42
ja trzymam przwaznie papierki po batonach jakies stare rysunki moze jakas kasa :P pare ksiazek itp :P
Kartki z bazgrołami, stare sprawdziany/kartkówki, obcinaczki do paznokci, scyzoryk, kostki do gry, coś pysznego do jedzenia, małę zdjęcie Nikity Chruszczowa wycięte rok temu z książki od historii(bardzo zabawną minę zrobił), czasami fingerboard i z żadka tabakę.
@ ktoś pytał co to RMS
chyba chodzi o www.rockmetalshop.pl
Walekifa
20-09-2006, 21:04
Na samym dnie masa kartek z bazgrołami(głównie wojny kreskowych żołnierzyków) grami prowadzonymi na lekcji etc,etc. Potem książki,których jest często za mało,albo za dużo. Ew. Wciśnięte jakieś CD-A. W bocznych kieszonkach klucze,bardzo często płyty z jakimiś grami/muzyką,pieniądze. Czasami w praktycznie nie używanej kieszeni aż do wakacji leży czapka zimowa,którą chowam do niej właśnie,a potem o niej zapominam...
ciemne dropsy
20-09-2006, 21:13
w plecaku? prawie nic:
Ksiazki, zeszyty.
Klucze: 13, 14, 10, 8, srubokret krzyzak - nigdy mi sie nie chce wyciagac po wypadzie na deskorolke xD
Kombinerki
Sniadanko
Pelno kartek
To nic, w porownaniu z tym co sie dzieje w moich kieszeniach:
Prawa kieszen w ten chwili:
3 dlugopisy, sprawdzilem, zaden nei dziala.
Ile papierkow mi sie nawet nei chce liczyc.
Kauczukowa kulka
zielony, czerwony i zolty rzemyk
zegarek i kulka na gumce ktora mam przyniesc Chopkersowi od tygodnia...
Lewa kieszen:
Dlugopis, o dziwo - dziala.
znowu papierki
31 groszy w nominalach nie przekraczajacych 5 groszy.
Nieaktualny plan lekcji.
No coz, maly burdel. Dzieki wam zrobielm porzadek w kieszeniach xD
Opowiedzieć co typy z mojej szkoły noszą w plecakach?
Tak, tak, tak!
Książki, kanapki, kartki, jakaś płyta... niby mało, ale moje kieszenie to istny hardkor - dzisiaj po kilku lekcjach, na ktorych długopis sępiłem od kumpla znalazłem dwa takie fajne w lewe kieszeni.
Książki, płytka(czasami), brudnopis z bazgrołami,piórnik a w nim:długopis, 2 ołówki, gumka, temperówka,a ostatnio nawet przez kilka miesięcy papkę z paluszków solonych:D a pozatym czasami znajdzie się kilkudniowa kanapka.
Ostatnio kanapka lezala cale wakacje, ale na szczęście była zapakowana w woreczek próżniowy :D :D
Aaach.. Z takich innych rzeczy niż książki i długopisy to noszę klocki lego z serii 'Bob Budowniczy'.
Tak na serio, to z reguły trzymam odtwarzacz mp3, zapas batoników i wszelkiego niezdrowego pożywienia, płytki chodnikowe, które czasem przypadkowo wrzuci mi jakiś kolega.
@Lasooch
no ja do techniokum na Niemodlinskiej chodze :>
Ja do PG5... za rok do liceum/technikum (jeszcze nie zdecydowałem, pewnie zdecyduję za późno...), ale pewnie we Wrocławiu.
Ja nie mogę mieć zbyt fajnych rzeczy w plecaku, na wypadek, jakbyś ktoś mi skebabić chciał. No cóż, ale zwykle to ja jestem górą. Opowiedzieć co typy z mojej szkoły noszą w plecakach?
Taaaaaaak!
@Fiszbin - już dostałem odpowiedź na PW, ale dzięki ;)
Tam gdzieś na poprzedniej stronie był post jakiegoś pana, który myślał, że był dowcipny, ale taki nie był. Może się sam domyśli, że to o nim.
Książki, długopis (jeśli nie jest w kieszeni/na biurku), identyfikator (czasami) i już...
- 3-4 Zeszyty, zalezy jaki dzien
- 2-3 ksiazki, zalezy jaki dzien :D
- dezodorant w kulce
- karty
- papierki (w tym kartkówki)
- proca xD + amunicja
- piórnik + 2 dlugopisy + ołówek + linijka + cyrkiel + zastrugaczka.
- sróbokret krzyrzak do 1k volt xD
No ja tak wlasnie patrze na swoj plecak...dokladnie go spenetrowalem i oto co znalazlem :
-Ksiazki i zeszyty (woooooooow , zwykle ich nie nosilem aleeeee w koncu trzeba ...to juz liceum -.-)
-Bułki z przed 2 tygodni
-Szczoteczka do zebów
Skad sie wziela ? H.uj wie
I Najciekawsza rzecz
- PROSZEK DO PIECZENIA ( prawie pusta paczuszka )
JUz to wyjasniam, znajodowal sie on w najmiejszej przegrodce do ktorego praktycznie nie zagladam . Przynioslem go do szkoly jak chodzilem jeszcze do gim. NO ale po co byl potrzebny to wole was w to nie wtajemniczac gdyz poniewaz bo mozecie mnie i moja bylom klase uznac za psycholi xD
No jeszcze tam pare dlugopisów , rozwalone pioro , polamany olowek , jakies okruchy, papierki ze zbereznymi rysunkami...NO i to by bylo na tyle :D
Sozemego
20-09-2006, 23:04
Losowe ksiazki i zeszyty, dlugopis, duzo papierkow, jakichs woreczkow, czasem piwo, jakies splesniale jedzenie o_O.
Nóż wojskowy U.S. Army (z demobilu)
Długopisy jeszcze z gimnazjum (5 lat mają - zabytek xD)
Masa prusza i kawałeczki porwanych karteczek
Pusta butelka po wodzie
Hmm... coś zużytego (bleh!!)
Połamany papieros
Bilety autobusowe
Dzienniczek ucznia z własnorecznie napisanymi i podpisanymi zwolnieniami z 1 klasy liceum ^^
i to z góra wszystko
Do szkoły nie chodze od dawien dawna ;)
Pozdrawiam
GRu
Ps. @up
Ja bułke potrafiłem nosić 3 miesiące xD Wogole w plecaku non stop jedynie mialem tylko 5 zeszytów i to wszystko. Tak przepękałem całe liceum :D
(...)
-Szczoteczka do zebów
Skad sie wziela ? H.uj wie
I Najciekawsza rzecz
- PROSZEK DO PIECZENIA ( prawie pusta paczuszka )
JUz to wyjasniam, znajodowal sie on w najmiejszej przegrodce do ktorego praktycznie nie zagladam . Przynioslem go do szkoly jak chodzilem jeszcze do gim. NO ale po co byl potrzebny to wole was w to nie wtajemniczac gdyz poniewaz bo mozecie mnie i moja bylom klase uznac za psycholi xD
(...)
1. masz mądrego h*ja ;)
2. nie znam twojej klasy ale moja jest lepsza!! Co powiesz na ręcznie zrobiona bombę z prochu modelarskiego i odrobiny benzyny? Została zdetonowana na boisku podczas zbiórki za sprzątanie świata (mimo że czuby odpalili ją kiedy nie było nikogo w pobliżu) jebło aż miło ;) więc spokojnie możesz tu o proszku do pieczenia bo to pewnie nic nie groźnego.
(większość szanownych użytkowników tego forum może uznać mnie za debila chodzącego do szkoły specjalnej, ale zastrzegam, że tak nie jest. Każde gimnazjum jest rejonowe więc zawsze się trafi jakiś idiota :))
Korzystajcie z gimnazjum póki możecie!
Proszek do pieczenia to nic strasznego ?? To wciagnij go nosem xD
Temperatura podnosi ci sie do 38-39 stopni. Oczy masz zalane łzami a gardlo cie napieprza ze h*j. A czemu ma to sluzyc ?? Wkrecilismy nauczycielowi ze zbiorowa epidemia w klasie i zwolnili nas z lekcji xD
Btw. masz fajna klase ... lubie takie xD
A zeby nie bylo offtopicu
W przegrudce na komorke do ktorej nigdy nie zagladam znalazlem smierdzace zelki jeszcze z jakies wycieczki z gimnazjum xD , a pod nimi hawczyk do ucha :P
Down@
2h to dziala , ale mi przeszlo po 1h 30 min :D
Najfajniejsze jest ze nam trener to opowiedzial xD Ten patent z proszkiem :P
@up:
a żebyś wiedział spróbuje, akurat mam proszek do pieczenia . Jedno pytanie: po jakim czasie to mija i czy jest na to jakaś odtrutka?? Nie chce żeby mnie gardło napier***ało przez cały dzień. Chociaż wato zaryzykować :P
@topic:
w paczce kumpla (bo plecakiem tego nazwać się nie da) były 4 butelki po pepsi, zapas batonów na kilka miesięcy i (w bocznej kieszonce) już płaski, spleśniały i wykiszony KAKTUS8o
@down:
wyciągnęli mnie na świat o 23.13 15 lipca 1992 roku i tak wpisałem. Teoretycznie mam 14 lat i jestem w drugiej gimnazjum, ale forum wyliczyło że mam lat 13 więc to nie mój błąd. Jak chcesz się wykłócać to zapraszam na gg albo priv.
Korzystajcie z gimnazjum póki możecie!
Tak? A wiek masz wpisany 13 lat, co Ty możesz o tym wiedzieć? ^^
Nie wiem co kryje moj plecak, ale jest to raczej niebezpieczne. Mojemu koledze prawie urwalo palca jak sie do kanapek dobieral.
Krzyś miał jakieś luźne kartki, normalka.
Adrian wygląda na kujona, miał tylko to co trzeba.
Kuba za to miał butelki, jabłko, śmiecie i mnóstwo kapsli od tymbarka. To przeszkadza w robieniu kebaba, aż musiałem typa z jego klasy zatrudnić to przytrzymania tego, a tyle tego było, że w końcu nie zdążyłem.
Imiona znam, bo przeczytałem w zeszytach.
Niestety pierwszoklasiści dopiero zaczynają rok szkolny, a pozatym nie wiem co jest w pozostałych kieszeniach. Za to Tadeusz ma taki sam plecak jak Krzyś, muszę i jego upolować.
DexteroO
21-09-2006, 16:55
czasem fajki, stare kartkoowy, 2 dlugopisy, marker (na farbe :P) i z 5 zapalniczek :PPP
@edit
przed chwila znalazlem srubokret (krzyzak), rozowy mazak :P i dwustronna tasme :P
@down:
wyciągnęli mnie na świat o 23.13 15 lipca 1992 roku i tak wpisałem. Teoretycznie mam 14 lat i jestem w drugiej gimnazjum, ale forum wyliczyło że mam lat 13 więc to nie mój błąd. Jak chcesz się wykłócać to zapraszam na gg albo priv.
Nie o to mi chodziło, żeby się wykłócać, i nie o to także, żeby powiedzieć, że ja jestem lepszy i lepiej wiem, blablabla... po prostu dopóki nie pójdziesz do liceum/technikum/zawodówki trudno powiedzieć gdzie jest lepiej. A sam chodzę do 3 gim.
Nie wiem co kryje moj plecak, ale jest to raczej niebezpieczne. Mojemu koledze prawie urwalo palca jak sie do kanapek dobieral.
Rotfl ^^
Krzyś miał jakieś luźne kartki, normalka.
Adrian wygląda na kujona, miał tylko to co trzeba.
Kuba za to miał butelki, jabłko, śmiecie i mnóstwo kapsli od tymbarka. To przeszkadza w robieniu kebaba, aż musiałem typa z jego klasy zatrudnić to przytrzymania tego, a tyle tego było, że w końcu nie zdążyłem.
Imiona znam, bo przeczytałem w zeszytach.
Niestety pierwszoklasiści dopiero zaczynają rok szkolny, a pozatym nie wiem co jest w pozostałych kieszeniach. Za to Tadeusz ma taki sam plecak jak Krzyś, muszę i jego upolować.
Sprawdź, co posiadają dziołchy :>
Ja mam
Ksiązki klucze Komórke forse piórnik komiks czasami mp3 i czasami inne rzeczy czasami metalowe UZI na kuli jak prawdziwy
--Forse na fajne rzeczy 1 na m-ce heheheh---(CKM)hehehehe
@ Proszek do pieczenia
Ja znam inne zastosowanie. Do plastikowego opakowania po "kinder jajku" wsypujemy proszek, zalewamy wodą, zamykamy i czekamy na efekt.
Sozemego
21-09-2006, 17:54
@ Proszek do pieczenia
Ja znam inne zastosowanie. Do plastikowego opakowania po "kinder jajku" wsypujemy proszek, zalewamy wodą, zamykamy i czekamy na efekt.
Ale nie pozwoli ci to sie urwac ze szkoly:(
Mój plecak kryje : Zeszyty i najpotrzebniejsze ksiażki, kanapke, bluze, piórnik, batona jakiegoś i mirinde/pepsi/moutain dew.
W kieszeniach : chusteczki, komórka, mp3, pieniązki, plan lekcji :>
henry[tm]
21-09-2006, 18:35
ksiązke do polaka, zeszyty, ksiazke do matmy, cola, dwa długopisy,ołowek, zapałki,jedzenia,portfel,komorka;D
O kurde Raul! :D Mamy taki sam plecak ;] Tak się kiedyś zastanawiałem czy nie masz tego samego plecaka xD Teraz sam się o tym przekonałem :confused: :p
Walekifa
21-09-2006, 21:36
Kumpel miał stary twaróg.Miał dobrych 5 miesięcy. Uznał go za gumkę,i pożyczył ziomkowi który się radośnie zaskoczył.
A ja nie mam ani torby, ani tornistra.
Mam natomiast torbe na ramię, ale może moge sie wypowiedzieć.
Więc co ja tam mam zazwyczaj ?
Max. ~4 zeszyty i 3 książki, żeby sie nie przeciążać, pudełko spinaczy (zawsze mozna komuś w łape wbić), zestaw kosci (k4, k6, k8, k10, k12, k20), mp3 player, słuchawki (2x), pare baterii AAA, kabel player<->USB, portfel, zapalniczke, temblak na złamaną łape i jakiś apap.
I to tyle ; )
Vanhelsen
21-09-2006, 22:16
http://img131.imageshack.us/img131/9839/bpxf4.gif
Głupi temat...
Krzesław
21-09-2006, 22:52
A ja jestem normalny i mam same książki i zeszty! 8o Czasem znajdzie sie zmiażdżona linijka. Pochwalę się za to za kumpla, który zamiast książek przyniósł kiedyś XModsa w walizeczce (dla niewtajemniczonych, XMods - autko rc).
OnlyM(PL)
21-09-2006, 23:09
A ja was zagne...
Kiedys w podstawowce wstalem bardzo pozno, szybko sie zebralem i wyszedlem do szkoly. Jak juz schodzilem po schodach na dol to skaplem sie ze nie mam tornistra ¬¬ alb o raz wyszedlem w klapkach eh.. ale to powody poznego chodzenia spac ; <
Ale mnie zagiąłeś, do szkoły poszedłeś bez plecaka... Dobry motyw był jak w gimnazjum nagle deszcz duży był i trochę zalało wszystko, kałuże były wszędzie i do szkoły się wchodziło górnymi drzwiami, do szatni nie było wejścia, a nagle typ z klasy przychodzi w klapkach, wyjmuje z plecaka ręcznik i wyciera stopy.
Heh... To będzie tak:
1. CDA
2. Jakieś tam książki Sapkowskiego i Prachetta.
3. Debilne rysunki (czyt. rysunki debilnych kolegów)
4. Ołówki, długopisy, linijki.
5. Czasem kanapki i puszencję Pepsi.
No to na razie tyle...
@2x up
Heh a ja cię zagne, że miałem to samo tylko że kapłem się dobiero po przebyciu 1 kilometra (do szkoły mam 1.5). Pamiętam, że to było moje najszybsze półtora kilometra w życiu.
Dark Sven
22-09-2006, 08:36
Eeeee... Na wycieczce w trzeciej klasie zapomniałem, że nie ubrałem sandałów(sandały sux) tylko mam laczki... I tak oto łaziłem po muzeach, i w błędne skałki w laczkach, a że było mokro to kolega mnie wjebał po kostki w błocko...
A i 10 kilometrów do Dolska na biwaku w laczkach też się liczy?
Kumpel miał stary twaróg.Miał dobrych 5 miesięcy. Uznał go za gumkę,i pożyczył ziomkowi który się radośnie zaskoczył.
xD
Plecak używam raz na dwa tygodnie na zjazd :D, a znajduje się w nim:
Otwieracz do butelek, imbusy, bilety z clubów, indeks, zgnieciona puszka po piwie.
No to i ja sobie ponabijam posty ;)
W prawdzie rok się jeszcze dla mnie nie zaczął, ale na podstawie ubiegłego roku i przewidtwań przyszłego :
jeden zeszyt (do wszystkich przedmiotów)
2 długopisu (na wypadek, jak by jeden padł)
zestaw starych ściąg, których nie chciało mi sie wywalić
notebook (studiuję informę, więc co dzień mam coś przy kompie, a ze swoim sprzętem wygodniej, niż z uczelnianym)
słuchawki
kabel zasilający do notebooka
kabel do podpięcia komórku do kompa
port żeby podpiąć kartę SD jako pendrive
I widać jakie ciekawe rzeczy niektórzy z was noszą... ;)
lord orzech
22-09-2006, 16:16
Tak? A wiek masz wpisany 13 lat, co Ty możesz o tym wiedzieć? ^^
A ja mam 13 lat i chodze tez do drugiej ^^'
A tak zeby offtopu nie bylo to opisze moj rekordowy plecak z drugeij klasy pods.
Oczywiscie ksiazki, zeszyty, porozwalane dlugpoisy,kredki i inne.
Ale... byla tam tez kanapka sprzed 5 miesiacy xD. Jak wyjmowalem to smierdziala tak zeby bombe biologiczna mozna by z niej zrobic ^^'
A ja mam 13 lat i chodze tez do drugiej ^^'
Podstawówki?
Ja na swoim czarnym mam naszywkę Pink Floyd (kolor różowy), w środku jest nóż, śrubokręt i paski do spinania kabli(świetne jako kajdanki, kolegów przypinałem do kreseł ;>)
Kiedyś znalazłem w kieszonce zgniecioną kanapkę która nieźle śmierdziała... BTW. Kieszonaka pod tornistrem xD Skąd miałem wiedzieć? :)
Dzis szukałem w plecaku gum (do żucia, a co?! xD) i znalazłem 5zł. Niewiem skad one, ale miałem na fajki przynajmniej :p
Temperatura podnosi ci sie do 38-39 stopni. Oczy masz zalane łzami a gardlo cie napieprza ze h*j. A czemu ma to sluzyc ?? Wkrecilismy nauczycielowi ze zbiorowa epidemia w klasie i zwolnili nas z lekcji xD
Btw. masz fajna klase ... lubie takie xD
A zeby nie bylo offtopicu
W przegrudce na komorke do ktorej nigdy nie zagladam znalazlem smierdzace zelki jeszcze z jakies wycieczki z gimnazjum xD , a pod nimi hawczyk do ucha :P
Down@
2h to dziala , ale mi przeszlo po 1h 30 min :D
Najfajniejsze jest ze nam trener to opowiedzial xD Ten patent z proszkiem :P
Juz kupilem proszek do pieczenia, jutro wyprobuje, powiedz tylko ile tego wciagnac :D
@topic
Ksiazki, zepsute sluchawki do mp3, kilka dlugopisow, duzo papierkow, cd z San Andreas nieraz jakas gazetke :P nic ciekawego
A w moim plecaku nie ma nic nadzwyczjanego: ksiazki, zeszyty, piornik, mp3.... czasem jakies stare kartkowki, stare sniadanie xD
Teraz modnie nie mówi sie stare, tylko oldskulowe, albo retro ;PP Znalazłem w plecaku pokruszone zozole przed chwilą... Straszny, lepiący syf. Nosem sie to wciąga.
my z kumplami wciągalismy w tamtym roku zozole ; ] ja na pierwszy ogien poszedłem :>
Radek 666
22-09-2006, 23:25
Lepiej się nie przyznawać co ja tam czasem znajduję :P.
Dzisiaj po lekcjach moim oczom ukazała się wyrzuta guma, 2-tygodniowa kanapka (jakaś taka wymięta co nie co i trochę śmierdziała) oraz jakiś owłosiony kawałek czekolady Oo.
i paski do spinania kabli(świetne jako kajdanki, kolegów przypinałem do kreseł ;>)
Muszę przyznać, ze fajna zabawa jest z tym ustrojstwem :D.
Nie do jakie rzeczy nośićie na swój wiek ...:D kajdanki proszek zozole itp.(nawet jeśli to żart)
Nie do jakie rzeczy nosicie na swój wiek ...:D kajdanki proszek zozole itp.(nawet jesli to zart) a ja co pare m-ce z kumplami CKM-ema kupujemy:D
Cekaem-ema? Suuuuper, co to?
Naucz się po polsku pisać, albo poproś kogoś, żeby to przetłumaczył.
Yoh Asakura
23-09-2006, 19:19
Ja pamiętam jak mój kolega wyciągnął z plecaka 5-cio dniową kanapkę i ją zjadł.
A w moim plecaku jest jeszcze jakiś odtwarzacz mp3, płyty Eminema i instrukcja do Preya. Za cholerę nie wiem skąd się tam wzięła.
@Do amatorów wciągania nosem:
Spróbujcie wciągnąć proszek z lizaków, to dopiero wtedy zobaczycie co to są łzawiące oczy.
Nosferatu
23-09-2006, 19:26
Ja pamiętam jak mój kolega wyciągnął z plecaka kanapkę i ją zjadł.
wow!!!!!!!111 niesamowite, zjadl kanapke z plecaka, jakos ja to robie codziennie i co?
@down hmm no to juz bywa dosc dziwne ale coz, jak lubil albo byl glodny ;]
Yoh Asakura
23-09-2006, 19:27
wow!!!!!!!111 niesamowite, zjadl kanapke z plecaka, jakos ja to robie codziennie i co?
Sorry, ale czasami zapominam coś dopisać. Chciałem powiedzieć, że wyciągnął 5-cio dniową kanapkę i zjadł.
Przypomniało mi się, jak w przepastnym plecaku kumpla z klasy znaleźliśmy 3 stare zgniecione pączki, i rzucaliśmy w klasę mającą wf na boisku (z okien klasy na niemieckim xD)
Harry Xin
23-09-2006, 20:16
Oprócz podręczników w okładkach i zesztów (do każdego przedmiotu inny) mam jeszcze oddzielny brudnopis, piórnik (zawartość: cyrkiel, nożyczki, 2 długopisy, 2 ołówki, 4 cienkopisy i gumka) a poza tym także futerał na okulary + okulary :p, buty zmienne w worku ;), małą reklamówkę a także parę rękawiczek lateksowych (tak na wszelki wypadek) i 1 m x m gazy jałowej. Kiedyś miałem również różowy różaniec ozdobnym pudełeczku. B)
Dark Sven
23-09-2006, 20:20
Spróbujcie wciągnąć proszek z lizaków, to dopiero wtedy zobaczycie co to są łzawiące oczy.
Lól ...
U nas to było w piątej klasie...
Zawsze kreseczki na ręce i jazda. Tylko jeden chłopak tego nie spróbował i ofkorsz dziewczyny.
A kto to zaczął? Ah tak! Jakiś debil tak se zrobił dla zwały podczas kolejnej nudnej przerwy...
Na forum jest znany Jako __DARK_SVEN__
A to debil :>
Próbowałem.... ale łyżeczka to chyba za mało. Albo się przeterminował :>
Próbowałem.... ale łyżeczka to chyba za mało. Albo się przeterminował :>
Proszek do pieczenia musi byc w odpowiedni sposob uzyty inaczej nie podziala-jesli masz zatkany nos to tylko bendziesz kichal. Jak nie wiecie w jaki sposob to dziala to radze nie probowac, bo jeszce spanikujecie i sie wyda ;P .
Proszek do pieczenia musi byc w odpowiedni sposob uzyty inaczej nie podziala-jesli masz zatkany nos to tylko bendziesz kichal. Jak nie wiecie w jaki sposob to dziala to radze nie probowac, bo jeszce spanikujecie i sie wyda ;P .
To moze wytlumacz jak tego uzywac :P
Dark Sven
23-09-2006, 21:42
Miałem odetkany nosek i byłem sam i w panike nie wpadłem :D
@edit
Dałbym sobie głowe uciąć, że napisałem nos. Źle się ze mną dzieje oj źle- czas umierać!
Rooker666
23-09-2006, 21:55
Kiedyś jak kończyły się wakacje to w plecaku znalazłem kilka starych zapisków najstarszy chyba był z tamtego roku również znalazłem usprawiedliwienie z listopada oraz kilka rozwalonych długopisów.kilka lat temu to nawet znalazłem worek z piaskiem 8o
Zanim mi się skończyły wakacje to w plecaku miąłem to, co wymienione z pominięciem 3 pierwszych pozycji, czasami jeszcze jakieś browary się zdarzyły a teraz to zwykle nosze to, co niżej:
- 2 książki
- słownik
- notatnik A4
- parę rurek termo kurczliwych
- piersiówka
- 400ml słoik ANFO
- 2 pudelka po kliszy miedziankitu
- pól pudelka po kliszy HMTD
- zapalniczka zippo
- benzyna do tejże zapalniczki, knot oraz kamień
- lont
- 2 długopisy
- ołówek
- karty
- apteczka podróżna
Obershutze-Jerzy
24-09-2006, 12:17
Pomine kanapke z zeszlego roku bo jak widze jest to dla was normalne (dla mnie tez). I skupie sie na rzeczach bardziej niezwyklych takich jak :
-dwupak ciasteczek "be-be"
-probka jakiejs mikstury ktora miala byc napalmem ale chyba z nim cos nie wyszlo
-etykietke z wina "komandos" (od kumpla dostalem na znak przyjazni)
-malutki notatniczek ze spisami pojazdow uzywanych w danych jednostkach niemieckich w czasie 2 wojny swiatowej
a co trzymacie w plecakach w tibii ? pochwalcie sie tez tym :)
OnlyM(PL)
24-09-2006, 12:22
BTW Raz na polskim wchodzi pedagog i mowi, ze jest rewizja tornistrow.
Kazdy wyciaga wszystko recznie, a moj qmpel przewrocil plecak do gory nogami i caly syf wysypal sie na podloge ;D
Chlopak mial sprzatania przez cala lekcje.
Calen Futh
24-09-2006, 14:37
@up:
A taka rewizja wogle dozwolona jest ? Bo ja bym się troszku poirytował gdyby jakiś obcy chłop/baba oglądał/a to co mam w plecaku :/
BTW Raz na polskim wchodzi pedagog i mowi, ze jest rewizja tornistrow.
Kazdy wyciaga wszystko recznie, a moj qmpel przewrocil plecak do gory nogami i caly syf wysypal sie na podloge ;D
Chlopak mial sprzatania przez cala lekcje.
Widac ze nie umiesz kłamac.
Rewizja jest jak bedzie policjak przy tym a nie pani pedagog, i rewizje to ona sama by robila a nie kolega wysypal wszystko i to mialo byc smieszne? Rewizja przeszukanie, sama pedagog by szukala ci w torbie, wiec jak chcesz bajki wciskac to nie ten kanal. Dziekuje
Szarotka
24-09-2006, 18:45
Hmm... Ja trzymam w swoim kilkanaście błyszczyków, książkę 'Przygody Sherlocka Holmesa', dwie pary nożyczek i trzy kleje (jestem jedyną osobą w mojej klasie, która nosi te rzeczy do szkoły, więc muszę innym pożyczać :P), płytę z KoRnem (nie wiem właściwie, po co ^^), dyskietkę ze zdjęciami moich byłych (moje kumpele lubią ich oglądać na infie, jak nie mają co robić ;]), kartkę z passami do moich kont w Tibii, Mu i RS, szkicownik, pamiętnik, dyskretkę :>, piłkę tenisową... I to by chyba było na tyle. :P Czasem ew. trochę podręczników i zeszytów, jak się zmieszczą. :)
Wievioor
26-09-2006, 20:55
Ja noszę w tornisztrze to czego prawie nikt tutaj nie nosi a mianowicie KSIĄŻI o.O Oprócz tego mam klej nożyczki i te badziewia do szkoły... A z takich rzeczy bardziej oryginalnych...
Hmmm....
Czasem mp3 playera, jak wracam ze szkoły to również mundurek, (mundurki sux) Czasami płyty dla kumpli. Razem z moim kolegą kręcimy filmy, on ma kamere a ja bawie sie nimi na kompie wiec czasem plytki z ujeciami dostaję (PS. zapraszam na naszą stronę KLIK! (http://www.atakglonow.prv.pl))
Raz jak na muzyce gadałem z kumplem to babka nas posadzila z dziewczynami, dobra jakoś się żyło, w pewnym momencie długopis mi się wypisał, to ja do niej " Ej pożycz długopis" Ona na to "Weź sobie" to ja łape do piórnika i zamiast długopisu wyciągam jakiś błyszczyk, potem jakąs kredkę do oczu xD potem jakiś dziwny niezidentyfikowany kosmetyk, a długopisu wciąż nie ma to dziewczyna się wkurzyła i za pierwszym razem wyciąga mi długopis... Ja nie wiem jak one to robią.... xD Instynkt :P
adramalech
27-09-2006, 14:39
a ja szydelko
jak mi sie nodzi to dready poprawiam :)
School ver.
-książki
-piórnik
-Kanapki [czasami jak zapomne wyciągnąc to i z 3 dni back]:P
-Otwieracz
-chusteczki higieniczne
-pendriva [na inf np. pendrive_data{passy do tibii, konto gg z listą passami itd, fotki różne, pornosy};
-kalkulator
-klucze
-Ibuprofen, buderhin, acodin, [ćpunsko lekko :P], plastry [strip].
-rozwalone Happy Hippos
-rozsypany słonecznik
Free time, party ver.
-otwieracz
-husteczki
-klucze
-gaz pieprzowy [moze to tak deczko dziwnie, ale czasami wracając o 3 w nocy do domu, musze isc przez rozne dziwne/niebezpieczne miejsca:)]
-pendrive
z góry mówię, że mam pedantyczne skłonności. [nie mylić ze słowem "pedał~":ban: ]
Czarna_Mamba
28-09-2006, 07:58
No cóż. Moj plecak kryje co najmniej 2 części Harry'ego Potter'a, pełno śmieci, które się gromadzą przez cały rok, latarka, komórka, pukiel moich włosów, który jest tam związany nitką na pamiątkę, błyszczyk, krem Nivea, zapałki, jedzenie, zaschnięte cienkopisy koleżanki oraz mapa Białegostoku, a jak się rozpędzę przy pakowaniu to i mapa Suwalszczyzny. Obie są strasznie podobne okładkami. O dziwo nie noszę piórnika.
Miłego Dnia.
Moj zdezelowany plecak firmy NIKE z eklerka za 65zl 8o kryje w sobie zwykle:
-parasolke, nigdy nic nie wiadomo
-zapalki, jakby bylo co zapalic a nie mialbym ognia
-kawalek srajtasmy, przezorny zawsze ubezpieczony czy jakos tak :]
-kanapka
-identyfikator i krawat z pracy
OnlyM(PL)
28-09-2006, 11:48
Widac ze nie umiesz kłamac.
Rewizja jest jak bedzie policjak przy tym a nie pani pedagog, i rewizje to ona sama by robila a nie kolega wysypal wszystko i to mialo byc smieszne? Rewizja przeszukanie, sama pedagog by szukala ci w torbie, wiec jak chcesz bajki wciskac to nie ten kanal. Dziekuje
Radze Ci porzadnie sie jebnac w leb.
Rewizja.. eh poprostu jak chciales wyciagac co masz w plecaku to wyciagales jak nie to nie, nikt do niczego nie zmuszal.
Nie az tak smieszne ale fajnie to wygladalo.
I kurwa zamknij pysk jak masz kurwa tak pierdolic. Pierdol sie.
- zeszt(y)
- książki
- niedziałające długopisy
- połamane ołówki
- kilka kilogramów śmieci z temperówki
- legitymacja szkolna
karta pływacka
karta rowerowa
- miesięczny bilet autobusowy
- perfumy
- mp3
- 28562tys. paczek chusteczek higienicznych
- paczka gum Orbit granatowych ;)
- kasa.
Tannylouise
28-09-2006, 20:33
U mnie w plecaczku pomijając rzeczy tak istotne jak książki, zeszyty, linijki i długopisy mam jeszcze pare rzeczy, oto one:
- Wibrator
- Zestaw baterii R2 (tyle trzeba do wibratora ; //)
- Pare kondomów firmy DUREX (kolorowe/zapachowe/smakowe/classic)
- Nowego CKMa, dla kolegów
Chusteczki, nóż, jakaś płyta i papierek po drugim śniadaniu... Na plecaku naszywki następujących zespołów: AC/DC. Metallica, Black Sabbath, Iron Maiden i Kat. To chyba wszystko...
Tannylouise
28-09-2006, 20:46
2up:
A tak na poważnie?
to jest na powaznie jak najbardziej ; /
Chcesz - wpadnij do Tychów to pokaze ; ]
Standardowo;
Piórnik ktory ma juz z 4 lata. (sentyment)
ksiazki + jakies zeszyty
jakies kanapki + cos do picia
notesik, bilet miesieczny, legitymacja szkolna, portfel.
Czasami jakas gazeta, + dodatkowa ksiazka na systemy zeby nie wpasc =p
Syfu nie nosze, potem zabardzo smierdzi =p.
Piórnik ktory ma juz z 4 lata. (sentyment)
Ehh... Kumpel moj to ma dopiero sentyment do swojego piornika - dziesiaty rok juz nosi jeden xD
Aval'yah
28-09-2006, 21:44
Książki, piórnik, zeszyty, strój na wuef, jakieś opakowania po paluszkach czy batonikach, troche pogniecionych kartek i inne syfy ;p
A od poniedziałku będe w plecaku nosił strój nietoperza ;;;;;; Szkolna tradycja, pierwszoklasiści chodzą przez miesiąc w głupim przebraniu. ;d
Drow Ranger
28-09-2006, 21:53
Moj plecak poza książkami , zeszytami i resztą szkolnego badziewia zawiera przynajmniej 2 wina , 3 paczki fajek ,zapalniczke, portfel z kasa na wino po szkole xD
Roczna kanapke ktora dzis wyjolem (pol roztopiona i pol czarna)
teletoobis
29-09-2006, 09:05
wiec.. masa uniwersalnych zeszytow (na wypadek zebym zapomnial zeszytu<czyt. wyprocowania etc>) dlugopis pare ksiazek i oczywiscie latarka ^^
To co wcześniej pisałem, jeno wkrótce naszywki dojdą (Behemoth i CoB).
]v[ichal
29-09-2006, 11:50
Radze Ci porzadnie sie jebnac w leb. Troche kultury
Rewizja.. eh poprostu jak chciales wyciagac co masz w plecaku to wyciagales jak nie to nie, nikt do niczego nie zmuszal.
Mozesz mi wytlumaczyc w jakim celu byla przeprowadzona ta rewizja, skoro byla dobrowolna?
Nie az tak smieszne ale fajnie to wygladalo.
hohohoh! To dopiero musialo byc fajne! Kolesiowi sie rozsypal plecak! Bedziecie o czym mieli gadac przez najblizsze dwie klasy.
I kurwa zamknij pysk jak masz kurwa tak pierdolic. Pierdol sie.
Troche kultury po raz drugi.
A myslalem, ze troche zmadrzales ;o
@Topic
Kieszenie:
telefon, portfel, klucze, bilet mies. , 2 baterie R6, drobne jakies, Indentyfikator, scyzoryk
Plecak:
Discman, Ksiazki , pisak do tablicy, przybory geometryczne, dyskietke badz pendrive, kalkulator.
Piórnik:
3 x długopis, 2x ołówek, 1x Pisak do plyt, 1x Plan lekcji, 2 x gumka do mazania
Ale bez sensu topic :D kogo obchodzi co nosze do budy ? :))
v[ichal;1008503']hohohoh! To dopiero musialo byc fajne! Kolesiowi sie rozsypal plecak! Bedziecie o czym mieli gadac przez najblizsze dwie klasy.
Raczej opowiadać wnukom, w nudne, długie zimowe wieczory.
v[ichal;1008503']A myslalem, ze troche zmadrzales ;o
Cóż, o ile ja OnlyMa szanowałem do tej pory, owym postem to utracił...
ja nosze trupa w plecaku.
a poza tym bilet miesieczny, lusterko, blyszczyk i klucze, mp3 i zapasowe baterie. i drobniaki.
A ja noszę wibrator analny. BTW durny temat ;).
@down
Yeah, I'm back, king ov power & might.
Up:
Wróciłeś?
Topic:
Nic ciekawego, otwieracz, płyta Płomienia 81, słuchawki do mp3.
wilofunkcyjny scyzek, drobne, chusteczki ,teczkę rysunkową, mp3, bateryjki, sluchawki do komy, pen drive'a, kilka smyczy, magnesy i kulki metalowe do zabawy na lekcji
Calen Futh
01-10-2006, 22:55
A od poniedziałku będe w plecaku nosił strój nietoperza ;;;;;; Szkolna tradycja, pierwszoklasiści chodzą przez miesiąc w głupim przebraniu. ;d
Chciałbym zobaczyć to na własne oczy ^^' Wchodzę do jakieś szkoły- A tam ludzie poprzebierani za nietoperze i takie tam :D Boskie ^^"
Dark Sven
02-10-2006, 08:12
v[ichal;1008503']
Discman,
Tak się ostatnio zastanawiałem czy ktoś jeszcze to nosi ^^"
Walekifa
03-10-2006, 15:49
@ UP
Wiesz,nie każdego stać na mp3...
Radarowiwi
03-10-2006, 16:09
Do suwaka przyczepam kółko od brekola a na nim mnustwo kluczyków od piwa. A w samym plecaku kostka rubika i śrubkokręt.
J. Hunter
03-10-2006, 17:30
Gatki, skarpetki, mydło, ręcznik (hail 2 wf pod rzad), piasek z nad Bałtyku, dezodorant, zapalniczka (te dwa to fajny bajer jak sie połączy 8o), mała plastikowa butelka (a z tym to juz bomba! xD), za czasow gimnazjum troche papieru twarzowego (ach te szkolne kible...), kiedyś nawet wyciagnąłem na lekcji zabawke moich kotów...
Aval'yah
03-10-2006, 17:53
Chciałbym zobaczyć to na własne oczy ^^' Wchodzę do jakieś szkoły- A tam ludzie poprzebierani za nietoperze i takie tam :D Boskie ^^"
No, nieźle to wygląda. :D Ogólnie jest zabawnie, maturzyści mogą nam zlecać różne zadania, więc dzisiaj np latałem po korytarzu i szukałem min na boisku. Może potem jakieś fotki wrzuce do Zdjęć z RL :P
Tak żeby całkiem nie offtopować dodam że na plecaku mam jeszcze naszywke "Naszywki są ZŁE!" i znaczek RHCP ;p
Dark Sven
03-10-2006, 18:07
@ UP
Wiesz,nie każdego stać na mp3...
Nie o to chodzi ^^ Tylko rzadko się to już spotyka. Czyż to nie smutne, że to na co niedawno był SZAŁ teraz STAJE SIĘ przestarzałe i archaiczne.
I nie chodzi o pieniądze.
Gorzej, że ja w tym stroju dzisiaj musiałem liczyć wszystkie okna w szkole, a kumplowi go zdjeli i założyli kiecke w kropki ;p
Wald_Kerius
03-10-2006, 18:26
Hmm jeżeli chodzi o mnie to będzie tak:
piórnik, podręczniki, zeszyty, spodenki koszykarskie, coca cola/sok hortex, kanapki, kalkulator, dokumenty, a ostatnio coraz częściej Informator o szkołach wyższych. Chyba wszystko. Ogólna waga plecaka to ponad 5 kg.
Kamiloo13
03-10-2006, 21:39
Cola. Odtwarzacz mp3, telefon, spodnie na wf , portfel :)
;o
- Kalkulator
- Przypinke LP
- Uklad okresowy pierwiastkow jeszcze z gima ;D
- Portfel
- mp3 <- na szyi or w kieszeni
- klucze, komorke tez w kieszonce
- ksiazki,
- zeszyty,
- jakies klepniaki,
- syf (papierki, kartkowki, bla bla)
- iPod, raczej w kieszeni.
To tyle.
Książki, zeszyty, piórnik, kalkulator, buty i spodenki na WF, jakies smieci, papierki i cos do jedzenia (;.
-książki i zeszyty
-wf
-kanapeczka
-sproszkowana kanapka
-rozsypane kulki od AEG'a
-pełno rozlanej farby(już sazchnięta)
-oraz piracki The First Decade(ale o tym cicho....)
-Gumka, sztuk 1
-Książki, sztuk ileś tam
-Długopisy, sztuk 2
-Ołówek, sztuk 1
-Zeszyty, sztuk ileś tam
-Kanapki, sztuk 2
gavreonien
05-10-2006, 18:00
lol ;) moj plecak kryje mase karteczek z notatkami ;) dlugopisu tam w zyciu nie znajdziecie bo nie nosze ahhh nie ma to jak pozyczanie , ostatnio 2 gumki znalazlem i skorke od banana byla tak brazowa ze az strach bylo jej dotknac ;P
- zeszyty
- książki
- coś do pisania itp
- zbędne kartki
- coś się jeszcze zapewne znajdzie
Michas11
05-10-2006, 19:01
Ja mam w plecaku książki zeszyty klucze od mieszkania komórke kase jedzenie i picie worek na W-F i butki na zmiane(halówki) piórniki i to wszystko
Uhm.
Przedewszystkim jest tam wielkie plywajace zielone coś, sproszkowane ciastka, książki z trzy. Piórnik, portfel, piórnik na rysunek, smerfy (ovhraniacze na buty takie fajn 8^_^* Na wszystkim pojawia się motyw napisu "Tulimy" *^_^*
Borowiczek
05-10-2006, 19:28
Standard opcja fajki i zapalniczka noi jakis tam zeszyt
Standard opcja fajki i zapalniczka noi jakis tam zeszyt
ej ziom jestes boski...
Malutka14
09-11-2006, 23:12
Hmm.. u mnie to tak :
Najważniejsze:
błyszczyk
dezodorant
szczotka
tusz do rzęs
pilniczek
pomatka ochronna
lusterko
chusteczki
waciki
komórka
POtem:
zeszyty
ksiazki
piórnik
strój na wf
Darooo_16
09-11-2006, 23:33
@up
WOW, ale z ciebie mega pr0 odlotowa 14stka. <PierDoliSz SyStEm?!?>
w pierwszym rzedzie cenisz sobie jakies kosmetyki, nie wiadomo po co tapetujesz ryj, a nauke masz w dupie? podziwiam cie.
@topic
w plecaku nosze ksiazki :)) i czasami Gejmboja :D:DD:dd
co za bezsens.
tak wogóle to ja lubie naturalne dziewuchy ;]]]
daroooooooo
Radek 666
09-11-2006, 23:33
Najważniejsze:
błyszczyk
dezodorant
szczotka
tusz do rzęs
pilniczek
pomatka ochronna
lusterko
chusteczki
waciki
komórka
POtem:
zeszyty
ksiazki
piórnik
strój na wf
To był joke, tak? O_O
Ja bym ci radził chodzić do salonów kosmetycznych zamiast do szkoły... A jeśli już tam chodzić to się ortografii pouczyć (nie wiem jak jest z czym innym ;P) zamiast się malować :d.
Huh, ona tam nie ma nic aż takiego strasznego... A co do czepiania się jej ortografii, ty zrobiłeś więcej błędów interpunkcyjnych w swoim poście, niż ona ortograficznych w jej:)
Ach, tyle, że ja często pomijam przecinki, myślniki itp. żeby było szybciej :d.
I nie chodzi mi o to, że nosi kosmetyki. A niech nosi - tylko pisanie, że książki, zeszyty etc. nosi w drugiej kolejności to jest przesada... =.=
spider-bialystok
10-11-2006, 00:14
WOW, ale z ciebie mega pr0 odlotowa 14stka. <PierDoliSz SyStEm?!?>
w pierwszym rzedzie cenisz sobie jakies kosmetyki, nie wiadomo po co tapetujesz ryj, a nauke masz w dupie? podziwiam cie.
Ale z ciebie zioooom! Na podstawie tego co nosi plecaku wiesz to wszystko? Poluzuj poslady chlopie.
Przeciez takie rzeczy nosi ze soba prawie kazda dziewczyna/kobieta. Czy to dla was takie odkrycie? Litosci...
To był joke, tak? O_O
Ja bym ci radził chodzić do salonów kosmetycznych zamiast do szkoły... A jeśli już tam chodzić to się ortografii pouczyć (nie wiem jak jest z czym innym ;P) zamiast się malować :d.
Huh, ona tam nie ma nic aż takiego strasznego... A co do czepiania się jej ortografii, ty zrobiłeś więcej błędów interpunkcyjnych w swoim poście, niż ona ortograficznych w jej:)
kamosblue
10-11-2006, 12:55
Z takich dziwnych rzeczy, to dziś, znajdowało się w nim cygaro "Vasco da Gama". :-]
oczywiscie zeszyty, ksiazek nie bo duzy ciezar a kumpel w lawce zawsze je ma :D otwieracz ;o zapalniczka i to chyba tyle
po ch*j nosic te blyszczyki i dawac to sobie na usta w szkole ?!11 nie rozumiem tych dziewczyn >.>
@up
tak wogóle to ja lubie naturalne dziewuchy ;]]]
daroooooooo
A ja owłosione.
Topic:
Niedawno mi do plecaka doszły pleśń i grzyb.
Malutka14
10-11-2006, 16:31
A ja nie rozumiem po co wy nosicie zapalniczki , zapałki albo papieorsy?
żeby sie odpalac na duzych przerwach? :d PS ja nie nosze bo nie musze :P
kamillo-ja
10-11-2006, 16:50
Ja nosze:
sruboktręt typu krzyżak
kastet
trójpak Condomów
Pół noża kuchennego
Wyświetlacz od Game Boya
Ruski odświerzacz powietrza
obcinacz do paznokci
i poradnik: "jak zagiąć świadków jechowych"
do tego:
paczke fajek
noge od taboreta
ksiazki, zeszyty, piornik, kartkowi (z ocenami 4-5):D markery od tablicy, czerwone dlugopisy nauczycieli, buty na w-f i to chyba wszystko
Radek 666
10-11-2006, 17:34
A ja nie rozumiem po co wy nosicie zapalniczki , zapałki albo papieorsy?
Kto nosi ten nosi =.=.
Ja nigdy do ust nie wziąłem papierosa i nie mam takiego zamiaru... :/
I nie krytykuję tylko ciebie - ale ten post rzucił mi się w oczy. Wszyscy którzy w pierwszej kolejności noszą fajki i zapalniczki zamiast książek to powinni się leczyć albo pomyśleć co to jest szkoła... I się ludzie potem dziwią, że polska jest taka jaka jest. Mądrzy ludzie wyjeżdżają a ci głupsi zostają ministrami edukacji...
Vansider
10-11-2006, 18:26
Ja nosze 8 paczek prezerwatyw,wibrator itp..
Powalony ten temat jakis.
wcale nie jest powalony :)
Książki,
jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
spleśniałe jedzonko,
drobniaki,
czasopismo jakies.
Kajusz931
10-11-2006, 20:17
papier toaletowy (brudny) ;P
Ksiazki, zeszyty dlugopis i olowek, linijka korektor, gumka, nozyczki.
All [;]
Jednym słowem: Wszystko....
Książki Zeszyty itps ...
Srubokret ~ Ostatnio lawke rozkrecilem na religi :>
Płyty ...
Czasopismo jakies ...
Zapalki <Nie pale>
Dezodorant
Soczek:)
Kiedys nawet szczurka kolerzanki mialem:)~
Diego'Odin
12-11-2006, 16:11
paczke fajek, noże do rzucania, klucze, zapalniczke, spleśnałą kanapkę sprzed 2 lat(boje sie jej dotknąc), czasem jakaś trawa, brudna skarpetka(leży z kanapką) i ew kulka od starej myszki (nie pytać po co)
Ja nosze
-Spleśniałe bułeczki pizzowe
-Winterfresz/Orbit itp
-Stare kartkówki
-Czasami jakieś płytki.....I to by było na tyle :P
Lord Wardi
13-11-2006, 18:07
0.o
Starą Nokię 7210, której nie używam. Leży sobie na dnie mojego plecaka i nikomu nie przeszkadza, po uj wykładać? ;)
Książki "Władca Pierścieni" i "Harry Potter". Uwielbiam magię ^^
Myszka od kompa xD Jest u nas w szkole taki komp co nie ma myszki, ja więc przynoszę swoją i to MÓJ szkolny komputer :)
Mp3 wraz z trzema parami słuchawek 0.o
Pączek, zwykle pognieciony. Taki koleś w mojej klasie bierze żarcie każdemu w plecaka i ćpa o sufit...
Gumę *nie płacą mi za reklamy*, zawsze się przyda :evul:
Blok A4, techniczny i rysunkowy ^^ Na przerwach rysujemy gołe elfki xP
Nie wiem czemu, ale płytkę Tomb Raider -odnośnik do Nokii-
Cholinex 0.o
Rękawiczki narciarskie, a po co tam są - mnie się nie pytajcie :P
"Travel Scrabble", na przerwach albo na GW sobie gramy ^^
Nie wiem jeszcze co, nie chce mi się do plecaka w szafie zaglądać, napisałem to, co pamiętam... Ale plecak mam cały czas ciężki -.-
kilo ziemniaków, czystą i na zagrychę ogórki korniszonki oczywiście :D
OnlyM(PL)
13-11-2006, 19:21
@up ah ok polej
Sprawdzian z fizyki z czegos tam z III klasy gim w ktorym dostalem konkretna 1 ;D
Portwelik, pisaek z butow ;o, ostanio znalazlem nozyczki to paznokci (wtf?) kluczyki do zamka do rowera jeszcze z wakacji ;o
(nie)normalna
13-11-2006, 19:25
Ja plecak mam całkiem pospolity :D Noszę w nim (oprócz książek, zeszytów i innych piórników) jakieś śmieci, identyfikator no i czasem jakieś płytki albo coś...
Gorzej było w pierwszych klasach podstawówki ;D Któregoś dnia (rano, jak szykowałam się do szkoły), mama spojrzała do plecaka i z "lekka" się wkurzyła. Zobaczyła, jaki tam mam s... bałagan i powywalała wszystko przy okazji krzycząc na mnie (przy koleżance -.-'). Od tamtej pory troszkę bardziej dbam o porządek :D
Ja plecak mam całkiem pospolity :D Noszę w nim (oprócz książek, zeszytów i innych piórników) jakieś śmieci, identyfikator no i czasem jakieś płytki albo coś...
Gorzej było w pierwszych klasach podstawówki ;D Któregoś dnia (rano, jak szykowałam się do szkoły), mama spojrzała do plecaka i z "lekka" się wkurzyła. Zobaczyła, jaki tam mam s... bałagan i powywalała wszystko przy okazji krzycząc na mnie (przy koleżance -.-'). Od tamtej pory troszkę bardziej dbam o porządek :D
wspomnienia z dziecinstwa : ]
plecak jak plecak, kilka zeszytow... nawet nie wszysytkie bo po co... dlugopis... no i styka xD
No to zawartość mich plecaków:
1. Plecak szkolny:
Historia: został kupiony w 98 roku gdyż jego poprzednik się rozleciał. Po około miesiącu dostał imię, Ed. Do dziś posiada identyfikator z jego zdjęciem oraz napisem „Cześć jestem Ed”. Ed jest zapalonym lotnikiem. Uwielbia latać nad swoimi kolegami oraz dość często uprawia niebezpieczny sport, jakim jest lot ze schodów z lądowaniem na pół piętrze. Miał wiele ciężkich przeżyć takich jak: urwanie kończyn, ciężka rana cięta brzucha, zerwanie ścięgien, ale zawsze zostawał zszyty. Ed już nie uprawia tylu sportów jak niegdyś, ponieważ jest kaleką (zniszczenie plastikowej zakładki, która pozwalała regulować długość jego rąk) jednak zdarza mu się czasem odzyskać formę i skoczyć w przepaść bez spadochronu.
Zawartość:
- książki
- zeszyty
- kilka wolnych kredek
- kilka mniej wolnych długopisów (piórnik rox xD)
- paczka po cipsach
- dwumiesięczny rogal (poważny stan rozkładu, hail plastikowa siatka xD)
- jogurt pitny (stan jak wyżej)
- mp3
- kilka rysunków które podpieprzyłem koledze, głównie hentai xP
- pirackie diablo 2
- klucze do domu
- drucik + mały zestaw wytrychów (ale się ciec wnerwia kiedy składzik znów otwarty xD)
2. Plecak na krótkie wycieczki:
Historia: brak/nie pamiętam/nie chce mi się pisać/a co was to? (Niepotrzebne skreślić)
Zawartość:
- kilka cukierków raczki
- papier po pączku
- opłatek o.O
- trochę kiszonej kapusty xD (ile tam leży, nie wiem)
- długopis bez wkładu.
3. Duży plecak podróżny:
Historia: brak/nie pamiętam/nie chce mi się pisać/a co was to? (Niepotrzebne skreślić)
Zawartość:
- jakaś wojskowa micha z resztami ryżu
- nóż, widelec i łyżka w jednym
- śpiwór
- manierka z której dziwnie śmierdzi.
@Offtopic:
(...)
Blok A4, techniczny i rysunkowy ^^ Na przerwach rysujemy gołe elfki xP
(...)
A prześlesz mi kilka tych prac na priv co? :>
Rzucanie plecakiem to wspaniały sport, mój plecak ma wylatane nie wiem ile, ale trafił ok. 50 osób, od początku tego roku. :) Lubię nim rzucać, jeśli jest ciężki. Podobno boli.
@down
Właśnie fajne jest to, że nie dostałem :] ... Czekaj, zanurkuje w głąb mojej głowy... Tak, dostałem. W pierwszej klasie. Nie bolało tak mocno, ale taka reakcja "co się stao" :)
Rzucanie plecakiem to wspaniały sport, mój plecak ma wylatane nie wiem ile, ale trafił ok. 50 osób, od początku tego roku. :) Lubię nim rzucać, jeśli jest ciężki. Podobno boli.
A dostałeś takim kiedyś? Ja dostałem. W oko między innymi. Za nic. Nie życzę mimo wszystko...
Zacznijmy od tego ze bardzo dbam o mój plecak mam go od 1klasy s.p. a pragne dodac ze jestem w 3kl gim. i jest caly pomazany korektorem :P glównie sa to podpisy kolegów :D (pozdro dla nich :P ) Nie nosze w nim nic niezwyklego no moze poza Nero 5 nieznanego pochodzenia jest w nim jeszcze identyfikator, klucze nie na smyczy tylko na spręzynce jakies agrafki i troche ogólnie mówia syfu :D
Uh uh xD
Zawartość zielonej torby:
-pomięte kartki, setki pomiętych kartek
-bateria od komórki która notorycznie wypada(!)
-ołówek, długopisy
-śmieci po przekąskach ^^'
-mp3
-notes
-lusterko
-szczotka
-pusty (zazwyczaj) portwel xD
-pierścionki 2
-koraliki
-kolejne setki pomiętych kartek
-komórka bez bateri (patrz 2 pałza XD)
-i guma do żucia na wypadek
I jak to sie wszystko miesci..o_O
Gromexorek
17-11-2006, 18:14
-Książki
-Zeszyty
-Piórnik
-Woda mineralna Kropla Beskidu lub Coca-Cola Light (Pół litra)
-Codziennie świerza kanapka
-Parasol
-Chusteczki higieniczne
To wszystko. A co więcej? :P
Ja nosze w plecaku:
-Obsidian Knife
-Wand OF Cosmic Energy i Medusa Shield <Mam WOI>
-Uhy
-Sd
-Hmm
-Manasy
-Bleesed Wooden Stake
-Rope
-Shovel
-3 zgnile meat.
A tak na serio:
-piwo carmi
-paczka fajek (Lmm ;])
-zapalniczka
-noz (taki maly ale ostry ;p)
-gaz obronny (nie wiem po co, mamie zabralem xP)
-slownik polsko - angielski
-MP3
-MP4 (czasami)
-Jakies DvD
-GameBoy (gram w PO! KE! MON! GO!)
-czasem cos mocniejszego od fajek :D
-Notes ;]
Zillek Edonek
17-11-2006, 18:56
Mój ekwipunek:
-książki
-zeszyty
-piórnik
-notes
-parasol
-blok techniczny i rysunkowy
-soczek (xD)
-klucz do mieszkania
-drobne
-stare kartkówki, sprawdziany, rysunki itp.
Eee... no chyba wszystko , co nosz w plecaku, jak widzicie nie mam tam nic dziwnego :p
mp3, 2 pogniecione drożdżówki z budyniem, klucze od mieszkania i portfel (aff i karte miejską :P)
edit: już niedługo naszywka arch enemy ^^
o, taka:
http://img84.imageshack.us/img84/1350/archenemynaszywkael8.jpg
Rav Othersider
18-11-2006, 01:25
-Książki i zeszyty
-Długopis lub piórnik
-Woda mineralna
-Świerza kanapka
-Parasol (koniecznie!)
-Chusteczki higieniczne (szczególnie w sezonie jesienno-zimowym)
-Witamine C (Rutinoscorbin)
MP3, portfel i komórke trzymam w kieszeni. Bezpieczniej. ;)
ja mam zestaw "upoluj czarownice" + pochodnie.
A mój... Zaraz co ja tam mam...
-Książki i zeszyty
-Jakieś długopisy i ołówki
-Pełno porysowanych kartek
-Sprawdziany i kartkówki
-Kasa
-Klucze od domu
-Chusteczki
-Kanapki, batony i picie
-Jakaś praca na WOS, albo sztukę
-Cymbałki jak mamy coś grać
-I najczęściej jakaś płyta, albo notatki na infe :p
-kilka książek
-zeszyty
-jakieś obuwie zmienne na wf
-pełno podartych kartek
-otwieracz do butelek
-małe pudełeczko z lufkami (3-5)
-strój na wf
-woda mineralna
-piórnik
ja nosze w moim plecaku :
- ksiazki oraz zeszyty ktore potrzebuje na dany dzien w tygodniu
- tenisówki
- portfel
- zapalniczke (niekiedy koledzy nie mają)
- nosiłem orenzade z biedronki ale teraz nie moge jej pic ;/
- mialem tez jakies chipsy ale tez teraz nie moge ich spozywac ;/
- komorke
- srubokręt :)
i to tak wszystko....
Trai'ler
19-11-2006, 01:02
książki , piórnik , drożdżówkę od piątku , zapalniczke , paczke Marlboro Light , płyty CD
Ja nosze w plecaku:
-MP3
-żarcie jakieś
-strój na Wf
-portfel
-i inne śmiecie typu piórnik
boBovita
19-11-2006, 19:24
- książki
- zeszyty
- piórnik
- identyfikator
- mała maskotkę niemowlaka znaleziona na korytarzu
- 0,7, pół ,,wora" i oczywiście kasket + bejsbol
Zeszyty (książek nie noszę), piórnik czasami (częściej tylko długopis), duuuuuuużo kartek na dnie (wyrywam, notuję, rysuję, cokolwiek, a potem w plecak, i tak się kisi..), Lejs Apetit Stiks, chusteczki higieniczne, MP3 player, strój na WF, czasami jakieś śniadanie (aczkolwiek rzadko jem śniadanie w ogóle).. i pewnie tyle. Naffin Speszjal.
Nieugiety
19-11-2006, 22:21
Ehhh grzebień, skarpetki, sardynki w puszce, pierogi na zimno, kiełbasa
:p
A tak na serio:
- ksiazki
- do czwartku vicki, od owego dnia nie pale ;)
-mp3
-stroj na wf
-pepsi (zawsze minimum 1l)
-piornik ;]
Dr.Markos
21-11-2006, 11:11
No to ja CDA, ze 4 splesniale kanapki,srubokret,mp3,kastet,srut od pistoletu,pistolet i zawsze te same ksiazki.
BlackWolf
21-11-2006, 23:34
! Witam !
Nosze .... hmmm .... na pewno nie kastet :D , bo sam se radze w trudnych sytuacjach .... no co moge nosic .... mp3 lub 4 , zalezy jakie mam lekcje i humor , Spike'i , mnostwo kartek na dnie plecaka ( chyba to juz ktos mowil .... ) , zel do wlosow i inne "mniej" interesujace rzeczy .... .
Capality
22-11-2006, 16:13
Zeszyty, stru(ó?)j na WF, śrubokręt
A ktoś pisał ze jak wezme nawdycham sie proszku do pieczenia to bede mial temperature, dzisiaj probowalem i nicX(
Belvedor
22-11-2006, 16:40
L&M'y czerwone, zapalara, jakies sniadanie, smieci, 2 "dzyndzelki" od puszek, koma...
Ps: Gro osob ma nazbyt duza wyobraznie albo wielkie/pojemne plecaki... =d
Jeśli chodzi o naszywki na plecak to z tego co pamiętam mam tam znaczek anarch/hi, naszywke soadu, naszywke metallici, naszywke szkoła óczy i chyba jeszce jakąś naszywke slipknota...w środku zaś widnieje rozgnieciona kanapka jeszcze z 1 klasy gimnazjum (teraz w trzeciej jestem:D, każdy się boi tego dotknąć, a na wymiane plecaka nie mam ochoty)...co tam jeszcze mam...a no tak, śrubokręcik do rozkręcania komputerów w szkole...od tak sobie.
Oprócz żeczy potrzebnych do nauki :P to:
-"Piłka Nożna" lub"Pilka Nozna Plus"(w zależności co wyszło)
-Breloczek Lecha Poznań
-Czasem biore wydrukowane screeny i pokazuje kumplom
-Myśli o Tibii
ja nosze kluczyk do szafki :d rozj..... przybory do geometrii ( w kawalkach) jakies smieci czasem jakies kanapki itp :P
W moim tornistrze jest pełno połamanych linijek ( nie chce mi się wyjmować :P)
Fajny temat :D (troche spamerski)
Hmm.. co kryje się w moim plecaku? 0-2 splaszczone bułki, jakieś poobijane jabłko, połamane linijki itp., kartki ze ściągami, wypracowaniami i komiksami mojego wykonania :D
Oprócz żeczy potrzebnych do nauki
To jeszcze słownik by ci się przydał.
Jeden Wielki SYF! xD a po zatym : wódke,szlugi oraz (c?)holenderski towar ;SS
I teraz panu (a raczej dzieciaczkowi) Xedramowi wydało się, że jest zaj*bisty i w ogóle fajny, bo pije i pali. Otóż, dziecko, informuję Cię, że picie tudzież palenie to żaden szpan. Przynajmniej w kręgach ludzi inteligentnych. Bo oczywiście wśród nastolatków, którzy za punkt honoru przyjęli sobie schlanie się na umór co najmniej 3 razy w tygodniu (i ofc wypalanie 3 paczek dziennie), sprawa przedstawia się inaczej.
Dragon96
26-11-2006, 10:26
Ja tam nosze sobie:
-SE K300i (czasami Nokie 3310 ale żadko)
-portwel
-klucze
-legitke
-i czasem jakieś śmieci (skruszone okładki)
^^EVIL_JARO^^
26-11-2006, 11:14
Ja w moim znalazłem :
-Puste paczki po czipsch :P
-Płyte z Wormsami <lol>
-skarpetkę <lol>
-i stare kanapki <ROTFL>
Nie spotkałem się jeszcze z idiotą, któryby chodził z marihuaną przy sobie codziennie w plecaku do szkoły... Na dodatek się jeszcze tym chwali.
Miłego pobytu w więzieniu.
ksiazki, zeszyty, snidanie, piórnik, czyli wile niepotrzebny rzeczy:p
Bosz, jak tak sobie czytam to co druga osoba twierdzi, że ma półroczne/roczne/dwuletnie/prehistoryczne kanapki. Wiecie, to nie jest tak zabawne, jak myślicie ;)
A w moim plecaku oprócz książek i zeszytów nie ma nic <auhuahuhaa> Po co mi zbędny balast?
Dokladnie po co zbedny balast, gdyby nie to, ze codzinnie biore wode i stroj na wf to bym wkladal jeden zeszyt olowek i dlugopis do kieszeni i szedl do szkoly
^^EVIL_JARO^^
26-11-2006, 13:46
Zapomniałem dodać że nosze również wode i mari... eee.. to znaczy sałat..kkę...
@up, 2up
Moja wina że macie mało capa ? :p
Timl fe Drate
26-11-2006, 22:09
To akurat nosił kiedyś moj kolega ktoremu pomagalem... no ale:
splesniale kanapki z twarogiem, splesniale kanapki z przynajmniej miesiaca (juz nie wiadomo z czym), mnostwo papierkow...
A tak wygladal plecak mojego wojka (tak mi opowiadal):
bez ksiazek, zeszytow i wogole bez niczego, tylko caly plecak wypchany mini petardami produkcji wlasnej
3 zeszyty(zawsze 3, nigdy mniej, nigdy wiecej), 'sprzet na wf' mam w szafce, iPod, dezodorant, 2 długopisy, dokumenty, kombinerki(musze sie pochwalic ; ). Jestem 1 w andergrandowym rankingu rozkrecania lawek : P ), obowiązkowo CDA. Kom, klucze i portfel nosze przy sobie.
Mazur199
28-11-2006, 20:17
-zarcie
-piornik
-kartki z karykaturami ludzi(głownie nauczycieli)
-ksiazki,zeszyty
-jakies sciagi
-stroj na wf
-czasem jakies shity potrzebne na plastyke & technike -.-
mp3,koma,klucz od szafki i kase w kieszeni
thiefy w szkole ;d
Marvolis
29-11-2006, 00:55
papier toaletowy... ten sam od 5 lat :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.