Pokaż pełną wersje : TibiaME Java wydana!
Beta testy nareszcie dobiegły końca i CipSoft z dumą prezentuje wersję Java TibiaME (http://www.tibiame.com/). Od teraz dużo większa liczba osób będzie mogła cieszyć się z gry w tą wspaniałą MMORPG na telefony komórkowe. Wszystko czego potrzebujesz to model z kolorowym wyświetlaczem o rozmiarze conajmniej 128x128, który obsługuje Java MIDP2.0.
http://static.tibia.com/IMAGES/news/tibiame.gif (http://www.tibiame.com/home/?language=en)
Dołącz do kolorowego świata TibiaME na ulicy, w autobusie - po prostu wszędzie! Wciel się w odważnego wojownika lub potężnego maga i zbadaj niebezpieczne lochy, rozwiąż skomplikowane zadania i stocz bój ze złośliwymi potworami. Niezdobyte skarby, honor i zabawa tylko czekają na Ciebie. Nie wahaj się ani chwili dłużej, złap swoją komórkę i stań się częścią tej wspaniałej gry online już dziś!
Tibia.org.pl była nieco szybsza :P
_baniak_
27-09-2006, 14:32
hmm.. prawie jak tibia:)
Tibia.org.pl była nieco szybsza :P
Rothes , 20.09.06 12:29
juz to widziałem tydzien temu -.- tylko znikło ale znów sie pojawilo
a ja mam takie pytanie...
bede mogl pograc w ta tibie na "single player" czy koniecznie po necie?? bo jak po necie to w gre wchodza pzreciez ogromne pieniadze...
jak by ktos wiedzial to niech napsize ;)
Ha....nie długo zrobią anime o tibji.
Niby fajna sprawa ale kogo z nas będzie na to stać ;)
No wreszcie.. gralem na beta tescie 0.90, ale na 0.91 nie moglem sie juz zalogowac. Z drgiej strony ta gra sie strasznie nudzi... a jak nie masz pacca to juz wogole nie warto placic za przesyl danych.
a ja mam takie pytanie...
bede mogl pograc w ta tibie na "single player" czy koniecznie po necie?? bo jak po necie to w gre wchodza pzreciez ogromne pieniadze...
jak by ktos wiedzial to niech napsize ;)
To nie sa ogromne pieniadze. Wejdz na forum na stronie www.tibiame.pl - tam jest duzo info, na temat cen tez.
wszystko fajnie tylko moja komórka nie ma midletów Java w wersji 2.0 ;(
nie pogram w tym roku ;-)
Rothes , 20.09.06 12:29
juz to widziałem tydzien temu -.- tylko znikło ale znów sie pojawiloNews miał się pojawić po południu w czwartek (21.09) na tibia.com, ale jak to często bywa z CipSoftem spóźnili się "nieco".
sirpatrick
27-09-2006, 15:09
Tibja jest wszędzie (i dobrze:p ) na kompie teraz jeszcze na komórki niedługo bedziemy mogli grać w tibie na Game-boya (czy jakoś tak:p )...
A poza tym to ta tibja na komórke jest fajna. Mam telefon Sony Ericsson K700i i mi chyba pójdzie...
Duke Dran
27-09-2006, 15:11
Mi stanowczo wystarczy juz tibia na pc ;p ...moze jakby to bylo darmo (samo granie) to bym sie skusil.
@2up
Taka tibia na GB to dobry pomysł by był ;)
@Topic
A jest jakiś emulator albo coś zeby można było grać w to nie posodajac komy ??
@edit
Już wiem jak...poprostu emulatory górą.
A zeby nnikt sie już nie pytał to tu wszystko jest ściągany instalujemy i gramy (nie ma keyloggera bo to z oficjalnej polskiej strony)
http://tibiame.pl/downloa...&download_id=18 , (password: tibiame_pl)
A jest jakiś emulator albo coś zeby można było grać w to nie posodajac komy ??
tak, ja na nim gram :D
Baltazarr
27-09-2006, 15:42
Czy ktoś z łaski swojej mógłby wreszcie powiedziec na jakie komórki teraz chodzi? Bo na tibiaME.com nie pisze.... i ile sie płaci za gre i czy jest jakaś darmowa wersja free...czy tu chodzi o to że nie dla pacc? nIECH KTOŚ TO NORMALNIE PO POLSKU WYTŁUMAACZY.....prosze:P
Grasz za darmo płącisz tylko za połączenie z netem...a gra jest free i w wersji gold (taki pacc)
-=DanieL=-
27-09-2006, 16:00
Już lepiej sobie pograć w klasycznego Snake niż grać w taką tibie. Jak na to patrze to CipSoft przypomina mi tandetnego imigranta na bazarku który wciska plastikowy szmelc tubylcom.
weście , Cipsoft nie ma chyba już żadnych pomysłów jak taki szajs robi.
Kolejna maszynka do zarabiania kasy......
tomcioka
27-09-2006, 16:15
Skoro mozna grac na kompie to powiedzcie jak? (bo kome mam czrno bielom to se raczej nie pogram;( )
Dla tych którzy chcą pograć w to na komputerze: wystarczy wpisać w google "java emulator" i ściągnąć MidpX***** i można już grać :)
Wygląda to mniej więcej tak:
http://img167.imageshack.us/img167/7427/javaeq4.jpg
Baltazarr
27-09-2006, 16:19
Powiem tak cipsoft żeruje na ludziach i wymyśla jakieś nowe rzeczy oczywisci e z pacciem...Niby fajne ale kase ci zżera a i tak bez mapki i pacca to gowno tak samo jak tibia n pc zrobila sie juz tylko dla pacc ..
Ej mam emulator i gre ale mi sie pokazuje że niemoge sie połaczyć z serverem czy coś takiego...niech ktoś napisze co robić krok po kroku.
Ej mam emulator i gre ale mi sie pokazuje że niemoge sie połaczyć z serverem czy coś takiego...niech ktoś napisze co robić krok po kroku.
Na tibiame.pl było to wałkowane wiele razy. Masz nie skonfigurowane połączenie lub z listy która się wyświetla przy logowaniu wybierasz złe połączenie a powinieneś wybrać coś tam internet np: "plusgsm internet" itd.
Pozdrawiam i polecam zapoznanie się ze stroną TibiaME.pl zanim zadacie tutaj pytanie.
@up
Ale chodzi o to że nic takiego sie nie pokazuje :/ Tylko podaje imie postaci hasło i sie łączy...bezskutecznie
Thjordir
27-09-2006, 20:42
Mi tak samo....:/
pawlos1120
05-08-2008, 22:28
ja mam siemensa C75 odpali mi tibia na tej komie???:p
z góry dzięki za odp...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.