Pokaż pełną wersje : Na jakich potworach najbardziej lubicie expić ???
Akhel Cimirus
20-09-2006, 20:06
Chodzi mi o potwory, które są w miarę proste do pokonania a dają sporo expa lub choćby satysfakcję :D . Na jakich też lubicie 'zarabiać'???
Kaczorek_KK
20-09-2006, 20:09
najbardziej lubie beho i cyce, fajne sa tez zerki i war wolfy na polnoc od thais :P
Elwer Balus
20-09-2006, 20:10
Ja mam sentyment do elfów i minotaurów.exp niezły zarobek też(jak dla mnie:) )
fajnie jest na beho
patrzysz a tu bag.....a w bagu two-handed-sword...i prawie 0.5k do przodu to jest najlepsze:p
Johny Króliczek
20-09-2006, 20:38
Ulubiony jest beho...:))mile wspomnienia:PPa najczęsciej zabijanym potworkiem są rotwormy ,których nie lubie :PPza duzo ich...
Kaczorek_KK
20-09-2006, 21:16
Ulubiony jest beho...:))mile wspomnienia:PPa najczęsciej zabijanym potworkiem są rotwormy ,których nie lubie :PPza duzo ich...
a ja nie lubie rotwormow od czsu jak skilowalem knightem na 23lvlu i komp mi sie wylaczyl potem czekalem 248 w kolejce i paadlem ;/
glupie i tragiczne :P
Haha dwarf guard/smoki to moje beściaki
Moimi ulubionymi są Orci Shamany no i to tyle :D. Kasa niewiem czy dobra ale jest kukuryda ^^ i Wand of Plague moze poleciec :evul: .
Fire glutek
21-09-2006, 13:37
Moje ulubione to dsy i ghoule na ghost landzie obok carlin leje je od dluszego czasu i jakos jest milo narazie :P
Evil Maul
21-09-2006, 14:59
Anciety , dragi & dl , vampy ;p no i raz fajnie mi sie expilo na wrl ale waste uh's i explo :S
Cyce/elfy/żólwie/dragi ;D
Drah Dorgos
21-09-2006, 17:25
Beholder/Ghuol/Dragon/Tarantula :P
Patysiak
21-09-2006, 18:39
Wyspy żółwie/kopalnie scarabów/dl/hydry/ancient scaraby
Hidenburg
21-09-2006, 20:01
Slimy/Beho/Dragi/Ghule/DS/Tarantule
Elfy - bo co pol godziny wchodzi nowy besthit.
Sir sharkpl
21-09-2006, 21:23
Scaraby/guardy/cyce
SLIMYB)
DS;)
VAMPIRE:]
DRAGON:D
ANCIENT SCARABB)
ORACE:
LIDERY,SHAMANY, ZERKI:cup: :cup: :cup:
A ja kocham bugi i poison spidery :D oczywiscie na rooku ;)
A na mainie to klasycznie - beholderki, ghoule, a z silniejszych to mam sentyment do BK ;) A no i ghosty, są jakąś odskocznią dla rycka ;)
Raty (wbilem na nich na swojej 1 postaci 9lvl xD), roty ( to do 25 expilem na nich) pozniej dwarfy/guardy/soldy, beho, tarantule, bandity.
bandit, wild warrior, smuggler, ghoule,mino(wszystkie rodzaje) zawsze dużo kasy i strzały się zwracają B)
@up To samo co on tylo ja jestem sorcerer i mi sie zwraca Mana fluid :P
Johny Cross
22-09-2006, 13:03
Hydry, Hydry i jeszcze raz Hydry :]
jak ktos gra na twoim servie uslyszy to samo i pojdzie w to samo miejsce
@wszystkie dobre miejsca sa zajete
jak mam kase to dragi jak mam lagi to cyce
Hydry, Hydry i jeszcze raz Hydry
Arturo Soprano
23-09-2006, 07:03
Scaraby/ Dwarfy Guardy/ All rodzaje Mino/Dragi/DLe/Hydry;)
blontmatys
23-09-2006, 09:12
scrabby xD
Dwarf guardy, duży resp trolli, slime
Marvelo13
23-09-2006, 09:57
Najlepsze są beho, guardy i waspy rano jak nikogo nie ma. :D
Ja lubie bić:
minosy (oprócz magów, bo czasem dużo hp zabierają)
elfy (oprócz arcanistów, bo jak up)
orc'i (boje się tylko Warlordów i Leaderów)
beholdery (dobry loot)
ghule (kasa, exp i czasem life ring)
slimy,scorpy (jakiś tam exp zawsze)
dwarfy (oprócz geomancerów z wiadomych przyczyn)
dragi (ale tylko pojedyncze i takie które zostawiają loot)
huntery (nie więcej niż 2 naraz, bo wtedy za szybko hp spada)
amazony,valkirie,wild warriory,bandity,smugglery,assasiny,cyce (przyzwoity exp)
gobliny,skeletony,roty,trolle,waspy (waste bolt, ale mnie to odstresowywuje)
motyle,mewy,baty,wolfy,bugi,beary (dla zabawy)
deery,sheepy,rabbity,chickeny (dla fooda)
I to chyba wszystko (a może nie?).
40+ potworów lubie :P
beho są fajne, duzy exp i fajny loot, oprocze tego zerki powyzej skili 60 ida jak buleczki :D
Ja lubie bradzo poh a tam bije cyce guardy all orci poza warlor dragi i czasami na gs sobie ide :PB):cup: :cup: :cup:
Tymoslaw
26-09-2006, 16:46
Ja najbardziej lubie expić na dwarfach, dwarfach soldierach i dwarfach guardach (zależnie od poziomu)... ;)
Cyklopy & ghule
exp & kasa
ja najbardziej lubie chodzić na elf,rotform,goblin,amazon,valkirie,goblinyB) ,a już niedługo na cyce jak se znajde ekipe;)
drizztpl
27-09-2006, 08:45
edron/veno d lair, ostatnio hero solo na moim ulubionym respie, tomb po lewej/gs tomb za flame'em i ancient scaraby.
vampy, wrl, scaraby, dragi, orki
Rooker666
27-09-2006, 13:15
Minosy oprócz archerów i magów,Cyklopy,Rotwormy(food),dwarfy wszystkie rodzaje oprócz geomancerów
zdecydowanie dragi... ale nie gardzę też vampkami :p
Jerkov Thundersword
28-09-2006, 13:11
Dragon, GS, Dragon Lord. :P
Ghoule/Dsy/Dragi/Elfki/Mino :: Beściaki :D
ThelioLario
28-09-2006, 23:46
lubie expic na rotach mala kasa ale zato duzo expa szczegolnie na fibuli:)
jesli jestes sam na respawnie to kup kilkanascie manafluidow jesli jestes sorcem drutem bo na 300 % braknie ci many na samo walenie (niemowie tu o zucaniu czarow .od samego expienia many brakuje )a jestem drutem na 30 lvl wiec mam jakies 600+ many i vale z volcanic rod pozera 5 many na strzal :/ a quamire jakies 8 many
ja lubie expić na hunterach, zerkach, orc shamanach i minotaur guardach
Jankesas
30-09-2006, 03:22
Fajnie mi sie expilo na jednej tombie ale exp tam jest troche slaby wiec przezuce sie chyba na jakas lepsza albo na zolwie moze pojde ;)
http://img201.imageshack.us/img201/9458/nowyherbjuve2px4.png (http://imageshack.us)
ja preferuje Dragi i Dl , Hydry, Warlocki, oraz Demony:)
A ja lubie expic na wyspie Nargor... piraci, slimy, tarantule, ghule, duchy piratow...
Ja najbardziej lubię expić na cycach. Fajnie się też expi na tombach. Jeżeli chodzi o kasę to polecam roty.
Ja lubię expić na scarabch, w tombach, na żółwiach, od czasu do czasu wybiore się tez na dragi :p
Ferumbras
30-09-2006, 10:58
ja tam najbardziej lubie dwarf sooldy ( byle nie zaduzo:p ). Jak drutem gralem to mi shield zawsze szły. I best hit solda na mmnie to bylo 9 :p . Ale raz wlazem w takie miejsce jedno z 9 ich bylo i prawie dedlem. A tą postacia to jeszcze nie expilem i tylko skills na rotX(
Hunter Of Mystery
30-09-2006, 20:50
beholder(glowny exp)
dwarfy guardy(dla zabawy)
ds(j/w)
roty,skeletony itp.(fajnie droge tarasuja :D)
dragi(przed up,teraz wiekszy arm:()
tak a propo to lubie jeszcze z teamem smoki ;p
Peelelele
03-10-2006, 15:51
Cycki-głowny dostawca expa dla low levelowych palów xD
knightem to amazonki i valkirie. fajny exp. fakt, mają trochę dużo życia... ale z rotworma wypadnie ci chain armor gdzieś tak często jak z valkirii plate. sorcem to samo ale jak mam humor na spacery to se tuptam do mount sternum na cycki :)
JAvAL666
03-10-2006, 17:34
zalerzy od dnia jeśli chce typowo poexpić i niebyć na - to gragi + dlki
jeśli chce poexpic i zaryzykować to gsy(najlpiej na nowej wyspie gsów)
jak chce ryzykowac to same dlki albo hydry ...no i of korz demki^^
Harry_Piasek
03-10-2006, 18:14
Jako że nie mam Pacca więc expie tylko na kontynencie, ale tutaj też jest fajny exp. Oto spis expowisk gdzie chodzę.
Amazon campy (wszytskie nawet ten z witchem)
Mount sterum (Same cycki, ale za to jaki exp :D)
Kopalnei koło Kazoo i tereny obok nich (dwarfy soldki, mino archery, scorpio i wicth)
Zamek koło Ab'Dendriel (jak nudzi mi się :/)
To tyle. Najbardzoiej polecam Amazon Campy bo najlepszy exp i najwięcej kasy można zlotować :P
Najbardziej lubie expić na dwarfach soldierach.
A dla zabawy na beholderach.B)
Xzonixek
03-10-2006, 19:09
Guardy>>Vampy(Vamp hell)>>Necro>Hydry>>>Dragi
Tomby ofcz D lair Ven/ankh
Guardy>>Vampy(Vamp hell)>>Necro>Hydry>>>Dragi
Tomby ofcz D lair Ven/ankh
jaki ty masz lvl??? ponad 100???
Xzonixek
03-10-2006, 19:22
19:16 Richterius [59]: Aaaah...
Jak sie umie to sie bije :P Ostatnio 2 dni 2 vampki k legi i bohy
Aff i gsy z visa
Poborca_Podatkowy
03-10-2006, 19:32
Najbardziej lubię psuć gsy, bo pamiętam jak taki 1 lurnięty kiedyś mnie zgasił, a miałem wtedy b robe, 4 k, bp sd, 1,5 bp uh - a było to jak mialem 21 lvl... Więc jak na mój uwczesny lvl straciłem wiele, a teraz mszczę się ciągle na każdym napotkanym Gigantycznym Pajączku :p
Lubię dragony-są cienkie i dobry loot
jak mi sie nudzi to wszystkie dwarfy oprócz geomancerów;)
Bubusiek
03-10-2006, 21:20
Guardy i soldki
Zolwie i kraby
Cyklopy
i na ghoulach na ghouslandzie lubie siedziec dla kasy
druidek12
04-10-2006, 13:51
Od 8 lvla do 25 roty.
Na 25 na witchach z FD.
Na 26 na witchach z FD.
na 27 na arcanistach! super loot! :D
Dragi od 28 lvla do 33.
Od 33lvl na... wszystkich rodzajach minosów! Czasem się The Horned Fox trafia, więc możecie się domyślać gdzie od 33 lvl ;)
Ja tak samo jak ten pan u gory na minoskach siedze narazie
A moj tata lubi roty ,cyce i carrior wormy :crusader:
Volan Rookstayer
04-10-2006, 15:14
Hmmmm najs są soldy ^.^ No i koniec.
hehe, ja skiluje i mam juz niezle skile i bede expil na dragach z samym strzelcem a potem solo :D
bbartek1995
05-10-2006, 15:45
ogry i smoki :):cup:
Michnik of Celesta
05-10-2006, 16:03
Najbardziej na dwarf guardach , bo sie bardzo oplaca i exp jest szybki :)
Najbardziej na dwarf guardach , bo sie bardzo oplaca i exp jest szybki :)
fajnie sie expi na pohu ??? bo tam nigdy nie bylem dalej niz na cycach:confused:
Fajnie sie chodzi na beholdery,zerki
Ale ja najbradziej lubie dwarf, Dwarf Solider czasem guard
zaje..... "LOOT"8o
Blondasek
08-10-2006, 11:20
a ja najbardziej lubie ubijac ludziB) czasem nawet soldy i guardy :baby:
Yedrek Yaracz
08-10-2006, 16:48
ghule:D<10znaków>
Poprostu Pitbul
08-10-2006, 17:31
Ja lubię hunterki i mino guardy^^.
Zakier15
10-10-2006, 22:19
Ja lubie expic na cyclopolis.
Krzychu Master
11-10-2006, 20:27
Dwarfy (lubie zbierać z nich grzybki :D) ,dwarf soldiery,minotaury i mino archery no i jeszcze slimy bo fajne hity na nich wychodzą ;)
Lesialdinio
12-10-2006, 14:28
Ja jestem jeszcze niskolevelowcem więc lubie expic na : rotach-bo mają jak na mnie sporo kasy , troll swamp-bo łatwo sie je zabija , amazonki-ale to tylko kiedyś bo zaczełem grać nową postacią a przedtem miałem 16lvl B)
Piraci szczegulnie buccaneery i corsairy. Ale niestety pacc sie skonczyl =[
michalek888
15-10-2006, 17:25
moje ulubione potwory do skilowania to beho cyce ghoule
moje ulubione potwory do skilowania to beho cyce ghoule
ekhmmm... w temacie jest o expieniu ale spox :D
ja juz teraz chodze masowo na zerki, i na pojedyncze dragi :D
Ja masowo zabijam cyce i mino guardy. Tylko dlaczego z cycków halabardy wpadają tak żadko... Z tego powodu mam z nich tylko exp, praktycznie zero loota.
dla pacca - larvy,skaraby,ghoule ogolnie tomby (nieliczac behemota ;)
facc-dragi, guardy, wszystlie minosy ;)
kaniak16
18-10-2006, 09:01
Pacc : tombs only ^^ üprzedewszystkim mumie (fajny hajs) (drutem)
Facc: hmm, ja expilem na soldierach i cycach :) (knightem)
Ja Normalnie Uwielbiam Raty Zawsze Wyleci Kilka Gp Czasami Ser
Darkfault
18-10-2006, 13:41
Roty. Wstyd się przyznać, ale nadal na nich expie przez większość czasu :) (zaraz 44 lv na nich wbije xD). Exp jak dla mnie podobny jak na tombie (wbijam 50-80% dziennie), kasa niezła (10k za dzień, akurat tyle capa mam :P), no i jest bezpiecznie, bo nie padne jak się komp zfreezuje albo neo rozłączy ;s
A tak jak pc dobrze chodzi i net się nie tnie to Cyce - bo to praktycznie 150 expa za 2-3 hity :P Czasem jakiś smoczek - mam do nich jakiś sentyment (wbiłem na nich mój pierwszy 50 level RP :P) z nudów, beholdery (bo zawsze mam na nich farta i wychodzę z co najmniej 5 twohanderami), ghoule bo nieźle kasą sypią, GS'y jak się nudzę i mam za dużo UH :P
Fire glutek
18-10-2006, 14:09
Roty. Wstyd się przyznać, ale nadal na nich expie przez większość czasu :) (zaraz 44 lv na nich wbije xD). Exp jak dla mnie podobny jak na tombie (wbijam 50-80% dziennie), kasa niezła (10k za dzień, akurat tyle capa mam :P), no i jest bezpiecznie, bo nie padne jak się komp zfreezuje albo neo rozłączy ;s
A tak jak pc dobrze chodzi i net się nie tnie to Cyce - bo to praktycznie 150 expa za 2-3 hity :P Czasem jakiś smoczek - mam do nich jakiś sentyment (wbiłem na nich mój pierwszy 50 level RP :P) z nudów, beholdery (bo zawsze mam na nich farta i wychodzę z co najmniej 5 twohanderami), ghoule bo nieźle kasą sypią, GS'y jak się nudzę i mam za dużo UH :P
Rzeczywiscie wstyd ; o
moje ulubione stworki to DSY :)
[QUOTE=Fire glutek;
moje ulubione stworki to DSY :)[/QUOTE]
z niewidka czy bez ??? ja chodze tylko z niewidka chociaz bierze w h*j many ale biora tyle samo jak ide bez :P :p
Ja najbardziej lubię Dwarf Guardy xD [ z monkiem oczywiście ]
Nie wiem co jecszcze mam napisać więc kończe posta.
dragi, gsy, banshee, liche, necro, dsy
koniccerka
20-10-2006, 21:40
Chodzi mi o potwory, które są w miarę proste do pokonania a dają sporo expa lub choćby satysfakcję :D . Na jakich też lubicie 'zarabiać'???
:Ork: rzadza dwarfy (na 8-11lvl) potem dwarf soldiery i gwardy
Lubie mass hunt dragi z 2x orc leader i tarantule :D no i dwarf guardy najczęsciej leje.
ile jest tych orkow na pohu ??? dam rade tam isc z dwoma dsami ??? albo z monkami ???
Covenanter
22-10-2006, 15:33
ile jest tych orkow na pohu ??? dam rade tam isc z dwoma dsami ??? albo z monkami ???
Nie na POH latają giant spidery jak nie jesteś 'wysoko' poziomowym magiem nie masz szans.
Nie na POH latają giant spidery jak nie jesteś 'wysoko' poziomowym magiem nie masz szans.
na poh są orki tylko za gsami chyba
guardy sa the best!! to moj ulubiony potwor do expienia :D
Marcin24
23-10-2006, 18:40
Ja expie na amazonkach valkyriach koło Carlin a najczęściej na minosach rotach ghualchi szkielatch w Thais
Kaczorek_KK
24-10-2006, 14:11
heh
ile to już czasu
konto odbanowane :p
@topic: hunce na dragach (smokach nie tych innych:p ) i masowo na cycach
dragi są FAJNE !!!:evul:
edit: mam 100 post w tym temacie ;p
Akhel Cimirus
24-10-2006, 15:21
moj teamt ma juz 100 wpisow, pisac dalej !!!
Dj Brzydal
25-10-2006, 06:54
no to tak...
Lubię Dragi, Cyce ogólnie Ghoustland, i może jeszcze Orc Leader ;)
Dla kasy to Ghoustland (ah.. te Viking Helmet...)
Najfajniej mi sie expi na Dragach,Cycach,beholderach,:elf: :elf:
Nieraz chodze tez na Ghost land,tam fajnie sie expi na dsach,nice loot :D
Royal'Pall
Najlepiej expi mi się na cycach,bo nie trzeba wielkiego lvla i loot nawet ,nawet.Ostatnio jak sie zaopatrzyłem w bohy i vamp. shielda to soluje pojedyncze dragi ,ale schodzi uh i kilka hmmów.A ostatnio bylem z kumplem na pohu i nie dedlem,ale uhów zeszło.To było przeżycie.
a ja tam sie grzecznie bawie z mino guardami moze czasem maly zarobek ale exp i zabawa niezla
ja lubie expić na dafach,goblinach,cycach,orcach wirorach,minosach,virkiriach,amazonach,rotwormach, elfach,dafach grandach,dafach soliderach,goulach,troleczkach,skieletach,witach,b erach,czasami hunterach
ghule -kasa i fast exp
roty -kasa i fast exp
szkielety -viking helmet
waspy -kolo zamku dobry exp jak wolne :baby: i to na tyle:p
@Edit.
ja lubie expić na dafach,goblinach,cycach,orcach wirorach,minosach,virkiriach,amazonach,rotwormach, elfach,dafach grandach,dafach soliderach,goulach,troleczkach,skieletach,witach,b erach,czasami hunterach
jak myslisz ze to bylo smieszne to zle myslisz i zal
Cederiel
27-10-2006, 20:58
Ja najtem na guardach jak mam skille ~85/85 albo na scarabach ;]
Poznanski Rycerz
27-10-2006, 22:47
Najbardziej chyba lubie expic na necro
Bez watpienia najbardziej POKUUUUURFIOONE sa PRIESTy czy jak to sie tam pisze wiekszego scierwa nie ma -.-
Tomby (mumie ghoule itd), dragi, eee xD
Zu'Aldaris
29-10-2006, 23:16
najbardziej lubie guardy jesli chodzi o exp (droga do crus helmeta roxx!)a minoski jak mam malo kasy :>
Lubiłem zawsze expić na cycach i mino guardach chociaż wild warriory też niezłe (dość dobr loot jak ta taki szajs)
Ja do 30 lvlu uwielbiam expic na ghoulach bo i exp i loot ładny, później kolejnie fajne są dwarf guardy i cyce no i nie ma też jak dragon lair ;p
Pan i Wladca
30-10-2006, 10:09
smoczki, czerwone smoczki, of, mint ale już nie gram :(
ja tam lubie Dc i zamek kolo AB :P a najbardziej nie nawidze tych glupich mino magow =.=
Prrincer
30-10-2006, 11:18
Ja tez lubie DC;) Ostatnio jak tam bylem to zarobilem 10k w lootbagu i 2.5k w kasie.tak samo co ty nie lubie mino magów.:(
Masceran
30-10-2006, 11:23
Tez lubie expick na DK (dark katedra) ale mialem hacka i mam nowego chara wbije lepsze skile i noga na dk:p
Sovelios
30-10-2006, 16:38
Ja lubie Amazon Camp bo tam mozna dobrze poexpic
Gorzej z lootem :confused: A czasem tez na cyce chodze
Lukas Hiper
30-10-2006, 18:51
Ja lubie Tarantuke :D Time ring, Plate Armor i Steel Helmet
Niezły locik jak dla mnie
Wojciech25
31-10-2006, 19:54
Mam sentyment do beholderow choc sam nieiwem czemu ale i na ElfFortress (dobry loot) jak i Mintwalin (dobry exp) B)
Shadowfinder
01-11-2006, 22:58
Draggy :-)
Giant Spieders
Hedorlix
01-11-2006, 23:47
Ja tam lubie expic na scarabach, duzy exp/loot(glownie kasa), ale lubie bo exp leci jak woda, 46 MS robi ok. 20-30k/h. Goraco polecam naprawde.
Co do sposobu wystarczy, wand+ evis i wszystko jasne.
Pozdrawiam.
snajperesik
02-11-2006, 19:01
najlepszym potworkiem dla mnie na exp sa dwarfy guardy w kopalniach kolo kazzo.Na 44lvl w 1h wbijasz 20k expa.Wystarcza 2 bp manasow i lejesz ile wlezie.Nizsze levele summon monka i heyah.Ale radze wziasc pare gfb bo moze byc czasem goraco:D
Ja kocham dwarfy guardy ,dragi i becho zawsze się zwraca
sir rafski
02-11-2006, 19:33
Ja obecnie expie na Dragonach i Dragon Lordach :D Dobry expi i loot sie zwraca .
Ale na guardach tez nie moge nażekać :)
ja kocham na mint expić swoim sorcem z 2 monkami exp super =) bez lootbaga(non postman =/)wicogam ok 10~15k/h i okolo 2K kasy na czysto przy fuskie wyleci cosmic energy z minomaga
MassterofCelesta
03-11-2006, 08:18
Tomb=ghoule , mumie, crypty , vampy , ghosty itd... :D
Kucyk123
03-11-2006, 14:50
A ja za to lubie Dark Katedre :] i Cyce :]
Mam posta DRUID 23lvl 23mlvl
okolo 10 leveli nabiłem na rotach
kolejne na 4 lvl na dwarf soldierach
B)
Scantaxx
04-11-2006, 21:39
Roty, Larvy, Hydry, Dragony,wszystkie potwory w tombachxD
Thor Nephihean
05-11-2006, 09:12
Trollle, orci do warriora, rotworny (zwykłe) , slime (ale 1 sztuka:p ) i gobliny czasami też dwarfy czasami soldiery.
A ja kocham dwarfy guardy , gsy i dragi niezły exp i loocik i zawsze mam zatysfakcje
Tutaj jest moja ulubiona wyspa :-)
http://tibia.erig.net/Ramoa
Bebi~
Ja tam chodze na valkyrie i amazonki expa może dużo nie dajom ale nabiłem na nich 10 leveli.No i może na minotaury.Pozdro ;)
Marek Tibioman
07-11-2006, 00:02
Elfy/scaraby/tomby/zolwie/mino (tylko w mintwallin bo na darce za duzo ludu:p )/beho no i czasem jak nie mam co zrobic z kasa to ide na dragi i jest fun:D
Ja tam lubie expić na feministkach (Ama, Val, Witch)
Dwarfy, Dwarfy Soldy, Rotwormy, Bandit, Wild Warior, Smugler
ja tam lubilem expix na mino guardach i archerach ale jak naraz zaduzo wyskoczyl;o i mnie zbloczyli to dedzik i nie gralme w tibie chyba z 2 tyg potem zaczalem skilowac i padlem na slimie a teraz nie skiluje (ale amm zamiar)a tak to expie sobie na soldcha i czasmi blokam koledze guardy dwarf
Knill Sorcerer
07-11-2006, 13:51
Slime-Folda(dużo exp)/Ghoul-Ghostland(kasa)/Cyclops-Mt. Sternum i Femor H. (Exp,troche kasy i od czasu do czasu dobre itemki ;))/Beho-bagna i Trilange Tower(exp i itemy)
Wiem że troche słabe , ale akurat na tym lubie expić ;)
knajt of pacera
08-11-2006, 07:26
Ja najbardziej klubie expic na żółwiach ,żabach _ a zarabiam na scrabach
i na tombach
lubie raczej bezpieczne expowiska :D
np Tomby , dragi ,Dle i demce jak sie znajdzie bloker
albo OF itp EF raczej bezpieczne expowiska
i oczywiscie zlowie wyspy ale rzadziej
PytlA123
09-11-2006, 19:54
Ja tam wole expic na cyclopolis i na Thombach bo nice exp jest i wogule nice loot HAIL IMMORTAL FAMILY:cup:
heh... chary coraz le[sze to i upodobania inne...
teraz to już dragi solo spokojnie, elfy arcanisty, dsy...
to jest fajne :p
pierwszy arcanist i zlootowałem holy orchid, drugi i elven amulet... :p :D
antilles_wedge
11-11-2006, 19:43
Ja lubie expic na Dwarf Guardach i od niedawna na mino archerach, ale umia dokopac w grupie czasami:D
ja tam lubie expic na dwarf guard fajny exp i czasem loot B)
Dodzio_Szczodre
12-11-2006, 11:02
Ja preferuję Beholdery. Fajnie schodzą i loocio fajny, tylko gorzej jak jest więcej niż 2 :P
Milten Magician
12-11-2006, 16:47
Vampy, Necro czasem beholder no i Dwarf guard bo niezły loot z niego.
Exodiator
12-11-2006, 19:53
Ja najbardziej lubie expic na:
-Dragonach
-Dragon Lordach
-Hydrach
-warlokach
a najbardziej na demonach oczywiscie czeba miec strasznie ale to strasznie duzo uh ;)
zmień profil...ten twój knight na 9lvl... nie robi wrażenia ;)
Jeremi_RoX
12-11-2006, 20:09
Siemka! :)
Ja preferuję wszelkiego rodzaju dwarfy :) z soldków lecą chain armory dwarven shieldy i kusze więc z jednego posiedzienia(loot bag) wychodzi mi około 10k :)
Pozdro all
dzbanoln
13-11-2006, 11:33
ostatnio expie na malpach.jak sie omija wieksze respy i skupiska to mozna dac rade.kasa szybko leci i czsem ape fur wypadnie a zbieram na brode:)
ja lubie bic slimy bo sa slabe a daja 160expa co przy moim 22 lvl jest nawet nawet.
Po co chlopie w ogole pytasz:) Przeciez najlepiej jest na hunterachB)
Ghoule bez dwóch zdan dobry dosyc loot ( vikingi. 1= 66 gp ) jak masz duzego capa
ja uwielbiam expić na dragach (ale jak jest 1) arcanach, na dwarf soldierach i guardach, niezłe są tarantule i demon skeletony z niewidką :p
Valkyries_Flight
18-11-2006, 20:31
Ostatnio polubiłem expić na żółwiach, z 2-ręczną bronią naprawde dobry (jak na mój lvl i skille) exp leci. Gdyby tylko nie te denerwujące toady... -.-
Realny02
18-11-2006, 21:04
Mi najlepiej chodzi sie na Shamany, Archery, Guardy, i ds-y:) :evul:
Diego'Odin
19-11-2006, 14:09
ghoul skeleton scarab mumia vamp
Dragon Len
19-11-2006, 14:38
A ja lubie lurowac GS-y dla zabawy i je zabijac dla zabawy .
najlepszym potworkiem dla mnie na exp sa dwarfy guardy w kopalniach kolo kazzo.Na 44lvl w 1h wbijasz 20k expa.Wystarcza 2 bp manasow i lejesz ile wlezie.Nizsze levele summon monka i heyah.Ale radze wziasc pare gfb bo moze byc czasem goraco:D
ja na -4 wbilem 100% (z 19 na 20 lvl) Druidem z samym volcanic rod (bez MF i run) - czyli okolo 15k expa - w 35 minut
wiec wynik 20k expa/h 44 lvlem (Druidem lub sorcem bo napisales o monkach) nei jest zadowalajacy tym bardziej na nizszych poziomach (-5 i -6)
A najbardziej lubie -4 w kopalni najbardziej na zachód.
SowaBez0ka
19-11-2006, 16:55
najlepsze potworki do expa dla mnie hmm dragi dl warlocki ofc z exura sio"
Najlepsze sa ROTY , DWARFTY i CANION WORMY(czy jakos tam (od dzis)) ale nic nie przebije ROTOW i DWARFTOW na nich 19lvl nabilem :evul: :cup:
bartolinno1993-lca
20-11-2006, 16:04
Ja najbardziej lubie soldki,guardy,ghule,scorpiony,DS i valkirie:cup: :cup: :cup: :cup: :cup
__________________________________________________ _________
my best solo Demon skeleton
my best hit 135(slim)
my beast char bartek druid legnicy 18 druid 18 mlvl :cup: :cup: :D :p :] 8o
Wybijac masowo umarlaki na tombach
CYCE on sa słaba i na 15 lvl i 10 mlvl spoko sobie daje rade
ARMIA:berserk: :miecz: :2handed: :lucznik: :kilof: :topornik2 :axeman: :sword: :kat: :wiking: :mag: :kon: :elf: :Ork: :crusader:
adio1992
08-01-2007, 23:15
Ja na 38 lvlu najbardziej lubie expic na tombie na lewo od ank.A z huntow to Hydry :cup: Finord Felagund
Ja najbardziej lubie scaraby xD Kasa tam idzie bardzo dobrze B)
kamikadze2000
09-01-2007, 15:30
ja to tam najlepiej to guargi i soldy ( o dwarfach mowa) bo z nich lecą fajne itemki i exp tez niezle ale isć na guargi na dłużej to tylko z tragażem bo dużo itemków i sami nie weźmiemy bo brakuje cap po pierwszych 10
piotrusm14
09-01-2007, 19:55
ja lubie expic na dwarfach i dwarfach soliderach :mag:
ale zle jest jak ktos ropnie dwarfa guarda :D ale jak bede lurowac to go może zabije :p
a ja nie lubie rotwormow od czsu jak skilowalem knightem na 23lvlu i komp mi sie wylaczyl potem czekalem 248 w kolejce i paadlem ;/
glupie i tragiczne :P
no to na jakim y swiecie grasz novie?? najlepiej wybierac w miare nowe swiaty a nie takie co wieczorami sa pelne ludzi i kolejek
Ja najbardziej lubie Dwarfy Guardy na ktore chodze moim sorcem z summonami ;P i Assasiny z Dark Monkami
Shaquille_Calmera
10-01-2007, 21:53
Ghoule Ds praktycznie cały ghostland oprocz GS'a.:)
Nie ma to jak dragi :] vampirki też są spoko i dwarfu guardyB)
tomby
wszystkie nieumarle ghule mumie necro wampr dobry zarobek fajny exp :]
Gorionek
11-01-2007, 16:18
Dl'e i dragi pod poh'em, guardy, zergi...
Ja osobiscie siedze na beho;cyce;dwarfy guardy;demon skeletons;ghoule;tarantule;orc shaman;orc rider
__________________________________________________ _______________
Lol mam 17 lvl
__________________________________________________ _______________
Ide se otwieram beholdera bug
Ide otwieram Rotworma bug
Boje sie otworzyc rata bo bedzie bug X( X( X(
Ja Bardzo Lubie Slimy Bo dajom duze expa lecz zero loota ;( ale zaje som:) :) :) :) :) :)
Ja lubię beho, dragi lub dwarfy guardy, a na kasę to najlepsze są scaraby dla mnie :p .
Sir Jakub
13-01-2007, 11:49
EF plz??
Elfy i Elfy Scouty zajebiste źródło expa i zwraca się na + :)
Roty;beho;cyce;ghoule;mino;mino archer;wsz. rodz. dwarfy
A tak dla hardcoru to czasem fire devile, a z teamem lubie dwarf geomancery :PP
Beho są super... ostatnio dsa zbiłem to dsy też i jeszcze przeszedłbym się na draga ale za niski lvl i skile :/
Ludzie pewnie pomyślą że słabo ale... roty :P zobaczcie mojego kumpla :P expil tylko na rotach .... (mozna zobaczyc po dacie dedow) i jak szybko wbil lvl :P na darashi jest ich peeelno :P Kto ciekawski niech sprawdzi na tibia com. postac arch angels of dead :P
piesek-leszek-4
13-01-2007, 19:58
Ja najbardziej lubie dragi i dwarfy guardy:)
ja mam 13 palla i lubie rozwalic orc wariory i mino guarda slimy gohulei mino:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Do naprawy odbiornika nie jest potrzebna szczególna wiedza techniczna ani diagnostyczna, dlatego po wykonaniu takiej naprawy, w czasie nieprzekraczającym jednego roku, sprzęt najczęściej wraca z identyczną usterką, a nie rzadko ze śladami głębokiej destrukcji w części wrażliwej elektroniki, ponieważ niesprawne filtry są często powodem wielu zniszczeń wewnątrz sprzętu Najważniejszą, okazuje się tutaj wiedza, która oprócz wymiany niesprawnych elementów, pozwoli również usunąć przyczynę takiego zjawiska. Same kondensatory to wydatek nie większy niż 10 - 15 zł, w naszym serwisie, razem z wymianą ok. 60 - 80 zł. Jest to naprawa, która polega głównie na usunięciu przyczyny usterki, a potem wymianie uszkodzonych elementów, przedłużając życie odbiornika o wiele kolejnych lat. Aby ocenić koszt naprawy, niezbędny jest fizyczny kontakt ze sprzętem. Tylko wtedy można stwierdzić, na co cierpi nasz "pacjent" i jakie podjąć leczenie. Przypominamy, że wszystkie czynności związane z rozpoznaniem usterk i ustaleniem kosztów naprawy są całkowicie bezpłatne w naszym serwisie a rezygnacja z naprawy w takiej sytuacji nie powoduje Duży wybór pilotów oryginalnych, zastępczych i uniwersalnych Niedziałające przyciski pilota nie zawsze oznaczają jego zużycie. Bardzo często w takich sytuacjach wystarczy mała konserwacja urządzenia. Nasz serwis wykonuje również takie czynności.Nie wszystko można w domu. Co zrobić, gdy potrzebny warsztat?, Zmiana systemu nadawania telewizji naziemnej - nie musimy kupować nowego telewizora Nowy telewizor - co kupić, co warto wiedzieć Kiedy dostrzegamy nienaturalne objawy pracy naszego telewizora, np. dziwne odgłosy z wnętrza odbiornika (trzaski, "iskrzenia", itp.), towarzyszące tym odgłosom zakłócenia widoczne na ekranie, zmiany geometryczne obrazu, zmiany jasności świecenia, samoczynne wyłączanie się odbiornika lub całkowite wyłączenie się i brak reakcji na próby włączenia, należy zabezpieczyć go, odłączając wtyk sieciowy od zasilania 230V.Zabieg taki jest bardzo prosty do wykonania i bardzo często pozwala użytkownikowi zaoszczędzić kosztów naprawy. Uszkodzenia wielu dyskretnych elementów elektronicznych np. kondensatorów elektrolitycznych, często pociągają za sobą uszkodzenia innych kosztownych podzespołów, dlatego szybkie odłączenie zasilania, w takim przypadku jest bardzo istotne, aż do wizyty serwisanta. Wszystkich objawów nieprawidłowej pracy sprzętu nie jesteśmy w stanie opisać, pozostawiamy Państwu ocenę sytuacji, zawsze służymy poradą, gdy jest ona potrzebna. Zdarza się, że uszkodzenie sprzętu nie pozwala na wykonanie czynności serwisowych w domu. W szczególności telewizory LCD wymagają warunków warsztatowych - statyw umożliwia ustawienie sprzętu w dowolnej pozycji po zdemontowaniu obudowy, komputer stacjonarny z właściwym oprogramowaniem pozwala skutecznie diagnozować nieprawidłowości oraz wykonywać precyzyjne ustawienia sprzętowe Niezbędna jest wtedy czynność, do której odczuwana niechęć towarzyszy większości z nas - transport jakiejkolwiek rzeczy ciężkiej lub wielkogabarytowej z domu do warsztatu, i z powrotem Odbieramy sprzęt do naprawy własnym transportem W wyjątkowych sytuacjach służymy pomocą również w taki sposób. Przypadki takie dotyczą głównie osób, które nie są w stanie samodzielnie przywieźć sprzętu do naprawy, a sam tryb przyjęcia wymaga wcześniejszych ustaleń telefonicznych Kineskop jest lampą elektronową, w której elektrony emitowane przez podgrzewaną katodę formowane są w uporządkowaną wiązkę przez działo elektronowe, następnie przyśpieszane przez anodę uderzają w powierzchnię ekranu pokrytą luminoforem, wywołując jego świecenie Kineskop kolorowy zawiera trzy niezależne działa elektronowe, po jednym dla każdego koloru. Wiązki odchylane są przez to samo pole magnetyczne w taki sposób, że trafiają pod różnymi kątami w ten sam punkt, znajdującej się kilka centymetrów przed ekranem, maski. Po przejściu przez otwór maski każdy ze strumieni pada na plamkę odpowiedniego luminoforu - czerwonego, zielonego i niebieskiego Technologia zwykłego kineskopu próżniowego umożliwia realizacje telewizji trójwymiarowej bez okularów. Telewizja taka zamiast jednej kamery używa siatki kamer np 4x4, 8x8 lub 4x8 i sygnał z każdej kamery przesyłany jest jednocześnie w innym paśmie częstotliwości. Kineskop taki ma wtedy 3x16 lub 3x64 wiązek elektronowych i każda z trójek dział elektronowych wyświetla niezależnie obraz paralaksy z odpowiedniej kamery z siatki Wynaleziony w 1964 roku ekran plazmowy charakteryzował się lepszą ostrością obrazu i wymogiem mniejszej częstotliwości jego odświeżania, jednak pod koniec lat 70. wyparty przez udoskonaloną wówczas technologię produkcji ekranów kineskopowych. Sprzedaż pierwszych telewizorów plazmowych rozpoczęła firma Pioneer w roku 1997, a rozwój tej technologii wyhamowany został w latach 2004 - 2005 przez tańsze ekrany LCD. Zasada działania wyświetlaczy plazmowych.W miniaturowych komorach znajduje się mieszanina gazów szlachetnych (najczęściej neon i ksenon) w stanie plazmy. Gazy te po zjonizowaniu emitują fotony światła ultrafioletowego, które po spotkaniu z wastwą luminoforu (podobnie, jak w ekranach CRT), otrzymują postać światła widzialnego przez ludzkie oko.
Ja expie na Mino Guardach i Cycach...problem w tym,że nie wiem,na czym po 20 lvl będe expił...na dc? Chyba tak....Na 20 lvl Cyce i Mino Guardy nie będą już opłacalne do chodzenia ;(
Hmmm... Pomyslmy..... Najlepiej sie dla mnie expi na Scarabkach.. Daja po 15-20k expa na godzine i kasy jest fulll...Wychodzi zawsze na "+".. Ponadto na dragach fajnie lecz na 1 zchodzi do 2 uhow.. Pamietam jak palkiem expilem na beho~.. Podnieta byla jak spadl bh shield lub rod :P..Teraz scaraby knightem RuLeS.
:evul: :evul:
GS/dragi/dle ale na GS zauwazylem ze po ostatnim update jakos loot lipny leci i zadziej na nich expie
Anvortis
17-01-2007, 23:22
NA ratach sie calkiem dobrze expi ^.-
partykus
17-01-2007, 23:30
@up
no nie?
ja narazie expie na amazonkach i valkyriach ew. witch, orc shaman albo dwarfy
Emboiment
18-01-2007, 19:35
Ja lubie biegać po elf fortress , głównie na arkanisty i scauty , bo zwykłe tytlko się pod nogami plątają :p lubie tez cyklopy, a beholders rulezz :]
Ja do niedawna lubiłem expic na beho ale odkąd na nim padłem przez combo staram się omijać to miejsce. Teraz expie na dwarfach guardach leca nawet fajne looty i jest sporo expa za nie :) tylko jak podejda to potrafią dołożyć
15DamiaN15
19-01-2007, 00:09
mi sie super expi na: orc warrior, mino guard, dwarf, hunter, orc sperman i trol :)
Mam dopiero 14 lvl knighta ze skillami 47/44 i nie ma gdzie za bardzo expic z takimi skillami :D więc polecam takie potworki ;)
Belfagor
19-01-2007, 13:40
Jak dla mnie to najlepiej się expi na cycach...;)
Dragi... bezapelacyjnie ;)
Badek1910
22-01-2007, 19:00
Wiwerny (Tylko loota z nich nie ma X( )
Dragi
Cyklopy
ja lubie cyklopy (rano jak ludzi nie ma)
i dwarfty (szczegulnie slodiery)
Te itemy w polonczeniu daja gohula mojego ulubionego potworka a pszy okazji niwie ktos gdzie jest fajny resp ale taki dla low lvl 13lvl guardian shield p arm p legi crown helmet sorc takze low expowisko z gohulami gdzie niema do zlurowania gs ds zerkow i innych swinstX( X( Firma Centrum Serwisowe zajmuje się profesjonalną naprawą telewizorów LCD oraz Plazma wszystkich marek zarówno powszechnego użytku jak i między innymi dla hotelarstwa, medycznych oraz przemysłowych zgodnie z międzynarodowymi standardami IPC. Początki działalności naszej Firmy związane były z monitorami CRT a następnie LCD dzięki czemu w tej dziedzinie jesteśmy pionierami. O ile dawne telewizory CRT tkz. kineskopowe znacznie różnią się od dzisiejszych LCD to już monitor LCD to identyczna technologia jak telewizor LCD. Zdobyte wieloletnie doświadczenie w połączeniu z wysokiej klasy sprzętem diagnostyczno pomiarowym daje nam nieograniczone możliwości. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu na wykonane naprawy telewizorów udzielamy już od wielu lat 6 miesięczny okres gwarancji, natomiast w przypadku wymiany modułów 12 miesięcy gwarancji. Większość serwisów działających na Polskim rynku ogranicza się do stwierdzenia: „uszkodzona płyta główna, uszkodzona matryca, uszkodzony zasilacz itd. konieczna wymiana na nowe”. Firma SERWIS zajmuje się złożonymi naprawami poszczególnych modułów, ze szczególnym naciskiem na lokalizację przyczyn powstawania usterek a nie jedynie usuwanie ich skutków. Ponadto zarówno w telewizorach LCD jak i Plazma stosowane są komponenty BGA wymagające specjalistycznego sprzętu. Jako nieliczni na rynku jesteśmy przygotowani na takie rozwiązania techniczne. Posiadamy maszyny do lutowania w technologii BGA niemieckiej firmy Martin, maszyny do reballingu oraz jako jedyny serwis w Polsce profesjonalny endoskop do diagnozy w postaci endoskopowej inspekcji połączeń lutowanych ukrytych pod obudowami komponentów BGA. Dzięki temu urządzeniu proces związany z lutowaniem lub reballingiem BGA przeprowadzany jest tylko gdy zachodzi taka potrzeba a klient nie płaci za pomyłkę serwisanta związana z postawieniem błędnej diagnozy. Komponenty BGA połączenia lutowane mają ukryte pod obudowami są więc one nie widoczne dla serwisanta gołym okiem. Inspekcja rentgenowska nie pokaże nam sytuacji związanej z nieodpowiednim zwilżeniem stopu, nie do wychwycenia będzie również brak połączenia w przypadku nieprawidłowo odparowanego topnika. Jedynie endoskopowa inspekcja połączeń BGA w przypadku tego typu napraw ma praktyczne zastosowanie. Więc jeśli mają Państwo problemy z działaniem swojego urządzenia zapraszamy do siedziby naszej firmy we Wrocławiu przy ul Długosza 31. Skorzystanie z naszej oferty pozwoli Państwu bez wychodzenia z domu lub firmy oddać sprzęt do naprawy za pośrednictwem firmy kurierskiej w systemie door-to-door, aby po kilku dniach ponownie cieszyć się jego poprawnym działaniem. Skuteczność napraw telewizorów to 98%.
ja lubie cyklopy fajne sa 150 exp i glupie sa dla soeca to tylko uciekac przed nimi
Ferumbrassoman
27-01-2007, 23:36
guardy sa the best!! to moj ulubiony potwor do expienia :D
Pytako jakie guardy mino czy dwarf ???? Dam rade solo paladynem ze skilami 54/44 Demon Skiletowi oczywiscie uciekam i waleB) B) B)
Kyoshiro
28-01-2007, 00:30
Dwarfy w kazo rlz! :) (Tylko nienawidzę lurerów guardów)
Od zawsze lubiłem cyce i soldy, a ostatnio spodobało mi sie expienie na crocodile'ach i slimach ;)... zapomniałem jeszcze o tarantuli
Ursynowski
28-01-2007, 11:46
Soldy i dragi.
druidek13
28-01-2007, 11:57
Jakie nosicie skarpetki? :D
W Dwarfy guardy.
Migomagus
28-01-2007, 12:07
troche sie wstydze ale lubie se pujsc na witvh i velkirje
czasami ide na beholdery:) :)
Ciupaga91
28-01-2007, 16:15
Guardy dla kaski ds i ghule dla expa.
Ale teraz oba expowiska mi sie znudzily i zastanawiam sie nad pujsciem na of
Ja najbardziej lubie expić na Vampach-Tomby jak wypadnie do tego v shield to jest lux :baby:
Ja lubię expić na dwarfach i rotach w kopalniach. Czasem pójdę na dwarf soldiery, ale rzadko. Fajnie się też expi na minosach niedaleko kopalni. Czasem nawet niezły z nich loot leci, jak dla mnie :P :D .
dinrakit
29-01-2007, 11:37
Dragi. Najbardziej lubie dragi w veno.
Donnelley
29-01-2007, 12:14
A ja najbardziej lubie dragon lordy i hydry:)
Ja lubie Crypt Shamblery. Takie małe gówno to jest, a 195 expa. Prawie nigdy mnie nie dogania i nie ma żadnego ataku na dystans, ani nie robi nic w stylu parailż (właśnie przez to nie lubie Mumii :p).
a ja uwielbiam cyck i dsy :p
Mój Najlepszy monster do expienia, zarabiania itp...Jest Wyvern
No ale Beholderyteż są niczego sobie...8o
Moring Star-100gp
Beholder Shield-1k
Two-Hnaded Sword-450gp
Dziś z kolegą byłem na Wyverniea tam padlo jakies 14...Loot myslę , że dobry 11 Dragon Ham i WoI:] ...Jutro też idziemyB)
bartii10
29-01-2007, 20:27
ja lubie mumie. nie maja duzo hp mozna je trzymac na dystans, z paralizu mozna szybko sie exura uleczyc ;). i kasy sporo daja.
ja tam kocham beho8o ,rotwormy(najlepiej darashia):baby: ,,ghul,skeleton,cyklopy:evul: ,larvy i scaraby tez wporzo:P
Ja tak expie i jest spox dużo kasy i exp nawet niezly:Pp:cup:
Ankhotemb Tomb[cos takiego]. Tam siedze ciagle na -2 poziomie. Robie 50% na 2h z DS i wyciagam 1 albo 1,5k.
Te itemy w polonczeniu daja gohula mojego ulubionego potworka a pszy okazji niwie ktos gdzie jest fajny resp ale taki dla low lvl 13lvl guardian shield p arm p legi crown helmet sorc takze low expowisko z gohulami gdzie niema do zlurowania gs ds zerkow i innych swinstX( X(
To zalerzy czy masz pacc ,jak masz to tomb blisko ank(raczej nie ma noobow i jak sie nie wbijesz na 2 pietro z respem to bedzie dobrze:D
Sosna123
30-01-2007, 15:45
A oto moje top 10 ulubionych potworków:
1. Cyklop (jak na tak słabego potworka świetny exp)
2. Dawrf Soldier (spory exp. czasami pigibank:) )
3. Valkierie (przyzwoity exp i może się trafić Double axe albo PA:p )
4. Amazonka (ma sporo kasy)
5. Dwarfy Guardy (duży exp tylko wiać trzeba)
6. Ghoule (dobry exp i trochę kasy)
7. Wild Wariorr (słaby exp ale może wypaść W hammer)
8. Dwarf (słaby ale zwykle występują w gromadzie)
9.Slim (nic nie wypada ale jest exp bez wysiłku, chyba że jest ich więcej niż 2-3:confused: )
10. Beholder (dobry exp ale trzeba mieć palec na Exurze Gran bo umie nieźle walnąć, spory exp, kasa i czasami trochę warte itemki)
Tak wygląda moja lista ulubionych potworów. Możecie się z nią nie zgadzać ale zauważcie, że nie mam zbyt wysokiego lvla B)
Moje ulubione potwory to demy, demy i jeszcze raz demy :evul:
SowaBez0ka
30-01-2007, 18:03
szkoda ze 78 mlvl niema 243 ms najlepszy z moejgo serwa a ty na 191 masz taki mlvl zal... normalnie
moj best exp dl komnata z dl pod poi ;] sio i zchodzina 2-3h 10 uh
pilkarzyk10
30-01-2007, 18:36
ja lubie ... hmm xD
-dragi, cyce , minotown~ , zolwie
Kiedyś, kiedy mieszkałem w Carlin, lubiłem chodzić na gobliny, na orków koło zamku (na sam zamek nie szedłem), na amazonki, mały respawn dwóch rotwormów, na waspy itd. Teraz mieszkam w Thais i expię na fibulijskich rotwormach.
Anonimus
31-01-2007, 17:05
Lubie expic na beho itd. fajnie jest na wieży jak sie idzie na kazz albo ancient temple gleboko na beho .PS:macie temat z mini shaabalem czy coś takiego??
rodmaster
31-01-2007, 18:24
Najbardziej lubie expic na cyclopach :baby: sa dosć proste i moze wypasc halberd ( u Sama za 400gp B) )
michalbiel
01-02-2007, 19:47
ghule/beho/roty/valkirie/amazony/cyklops
MotoCross
02-02-2007, 21:39
Ja najbardziej lubię chodzić na CYCE I CARRIOR WORMY :p
Dwarfy wszystkie :).
Raty tez sa niezłe :).
a ja lubię shhep oneone!!!!11
tak na serio to spox są guardy, zerki, ridery
Wszystkie rodzaje nieumarłych - od ghouli do necro, lichów. Spoko też sa dragi.;)
Ja lubie slimy i soldy. Na moim lv najlepsze źrodlo expa :D
(nabilem na nich z 17lv na 20lv w 1 dzień 8o )
Dragon Len
05-02-2007, 16:31
A ja lubie Bugi. Fajny exp i kasa, i może polecą Cheery.
Ja lubię dwarfy, bo fajny zarobek ;)
Tylko jak mało many to cienko :/
Royal Guard
05-02-2007, 17:53
Głównie Dwarfy (wszelakie prócz Geo - za młody jestem jeszcze :p) i roty, poza tym Cyclops, Slime, Orci (do Berserkera :P), Minosy, czasem miło walnąć Beholdera, no i myślę, że niedługo dojdą Dragi :)
Ja najbardziej lubie Witche i Beho :) No i Hydry :P
Moje ulubione są cyklopy .;) Dlaczego? Bo są głupie a na mnie najsilniejszy ich blod hit to 20:]
KILLERUS
05-02-2007, 21:00
Ja najdluzej expie na minataurach itd. i powiem wam ze bardzo lubie tez expic na
cycach nie som zle ale jeszcze lepiej to dwarfy:D
ja lubie na cycach dobry loot i exp:sword:
i jeszcze na DC :mag: puszczam np. UE i na cepa lecą
żeby mieć ue musisz mieć 60lvl + pacc
na 60lvl+ uważasz że loot z cyców jest dobry ???
lllooolll
uważasz że loot z cyców jest dobry ???
A nie jest?
babcia666
22-02-2007, 16:43
loot z cycków może być dobry(dużo food od czasu do czasu halberdy :D). a ja sam uwielbiam bić dragi... piękne i słabe potworki ;)
Carkerek
23-02-2007, 12:11
Vampy, vampy, vampy, nigdy od nich nie padlem.
Nie wiem co sie dzieje, tyle mialem postaci wczesniej i nie wylotowalem zadnej vampki a na tym charze juz 4 ^^
Yours,
Carker
Ja sobie lubie poexpić ma dragach :] Ale mam niestety duże waste więc niezbyt często na nich expie. Ale lubie też Guardy i Ghoule.:p
Dla mnie najlepsze sa tomby na exp. Kasa itp. sie zawsze zwraca i te vamp shieldy <bezcenne > :>
assassiny, duzo gp i czasem moze steelhelmety lub s. diamenty
dark monki, dosyc latwe i szansa na lifecrystal(czyt. life ring:) )
cyklopy, b. latwe do ubicia i troche gp wejdzie
dragi, latwe do ubicia i w miare sporo expa
Myrmidon
01-04-2007, 00:42
też jestem za cyklopami ;]
Ja do szybkiego robienia expa najbardziej lubie slimy :p . Do zarabiania to cycki na pohu i elfy w fortecy elfów.
Voldemort
02-04-2007, 18:41
Ja najbardziej lubie Ghoule i skeletony. Dobry exp i kasa. Miałem dług 7k i oddałem w 5 dni co na 15 level to chyba nieżle:cup:.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.