Pokaż pełną wersje : Rk modek wejdz zanim skasujesz muj temat!
Siema ;/ pisze drugi raz temat!! Dostałem 6 punktow karnych za to ze napisalem temat jak otrzymac new rk! Ja jestem nowy i nie wiem jak to zrobic! Jest duzo tematow ale jak mozna otrzymac rk starym sposobem! Nie ma hyba jescze wyjasnione dokladnie jak trzeba wypelnic dobrze ten formularz ktury jest na tibia.com
Prosze pomuzcie mi ;/
@Do modkow prosze nie usuwaj ten temat lub daj mi link z owym tematem bo wpisywalem w szukaj "Nowy recover key" itp i wyskakiwalo jak odzyskac ale starym spoboem plz help
gg 784844 niewidoczny
Dr.Unknown
20-09-2006, 21:25
Nie sprawdzałem, ale myśle, że jeżeli nie możesz znaleźć aktualnego poradnika na tibia.pl, to na pewno znajdziesz odpowiedz w FAQ/manual'u na tibia.com.
Ja bym proponował przykelic ten temat ;/ ale jeśli chodzi o to czemu nie chce sprawdzić w tibia.com to masz odpowiedź nie znam zabardzo angielskiego znam podstawy ale nie tak żeby rozumieć słowo w słowo w danym temacie
_baniak_
20-09-2006, 21:31
http://www.angielskie.republika.pl/
Słowo w słowo nie zrozumiesz ale może pomożę;]
Dr.Unknown
20-09-2006, 21:32
Szkoda kolego, bez angielskiego to w Tibii daleko nie zajdziesz. Jeżeli rzeczywiście na Tibia.pl nie ma aktualnego poradnika, to daj mi link do tego na tibia.com (konkretnie - rec key), a postaram się Ci wyjaśnić ...
Nie wiem czemu ale nie moge wzucic to na imageshack ;/ ale dobra nie o to chodzi ze nie umiem tam zrobic tylko tam som takie rubryki i ja nie wiem w jakom rubryke co zrobic dodam takze ze bym chcial zaplacic przez poczte blagam zeby ktos walnol to na image shac i powiedzial co w jakie pole umiescic
Ps. Czy nie uważacie ze ten temat przydałby sie do tematu przyklejonego?
Wald_Kerius
21-09-2006, 20:36
Przykleić tego się nie da (za dużo ortografów) :p
Jeżeli chodzi o nowy rec-key to tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=997945#post997945) znajduje się aktualny poradnik.
@Eleral w związku z tym, że nie było wcześniej tematu dotyczącego zmiany rec-keya wydaje mi się że sprawę sześciu pkt'ów. ostrzeżenia możesz traktować jako pomyłkę. Wystarczy, że skontaktujesz się z moderatorem który ci je przyznał, a na pewno nie będzie problemu z ich usunięciem.
edit. 6 pktów już anulowano.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.