Pokaż pełną wersje : Błąd
Czy ktoś z was wie może jak trzeba naprawić tibię gdy wyskoczył taki komunikat?
Error: Pach file tibia.bak not found
Bądź:
A Tibia client is already running!
Chociaż tak naprawdę tibia nie chodzi :/
Walekifa
21-09-2006, 12:47
Przeinstalować? :p
Opisz kiedy ten komunikat występuję. Domyślam się że po patchowaniu klienta ale chce się upewnić.
hmm...
1 potym jak klikne na patcha a drugi po kliknieciu na klient.
jakby co to juz 2 razy instalowalem ja i nadal nic
http://www.tibia.com/home/?subtopic=download
Ściągasz, instalujesz w tym samym katalogu i nie klikasz na żadne patch~ czy czort wie co tylko odpalasz grę bądź proces autoupdejtu plikiem tibia*****.
ps. Twoje lakoniczne opisywanie błędu bardzo utrudnia pomoc.
- Prodigy -
21-09-2006, 12:59
zastanawiam się czy nie musiałbym sformatować kompa
nadal nic. Chociaż sciągnołem to nadal wyskakuje komunikat że jest juz włączona
Instynkt, jesteś wielka :)
Nareszcie! Zgadzam się z tobą! Naprawde baardzo się cieszę z tego powodu. Wielkie GZ, jak na razie największe na tym forum odemnie. ;)
@down
Przepraszam ale byłem w szoku ;p
Instynkt, jesteś wielka :)
Nareszcie! Zgadzam się z tobą! Naprawde baardzo się cieszę z tego powodu. Wielkie GZ, jak na razie największe na tym forum odemnie. ;)
We <3 asslickers.To jest regulamin podforum "Tajemnice Rookgaardu", czy temat z gratulacjami dla de'Bove ? Macie PW, macie Notki Użytkownika - korzystajcie z tego. Instynkt, proponuję abyś dodała punkt mówiący, że w tym temacie wysuwa się pomysły i propozycje dot. ogółu zawartości tego podforum i samego regulaminu i w tych ryzach powinny się trzymać treści postów. Maverica zaś odsyłam do punktu 6 regulaminu.
Dark Sven
21-09-2006, 13:24
Uruchom ponownie komputer -.-
Albo jak chcesz zrob formata:D ale to nic nie da...
i tak nic nieda. 4 razy instalowaloem ja i zawsze wylanczalem kompa i nadal niedziala
teletoobis
21-09-2006, 18:46
jak ci emilok tlumaczy zeby zadnymi pachami sie nie bawic bo smierdza potem przez brak antyperspirantu u trolli to nie dociera? troche "YnTeLyKeNcJ"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.