Pokaż pełną wersje : Utrata konta
Tomeczek
21-09-2006, 14:15
Mam wielki problem, otóż w chwilach wolnych od pracy pogrywam sobie w tibie (pracuje w delegacji daleko od domu) kilka razy na miesiąc.
Wczoraj gdy wróciłem do domu nie mogłem odpalic swojego konta (nie pasuje hasło i email) ale z tego co wiem konto nie zostało schakowane (nikt się nie logował od miesiąca).
Ocb? Czy ma to związek z update?? z góry dzięki za pomoc.
Skad masz pewnosc ze niezostalo shakowane jesli niemozesz sie na konto zalogowac to chyba wlasnie to oznacza albo poprostu zapomniales passow to niemoze byc wina updata
Alanus Lutinum
21-09-2006, 19:36
Upewnij się ,że dobrze wpisujesz hasło. Spróbuj z e-mailem. Jeśli nie zadziałało to kliknij tutaj (http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=41857)
Tomeczek
22-09-2006, 02:47
Chyba jednak hack, ale czy jest szansa na odzyskanie konta??(2 razy kupowałem pacc i personalizowalem konto na poczatku)
A nie masz czasami wciśniętego Caps Lock'a? ;)
Raczej hack... A mam pytanko. Wczoraj mojemu kumplowi ktoś groził że mu dzisiaj schakuje konto - i schakował. Ale odzyskał je. Teraz znów grozi hackiem. Można to gdzieś zgłosić na tibia.com?
Chyba jednak hack, ale czy jest szansa na odzyskanie konta??(2 razy kupowałem pacc i personalizowalem konto na poczatku)
Po ostatnim update "stere" porsonalizacje zostały wyczyszczone i trzeba było personalizować konto ponownie. Jeżeli tego nie zrobiłeś i hacker spersonalizował konto na siebie .. marne szanse na odzyskanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.