Pokaż pełną wersje : Fajna Gierka
Shardzik
23-08-2004, 10:34
Gra mnie wciongneła :D, Ale szkoda że jest tylko 1 mapa, ta z bilardem :(
Ghost Nieudany
23-08-2004, 10:35
Desert Eagle najlepszą bronią? :P
Widziałem to cacuszko w akcji, kiedy walczyłem z bubble. Może i ma duży dmg, ale wali cholernie wolno... Z włączonym bullettimem zadawała mi obrażenia co jakieś trzy, może cztery sekundy, a ja za ten czas przeładowywałem magazynek :/
BTW... Mam 35691 gp... Czyli jeszcze jakieś niecałe 40k :/
Chomikvader
23-08-2004, 10:40
Hell, wiesz, w zasadzie to myślałem podobnie na początku... "72k to bardzo dużo, więc kupię M-60", ale potem sobie pomyślałem, że jak będę miał świetny pancerz, to i z usp będę rozwalał i miał jeszcze HP na końcu... Co sądzisz o takiej taktyce? :PUwazam ze jednak 72k to bardzo malo a nie duzo, a zborje mozesz kupic pozniej bo i tak expisz na golych ludziach :)
Shardzik
23-08-2004, 11:18
Już neidługo wybije mi 2 tysiące expa :D, myśle że mnie przyjmiecie nie?
Ghost Nieudany
23-08-2004, 12:35
Dowiedziałem się, ile kroolik daje expa i kasy...
"You attacked kroolik +703G 13XP" - może dać też 1 gp mniej. Niee, nie ja go zabiłem, to post jednego z użytkowników forum Gangsta War :P
Uncle Warrior
23-08-2004, 13:00
WOOOOOHOOOOOOOO!!!!! WPISALEM SIE DO HISTORII NASZEGO GANGU!!!!!! Jako pierwszy czlonek ktory zakupil Robot Armor muahahahaah moje nowe cacko tak moje!!!! muahahahaha nikomu nie oddam moje!!!!!! To ja! xDDDDDDDDDDD CONGRATULATIONS MISTER UNCLE WARRIOR!
Btw. @ Hege
Wez przynajmniej raz wejdz na nasz IRCowy chat (tzn naszego gangu) nigdy Cie tam nie ma, nei dajesz dobrego przykladu...
Ghost Nieudany
23-08-2004, 13:07
Jeszcze 14k i będę miał M-60 w kieszeni...
Tiaaa... Powiedz, na czym expisz i zbierasz pieniądze, to nie będziesz jedyny, Uncle ;)
Shardzik
23-08-2004, 13:09
Zabijajcie Dexona, bardzo dobry gość, lecz mnie nie pokona :D
Ghost Nieudany
23-08-2004, 13:14
Aleś teraz wypuścił śmiecia...
Rozwaliłem tego Dexona... Ma Steyr Aug, Axe i kilka rzeczy jakie ja mam. Otrzymałem za niego zadziwiającą ilość 8 pkt. expa i 44 gp! :P Dexon zostawił mi 88hp, a ja bym rozwalił go szybciej, jakby mi się amunicja do L83 nie skończyła :P
mój nick to tyrys jak chcecie to mozecie mnie rozwalac:P
Uncle Warrior
23-08-2004, 13:24
Jeszcze 14k i będę miał M-60 w kieszeni...
Tiaaa... Powiedz, na czym expisz i zbierasz pieniądze, to nie będziesz jedyny, Uncle ;)
od 0 gp w 4.5 godziny uzbieralem 190 k na baby_bubble a m60 tez mam teraz na druga chyba bede zbieral ;)
Hegemmon
23-08-2004, 13:46
Ważne info.
Ponieważ gra, której poświęcony jest topic zdobyła na tym forum wielką popularność postanowiłem postarać sie o pewne zmiany, będzie ich sporo ale jdziś albo jutro wszyscy się o wszystkim dowiedzą.
Narazie nic nie powiem aby nie psuć niespodzianki ani żeby nie zapeszać. narazie dobrze wszystkim radzę aby zdobyli 2k++ XP
Ghost Nieudany
23-08-2004, 13:52
A ja chyba wiem, co to będzie...
Hege rozda nam po 100k gp, żebyśmy kupili sobie najlepsze dostępne eq i zostali najpotężniejszymi nowymi graczami w grze! :D
BTW... Udało mi się zrobić z 42 k 62k i nawet nie wiedziałem, że zarobiłem 20k :P
EDIT: Ok, cele na dziś - uzbierać forsę na Snorkel, Fancy Paints, Budha on a string, Gold Earing i Running Shoes. Łącznie jest to... Nieco więcej kasy potrzebnej na kupno M-60 :]
Uncle Warrior
23-08-2004, 14:01
Ważne info.
Ponieważ gra, której poświęcony jest topic zdobyła na tym forum wielką popularność postanowiłem postarać sie o pewne zmiany, będzie ich sporo ale jdziś albo jutro wszyscy się o wszystkim dowiedzą.
Narazie nic nie powiem aby nie psuć niespodzianki ani żeby nie zapeszać. narazie dobrze wszystkim radzę aby zdobyli 2k++ XP
Dobrze by bylo gdyby byl zakaz atakowania ludzi ze swojego gangu ;\
Zobaczymy jakei to zmiany planujesz :P
ok, mam już 2000 expa. Myslę że fajnie by było zrobić strone klanową, albo coś w tym stylu, ja moge być jednym z modków ;)
Uncle Warrior
23-08-2004, 14:23
ok, mam już 2000 expa. Myslę że fajnie by było zrobić strone klanową, albo coś w tym stylu, ja moge być jednym z modków ;)
A to ciekawe ledwo zaliczasz sie do gangu a juz chcesz byc modem tak? No bardzo ciekawe...
Jezeli to byl zart to nie byl on smieszny ;\
Ghost Nieudany
23-08-2004, 14:28
A to ciekawe ledwo zaliczasz sie do gangu a juz chcesz byc modem tak? No bardzo ciekawe...
Jezeli to byl zart to nie byl on smieszny ;\
Do tego robił bajzel w tym topicu z dwoma innymi rodzynkami...
Już widzę porządki moderatorskie w twoim wykonaniu... Raz, że jest statsiarzem i zaśmiecił tu chyba ze dwie strony razem z Raconem i kimś jeszcze, to dwa, że dopiero teraz udało mu się zdobyć 2k... Chłopcze, ja mam dwa razy więcej, a grasz niewiele krócej ode mnie :/
re up: ale ja gram od wczoraj wieczora i to nie non stop!!! A jaki masz eq?
Uncle Warrior
23-08-2004, 14:56
re up: ale ja gram od wczoraj wieczora i to nie non stop!!! A jaki masz eq?
Tu nie chodzi o zaden eq9bo nei jest to teraz istotne -.-) tylko o exp a co do eq to latwo jest to sprawdzic na www.gangstawar.com ...
Heh, na razie mam tylko 276 exp, 285 G, Axe i UMP45. Ale postaram się żeby szybko urosło :)
Jak dołaczyć do waszej gildi(Mroczni i zli). jak naciskam Home to pisze że nie jestem w gildii, więc biore "look for one to join" wyszukuje z listy gildie i naciskam ale zamiast przyscisku Join mam Leave this crew :(
re down: Nacisnąłem wcześniej Join, ale w Home nie pisze że jestem w gildi :( :( :(
re up: hmm, powino pisać Join this Crew, ale sprawdz jeszcze raz, bo to nie jest pokolei.
P.S. mam już 4 k expa
Chomikvader
23-08-2004, 16:27
a ja mam 10k expa ale sie nie chwale... btw. sprawdzcie Gaudloth to moj braciak :)
Uncle Warrior
23-08-2004, 16:31
a ja mam 10k expa ale sie nie chwale... btw. sprawdzcie Gaudloth to moj braciak :)
LOL! Wlasnie sie pochwaliles :P ja tez mam cos kolo 10 k i sie nie chwale! Rotfl xD
Ghost Nieudany
23-08-2004, 16:37
A ja mam pluszowego misia który obije wam mordy i też się nie chwalę! ^^
Aff... Kiedy udało mi się kupić M-60, to liczba 32k (tyle kosztuje Snorkel) wydała mi się śmiesznie mała ;) M-60 jest genialny. Dobrze, że to strzela krótkimi seriami po pięć pocisków, gdyby to nawalało ogniem ciągłym, pojedynki gości z tym CKMem polegałyby na "Kto pierwszy strzeli w głowę" :P
Ten post został napisany przez użytkownika imieniem Zenon. Oryginalny pseudonim, prawda?
re down: Nacisnąłem wcześniej Join, ale w Home nie pisze że jestem w gildi :( :( :(
Jahahahah! Do gangu musi cię przyjąć lider, którym jest Hegemmon! Jeśli zostałeś przyjęty, otrzymasz stosowną prywatną wiadomość w grze.
Shardzik
23-08-2004, 16:40
Jak sie precyzyjnie rzuca rzeczami?
Hegemmon
23-08-2004, 18:16
A teraz zapowiedziana przeze mnie niespodzianka
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?p=105253#post105253
To jest bardzo ważne i jeśli jesteś fanem tej gry koniecznie zajrzyj a jeśli jesteś czlonkiem gangu Mroczni_i_Zli musisz o tym koniecznie wiedzieć!
P.S.
Nie piszcie tutaj postów aby wszyscy w miarę szybko się dowiedzieli o tym.
Shardzik
23-08-2004, 20:15
Ci co nie przeczytali w.w linku dokładnie, oświadczam, że Jest nowy gang, zamiast mroczni i źli , czyli młodzi gniewni, prosimy o link ado zapisania :D
Ludwix Trimera
23-08-2004, 20:18
http://www.gangstawar.com/crew.php?id=20511 O to link do zapisania sie do crew ;)
Sorcers of titania
23-08-2004, 21:51
Lol .... dobrze powiedziane :)
HellSider
24-08-2004, 19:07
Temat troche spadł więc UP
w koncu dostralem maila potwierdzajacego
znalazl ktos farme lepsza od far'a ?
pozdrawiam Hezor
EDIT - teraz jade bubble :) i zbieram kase na m60 - jakos mi sie dziwnie wydaje ze ci z m60 rozpieprzeja tych bez m60 zawsze a osprzet liczy sie tylko w wypadkach m60 vs m60 albo 2 bez tej broni
Jaka jest najlepsza bron w tym ? :P (oprocz m 60)
Ghost Nieudany
25-08-2004, 11:35
Zegen... Każda broń jest najlepsza, pod warunkiem że jest to M-60 :)
BTW... Nie kupujcie rocket launchera! Jego pociski można bardzo łatwo ominąć, do tego zadaje małe obrażenia. Jedyna jego zaleta to to, że rakieta wybucha na pewnym obszarze.
Ej ile tak na oko trzeba czekać na ten e-mail potwierzdzający, bo czeka i czekam a pograł bym se. Plz odpowiedź fast!!!! :( :( :( :( :( :( :o :o :o
@up jak podawalem adresy na wp to wcale nie doszlo - jak podalem adres tlen to doszlo po 3h
@topic wladza deprawuje - wladza absolutna deprawuje absolutnie :) w koncu dorwalem m60 w swoje lapki :) teraz czuje ze moglbym roz*******ic cale to miasto w drobny pyl.
Jak sie rzuca bo tak w zasadzie to do tego nie doszedlem?
EDIT juz wiem ale jaki to ma sens skoro wrecz sie zadaje wieksze obrazenia?
Ehh.. ale ja wolny jestem dopiero teraz mi sie udalo :P
- You attacked kroolik +770G 14XP
- You attacked kroolik +770G 14XP
ej wyzywajcie mnei na walki login (tradycyjnie) Merawo.
Co do walki z kroolikeim spadłem na ziemie i raz go trafiłem z pistoleta al enic mu enrgii nie zabralo :baby:
Heh. Co jakiś czas ktoś się zaciesza kroolikem. Też jestem ze Szczecina i wiem jaka to wredna bestia jest bo go na RL znam =D.
Za to on się bedzie chyba zacieszał jak mu linka prześle... =].
Entar Srebrna Tarcza
26-08-2004, 08:46
ktos moglby kilkanascie razy na tego linacza kliknac?
http://www.gangstawar.com/?ref=250176
Wyzywam do walki mój nick ( a jakże by inaczej) djkuter. Zbieram teraz kase, wiem mam biedny sprzęt. Ale za kilka dni sie wam odpłacę:berserk: :berserk: :berserk: :):):)!!
Ghost Nieudany
26-08-2004, 10:36
Pożałowania godna nieznajomość zasad gry...
Jak masz broń do walki wręcz, to po prostu kręcisz myszką. Jak przeciwnik jest np. obok ciebie, to możesz unieść broń na dół, górę, lub cofnąć rękę w przeciwny kierunek i ustawić ją znów na pozycję. Wtedy zadajesz obrażenia.
Bronią palną jest tak samo prócz tego, że aby zaatakować naciskasz lewy przycisk myszy, a poruszając myszką jeno celujesz.
Bezczelny lamuch... Zamiast tego, mogę TOBIE strzelić w czółko, zadowolony? "kilkanaście razy", pheh!
HellSider
26-08-2004, 11:51
Jeżeli sie ma dobry sprzęt to łatwo jest rozwalić nawet kroolika ale ja i tak wole bić baby_bubble bo ona pada w 1-2 sek i sie nie musze meczyc kilka sekund tak jak z kroolikiem
- You attacked baby_bubble +553G 13XP
- You attacked far +230G 11XP
- You attacked Youri Failed
- You attacked thebuddychrist +19G 6XP
Latam z pistolsem :)
Entar Srebrna Tarcza
26-08-2004, 12:11
no coz, jak widac ty odrazu miales robo zbroje itd i WOGOLE nie potrzebowales wsparcia, winiszuje wspanialej postaci i niecheci do pomaganie innym
Wcale nie trzeba miec robo arma zeby zabic kroolika albo cio :P
moj kumpel zabil kroolika majac na sobie kurtke bubble i zabil kroolika majac na koncu 100 hp :D poprtostu wtranzalil mu sie na glowe i tamten nie mogl trafic ;)
Mam 12000 Gp pistolet i siekierke. Co mam kupic? Podajcie mi jakas nazwe broni plz. Szybko :)
Ghost Nieudany
26-08-2004, 13:33
Tom - kup UMP za 8900. Potem bubble armor, a axe sprzedaj najlepiej :P
Entarze Srebrna Tarczo... Dziękuję za gratulację, ale ja nie mam takiej postaci. Poza tym, jeśli nie potrafisz zabić fara/gangsta_life'a/baby_bubble, to ci szczerze współczuję...
Uncle Warrior
26-08-2004, 13:43
Ile razy? Ile razy mam powtarzac ze to czy ktos kliknie 500 razy czy 1000 to gowno ci da ktos musi sie ZAREJESTROWAC z tego linka...
Wszystkich ktorzy mają więcej niż 1k exp zapraszam do przeczytania tego tematu - http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9787&page=1&pp=10 ~
No nie..... Bilem se ciagle baby_bubble az tu nagle patrze i ma rakietnice. Kniec zarabiania 500gp za walke :(
Damian vel Rugon
26-08-2004, 14:45
Ta rakitnica :P to cieniutka, łatwo można ominąć pociski i się długo przeładowywuje.
Hmm Mialem se kupic ta bron za 8900 ale nie wiem czy dobrze zrobilem i kupilem karabinek za 18000 L83 (czy jest lepszy ood tego ump?)
EDIT: JEDNO PYTANIE DO DOBRYCH GRACZY. JAK WY SZYBKO ZARABIACIE KASE/EXPA? JA SIE MECZE Z LUDZMI I DOSTAJE PO 12EXPA A KASY MAX Z BUBBLE BYLO 559.... JAK WY TO ROBICIE ZE PO 1 DNIU MACIE TYLE ITEMOW? PROSZE O INSTRUKCJE :P
Ghost Nieudany
26-08-2004, 17:06
L83 jest wolniejsze, ale mocniejsze od USP. Za to na bullet time wymiot totalny.
Właśnie z bubble tyle zarabiamy :P Wierz mi, 559gp to jest NAPRAWDĘ dużo, za dwa ataki mamy 1,1k. Ci, którzy zaopatrzyli się w metal boots, panty hoes, fancy pants, 2x M-60 i Robot Armor zdobywają forsę na krooliku.
Pasorzytek
26-08-2004, 17:14
L83 jest wolniejsze, ale mocniejsze od USP. Za to na bullet time wymiot totalny.
Właśnie z bubble tyle zarabiamy :P Wierz mi, 559gp to jest NAPRAWDĘ dużo, za dwa ataki mamy 1,1k. Ci, którzy zaopatrzyli się w metal boots, panty hoes, fancy pants, 2x M-60 i Robot Armor zdobywają forsę na krooliku. popieram 559 gp to bardzo duzo ja zarabiam po 230 :) z poczatku ;p
Co to jest ten bullet time?
$corcerer
26-08-2004, 23:54
@szybkie zarabianie:
ja otwieram 10 okien z bubble naraz i rozwalam po kolei, potem zamykam, i otwieram znowu.. po pierwszym dniu (gralem z 6 h lacznie mialem hustke, m60, szara hurtke i steel bootsy). Latwo leci..
Ciagle nawalaj baby_bubble, a jak jest ubrana, to gangsta_life
@ Tompior - jak wcisniesz "q" to wszystko tak zwaaalniaaaa....
Btw zapraszam wszystkich ktorzy jeszcze nie maja m60 do jak najczestszego atakowania kolegi o imieniu Hezor. Goroco zachecam i obiecuje ze sie nie bede mscil.
Ghost Nieudany
27-08-2004, 11:19
Bullet Time, czyli czas pocisków. Po prostu po naciśnięciu klawisza "Q" spowalniamy czas. Do walki wręcz to to się nie nadaje, ale do broni palnej jest idealny, gdyż widzimy jak nasze pociski lecą (podobnie jak pociski przeciwnika). Za pomocą Bullet Time'a można też obliczyć, jak celnie strzelamy :)
$cor - heh, robię to samo, tylko że nie otwieram dziesięciu okienek, tylko pięć ;) Próbowałem z dziesięcioma, to po ok. kilku minutach grania Opera się wieszała :/
Pasorzytek
27-08-2004, 12:09
gra sie dorobial zabezpieczenia bo jak ja mam 10 okien
to pojawia mi sie takie migajace psotacie ze sie otfrity zmieniaja i jak dam fight to zycie spaada na 0 i pisze cos ze jest error i ze usiluje oszukiwac :|
Ja sobie czasami na krooliku expie ale żadko bo walka z nim długo trwa z DEaglem.
Chcecie to możecie zawalczyć ze mną,xywa Kremator tylko prosze nie wygrywajcie xD j/k
A ja w tą gierke gram od wczoraj i już jestem w świetnej gildii (:P) Młodzi_Gniewni , mam 5,5k expa, m60, ump45, deagla, ta czapeczke z piuropuszem i podobne spodenki, jakiś amulet ten z pieniędzmi i Bubble armor :) Gierka naprawde extra, bardzo fajnie uzupełnia czas, podczas nudnego treningu :]
- You attacked baby_bubble +656G 13XP
- You attacked baby_bubble +656G 13XP
- You attacked baby_bubble +655G 13XP
- You attacked baby_bubble +622G 13XP
- You attacked baby_bubble +622G 13XP
- You attacked baby_bubble +621G 13XP
Wkoncu coś się ruszyło :D
Ja "Gun Smith" z Desret Eagle
PS. Ładować w niego !! często nagi :D
E baby_bubble raz lata na golasa z rakietnica. A jak expi tak jak teraz to zaklada albo pimp kostium i desert eagle albo samuraja i wtedy juz jej ni moge pokonac :(((
No cóż, trzeba się w ogóle cieszyć, że czasami jest nagi i daje innym zdobyć kase i expa. Ja tam narazie wygrywam z nim spokojnie :]
Jak chcecie kupić dobrego gnata i macie dużo kasy pewnie zastanawiacie sie pomiędzy D.Eagle a M60 Podam różnice (tak nudzi mi sie :P ) :
Z moim wyposażeniem:
1.D.Eagle zabija normalnego przeciwnika (bez eq) jednym strzałem a MP60 dwoma.
2.M60 strzela seriami po 3 naboje a D.Eagle po 1 za to szybciej.
3.Czas przeładowania M60 ok.4 sec. D.Eagle mniej niż 2 sec. powiedzmy 1,5 sec.
4.D.Eagle zadaje więcej damage jednym nabojem niż M60.
Bez wyposażenia (gun only):
1.D.Eagle zabija 5-6 strzałami a M60 8-9 (zależy czy strzelamy w klate czy w głowe).
Uważam że D.Eagle jest lepszy od M60,i jak dla mnie łatwiej sie nim celuje bo jest mniejszy.Test przeprowadziłem ze swoim wyposażeniem,z waszym wyniki mogą być troche inne.Liczyłem tylko te strzały które zadawały rany.
Ghost Nieudany
27-08-2004, 22:19
Jak chcecie kupić dobrego gnata i macie dużo kasy pewnie zastanawiacie sie pomiędzy D.Eagle a M60 Podam różnice (tak nudzi mi sie :P ) :
Z moim wyposażeniem:
1.D.Eagle zabija normalnego przeciwnika (bez eq) jednym strzałem a MP60 dwoma.
2.M60 strzela seriami po 3 naboje a D.Eagle po 1 za to szybciej.
3.Czas przeładowania M60 ok.4 sec. D.Eagle mniej niż 2 sec. powiedzmy 1,5 sec.
4.D.Eagle zadaje więcej damage jednym nabojem niż M60.
Bez wyposażenia (gun only):
1.D.Eagle zabija 5-6 strzałami a M60 8-9 (zależy czy strzelamy w klate czy w głowe).
Uważam że D.Eagle jest lepszy od M60,i jak dla mnie łatwiej sie nim celuje bo jest mniejszy.Test przeprowadziłem ze swoim wyposażeniem,z waszym wyniki mogą być troche inne.Liczyłem tylko te strzały które zadawały rany.
Wariant numer jeden:
Ad. 1 Z TWOIM EQ... Problem w tym, że jak ktoś NIE MA eq taki jak ty, DE jest dla niego bezwartościowym śmieciem.
Ad. 2 Uruchom Bullet time i porównaj sobie prędkość strzelania M-60 z DE. Na spowolnieniu czasu z M-60 wywalasz przynajmniej trzy serie, podczas gdy DE jeden pocisk.
Ad. 3 M-60 ma wolniejszy czas załadunku, fakt. Ale DE ma mniej amunicji, do tego z włączonym bullet time przeciwnik z DE jest praktycznie bezbronny (bo przerzucamy się na USP/L83 i walimy te cztery pociski więcej w odstępach strzału DE. Naturalnie, gdyby była mowa o pojedynkach PvP, a nie PvCPU, sytuacja wyglądałaby inaczej. Ale nie ma mowy, bo w Gangsta War nie ma walki dwóch żywych graczy.)
Ad. 4 Taak, tyle że musisz najpierw WyCELOWAĆ w przeciwnika tym nabojem. M-60 jest o tyle pewniejsze, że jednym naciśnięciem spustu wypluwa serię, więc skaczący przeciwnik ma szansę zarwać o jakiś nabój podczas wznoszenia się/opadania.
Wariant numer dwa:
Ad. 1 Być może - tylko kiedy jest starcie DE vs. M-60, to nawet jak włączysz bullet time M-60 ma zdecydowaną przewagę, bo wypluwa pociski częściej. A podczas skoku możesz zarwać przez jakiś zabłąkany nabój z wystrzelonej serii.
Ad. 2 To, że jest mniejszy zmniejsza też uniwersalność. Wypróbowałem mianowicie coś takiego - ja miałem 10 hp, a przeciwnik 6. Mnie zabrakło amunicji, a on nadal miał. Włączyłem bullet time, podskoczyłem i zarwałem gościowi lufą M-60. W przypadku DE taka sztuka jest trudniejsza, bo trzeba podejść bliżej. Jednak muszę powiedzieć, że długość M-60 ma też swoje wady, bo gdy podejdziemy na odległość nosa do przeciwnika, M-60 nawet go nie draśnie. Czemu? Bo lufa będzie wystawała tak, że naboje będą lecieć w powietrze. W przypadku krótszego DE nie ma problemu, bo nie trzeba się tak bardzo cofać żeby wystrzelić.
Wariant numer jeden:
Ad. 1 Z TWOIM EQ... Problem w tym, że jak ktoś NIE MA eq taki jak ty, DE jest dla niego bezwartościowym śmieciem.
Bezwartościowym śmieciem? napewno nie :>
Ad. 2 Uruchom Bullet time i porównaj sobie prędkość strzelania M-60 z DE. Na spowolnieniu czasu z M-60 wywalasz przynajmniej trzy serie, podczas gdy DE jeden pocisk.
ROTFL podczas gdy z M60 walne jedną serie w DE nie mam już 3/4 jak nie całego magazynka :P chyba że jest sie "dziwnym" i walczy sie używając trybu Auto w DE :P
Ad. 4 Taak, tyle że musisz najpierw WyCELOWAĆ w przeciwnika tym nabojem.
Bullet Time i nie ma problemu x]
Dobra niechce mi sie dalej pisać,grać mi sie chce potrzebuje jeszcze 2,5k expa -.-
Pasorzytek
28-08-2004, 09:45
mam 20tysiecy i mam czarna kurtke czapke bejzbolowa rfilie uzi shotguna pistolet axe i kij bejzbolowy co kupic?? czy zbierac na m60?
Troche mi sie nudziło i postanowiłem sie zabawić :P Postawiłem sobie za cel rozwalenie top 10 :P w ten sposób ta gra sie nigdy nie nudzi =]
- You attacked B3N +418G 12XP
- You attacked zhil +418G 12XP
- You attacked minimal +439G 13XP
- You attacked Bird11 +506G 13XP
- You attacked Smash +507G 13XP
- You attacked neoxxx +516G 13XP
- You attacked Khaz0r +537G 13XP
- You attacked Zenon_z_Meliny +578G 13XP
- You attacked baby_bubble +719G 13XP
- You attacked kroolik +842G 14XP
8o 8o 8o
Heggemon mine do ściany z m60 przygwoździł... =P.
Zjechałem go do 61 i skończyła się ammo. 8o
BTW: ktoś wie jak się tak wysoko jak komp skacze?
8o 8o 8o
Heggemon mine do ściany z m60 przygwoździł... =P.
Zjechałem go do 61 i skończyła się ammo. 8o
BTW: ktoś wie jak się tak wysoko jak komp skacze?
Wystarczy 2 razy strzalke w gore przycisnac w krotkim odstepie :)
A tak wogole to jakos od wczoraj mi sie troszke pieprzy gra (exp nalicza co pare setek, czasem sie wykrzaczy itp ;/) wam tez?
Ta gra jest do d... Zarejestrowalem sie, mailem dostac maila wiec czekam i po dwoch dniach nie przyszedl, wiec rejestruje sie jeszcze raz i tam dostaje ze nie mozna kilku kont na jednym adresie, wiec probuje odzyskac haslo a tam sie pojawia ze nie ma takiego adresu w bazie. Probramisci mogliby sie troche postarac....
Mam takie pytanie i zastanawiam sie co wźiasc: Panty Hoes czy Robot helmet i prosze o szybka odpowiedz...
@Ghost Nieudany niemam jeszcze Robot armora. Ale kupilem Robot helemt i zastanawia mnie co lepiej kupic drugiego M60 za 72000 gp czy Diamond Ring za 82000 gp.
@Ziencio najpierw powiedz mi jaki masz Eq?? (bo ja tam exspuje na baby_bubble)
Ghost Nieudany
31-08-2004, 13:24
Jeśli wolisz zadawać większe obrażenia - kup Panty Hoes, jeśli wolisz robić za ciężko opancerzoną puszkę - Robot Helmet.
A masz Robot Armor? Jeśli nie, zbieraj na niego.
moglibyście powiedzieć, gdzie znajdę dobre expowisko??? oprócz fara i gangsta life :]
Ghost Nieudany
31-08-2004, 17:54
Jedno słowo: baby_bubble. Jeśli masz świetny eq, kolejne słowo: kroolik.
Na kroolika nie radzę iść, jeśli się nie ma co najmniej Robot Armora, dwóch M60 i Panty Hoes.
dzięki ghost akurat zbieram na robot armora
BTW co do baby_bubble to nie wiadomo, bo ona zmienia co chwila sprzęt :o
Pasorzytek
24-09-2004, 19:54
dali updejta jak wam sie podobaja te wybuchowew pojemniki... uwazajcie by niestac za czesto na dlole mnie raz samochod przejechal..... i to przepisywanie kodu ;|
Pexazowe
12-11-2004, 15:44
Dla odswiezenia tematu :D
Zapomnialem hasla do gry, niestety nawet e-milem nie chce przyjsc...help me dawno nie gralem :D
Shardzik
12-11-2004, 15:48
mi tez, okazalo sie ze skasowalo postac, tobie pewnie tez
Melabux_1
12-11-2004, 16:15
Ja też gram w tą giere kilka dni Kroolik i szczególne on jest najlespzy pod względem XP i Golda ;P polecam bubble teraz mało dostajecie XP i Golda ale 2 miesiące temu huhu ^^ 400 XP dostawało się i 1000 Golda za nią a ona specjalnie ubierała się bez ncizego ^^ zara sięwgrywam i zaedytuje posta jak nazywam sie ;P
Polecam też far dla początklujących taki koleś bez niczego :P
Shardzik
12-11-2004, 16:56
@UP
LOL!!! średniowieczne informacje!!
Najlepszy jest ktos inny, kroolika nei ma, baby_bubble tez nie, a najlepszy narazie jest D-B-Z do expa...tyle wyczailem po mojej nieobecnosci
Pexazowe
12-11-2004, 18:23
a ja terta nawet na tibie ani na gangsta wlezc nie moge -.-
Uncle Warrior
12-11-2004, 22:51
@UP
LOL!!! średniowieczne informacje!!
Najlepszy jest ktos inny, kroolika nei ma, baby_bubble tez nie, a najlepszy narazie jest D-B-Z do expa...tyle wyczailem po mojej nieobecnosciTeraz pinkfloyd wymiata goly (prawie caly) i daje 830 g i 14 xp o ile sie nie myle... teraz jestem safe hackerem jutro moze torturerem... nei wiem... gra zeszla na psy ludzie cheatuja(of course ja nic o tym nei wiem ;p) i w ogole... ale czasami przyjemnie sie gra :P
HellSider
27-11-2004, 20:27
No witam ponownie i jak wam sie podoba teraz Gangstawar po update
Klikajcie na te linki
http://www.gangstawar.com/?ref=222356
http://gangstawar.com/person.php?id=222356
Yea (temat został nie odświeżony, bo jest to temat humanistyczny :)). Więc gra jest spoko :-). Ulepszyli gierke :-).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.