zaloguj się

Pokaż pełną wersje : DL Hunt-jak nie wolno robić

Tychanowicz
21-08-2004, 00:25
http://www.members.lycos.co.uk/tibiafiles/Dle.rec

*M*A*R*C*I*N*
21-08-2004, 09:29
Jezu szkoda mi was :( kurde dl juz mial czerwone zycie a wy go jecsez niedobiliscie trzeba bylo wziasc sd 1 na dobicie naprawde szkoda mi was
spróbójcie jescze raz teaz nagrajcie filmik i wezce z bp sd na dobitke jezeli ten palek wogule ma 15 mlvl

powodzenia

Kajulec
21-08-2004, 10:42
No naprawdę kicha. Już prawie go zabiliście... a tu gość ginie ;/
Szkoda mi takich ludzi... tyle sie napracowali, a tu jedno combo i dead :(

Szwedar
21-08-2004, 15:54
Byłem już pewny, iż zabijecie tego Dragon Lorda. A przynajmniej ten paladyn co z tobą był zdołał go ukatrupić? ;)

Delp
21-08-2004, 17:19
Faktycznie szkoda, już prawie martwy był. Trzeba już było rzucić tego uha więcej.

Hez
21-08-2004, 19:20
To dlatego zawsze ostrzegali zeby byc po przekatnej nawet jak ucieka..... :( Rozumiem jakie to dla ciebie musialo byc przykre...

Wojtas
21-08-2004, 19:37
ojojojojo współczucia:(ale to po częsci tesh wasza wina powinniscie go zabic od razu jak mia l czerwone zycie a nie wy sobie schodzicie, schodzisz uhasz sie i wracasz , anie stoicie i nie wiem na co czekacie.Ale film fajny tylko szkoda mi was:(

Juby
21-08-2004, 22:09
Stoi się na ukos draga or Dla a nie pod jego glowa :baby: Jesteście jeszcze mało zawansowani w biciu dragów i dli :baby: Szkoda mi was że zgineliście przynajmniej knight :( Tyle expa X( A i czytałem że Dla blokuje sie minimalnie na 40 lvl +

Szwedar
21-08-2004, 22:11
Kto mi dał minusa za post w tym temacie? =/ Co ja złego napisałem? Kometarza nie było ... Proszę o przywrócenie mi plusa!

Xawieri
21-08-2004, 22:34
Biedaczki :(
czasem tak bywa :(
a pan wyżej
dostałeś ode mnie + za obrazek z DB :> (nie wiem kto ci zabrał + (dał - ) ale to nie ja :D)

Tychanowicz
21-08-2004, 22:38
Pallek go dobił.Loot z niego był 116gp i Golden Mug.Załamałem się i teraz gram Magiem a stuff sprzedam i będę miał na MFy

Night hunter of Julera
22-08-2004, 22:06
Ja to nie wiem co probówaliście zrobić. Oczywiscie mi przykro że zginąłeś na sam koniec, ale człowieku !!! NAJPIERW OGLADA SIĘ FILMY ITP. JAK TO ROBIĄ INNI, BARDZIEJ DOŚWIADCZENI GRACZE, A PÓŹNIEJ SIĘ IDZIE NA TAKIEGO DLa . Rozumiem że pewnie byliście troche wystraszeni, lecz nie można tracić głowy. Moim zdaniem mieliście dużo szczęścia że wogóle dotarliście do tego DLa,bo te dragi na dole to nic nie robiły. Gdy weszliście to szło wam nawet dobrze, ale ta końcówka mnie załamała ... Jak ten DL jest na red to nie stój i czekaj na zgon tylko goń go i pierz (to na 100% lepsze wyjście niż stać i patrzeć jak Cię lutuje po 200 dmg).
PS. I mag jak na 1. raz to by wam się naprawde przydał (wystarczyłby 1 SD).

Typowy_gracz_w_tibie
23-08-2004, 19:17
Cały czas sie zastanawiam czemu stałeś w miejscu i uhałeś się a nie na przykład waliłeś z hmm. Trochę by mu zadało w końcu. I moze zabilibyście go wcześniej niż on ciebie:).

mateomen
24-08-2004, 10:31
qrcze nieogladne sobie filmika:( bo niechce mi sie starej wersji tibi cam sciagac ale pech no coz moze sobie i sciagne ta stara werje tibi cam:D
:p

besn
24-08-2004, 14:50
widzialem juz na tibi de i powiem to samo: bwhahahaahahah, jak bedzie konkurs na najsmiejszniejsza smierc to zaglosuje na ten, przezacny popis amatorszczyzny thx xDD

Cray
24-08-2004, 23:22
gratz, buahahha. Bloker, mogles chociaz go wali z f axe a nie stac i sie patrzec!

kruszek
01-07-2005, 21:51
Bardzo mi Was szkoda, no ale los tak chcial:(
Musicie popracowac jeszcze nad skillam i lvlem a bedzie dobrze :)
pozdrawiam

Tychanowicz
01-07-2005, 21:53
@Kruszek: jutro mamy tam iść, zemsta musi być. Teraz mam trochę wyższy lvl.

Koronowany rycek
01-07-2005, 22:06
Ja to nie wiem co probówaliście zrobić. Oczywiscie mi przykro że zginąłeś na sam koniec, ale człowieku !!! NAJPIERW OGLADA SIĘ FILMY ITP. JAK TO ROBIĄ INNI, BARDZIEJ DOŚWIADCZENI GRACZE, A PÓŹNIEJ SIĘ IDZIE NA TAKIEGO DLa . Rozumiem że pewnie byliście troche wystraszeni, lecz nie można tracić głowy. Moim zdaniem mieliście dużo szczęścia że wogóle dotarliście do tego DLa,bo te dragi na dole to nic nie robiły. Gdy weszliście to szło wam nawet dobrze, ale ta końcówka mnie załamała ... Jak ten DL jest na red to nie stój i czekaj na zgon tylko goń go i pierz (to na 100% lepsze wyjście niż stać i patrzeć jak Cię lutuje po 200 dmg).
PS. I mag jak na 1. raz to by wam się naprawde przydał (wystarczyłby 1 SD).

Yhy jak to robią inni?Myślisz że to noob?.Miał 101 lvl na calmerze niestety hack.
TOpic@
Szkoda że film nie działa:(

Dwik
01-07-2005, 22:09
Rehost plx