Pokaż pełną wersje : Pytanie odnosnie domku.
Jalokowy_
22-09-2006, 20:58
No wiec tak witam,
kupilem domek na moim swiecie, tylko ze kupilem go na mojego noob chara 8 lvla a nie rl chara. byl to duzy domek i chamsko kolesia przelicytowalem, bo balem sie to zrobic rl charem (moglbym byc hunted). no wiec tak jak juz sprawa sie uspokoila chce przepisac domek na rl chara z tego noob chara? coz mam czynic?
/jalok/:)
Pearl Agata
22-09-2006, 21:02
No wiec tak witam,
kupilem domek na moim swiecie, tylko ze kupilem go na mojego noob chara 8 lvla a nie rl chara. byl to duzy domek i chamsko kolesia przelicytowalem, bo balem sie to zrobic rl charem (moglbym byc hunted). no wiec tak jak juz sprawa sie uspokoila chce przepisac domek na rl chara z tego noob chara? coz mam czynic?
/jalok/:)
Ja bym domek przepisała na maina:) A gdyby osoba, która poprzednio go licytowała z Tobą zaczęła Ci grozić...powiedziałabym że kupiłam go....poprostu:) Zresztą wg mnie huntowanie za takie coś to dziecinada :/ Btw. i malutka rada:) Najlepiej przepisz ten domek dopiero po kilku dniach:)
~Pozdrawiam:) Aga
Calen Futh
22-09-2006, 21:12
eee...chyba autorka posta up źle zrozumiała temat. (a moze to ja źle zrozumiałem :P)
Wchodzisz na tibia.com -> Logujesz sie -> Wchodzisz w zakładke Community -> Houses -> Zaznaczasz swój domek -> Pojawi Ci sie jakis "inny przycisk" (taki który zazwczyaj Ci się nie pojawia gdy patrzysz na domki na tibia.com które nie są Twoje) -> klikniesz owy przycisk -> I tam bedziesz miał miejsce aby wszystko uzupełnic (na kogo domek ma być przepisany, kiedy, za jaką cene)-> Uzupełniasz to -> Później wchodzisz spowrotem na zakładke houses -> znów klikasz na Twój domek -> Akceptujesz "przyjęcie domku" rl charem -> czekasz do save serva.
Może powiedziałem to źle, lub chaotycznie. Jak się pomyliłem to przepraszam. Ostatni raz taki "zabieg" wykonywałem w styczniu. Troche czasu temu, więc moge nie wszystko pamietać.
Pozdrawiam
~Upiorro
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7537
@Pearl Agata
Jemu bardziej chodziło o to, jak przepisać niż czy przpeisać...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.