Pokaż pełną wersje : Nowa grupa.
Nazwa grupy to "Gospoda" i jej tematyką ma być fantastyka. Książki fantasy, gry traktujące o tematyce fantasy (jakiekolwiek: komputerowe, papierowe, planszowe, karciane itp. itd. etc.), będziemy nawet zajmować się figurkarstwem. Fantastyka bardzo szeroko pojęta - od Harrego Pottera po Draculę i od Tolkiena po Dragon Lance. Jeśli macie jakiekolwiek zapytania odnośnie grupy to proszę pytać bez wachania - na pewno odpowiem. :) Tymczasem czekam na wasze opinie! Jeżeli zbierze się chętnych to napiszę PW do Dr. Omadera i zobaczymy co da się w tej kwestii zrobić.
Szukajcie ukojenia w mojej Gospodzie... ;)
@EDIT:
Całkiem spory edit. Postanowiłem zmienić nazwę grupy na mniej wydumaną aczkolwiek wydaje mi się iż lepszą. Od teraz będzie Gospoda. Wpadłem na pewną ciekawą koncepcję i ta nazwa będzie się z nią mniej więcej wiązała. To tyle z "aktualności". ;)
Dr.Unknown
23-09-2006, 18:48
Nie. Ordo Invictis zdechło, bo obejmowało za szeroką tematykę.
Nosferatu
23-09-2006, 18:49
male szanse by sie udalo ale jak sie uda to chetnie sie dolacze xD good luck w tworzeniu
Jeśli sie uda zrobic w co wątpie to dołącze :P
Ja jestem na tak. Teraz reanimowali MA Fans, co sie powiodlo. W tym czasie reanimują MTA, jeszcze niewiadomo co z tego wyjdze. Czemu niby nie mieliby reanimowac tej grupy?
Jak by powstała, to chętnie bym dołączyła
slawekmag
23-09-2006, 18:51
Jestem na nie. Za dużo tych nowych grup wymyślacie :P. Drom się nie zgodzi, a jeśli nawet to grupa upadnie.
Yoh Asakura
23-09-2006, 18:52
Tolkien ? Sign me in !
Aval'yah
23-09-2006, 19:16
Nie sądze, żeby się udało ale ja jestem zdecydowanie za i sam chętnie bym do takiej grupy chętnie dołączył.
Jestem jak najbardziej za, choć wątpie, żeby Drom się zgodził ;<
O, ja się na to piszę, bdb pomysł ;-))
Glamri możesz na mnie liczyć :d
/me chce do tej grupy jak będzie Dungeon Siege II
Dark Sven
23-09-2006, 19:47
mi tu mi tu ... Ale i tak nie powstanie:<
spider-bialystok
23-09-2006, 19:59
Fantasy sux ;] Co innego gdyby taka grupa obejmowala dobra literature s-f, mniam:)
Nosferatu
23-09-2006, 20:02
troche ludzi sie zebralo, mam nadzieje ze sie uda a dobra literatura s-f tez chyba moze byc
Milan ognia
23-09-2006, 20:06
Brzmi całkiem całkiem. Zobaczy się co z tego wyjdzie. Jak coś to 'mi tu mi tu' xD
D&D też by było? ;>
Jestem za. Jeśli tylko takie coś powstanie to się przyłącze.
Drom plxplxplxpxlpxlpxl!!!!!!oneoneone
Jestem za, lubię fantastykę.
Walekifa
23-09-2006, 21:25
Jestem za.Jak najbardziej dołącze,i dołoże wszelkich starań by grupa nie wymarła :)
Dark Sven
23-09-2006, 21:46
Ludzie! Ja mam pomysła
Niech to będzie grupa zajmująca się ogólnie literaturą. A w niej poddziały - fantasy, sci ,WWII, lektury etc.
Literaturą a wniej ofkorsz filmy, pierdólki zabawki etc.
@Sven
Co do literatury to nawet jestem za. Tylko coś takiego jest już chyba w Karczmie Skrybów... ale nie jestem pewna ;)
Byłbym zaszczycony należąc do takiej grupy, gdyż lubię ogólnie fantastykę w postaci komputerowej, a jakże, ale też troszkę mniej, ale zawsze, w postaci "książkowej"^^. Fantastyka ogólnie pojęta to zdecydowanie wystarczający zakres grupy, gdyż tworzenie grupy o literaturze to zdecydowanie za dużo, gdyż świat literatury jest przeogromny(co nie oznacza że świat fantastyki taki nie jest), zbyt dużo tych gatunków literackich jak na jedną grupę, zrobiłby się zamęt. To tak, jakby zrobić jedną grupę o muzyce!
No no! Widzę, że pomysł raczej przypadł do gustu. Czekam na więcej wypowiedzi co lepiej mnie uargumentuje u Droma. Tak więc nadal proszę o dalsze opinie (za! ; )
@spider-bialystok
Fantastyka również obejmuje sience-fiction więc i taka literatura znajdzie tam swoje miejsce. Bez obaw. :)
Ktoś jescze coś mówił o Dungeon Siege II - pewnie, że będzie! Mi tylko trzeba wiernych ludzi, którzy będą rozwijać tą grupę i tworzyć w niej ciekawe artykuły oraz postować. Bo to Wy będziecie głównie tworzyć tą grupę. "Ja tu tylko sprzątam" ;) To w Waszym interesie będzie aby grupa nie padła (o ile powstanie) a mam takie szczere nadzieje. Są równiez opinie, że grupy o szerokiej tematyce padają. Bardzo możliwe, ale myślę, że jak dobrze się to "ukierunkuje" to powinno być wporządku. Faktycznie - jest to w pewnym sensie reaktywacja Ordo Invictis ale może to będzie wyglądało wszystko troszeczkę inaczej. Cóż - mam nadzieję, że całość się przyjmie, a "ojciec dyrektor przeprowadzący" Drom będzie mi przychylny. Mi - aprzede wszystkim Wam drodzy forumowicze!
Tak więc do dzieła! Czekam na opinie (mam nadzieję przychylne) innych! Bo grupy takowej nie ma, a myślę, ż enaprawdę by się przydała...
Zillek Edonek
23-09-2006, 22:36
Jestem pewny , że Drom się nie zgodzi ale pomysł raczej niezły.
Ktoś jescze coś mówił o Dungeon Siege II - pewnie, że będzie! Mi tylko trzeba wiernych ludzi, którzy będą rozwijać tą grupę i tworzyć w niej ciekawe artykuły oraz postować. Bo to Wy będziecie głównie tworzyć tą grupę. "Ja tu tylko sprzątam" ;) To w Waszym interesie będzie aby grupa nie padła (o ile powstanie) a mam takie szczere nadzieje.
Jeśli starczy mi intelektu (bo deficyt ostatnio ;<) to postować będę.
No, to który wypucuje bejbe Droma? (klik (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=959916&postcount=313))
Jak wypucujecie to od razu nam grupę zrobi...
oO tak :D:D czekalem na ta grupe ^^
Jestem oczywiscie za
Calen Futh
23-09-2006, 23:58
Dobry pomysł, jestem za. Sign me in =]
Ej Picze.
Jestem byłym naczelnym paru ZINów o fantasy i jednego qw papierowego periodyka fantastycznego współtwórcą jestem.
I qw swego czasu byłem qw szycha na polskiej net fantasy scenie.
Sign me in qw.
Taka grupa pwnd, qw.
#Edit:
Glamruś mówiłem Ci już że ładnie dziś wyglądasz ?
I opowiadałem jakbyśmy razem wyglądali cudnie jako liderzy ?
Co, pysiu? =*
Jestem za, ale coś ta nazwa grupy taka, dziwna? :D
@Glamri:
Jak mi dasz liderke moge się zająć dyplomacją z Dromem.
Mam już w głowie nawet gotową petycję do niego.
Co do grupy - jestem za, ale dielenie na podgrupy to kretynizm.
w M&A załatwiliśmy taki problem - ciut wiecej roboty niż podgrupa, ale mnie roboty dla moda
przed nazwą stawiamy np [Naleśniki] czy [Kiełbaska] - i temat o kiełbasce na 1000 różnych sposobów dostaje drugi przydomek - i mimo że nazywa się gotuj z nami - wszyscy wiedzą że to o kiełbasce ^^
Druga opcja to zbyt szeroka tematyka owszem jest zła, ale samo fantastyka myśle że jest wystarczająco szerokie żeby grupa nie padła i wystarczajaco wąskie by nie było ogólne. MAmy tutja S-F, Książki, filmy, gry i ams einnych rzeczy o fantastyce.
SIng me in.
Mam nadzieje ze grupa powstanie.
Dr.Unknown
24-09-2006, 10:05
@Glamri:
Rotfl, jakie układy.
Było by fajnie, ale istaniała już taka grupa, i upadła mimo że było nas dużo, chyba tylko metal militia miała więcej osób. Rozmawiajcie z dromem, zobaczym co z tego będzie.
Jestem oczywiście za.
Można by w takiej grupie forumowe sesje rozgrywać... od dawna szukałem MG, który poprowadziłby Planescape'a albo Neuroshime jakąś...
up: bardzo dobry pomysł! wreszcie pogram sobie w coś porządnego (jak z kumplem grałem sesyjki to zawsze cośudziwniał, że np. syropek na kaszelek podnosił wszystkie statsy o 15)
Jak wypucujecie to od razu nam grupę zrobi...
/me PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU ...
Za ?? NO PEWNIE !!! Nareszcie... Oczywiście się piszę... Och nareszcie chilp...
Olorion.
24-09-2006, 13:58
Zdecydowanie za ;d
Jestem za, bardzo chetnie dołącze.. ;d
No i może Drom uzna tą grupę za godną założenia... sporo użyszkodników popiera ten pomysł :>
Sem za i chetnie dolacze :)
Drum...
Pozdro xD
Grue
Calen Futh
24-09-2006, 15:21
Gogo Drom <3
Ślicznie, pięknie i cudownie. Czekam na więcej waszych "za" ;) Żeby Dromuś nic nie mógł miz arzucić i zeby był przyapry do muru... Skoro "głos ludu" chce takiej grupy to będzie musiał ją założyć. ;) Tak więc jeszcze troszke poczekam z wysłaniem petycji. Będzie też mi koniecznie potrzebny vice-lider i już mam swój cichy typ na to stanowisko ale o tym narazie sza! Ale jestem pewien, że ów osoba się zgodzi. ;)
@eerion:
Dzięki, też mam swoją koncepcję petycji - (chyba) poradzę sobie. ;P
@Gallar:
Misiu, pysiu - cókiereczku. Dziękuję, Ty również ślicznie dziś wyglądasz. Czemu wcześniej nie mówiłeś, ze taki mastah od RPG jesteś? ;) Coś czuję, że cudna będzie z nas para... ;)
@Gallar:
Misiu, pysiu - cókiereczku. Dziękuję, Ty również ślicznie dziś wyglądasz. Czemu wcześniej nie mówiłeś, ze taki mastah od RPG jesteś? ;) Coś czuję, że cudna będzie z nas para... ;)
mm, no nie pytałes nigdy, no ^^
Też tak sądze... mhrok i gips _/
Fire Necromacer
24-09-2006, 18:48
Mam nadzieje, że grupa powstanie (cześć Drom). Jestem na "tak".
Dark Sven
24-09-2006, 18:52
Jak Drom się nie zgodzi to mu potniemy i porysujemy samochód
/me bierze kredki i scyzoryk
Aye, sir!
Tylko nie wiem czy Drom się zgodzi.
Ale i tak - sign me in!
Emily Firehair
24-09-2006, 18:58
Ja tez na tak, dolacze ;)
Baardzo chętnie bym dołączył :)
Czemu tu sondy nie ma? :>
Jestem za powstaniem takiej grupy. Pojecie mam glownie o komputerowych grach fantastycznych, gralem tez ciut w MtG, ale interesuja mnie tez inne typy gier RPG w swiecie fantasy, tylko nie mialem do tej pory mozliwosci zagrac w takie ;/
Yoh Asakura
24-09-2006, 19:11
A może obejdziecie się bez gier komputerowych ? Jak weźmiecie jeszcze ten temat to Elite Players umrze na 100%...
@Yoh Asakura: ja prywatnie sie ElitePlejerami nie przejmuje.
Ot, w Gospodzie mielibysmy mowic o cRPG a nie ogolem o grach
Wiec w00t problem?.
Tak dla Droma i niezdecydowanej publiki.
Mamy z Glamrim tysiac pomyslow na minute i jeszcze wiecej jak uczynic te grupe wyjatkowa.
Oj daj nam szanse ^^
//przepraszam za brak polskich literatpw
No widzę, że mam już całkiem pokaźną liczbę zwolenników jednak mimo wszystko czekam na dalsze wyrazy aprobaty wobec tej grupy. :) Już wraz z moim potencjalnym vice-liderem opracowaliśmy trochę pomysłów, rozwiązań itp. Myślę, że grupa naprawdę będzie warta tej chwili trudu Droma. ;) Pozwolę sobie teraz odsłonić trochę rąbka tajemnicy abyście i Wy mogli zobaczyć o co toczy się cała gra! Grupa będzie miała swoją stronę domową, na którą już teraz mamy layout, ponad to będziemy organizować konkursy z nagrodami! Pamiętajcie również, że to nie wszystko co na Was będzie tam czekało jeśli Drom będzie mi przychylny. ;) Tak więc chyba sami widzicie, że jest o co walczyć, ponieważ to chyba pierwsza taka grupa, która miałaby działać z takim rozmachem i na taką skalę. (Takie przynajmniej są założenia).
@Yoh Asakura:
Nie bój nic. Przecież gry na RPG'ach się nie kończą. ;)
Yoh Asakura
24-09-2006, 19:28
@Yoh Asakura:
Nie bój nic. Przecież gry na RPG'ach się nie kończą. ;)
Niby tak, ale jak grupa powstanie to większość osób założy tam tematy o takich i grach i oleją inne w EP. Ale róbcie co chcecie, nie będę narzucał swojej woli.
Niby tak, ale jak grupa powstanie to większość osób założy tam tematy o takich i grach i oleją inne w EP. Ale róbcie co chcecie, nie będę narzucał swojej woli.
No, widze Yoh, ze przeszedles wielka przemiane na lepsze. tak dalej trzymaj! Widze, ze naprawde Ci zalezy na EP, ale nie martw sie. my bedziemy raptem gadac o paru rpgach, a to przeciez bedzie tylko mala czesc calego tematu jakim jest fantasy.
@Yoh Asakura
Tak jak już Pramus wspomniał... My ograniczamy się tylko do RPG. A w EP raczej gry są też omawiane od strony technicznej, rozwiązywane są problemy stwarzane przez grę itp. itd. etc. Wątpię by takie sprawy znalazły miejsce do omówienia ich w "Gospodzie". Tak więc i na EP nie jest możliwe aby padł cały gatunek gier RPG. Powinno być dobrze. ;) Nie martw się niczym. Póki co przecież nawet nie wiadomo czy grupa w ogóle powstanie!
@Topic:
A ja nadal zachęcam do wypowiadania się w tym temacie. ;)
Cytuj:
@Glamri:
Rotfl, jakie układy.
Nie ma nic za darmo :P
No i może Drom uzna tą grupę za godną założenia... sporo użyszkodników popiera ten pomysł :>
Jak mu tego uemiejętnie nie uświadomisz/wyperswadujesz/przekażesz to dupa - nic się nie uda
Ślicznie, pięknie i cudownie. Czekam na więcej waszych "za" ;) Żeby Dromuś nic nie mógł miz arzucić i zeby był przyapry do muru...
Taka zasada nic nie da. Droma nie przyprzesz do muru. Ma takie wspomaganie (kierownicy :P) że nie uda się to. w najgorszym wypadku dostaniesz z garba.
Skoro "głos ludu" chce takiej grupy to będzie musiał ją założyć. ;) Tak więc jeszcze troszke poczekam z wysłaniem petycji.
Wiesz jakie jest jedno z praw admina?
Admin nic nie musi
Będzie też mi koniecznie potrzebny vice-lider i już mam swój cichy typ na to stanowisko ale o tym narazie sza! Ale jestem pewien, że ów osoba się zgodzi. ;)
vice-lideró może być paru. Poza tym nie ma vice - jest tylko paru liderów któzy mają taką samą władzę
;p
@eerion:
Dzięki, też mam swoją koncepcję petycji - (chyba) poradzę sobie. ;P
As you wish. Jeżeli by ci nie wypaliło to przejmuję inicjatywę, choć byłoby mi naprawdę ciężko po pierwszym nie
@Gallar:
lól :P
PS - będziecie moimi owieczkami doświadczalnymi systemu kreowanego przeze mnie
Tak dla Droma i niezdecydowanej publiki.
Mamy z Glamrim tysiac pomyslow na minute i jeszcze wiecej jak uczynic te grupe wyjatkowa.
Oj daj nam szanse ^^
tiaaa... Nie zaczynaj nigdy od niczego wielkiego xD
@Yoh Asakura: ja prywatnie sie ElitePlejerami nie przejmuje.
Ot, w Gospodzie mielibysmy mowic o cRPG a nie ogolem o grach
Wiec w00t problem?.
Ty nie - on tak.
cRPG to b. ważna branża gier na PC.
Ale sądzę, że EP lepiej się do tej kategorii nadaje :P
No widzę, że mam już całkiem pokaźną liczbę zwolenników jednak mimo wszystko czekam na dalsze wyrazy aprobaty wobec tej grupy. :) Już wraz z moim potencjalnym vice-liderem opracowaliśmy trochę pomysłów, rozwiązań itp. Myślę, że grupa naprawdę będzie warta tej chwili trudu Droma.
Zobaczymy
Pozwolę sobie teraz odsłonić trochę rąbka tajemnicy abyście i Wy mogli zobaczyć o co toczy się cała gra! Grupa będzie miała swoją stronę domową, na którą już teraz mamy layout, ponad to będziemy organizować konkursy z nagrodami! Pamiętajcie również, że to nie wszystko co na Was będzie tam czekało jeśli Drom będzie mi przychylny.
To po ch.j ci grupa? Poproś droma o założenie tematu z reklamą waszej strony...
Tak więc chyba sami widzicie, że jest o co walczyć, ponieważ to chyba pierwsza taka grupa, która miałaby działać z takim rozmachem i na taką skalę. (Takie przynajmniej są założenia).
Stwórzcie osobny projekt, a nie grupę. W tym planie grupa na forum nie ma sensu. Potrzebujecie własne forum.
Glamri - twoje plany owszem są dalekosiężne, ale już wymagają czegoś wiecej niż grupy na forum.
Poza tym co do tych waszych pomysłów - obawiam się tego co często widać.
Piękny start, potem pusto...
@eerion:
Tak, fajnie by było żeby było osobne forum itp. ale tych jest od groma i ciut ciut, a grupa ma być tutaj, dla Was i dla ludzi korzystających z tego forum. Strona itd. ma być takim "wzbogaceniem" grupy ew. miejscem, na którym moglibyśmy zamieszczać materiały czy inne sprawy, których ie moglibyśmy zamieścić w grupie. To poprostu takie "rozszerzenie" grupy. ;) Takie MTA też ma (bynajmniej miało) swoją stronę dla przykładu i wszyscy byli zadowoleni. ;)
@Topic:
Ciągle czekam na Wasze opinie!
Jestem jak najbardziej za. Miejsce gdzie można podyskutować o książkach, pomysłach na przygodę, zapowiedziach growych. Miejsce gdzie będzie można popytać się kiedy wyjdzie Fallout 3. Jak najbardziej za.
Yoh Asakura
24-09-2006, 21:26
(...) zapowiedziach growych. Miejsce gdzie będzie można popytać się kiedy wyjdzie Fallout 3.(...)
A EP to pies ? Tam też możesz o takich rzeczach gadać.
@Down:
Yeah, kapuje.
Yoh tak wogole to ta grupa EP jest denna, jak byłem w niej jakies 5~ miechów temu to miała 5 czy 6 podfor o jakichś 5-6 grach i tyle -.-'. A do tego Yoh czy ty kapujesz ze tam mozna by było pogadac tylko o grach z serii cRPG? Zadnych innych?
A EP to pies ? Tam też możesz o takich rzeczach gadać.
O RLY? Tylko że bycie w EP jakoś mnie nie interesuje. Bo ani ja elyte ani ja player. A akurat w cyrypygi popykać lubiem.
Dobra chłopcy! Nie kłócić się. Yoh Asakura - czasem tak bywa. To, że jedna grupa wypiera inną bo ma bardziej interesującą tematykę albo poprostu jest lepiej prowadzona. Moja grupa jeszcze nawet nie powstała, a Ty już pierniczysz farmazony, że o grach trzeba mówić w EP. Mniejsza.
@Topic:
PW do Droma właśnie poszło! Trzymać kciuki za powodzenie całej sprawie! ;) Póki co - bądxmy dobrej myśli...
Kolejna grupa, ktora po jakims czasie bedzie skazana na wymarcie. Co do autora - pierw piszesz, ze ma byc o fantastyce, a nastepnie wypisujesz praktycznie same przyklady fantasy... Pozniej jest burkanie o wlasnej stronie, na ktorej przeciez mozna zrobic tez forum. Wiecie jak to bedzie wygladac? Zrobicie sobie grupe, dacie sobie podpis pod nick, w prywatnym podforum pozakladacie sobie odpowiednia ilosc tematow, pociagniecie kazdy z nich na max pare stron i na tym sie przygoda zakonczy. Jestem na nie.
@Radix
Manga & Anime Otaku wiecznie żywe ^^
Ale szczerze.
Nie ma sensu bo padnie...
Po co bo padnie...
Nie ma co się silić, bo to sie skończy...
Ta grupa posiedzi miesiąc i będzie koniec...
Wszystko przemija, ale czy to powód by nic nie robić?
Walekifa
24-09-2006, 22:55
EP ssie =.= Wywalili mnie za drobną pomyłkę :> A ze mną ta grupa by nie wygasła(Nie wiem jak tam teraz jest,ale przecież od zaraz moge wymyślić ze 5 sensownych tematów,w których userzy chętnie by się wypowiedzieli)
@ DOWN
Może potraktowałeś tego posta jako żalowaty szpan małego dzieciaczka,ale taka jest prawda.Zdziwił bym się baaaaardzo gdyby grupa wymarła,przecież jest o czym pisać.A za czasów mojego pobytu tam userzy jakoś nie mieli ochoty pisać tematów. Mam nadzieję że to się zmieniło
@up
O cholera jasna... Yoh! On jest naszą jedyną szansą! Bez niego Drom zgładzi naszą grupę...
Zmieniło, i to bez twojej ingerencji.
Jestem za stworzeniem tej grupy! Fantastyka to mój żywioł. : p
TehRegent
25-09-2006, 18:22
Oui. Jestem za, a teraz gdzie moja lapowka?
ja tez jestem ZA! ale juz wiem ze i tak nic z tego nie bedzie :D
Jakby co, to ja się pisze.
@up:
Dlaczego twierdzisz, że nic z tego nie będzie :( ?
@Radix:
No tak, bo po co robić cokolwiek, nie? Najlepiej niech wszyscy wszystko oleją i będzie wtedy b. ciekawie. Wiem, że można zrobić forum na stronie ale takich for jest od groma i ciut ciut. Robię tą grupę dla Was. Żeby to userzy Tibii.pl mogli z tego sobie korzystać i żeby było to tu i tylko tu. Strona jest swojego rodzaju rozszerzeniem tego. Już pisałem, że takie MTA też ma swoją stronę - i nikt się jej nie czepia iw szyscy są zadowoleni. Czepiasz się jej jakby Ci przeszkadzała zi0muś. Ale mniejsza.
@Topic:
Cały czas czekam na decyzję Droma.
Ghost Nieudany
25-09-2006, 21:25
Robię to grupę dla Was.
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Najlepiej niech wszyscy wszystko oleją i będzie wtedy b. ciekawie.
Ordo Invictis też miało szczytne cele i też ją założyli "dla Nas" (:OOOOOOOO). Padło.
Nie wiem, czy znajdziesz tylu dyletantów (to słowo kiedyś nie miało pejoratywnego znaczenia, a było pozytywnym przeciwieństwem eksperta) na forum, żeby to pociągnąć do hepi endu.
Nosferatu
27-09-2006, 22:10
cos dlugo Drom sie zastanawia ;/
Drom to po prostu leniwa pała jest.
i wszystko jasne
dwie godziny szukałem tego psota ;(
Czyli nie będzie tej grupy :( ?
Yoh Asakura
28-09-2006, 15:44
EP ssie =.= Wywalili mnie za drobną pomyłkę :> A ze mną ta grupa by nie wygasła(Nie wiem jak tam teraz jest,ale przecież od zaraz moge wymyślić ze 5 sensownych tematów,w których userzy chętnie by się wypowiedzieli)
Tak, wielki Walekifa przyjdzie, założy temat i już setki ludzi będą wysyłać podanie tylko po to żeby odpowiedzieć w pańskim temacie, o Walekifo Wielki.
I co to za pomyłka, jeśli można wiedzieć ?
@Edit:
O RLY? Tylko że bycie w EP jakoś mnie nie interesuje. Bo ani ja elyte ani ja player. A akurat w cyrypygi popykać lubiem.
O grach gadać lubie i chcę ale się nie przyłącze do grupy traktującej o nich bo mnie to nie interesuję. Zastanów się wreszcie czego ty chcesz człowieku.
Nalezalem do Ordo Invictis, i co? I dupa. Grupa zdechla, bo sie po 2 tygodniach tematy skonczyly, a nowosci zbyt wolno wychodzily. Czasami nawet w Teologii jest zastoj - tylko co jakis czas wyskoczy temat, gdzie mozna sensownie pospamowac :P
Walekifa
28-09-2006, 22:37
Tak, wielki Walekifa przyjdzie, założy temat i już setki ludzi będą wysyłać podanie tylko po to żeby odpowiedzieć w pańskim temacie, o Walekifo Wielki.
I co to za pomyłka, jeśli można wiedzieć ?
@Edit:
Nie podniecaj się tak że jesteś liderem...
@ DOWN DOWN
Jestem mile zaskoczony twoją odpowiedzią :) Myślałem że znowu ktoś mnie zjedzie i przeczytam słowa typu "Straciłeś u mnie zdanie" .
grupy powstają jak grzyby po deszczu,nie mam nic przeciwko tylko tematyka coraz bardziej mnie zaskakuje.powodzenia
Yoh Asakura
29-09-2006, 14:09
Nie podniecaj się tak że jesteś liderem...
To co napisałem nie ma nic wspólnego z tym, że jestem liderem. Po prostu założenie kilku tematów nie rozrusza całej grupy, nie reaktywuje jej. Ten proces jest IMO bardziej złożony. Ale nie róbmy już offtopa, bo to nie temat o EP ale o innej grupie, więc wal na PW jak masz jakieś wątpliwości. I napisz mi też (jak chcesz) co to była za pomyłka.
Bez rozmywania już, jak coś to spamujcie sobie na privie.
Co do tej grupy, to powiedźcie jasno będzie czy nie będzie, bo już tutaj śmietnik się robi.
Czyli nie będzie tej grupy :( ?
Jeszcze nie wiadomo.
Cały czas czekam na odpowiedź Dr. Omadera. Póki co się nie odzywa i naprawdę przykro mi ale nie wiem czy grupa będzie czy nie. Miejmy nadzieję, że Omader będzie łaskawy i grupę utworzy. ;) Póki co możemy tylko uzbroić się w cierpliwośc i trzymać kciuki! Jak tylko dostanę odpowiedź to nie omieszkam tutaj napisać i powiadomić was o wynikach moich starań. :)
Co do grupy - chętnie bym dołączył. Tylko czy ona nie wygaśnie? O figurkach mam swoje fora, gracze MtG raczej też nie powinni narzekać. A reszta? Do wszystkiego są strony/fora, a takie "coś" o wszystkim nie wróży nic dobrego.
Nie sądze, by takie podforum by przetrwało dłużej niż parę tygodni.
A i pewnie większość forum, by chciała dołączyć, z racji, że przeczytali 2 książki i grają w Tibie, a to przecież gra fantasy :/
Jestem jak najbardziej za! To bardzo dobry pomysł na grupe jest.
Co do grupy - chętnie bym dołączył. Tylko czy ona nie wygaśnie? O figurkach mam swoje fora, gracze MtG raczej też nie powinni narzekać. A reszta? Do wszystkiego są strony/fora, a takie "coś" o wszystkim nie wróży nic dobrego.
Nie sądze, by takie podforum by przetrwało dłużej niż parę tygodni.
A i pewnie większość forum, by chciała dołączyć, z racji, że przeczytali 2 książki i grają w Tibie, a to przecież gra fantasy :/
Jeżeli dobrze się tym pokieruje to powinno być wporządku, a z Gallarem mamy na to kilka dobrych pomysłów. Co do tego, że większość użytkowników będzie chciała się przyłączyć. Wiadomo! Ale będą poddani starannej selekcji. ;) (w gwoli ścisłości każdy ma szanse - żebyście się nie zniechęcali).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.