zaloguj się

Pokaż pełną wersje : NOWY spis sprite'ów??

Faust_13
23-09-2006, 20:08
Jak w temacie: Otóż mam zamiar zrobić fake'a i potrzebuję do tego spisu wszystkich sprite'ów. Jak wiadomo po updacie dodano parę (set?) sprite'ów :). Nie jestem w stanie wyszukać odpowiedniego... Czy mógłby ktoś opublikować tenże spis lub podać link do stronki gdzie znajdę ten spis... Dzięki z góry - Marcel (Faust) ;p
edit:
@down
Dzieki, jednak sa jeszcze równi goście jak Ty :)

Dark Alphadron
23-09-2006, 20:15
W temacie Crowala masz link do listy najważniejszych rzeczy, zaraz ci zlinkuję...

Nieugiety
23-09-2006, 20:50
Dzieki, jednak sa jeszcze równi goście jak Ty :)

Równi? Ja bym powiedział, ze on jest "nowy" i jeszcze ma siłe dla trolli jakim jesteś.

Nie mozesz ruszyc leniwej dupy i przesunąc kursor 3 cm do góry od twojego tematu? Musisz zakładać nowy topic? Jezu
Na początku tez zawsze pomagałem, ale od 4 lat zrozumiałem, ze to bez sensu, trolli sie nigdy nie pozbędziemy....

Faust_13
23-09-2006, 21:25
Równi? Ja bym powiedział, ze on jest "nowy" i jeszcze ma siłe dla trolli jakim jesteś.

Nie mozesz ruszyc leniwej dupy i przesunąc kursor 3 cm do góry od twojego tematu? Musisz zakładać nowy topic? Jezu
Na początku tez zawsze pomagałem, ale od 4 lat zrozumiałem, ze to bez sensu, trolli sie nigdy nie pozbędziemy....

Tak dla Twojej wiadomosci to:
- po pierwsze wcale nie jestem trollem
- po drugie nie musisz od razu wychodzić z tekstem typu " OO NOWY Nie karmic trolla, uzyj magicznego przycisku szukaj czy cos w tym stylu poniewaz to do niczego nie prowadzi
- po trzecie uwierz mi lub nie - szukałem

TRAKTUJE TEN TEKST JAKO PRZEJAW IGNORANCJI WOBEC "NOWYCH" I PROSZĘ O DALSZE KOMENTOWANIE TOPICU

Dziękuję, a teraz możecie już kliknąć przycisk "Odpowiedz" :)

Koper of Drawno
23-09-2006, 21:46
Eeeee ?! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7963 i wszystko jasne :) A trollem sadze ze nie jestes bo sensownie sie wypowiadasz :D Pozdr ;)

Dark Alphadron
23-09-2006, 22:10
Wybaczcie małą dygresję, ale wytrzymać nie mogę.
Data dołączenia: 29 11 2005
Nowy, tak? Tak się składa, że jestem tu dłużej niż ty. Popatrz zanim coś napiszesz.
Jeśli chodzi o szukanie - szukał. Jeśli o temat Crowala - nie wiedział o tym.
4 LAT?! Jesteś tu od 2006 roku i pomagasz CZTERY LATA? Nie wiem jak to możliwe, chyba, że żyjesz w świecie, w którym 1 rok = mniej więcej 3,85 roku... Poza tym, co do trolli:
1) Nazwa "Troll" została wymyślona kilka miesięcy temu. A ty ją znasz aż 4 lata...
2) Troll = imbecyl, debil, kretyn czy co tam jeszcze wymyślisz, a nie nowy user, który nic nie wie i chce pomocy. To tak jak N00b i Newbie.
@down
Takiego to chyba jeszcze nie ma. Postaram się zrobić, ale nic nie obiecuję. (tia... już mi się chce 14k+ sprite szeregować...)

Faust_13
23-09-2006, 22:34
eee, ten spis z faq mam juz dawno, chodzi mi o NOWY spis ( jesli takowy istnieje ) po updacie z nowymi outfitami itp... sprawdzalem jak cos czy pozycje zostaly zachowane, ale nic z tego, tam gdzie mial być na przykład bialy czarodziej teraz jest cos innego itp. Prosze o pomoc!

Michoss
24-09-2006, 02:00
Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...)
W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz :).
To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save.

http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml

Nieugiety
24-09-2006, 11:34
Nowy, tak? Tak się składa, że jestem tu dłużej niż ty. Popatrz zanim coś napiszesz.

Sprostowanie, na forum jestem od 4 lat, a ogólnie tibia mi zatruła umysł 6,5 lat temu ;)

1) Nazwa "Troll" została wymyślona kilka miesięcy temu. A ty ją znasz aż 4 lata...
2) Troll = imbecyl, debil, kretyn czy co tam jeszcze wymyślisz, a nie nowy user, który nic nie wie i chce pomocy. To tak jak N00b i Newbie.

1) Owszem okreslenie troll zostało wymyslone kilka miechow temu ale ja mowie, ze od zawsze nikt nigdy nie szuka tylko zawsze robi nowe tematy.

2) Noob to nie newbie....

@Autor
Odpowiedz na swoje pytanie masz 4 tematy do góry i sie dziwisz czemu buram?...

Sezu
24-09-2006, 12:15
@Nieugiety
Jesteś tu 4 lata ?? To chyba miałeś inne Account bo jak widze kiedy się dołączyłeś to coś niewinika to 4 lat -.- chyba, że nadal jestem pijamny i liczyc nieumiem...

Nieugiety
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2006

Nieugiety
24-09-2006, 12:23
Czy tak trudno sie domyślec, ze miałem inne acce?

Magic Master
24-09-2006, 12:39
Up: Skoro miałeś inne acc to po co nowe założyłeś???

Nieugiety
24-09-2006, 13:19
Up: Skoro miałeś inne acc to po co nowe założyłeś???

Z wielu powodów, to pasów zapomniałem, to chara w tibii zmienilem i chciałem mieć taki sam nick jak w tibii albo poprostu jakis inny. Aktualnie od 2 lat w tibie nie gram i ten użytkownik pozostał, nick głupi ale po co zmieniać.?

Faust_13
24-09-2006, 13:26
Nieugięty, weź się odczep i idź od tego tematu bo tylko offtop robisz o tym, jak to zrobiłeś sobie nowego acca, poza tym jakbys chcial wiedziec to na F.A.Q jest przedawniony spis sprite'ów a tak w ogóle to o co chodziło z wypowiedzią Dark Alphadrona " spis w temacie Crowala " Moze kts zaIpoda linka?? ;P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
Zapodam link, do nowego sprite editora (przepraszam autora że bez pytania, ale sam t zamieścił na jakimś forum więc...)
W nim możesz świetnie przeglądać sprite'y, więc spis jest niepotrzebny. Zresztą, sam zobacz .
To jest TYLKO JEDEN PLIK, umieszczasz go gdzie chcesz, a nstępnie otwierasz go, i wczytujesz plik tibia.spr . Masz liste wszyskich sprite'ów, jak chcesz zapisać, to klikasz, i dajesz save.

http://rapidshare.de/files/34214540/NoxSpr*****.xml

Czy ktoś potwierdzi użyteczność tego programu?? Czy to jest bezpieczne?? Sry ze dopiero teraz ale tego posta nie zauwazylem o.O

Faust_13
24-09-2006, 14:31
Sorki za double posta :(

Nieugiety
24-09-2006, 15:06
Faust.... Jezu.
Mam sie odczepić tak?
ok...
Odczepie sie jak jak przestaniesz zaśmiecać forum !!!

A ten temat Crowala, to chodzi o temat załozony przez użytkownika o imieniu "Crowal" który sie znajduje 4 miejsc wyżej od Twojego tematu.
I ty śmiesz mówić, ze szukałes?

Faust_13
24-09-2006, 15:21
@up
Ale z ciebie laps... chodzi mi o to gdzie jest ten post ze spisem poniewaz jak SZUKALEM ( tak, tak Niegięty, szukalem ) w poście numer 1 nie znalazłem mojego szukanego spisu. Postanowiłem użyć magicznego zaklecia "szukaj" i co mi to dalo?? g*wno ( przepraszam, jestem na niego wkurzony ) . Więc jeśli tak się mądrzysz to może wskażesz mi post ?? :]
Pozdrawiam...

Nieugiety
24-09-2006, 16:07
http://img208.imageshack.us/img208/8826/loltz7.jpg

Nom, laps jak nic.

@Faust
Nie moja wina, ze masz internet explorera i ci nie odtwarza obrazow....

Faust_13
24-09-2006, 16:35
@up
Dziwne bo ja widze tylko krzyżyk >.< klapa totalna panie Nieugięty :P
Czy ktoś mógłby wskazać mi do cholery :p gdzie jest ten post Crowala ze spisem??!!??!! Dziękuję:evul:

Koper of Drawno
24-09-2006, 21:03
Masz i przestancie sie klucic i spamowac bo obu zareportuje... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=65587 Wez se link i prosze o zamkniecie tematu...

Faust_13
24-09-2006, 21:38
Ja nie mogę!! Nie chodzi mi o sposób kolorowania outfitów lub umieszczania obrazków tylko o SPIS SPRITE'Ów PO UPDACIE. Czy wy nie możecie tego zrozumieć?? Koper nie jestes pierwszy... Juz ktos zapisal tutaj o tym poradniku a tu nie ma żadnej wzmianki o spisie sprite'ów... Nie wyrabiam juz...

Koper of Drawno
24-09-2006, 21:46
Czlowieku czy ty jestes jakis malo jarzacy ? Sam Crowal dal linka gdzie mozna znalezc liste sprite'ow jak nie mozesz nawet TEGO znalezc to rzeczywiscie jestes trollem i ułomnym dzieckiem...

Ivan of Fortera
24-09-2006, 21:55
Masz i sie ciesz
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=87856&postcount=2

Drakon
24-09-2006, 22:00
i do tego trzeba było nowy temat zakładać (GOSH) :BAN:
od czego są pomoce?

Sezu
25-09-2006, 06:54
Chłopie gdybyś się niemęczył i tak niepisał i niesiedział na Forum to byś sam już go zrobił... I jak chcesz się kłucic to prosze na PW ...

Faust_13
25-09-2006, 19:13
Nie widzę w tym żadnego pożytku, wbijam sioę na forum.tibia.org.pl a to forum olewam bo nie potraficie nawet odpowiedzieć poprawnie na moje pytanie. Pozdrawiam z forum.tibia.org.pl - Faust :>

PS: Temat do zamknięcia - mam was gdzieś* :P:P:P

* w nosie

Dark Alphadron
26-09-2006, 08:37
To cya 4ever. Mówiłem, że ci zrobię listę to ty mnie w dupie masz. Nie chcesz - spływaj. Nie będzie nam cię żal.
@all
Sorki za offtop i karmienie trolla ale już nie mogłem wytrzymać.

Faust_13
26-09-2006, 17:45
To cya 4ever. Mówiłem, że ci zrobię listę to ty mnie w dupie masz. Nie chcesz - spływaj. Nie będzie nam cię żal.
@all
Sorki za offtop i karmienie trolla ale już nie mogłem wytrzymać.

Gratz ciągłego zmieniania zdania, jeszcze kilkanascie postow temu broniles mnie przed tym n00bem jak mu tam... Nieugiety :p A tak w ogole to nie napisales ze Ty to xzrobisz, ale ze ten nowy spis jest gdzies w temacie Crowala i ze mi zlinkujesz ( zrozumialem ze podasz linka do tej strony )
Trudno... Prosze o
ZAMKNIECIE TEMATU
Cya :evul:

Crowal
26-09-2006, 21:22
WEJŚCIE FOR ME!! WEJŚCIE FOR ME!!

1. Małe sprostowanie, nie jestem użytkownikiem o imieniu Crowal, a użytkownikiem o imieniu Radek, Crowal to ksywka; którą wymyśliłem w 20 sek. jak się na jakimś forum rejestrowałem.

2. Co to za problem zrobić listę? J kiedyś ok. 6000 spr. zrobiłem Z WSZYSTKIMI!!!! WSZYSTKIMI I WSZYSTKIMI SPRITE'AMI w kilka godzin... A tiquanda update robiłem w godzine...

Więc nie rozumiem czemu ktoś nie moze poświęcić z 3 h i przelecieć liste w poszukiwaniu najwżniejszych elementów tibijskiego świata....

O ILE ktoś nie stworzy nowej listy, stworzę ją ja, jak znajdę czas na taką zabawę... Gdyż wiele osób wie że fake'i robię żadko(i jak niektórzy inni fakeowcy wiedzą) najważniejsze elementy(typu ludzie, drzewa, podłoża, wyposażenie domku), mam wybielone, sklejone i zapisane na twardzielu; przez co są łatwo dostępne...

I żeby nie było "Crowal objecałeś liste, dotrzymaj dłaneego słowa. ja czekjam..."... -.-" to niech wie że jestem leniwy i w takie coś bawię się w weekendy, w nudne dni.

No. Acha, NIE PISZCIE:

~~Prosze o zamknięcie tematu~~

Bo to gówno da, trza to reportnąć, lub napisac do jakiegoś moda.

Poprostu Pitbul
27-09-2006, 12:49

A ja jeszcze dłużej niż ty:P.
Autor@: Weź na przykład poszukaj tam gdzie na starej Tibii były outy. Powinno kilka ta,m być outków:).

Valles Marineris
01-10-2006, 23:24
A ja jeszcze dłużej niż ty:P.

Heh, spróbuj być krócej od niego, dłużej to nie problem (tylko dla mnie, forumowy newbie jestem). xD

@topic:
Powiedział - zrobi. Trzeba tylko poczekać. Tyle.

Pozdro

Sezu
02-10-2006, 06:45
A tak btw. To po co odświeżyłeś temat !!??