Pokaż pełną wersje : nie codzienny dhq na furorze
a więc łapcie :)
http://rapidshare.de/files/34212628/sss.rec.html
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 45 minutes)
Rehost plax :P
@Stitl
A sam nie możesz ?;>
@topic
: O
@rehost
http://tibicams.tibianetwork.net/get/11982
sprawdz ktos to;p
na razie film jest czysty ale strzeżcie sie edytowania pierwszego postu ;>
@film
15:32 Taifun Devilry [260]: niezly loot jak na 10 min na demonach + dhq
chcialby :D
nie ma keyloggera. Taif prze hujsko zrobił na koncu 2 demony solo:P Magrami prawie padl od ue:D filmik wypas:D
sprawdz ktos to;p
sam nie laska sprawdzic??:>>
http://virusscan.jotti.org/
@temat
film jest pr0 ;]
Ładnie im to wyszło. xD
16:16 You lose 1064 hitpoints due to an attack by Taifun Devilry.
16:18 You lose 1114 hitpoints due to an attack by Taifun Devilry.
"niecodzienny" sie chyba pisze razem??
Magrami to jakis idiota lub dziecko 10 lat zreszta jak polowe ludzi na furora loel
Eljiinek
24-09-2006, 17:30
OMG ile on musi tych manasów wyżłopać :p
Works__1985
24-09-2006, 23:33
loool nazwa chyba powinna być niecodzienny waste uh :/ tyle ładnych niebieskich KOSZTOWNYCH runek poszło na marne bo taifunek nie zeszedł w teleport chyba 10 bp poszło się je**ć że tak się wyraże ale znam przyczyne tego chyba. :P Może to dlatego że teaifun był zaspany i troche przysnoł tam dogury?:D hehehe by zeszedł na dół zabił banshee następnie poszedł załadować mane i wrucił pomuc zabić demony to wyszło troszke inaczej ;p
loool nazwa chyba powinna być niecodzienny waste uh :/ tyle ładnych niebieskich KOSZTOWNYCH runek poszło na marne bo taifunek nie zeszedł w teleport chyba 10 bp poszło się je**ć że tak się wyraże ale znam przyczyne tego chyba. :P Może to dlatego że teaifun był zaspany i troche przysnoł tam dogury?:D hehehe by zeszedł na dół zabił banshee następnie poszedł załadować mane i wrucił pomuc zabić demony to wyszło troszke inaczej ;p
Ty sie marnujesz na tym 102 lvlu..
Waste uh? to byla zabawa , zreszta sam film to pokazuje
można się pośmiać : )
Mistic_Jin
25-09-2006, 16:29
Po 1 jestes glupi, jak sie ma kase to sie robi co chce, jego uhs to moze nawet bic draga i go uhac.
Po 2, ortografia nie boli;)
Mistic_Jin
25-09-2006, 16:30
Magrami to jakis idiota lub dziecko 10 lat zreszta jak polowe ludzi na furora loel
gratulacje, wlasnie zostales idiotą
Mistic_Jin
25-09-2006, 16:31
http://s109.photobucket.com/albums/n52/Canavi/?action=view¤t=UO0695.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Jakby ktos chcial ladna Tapete z tego filmiku X-d
ta fakt jak sie ma pieniadze to mozna i zabic sobie blokera. Magrami mogl zaznaczyc Banshie i by ja zjechal do red hp i by ona uciekla i sobie spokojnie wyszedl z tego a tak to Ue moglo zabic Magramiego. Ale jak to powiedzial juz ktos jak sie ma pieniadze mozna sie bawic;p
Overlord
25-09-2006, 18:16
Zajebisty filmik! Gz wykonanego questa! I SPOX jest :P
Hessoleya
25-09-2006, 18:21
Zajebisty filmik! Gz wykonanego questa! I SPOX jest :P
Oni nie wykonywali questa tylko czyścili all ;]
@topic
Dla nich to była po prostu zabawa :P
Raditz Saiya-jin
25-09-2006, 20:14
a dla mnie to bylo straszne, cala akcja w ogole bez pojecia (ze strony tego blokera)
A dla mnie to byla zenada rotfl. Taifun myslal ze jest smieszny ?? Koles tam prawie zdychal lol . To ue tez nie bylo zbyt inteligentne, chociaz mogl myslec ze koles stoi gdzie indziej , nie patrzyl i odrazu po zejsciu piznal ue i poszedl. Ja raczej gratuluje szczescia i glupoty bo dla mnie to zabawne nie bylo :D Rozumiem game 4 fun , ale to...:P
Mistic_Jin
25-09-2006, 21:24
ta fakt jak sie ma pieniadze to mozna i zabic sobie blokera. Magrami mogl zaznaczyc Banshie i by ja zjechal do red hp i by ona uciekla i sobie spokojnie wyszedl z tego a tak to Ue moglo zabic Magramiego. Ale jak to powiedzial juz ktos jak sie ma pieniadze mozna sie bawic;p
rzeczywiscie "spokojnie" jak masz na klacie 3 demony i pare banshee =P
a tam ue, jazdeczka xddddddd
Mistic_Jin
25-09-2006, 21:27
A dla mnie to byla zenada rotfl. Taifun myslal ze jest smieszny ?? Koles tam prawie zdychal lol . To ue tez nie bylo zbyt inteligentne, chociaz mogl myslec ze koles stoi gdzie indziej , nie patrzyl i odrazu po zejsciu piznal ue i poszedl. Ja raczej gratuluje szczescia i glupoty bo dla mnie to zabawne nie bylo :D Rozumiem game 4 fun , ale to...:P
lol dlaczego ? Z tego co mi wiadomo Tibia to jest gra i cala powinna byc zabawą, jak płaczesz po deadzie, albo uwazasz ze "niepowazne" to ue po wejsciu (jezeli tak to mozna okreslić) to raczej powinienes na chwile przystopowac z graniem, bo cos za duzo w ta gre wnikasz;)
jesli chodzi o taifuna jak walil ue to skad mial wiedziec ze magrami kisi sie w trapie jak taifun na poczatku filmu powiedzial idz >>> . Myslal ze magra jest kolo dzwigni ... wiec walnal Ue. Ale cieszmy sie chociaz ;p ze magra nie padl chodz bylo pare x Redoow
jeden z najlepszych dhq jakie widzialem ^^ huehue
Bo Taifun to po prostu takim ...... jest...
N/C blokerowi zeszło ponad połowa uhów a ten se jeszcze z niego jaja robi...
:D
po 1 taifun nie wiedzial ze mam trapa
po 2 gdyby nie on bym sie tam poskladał
po 3 to było for funny i sie udało
i to wszystko chyba
:D
po 1 taifun nie wiedzial ze mam trapa
po 2 gdyby nie on bym sie tam poskladał
po 3 to było for funny i sie udało
po 4 zabawa to zabawa
@pierzak
To wlasnie chcialem powiedziec
@magra
Nie powaznym ( razem ? ) mowic jest ze dzieki niemu nie padles, bo z gory zalozeniem bylo nie solowanie przez ciebie dhq, tylko blokowanie -.-'
@Mistic_Jin
Jak mozna grac w gre nie wnikajac w nia ? Po to sie w to gra zeby cos osiagnac a nie zeby padac. Dziwny masz sposob myslenia >.> Btw. Zacznij wkoncu edytowac posty a nie klepiesz smialo jeden pod drugim, nie stresuj sie, licznika nie ma.
tibia jest 4 fun np. gosc nalozyl d helmet, mpa, g legi, mms, aol, bohy, sb, SCa + ponad 20 bp uh na 80 lvlu z rsem i huntem. poszedl na hyderki powkur.wiac goscia od ktorego ma hunted i padl. potem jak zapytalem czemu tak zrobil odpowiedzial; zeby bylo smiesznie
tibia jest 4 fun np. gosc nalozyl d helmet, mpa, g legi, mms, aol, bohy, sb, SCa + ponad 20 bp uh na 80 lvlu z rsem i huntem. poszedl na hyderki powkur.wiac goscia od ktorego ma hunted i padl. potem jak zapytalem czemu tak zrobil odpowiedzial; zeby bylo smiesznie
chyba na otsie loel
Ale on zasuwa :D Cikawe jakby syzbko biegal jakby jeszcze zalozyl time ringa ;p
noobowaty mistrz
27-09-2006, 15:29
Knight to ciota i dla niego sukcesem bylo samo przezycie
(mam na mysli profesje knight a nie to ze magra jest ciota)
Ten film pokazuje brak balansu profesji w tibii. Sorc wali z ue a knight z gówna, nawet 1 demona zabic nie umie. -,- (hity za 50 z broni rotfl)
Pliska daj ktos reshota:) :) :)
@Up: Rehosta a nie reshota ;)
Ktoś już tu dawał "reshota" poszukaj sobie...
Ten film pokazuje brak balansu profesji w tibii. Sorc wali z ue a knight z gówna, nawet 1 demona zabic nie umie. -,- (hity za 50 z broni rotfl)
Juz widze chyba Twoj 789252390867023 post w ktorym opisujesz wyzszosc sorca nad knightem.
noobowaty mistrz
27-09-2006, 21:48
Juz widze chyba Twoj 789252390867023 post w ktorym opisujesz wyzszosc sorca nad knightem.
a co, nie mam racji?
@up
Nie masz bo gdyby nie knight to dupa z huntów magiem na niższym levelu.
@film
Nawet fajnie Wam wyszła ta "zabawa". Tylko jestem ciekawa co by było gdybyś padł.. :D Wkużył byś się na Taifuna czy przeszło by Ci odrazu? :>
Btw lubicie się tak wyzywać? :D:D
radzik master
27-09-2006, 22:50
Filmik ownuje :D mozna sie posmiac i przezyc chwile grozy hehe ;] more more more :D:D
noobowaty mistrz
27-09-2006, 22:51
Nie masz bo gdyby nie knight to dupa z huntów magiem na niższym levelu
A po co mam chodzic magiem na hunty w teamie? Solo ze zwyklego expienia jest wiecej kasy w lootbagu i szybciej lvl leci -,-
A po co mam chodzic magiem na hunty w teamie? Solo ze zwyklego expienia jest wiecej kasy w lootbagu i szybciej lvl leci -,-
dopiero teraz zrozumiałem że ty naprawde nie masz jakiejkolwiek wiedzy o tibii
noobowaty mistrz
27-09-2006, 22:56
dopiero teraz zrozumiałem że ty naprawde nie masz jakiejkolwiek wiedzy o tibii
popraw mnie mistrzu
radzik master
27-09-2006, 22:59
Kazda profesja ma swoje wady i zalety. Twierdzenie, ze sorc jest lepszy od knighta pod kazdym wzgledem nie ma sensu. Bez knighta nie mozna sie wybrac na 1 demon hunta a bez sorka nikt tego dema nie uwali, no jest jeszcze druid i palek :p
Kazda profesja ma swoje wady i zalety. Twierdzenie, ze sorc jest lepszy od knighta pod kazdym wzgledem nie ma sensu. Bez knighta nie mozna sie wybrac na 1 demon hunta a bez sorka nikt tego dema nie uwali, no jest jeszcze druid i palek :p
jak to mozliwe ze knightem zabilem demka?
noobowaty mistrz
27-09-2006, 23:03
Knight jest dobry tylko w blokowaniu, a sorc we wszystkim innym.
Raditz Saiya-jin
28-09-2006, 14:03
jak to mozliwe ze knightem zabilem demka?
na otsie wiele rzeczy jest do zrobienia ;) w rl tibi dla rycka to duuuuuzy waste
po 1.. level leci szybciej z blokerem (bijemy all szybko i sprawnie)
po 2. czy więcej kasy z loota to nie wiem.. jak sobie wyobrażasz sorca solo na np. hydrach ?? z blokerem exori vis a tak to co ?
po 3. sam gram sorcem i wiem jak szybciej leci exp...
jedyny + chodzenia solo to to, że bez względu na loot nie musimy się nim dzielić
20:35 Taifun Devilry [260]: znowu neo jebane
Taifun dzieckiem neostrady ? ; !
Ogolem fajny loot, jak na dhq ;d
po 1.. level leci szybciej z blokerem (bijemy all szybko i sprawnie)
po 2. czy więcej kasy z loota to nie wiem.. jak sobie wyobrażasz sorca solo na np. hydrach ?? z blokerem exori vis a tak to co ?
po 3. sam gram sorcem i wiem jak szybciej leci exp...
jedyny + chodzenia solo to to, że bez względu na loot nie musimy się nim dzielić
Znam kilku 130+ ms/ed którzy hunca hydry solo. Oni chyba poszli tam po loot, bo taif na 105% ma lepszy exp solo na wrl.
Mastermind Toothy
28-09-2006, 21:52
20:35 Taifun Devilry [260]: znowu neo jebane
Taifun dzieckiem neostrady ? ; !
Ogolem fajny loot, jak na dhq ;d
Wyjdź... Przeczytaj to < http://dziecineo.prv.pl/ > a potem się wypowiadaj...
noobowaty mistrz
28-09-2006, 23:15
Z lootbaga idzie wiecej kasy niz z huntu na hydrach, no chyba ze ktos ma super farta i co godzine leca bohy -,-
na otsie wiele rzeczy jest do zrobienia ;) w rl tibi dla rycka to duuuuuzy waste
co to "ots"?
@Up
Panowie, chyba troche zboczyliscie z tematu, jezeli macie sie wymadrzac na temat profesji to sobie piszcie na prive albo na tibi.
@Topic
Magrami - Chyba troche malo tam uh miales - 25bp? Gratuluje przetrwania, zakladalem ze padniesz jak doszedl 3 demon :>
Pozdrawiam
Drzamich
01-10-2006, 09:49
Filmik wymiata.
Serio był taki loot?
@Up.
Nie, Taifun kupił odemnie te itemy -.-
Siema.
@ Gulka- Masz racje, Magrami nie umie grac (Gdyby nie Taifun to by padła na FE)
@ Magrami- Nie umiesz grać...
Cześć:)
Siema.
@ Gulka- Masz racje, Magrami nie umie grac (Gdyby nie Taifun to by padła na FE)
@ Magrami- Nie umiesz grać...
Cześć:)
tak mu pojechałeś że chłopak sie załamie ; //
tak mu pojechałeś że chłopak sie załamie ; //
Ale tylko mówie że Imagram nie umie grać...
Jak zrobi skille 100/100 to możemy pogadać
ale no przyznaj że kurde gdyby nie Taifun ( POZDRO DLA TAIFUN DEVILRY ).
Tak jak mówiłem gdyby nie Taifun to Imagram by padł...
Elita nara.B)
Hessoleya
02-10-2006, 21:42
@Up
Ty masz dużo do gadania swoim 10 sorcem :D:D
@Up
Ty masz dużo do gadania swoim 10 sorcem :D:D
Nie tylko pogada ale i jeszcze taifowi w dupe probuje wlazic.
Ale tylko mówie że Imagram nie umie grać...
Jak zrobi skille 100/100 to możemy pogadać
ale no przyznaj że kurde gdyby nie Taifun ( POZDRO DLA TAIFUN DEVILRY ).
Tak jak mówiłem gdyby nie Taifun to Imagram by padł...
Elita nara.B)
To wkońcu ci chodzi o magrami czy imagrama? -,-
Tikiktaki
03-10-2006, 18:05
a ja Was nie kapuje....co pojawi sie cos o tajfunie to zaraz pisza ludzie jakies glupie i dziwne rzeczy w ogole co nie maja zwiazek z filmiem czy tam zdjeciem......
Misiek_xD
03-10-2006, 18:21
sprawdz ktos to;p
Czy wiesz że w pliku .rec nie można wwalić żadnego hujostwa ;p?
Co do filmu. Jak oglądne dam edita ;d.
No film fajny... a z sd jak Taifun miotał dla Demona ;D
SORRY WSZYSTKIM
Mam nadzieje że wybaczycie.
elita Nara
Czy wiesz że w pliku .rec nie można wwalić żadnego hujostwa ;p?
Co do filmu. Jak oglądne dam edita ;d.
Jak ty mało wiesz ..
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023 - poczytaj ; )
Miodojad
03-10-2006, 18:42
Jak ty mało wiesz ..
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023 - poczytaj ; )
No właśnie, może ty poczytasz? Nie wiesz, że jest teraz wersja TibiCam, która nie odpali filmów z 'cukierkiem"?
Knight to ciota? to co powiesz na takiego Eternala ;)~
Sorc wali z ue a knight z gowna ? ohh Ciekawe jak by sorc niemial many i bylby trapniety przez demo czy by walil z sdkow ;)~ taki knight moze to rozdupic z ice rapierow , explo albo czegos tam :P ~
Filmik spoko , mi sie bardzo podobal ;)~ to sie nazywa gra for fun ...
Pozdro~
No właśnie, może ty poczytasz? Nie wiesz, że jest teraz wersja TibiCam, która nie odpali filmów z 'cukierkiem"?
Przeraszam nie wiedziałem ; p
ehh, jak widzę ludzie najchętniej komentują filmy w których główną rolę gra thaifun/buble/eternal
no cóż tak to już bywa ;d
@topic
rzeczywiście nietypowy bo jak już to widziałem solo albo w bigger teamie a nie 2 osoby. ( knight prawie padł od ue taifa :P )
może teraz ancient helmet dadzą ;P
PaTrOsEK
26-10-2008, 16:10
Kurva przestań odświeżać tematy z przed paru lat...
@down
Bo to denerwuje jak h*j?
@2down
Bo to temat z przed 2 lat? :O
Niech se refreshuje co ci to przeszkadza?;d
chlopaki mam problem, czemu jak naciskam na link filma to wyskakuje mi file not found ?;(
chlopaki mam problem, czemu jak naciskam na link filma to wyskakuje mi file not found ?;(
to jest rec z przed paru lat na 7.81 usuniedy z bazdy danych rapida dawno
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.