PDA

Poka¿ pe³n± wersje : Mi³o¶æ Mi³o¶æ Mi³o¶æ... cd.

Myzael
25-09-2006, 10:34
Jaki¶ czas temu na forum tibia.pl ukaza³ siê news dotycz±cy mi³o¶ci...
Wszyscy robili wielkie oczy - bo jak to? mi³o¶æ przez tibiê? - niemo¿liwe...
A jednak... dla wszystkich to by³o zaskoczenie... dla mnie co¶ normalnego sam zakocha³em siê w dziewczynie poznanej w tibii i nie zdziwi³o mnie NIC w tej ca³ej sytuacji...
Czytaj±c tego posta my¶la³em - szczê¶ciarze... oby i mi siê powiod³o...
I proszê...
Dnia 22.09.2006r, zaraz po przyje¼dzie, namówi³em moj± dróg± po³ówkê na spacer... by³a strasznie zdziwiona i stawia³a opór (by³o ju¿ po 23:00 :P), ale w koñcu uleg³a... mia³a multum podej¿eñ co do mojego zachowania... ale jako¶ nie da³em siê.. :P W koñcu ju¿ pod koniec naszego wieczornego spacerku zatrzymali¶my siê i ni z tego ni z owego zapyta³em - "Skarbie czy mo¿esz mi odpowiedzieæ na jedno proste pytanie?" Popatrzy³a siê na mnie badawczo... (Pewnie sobie pomy¶la³a ¿e co¶ ze mn± nie tak... ale oj tam... "trza byæ tfardym nie mientkim" jak mawiaj± m±drzy ludzie :D) "Wyjdziesz za mnie?" - i w tym miejscu wybuch euforii (brakowa³o jeszcze fajerwerków, oklasków gwizdów i muzyki... ale to takie tam szczegó³y, chocia¿ i tak tak mnei ta reakcja zadziwi³a ¿e widzia³em to wszystko oczami mojej wyobra¼ni :D) us³ysza³em tylko "jasne!"... no i "kocham Ciê czubku najukosiañszy!" :D
Nastêpnego dnia (bo tego samego za pó¼no ju¿ by³o) nadszed³ czas na Jej rodziców... oj jak mi siê kolanka zgina³y :D Jak tancereczce przy fokstrocie xD
Ale oj tam... lecimy.. i polecia³em... na szczê¶cie nie "na pysk" (jak to mawiaj± ludzie "wyksztauceni") lecz na spontaniczno¶æ :D I uda³o siê! :D Te¶ciu najpierw zblad³ potem zczerwienia³ ale mnie nie zabi³ :D To siê liczy :D
Wypi³ nawet drinka za nasze zdróffko :D Wiêc od 23.09.2006r jeste¶my oficjalnie narzeczeñstwem :D
Ja - Myzael Stox - znany szerszej grupie jak Smoq (czy jak kto woli Maciek :P) i Ona - Rusa Alium - czyli Marta :D
Jak to ju¿ kto¶ powiedzia³ tibia to nie tylko exp, skille i magic level to tak¿e kole¿eñstwo, przyja¼ñ a nawet... mi³o¶æ...
I ¿yczê wam wszystkim drodzy tibijczycy ¿eby¶cie znale¼li w tej grze nie tylko nerwy, pekerów, noobków ("fri itans plx") i spamerów, ale te¿ kolegów/przyjació³ i znale¼li choæ troche pozytywizmu i szczê¶cia, tak jak mnie siê to uda³o...
Pozdrawiam
Myzael Stox
(Smoq)

DDoS
25-09-2006, 10:50
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze ¿ycia :D.

Jest dok³adnie jak mówisz, ja gram tylko dlatego, ¿e kumple, znajomi i przyjaciele mnie tu trzymaj±.

Bakuo
25-09-2006, 11:08
"Wyjdziesz za mnie?" - i w tym miejscu wybuch euforii (brakowa³o jeszcze fajerwerków, oklasków gwizdów i muzyki...
Heh, tak sie sk³ada, ¿e we Wroc³awiu jakie¶ 2 dni temu puszczali fajerwerki (mojego qmpla brat mia³ 18-tke) ;p
A co do Mi³o¶ci to gratulacje, mo¿e pojawi siê jeszcze jeden news z tytu³em "Mi³o¶æ"

@down
Prawdziwa Mi³o¶æ ;p

Myzael
25-09-2006, 11:12
@czuk85: Ja te¿ zacz±³em grac tym charem znowu na samerce, bo tak naprawdê to tutaj mam wszystko, czego mi trzeba, kumple, wspomnienia (tu siê poznali¶my), i w koñcu J± ^.-

@up:
Akurat by³em u niej (w Warszawie :P) dlatego nie s³ysza³em :P

I dziêkujemy za ¿yczenia ^^

Vanhelsen
25-09-2006, 12:53
Cry me a river baby!... straaasznie interesuj±ce, no i o z tego?! Ciesz siê mi³o¶ci±, olej tych co siê smiej± i tyle...

Sozemego
25-09-2006, 13:15
Dobra dobra, zycze szczescia, ale zeby przez takie pojedyncze przypadki banda pedofilow nie zaczela grac w tibie o_O

Szkut
25-09-2006, 13:37
Naj Naj :)

Keel
25-09-2006, 15:38
Powodzenia na dalszej drodze zycia... Na przyszlosc prosze abys stawial mniej minek ":D"

Jerkov Thundersword
25-09-2006, 15:50
W niektórych przypadkach siê to sprawdza, ale...
Nie ka¿dy kto gra w Tibiê postaci± kobiec± musi byæ dziewczyn±, co gorsza mo¿e specjalnie siê za ni± podawaæ, mo¿e to byæ gej, zboczeniec, albo inny dewiant... albo... kumple, którzy chc± z ciebie zrobiæ po¶miewisko ca³ego podwórka :) Pamiêtam, ¿e kto¶ ju¿ raz to prze¿y³...
Lepiej spotkaæ swoj± "po³ówkê" w rl i byæ pewny w 100% mi³o¶ci... B)

Kamchal
25-09-2006, 16:31
moja siostra swojego na¿eczonego pozna³a w necie, graj±c w snookera ;)

Rooker666
25-09-2006, 16:40
hehe kolejny :) :) :) :)

Myzael
25-09-2006, 18:35
@Keel:
To taka wada wrodzona xD poprostu pisz±c staram sie zakomunikowac jak mniej-wiêcej siê czujê... Po to s± chyba emot-ikonki... Ale postaram siê...
@Kamchal:
I co ¼le im razem? Pozdrowionka i im tak¿e szczê¶ci ¿yczê ...^.-

Pramus
26-09-2006, 07:59
Gratuluje! Kiedy slub? :> Tibia wciaga glownie z tego powodu - rozszerzony jest system komunikacji miedzy graczami. W WoWie czy w GW nie znajdziesz takich kolegow/przyjaciol itd. jak w Tibii.
Cry me a river baby!... straaasznie interesuj±ce, no i o z tego?! Ciesz siê mi³o¶ci±, olej tych co siê smiej± i tyle...

...

Aversin
26-09-2006, 08:55
Tylko pogratulowaæ.

Je¿eli kto¶ jeszcze siê nie dowiedzia³, ¿e Tibia to równie¿ .. a mo¿e nawet g³ownie: przyjaciele i zabawa, rozmowy z nimi .. to ja nie wiem po co w to jeszcze gra :P

Metoxis
26-09-2006, 16:19
ja te¿ tak chce!! B)

Vandoz
26-09-2006, 20:14
Posluchaj! MAsz jeszcze szanse na odwolanie sie XD

Atak na serio, Gratz B)

Ja w Tibii Ponzalem zajefajnych kumpli :)
A szkoda ze nie dziewczyne ;/

^.-

Myzael
26-09-2006, 21:02
@Pramus:
Co do ¶lubu nie wcze¶niej ni¿ przed 23.06.07 r ;p
Ale zapewne poinformuje :P
Racja! Tibia to tak naprawdê dla wielu rozbudowany komunikator :)

@pebe83:
Znam takich kilku. Dla neich najwa¿niejszy jest exp i cyna przed kumplami bo on ma lvl 83 i skille xx/xx za to nikt go nie lubi ale i tak siê nie martwi bo jak zechce to uje**e...
Bezsens! proponujê PacMana ;P
Ale gdyby nie kumple i znajomi z tibi pewnie bym ju¿ nie gra³ a tak jeszcze zagl±dam na star± dobr± samerkê :)

@Metoxis:
Hehehe :D
Serce nie s³uga... ;P

@Vandoz:
Znalaz³em to czego inni szukaj± ca³e zycie wiêc siê nie martw ;P
Thx ^^
A niektórzy kumple okazuj± siê czasami naprawde wielkim skarbem bo niby tylko znajomy 20 drut a czasem porozmawia, pomo¿e...
Dla niektórych to du¿o... Tak¿e gratulujê ^^

Vandoz
26-09-2006, 21:19
@Vandoz:
Znalaz³em to czego inni szukaj± ca³e zycie wiêc siê nie martw ;P
Thx ^^
A niektórzy kumple okazuj± siê czasami naprawde wielkim skarbem bo niby tylko znajomy 20 drut a czasem porozmawia, pomo¿e...
Dla niektórych to du¿o... Tak¿e gratulujê ^^

Swieta prawda B)

Dobrze miec takich friendow w Tibii.

Souls Pozdr ~