Pokaż pełną wersje : Dark Legion vs. Pink guys with green hair
Pierwsze ofiary sa juz ;)
Ivion Reaver (DL)
Vooto (PGWGH)
Zootz [padl przypadkiem od swojego :PP] (PGWGH)
i oczywiscie jest pierwszy delete
ma go 170+ rp
Effancy
Co bbedzie dalej? nie wiadomo
O co sie tluka? Czyzby znowu ktos nie powiedzial "czesc" swojemu "znajomemu"? ;)
Osiol221
25-09-2006, 17:10
lol.. o jakim ty delete mówisz przeciez nikt nie ma zadnego delete...
lol.. o jakim ty delete mówisz przeciez nikt nie ma zadnego delete...
[lol..] oddeletowali go... [lol...]
wiec jak nie wiesz to nie mow
[lol...]
O co sie tluka? Czyzby znowu ktos nie powiedzial "czesc" swojemu "znajomemu"? ;)
Pinki chcialy zabic iviona z jakiegos powodu, nie wglebiajmy sie z jakiego. Teretalu postanowil go siowac, legionisci zniesli 300 bp mf do domku teretalu i zaczeli dzialac na waste charach (efekt Vooto padl od 20 charow ze srednia levelu ~15) Ivion przez 4 godziny biegal po drabicne i teretalu go leczyl (zuzyl 60 bp mf) o 2 w nocy Ivion powiedzial ze idzie spac i dal sie zabic. W miedzy czasie Effancy zabil za duzo noobow i dostal bana za 5+ zabojst, wczesniej mial delation warning wiec skasowali mu konto, wytlumaczyl ze padl ofiara bledu (celowal w iviona w battle a trafil w nooba ktory na nim stal) i zostal "oddelatowany" pozatym, pelno noobow sie zbieglo (ze 100 osob bylo) i dozo pinkow zabijalo jakies niskopoziomowe postacie wbijajac sobie red scule. Po tej masakrze/bitwie Zuzawoch zdecydowal ze ta akcja wymaga zemsty i wypowiedzial wojne DL. Dodam tylko ze Ivion spokojnie wytrzymalby do ss gdyby nie chcialo mu sie spac.
Wiadomo jaki wynik nom ale cóż........
Magcharadzdza
04-10-2006, 13:34
Ta wojna bedzie trwala tak dlugo az sie znudzi PGWGH bo DL raczej nie bedzie logowal. Tak mi sie wydaje. No, ale jak ja to mowie... czas pokaze :)
Nero of the isoys
Oct 05 2006, 23:19:04 CES Killed at Level 118 by Teretalu and by Advent Child
Niby juz nie pinkach ale Dl'sy go ubiły nie wiem czy frag sie liczy
Nero of the isoys
Oct 05 2006, 23:19:04 CES Killed at Level 118 by Teretalu and by Advent Child
Niby juz nie pinkach ale Dl'sy go ubiły nie wiem czy frag sie liczy
Potem padł jeszcze Droggo~
Migfulcrum
03-11-2006, 21:33
wlasnie skonczylem ogladac film jak zabili carle fehr
link :http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/13605
nie wiem jak ale dl wygrywa te wojne
DL nie wygrywa tej wojny, pozostaja im tylko sneaki, ale sa one bardzo skuteczne. Odnosnie fraga na Carli - najpierw padla w sneaku na Edron, a potem jak chciala kupowac blessy to w Kazordoon ja trapneli i ubili noobcharami, wiec zorganizowali to bardzo pomyslowo, efekt? Carla w godzine zjechana z 166 na 163 lvl, jest hmmm 150k (?) do tyłu, no i jezeli chodzi o mlv stracony to tez nie mala strata.
Dark Legion to dla mnie legendy Eternii, które nigdy nie bały się przeciwstawić PA ze strony IA i Pinks i nawet gdy Ivion padał to tamci mu pomogli, ryzykujac swoje chary i kariere na Eternii - to jest wlasnie lojalnosc i braterstwo.
Dark Legion _/
Migfulcrum
05-11-2006, 20:29
dzis padl edyhrion ktory mial fraga za carle
Nov 05 2006, 13:01:11 CET Killed at Level 112 by Nudek
and by Spash
skoro sa takimi bohaterami to dlaczego bez powodu atakowali aknille i to nioob charami?
Pierwsze ofiary sa juz ;)
Ivion Reaver (DL)
Vooto (PGWGH)
Zootz [padl przypadkiem od swojego :PP] (PGWGH)
i oczywiscie jest pierwszy delete
ma go 170+ rp
Effancy
Co bbedzie dalej? nie wiadomo
I co wkońcu zbanowali Effancy bo nie widze żeby byl ten pally, a wiem, że był bo sam grałem na Eternii. :)
Migfulcrum
09-11-2006, 15:52
Character effancy does not exist.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.