Pokaż pełną wersje : Internet
Witam. Nie Wiedzialem gdzie to zamieścić wienc pakuje to tu. Nowiec Mam pytanie, a mienowicie czy na Neostardzie 512 pogram w tibie na Harmoni bez lagów o kazdej godiznie ? Jesli nie prosze o napiseanie na jakiej prendokisci bede mugł sobie spokojnie pograc.
Z góry wielkie THX PoZdRo
Granie bez lagów nijak się ma do maksymalnej prędkości połączenia. Praktycznie (jeśli nie ściągasz eMulem) liczą się tylko i wyłącznie opóźnienia (ping, lathency) łącza.
Neostrada ma to do siebie iż posiada niskie opóźnienia więc niebywale rzadko będziesz miał z jej winy lagi. A będziesz je miał tak i owszem od czasu do czasu.
Granie bez lagów nijak się ma do maksymalnej prędkości połączenia. Praktycznie (jeśli nie ściągasz eMulem) liczą się tylko i wyłącznie opóźnienia (ping, lathency) łącza.
Neostrada ma to do siebie iż posiada niskie opóźnienia więc niebywale rzadko będziesz miał z jej winy lagi. A będziesz je miał tak i owszem od czasu do czasu.
Lathency i ping to to samo :) nie zalezy to tylko od predkosci polaczenia mozesz miec naprzyklad lacze 1024 a mozesz miec 500 ms liczy sie tez stabilnosc lacza
No to Co moge zmeniac net'a na neo 512 bo na leprzego mnie nie stać :(
A masz lagi że już chcesz zmieniać? Ręce opadają, jesteś laikiem więc neo dla Ciebie to jedyne rozwiązanie. Będziesz mieć lago to trudno, żyje się dalej.
Szkut, odnosze wrażenie że napisałeś to samo co zacytowałeś :P
Ehhh... z pytania wynika że nawet nie zaczołeś grać a już sie pytasz... Sprawdź najpierw sam a zresztą było baaaaaaardzo wiele tematów o lagach wystarczy tylko poszukać a co do pytania to raczej będziesz miał lagi:baby:
edit:
Jeszcze jedna rzecz do autora jak wynika z jego pisowni winika że ma on mniej niz 18lat (xD) a więc nie gadaj mi tu że cie nie stać!! Najwyżej twoich rodziców nie stać...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.