Pokaż pełną wersje : Mam problem
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyc jak sie obsługuje ten program: TibiCam?? A jeżeli jest gdzieś jakiś temat juz o tym to prosze podajcie link do niego.
Z góry dzięki.
[edit]
Już wiem jak to sie robi... przeczytałem pomoc :P.
Ale mam jeszcze tylko pytanie czy da sie jakąś grać i oglądać taki film jednocześni??
Wiem że gdzies ten temat już był ale nie chce mi sie szukać:P
Wiec tak jeżeli chcesz otworzyc filmik to musisz go skopiowac do folderu Release. Potem wchodzisz w tibicam i naciskasz activate i play właczasz tibie i tam gdzie sie wpisuje hasło zostawiasz puste i ok jeżeli wszystko dobrze pójdzie to powinna sie wyświetlić lista twoich filmikuw wybierzasz, który chcesz i oglądasz. A jeżeli chcesz nagrac film to wybierasz browse wpisujesz nazwe swego filmu i recording. Jerzeli nacisniesz stop recordnig to dostajesz loga z tibi
jeżeli podobal cie sie instruktarz + do reputy
A po co chcesz grać i jednocześne ogładać filmy?? Nie czaję :) No ale ludzie mają dziwne zachcianki :))
@re Fadix
Najpier czytaj cały temat a później pisz. Gegiwod napisał posta o 16:02. Później go edytował o 16:09 (napisał, że już wie jak się obsługuje TibięCAM).
Ale nie ty musiałeś 8 minut później napisać co i jak. Po kiego grzyba? A bym zapomniał i na koniec prosisz beszczelnie o + do reputacji.
PS. Edytuj posty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.