Zenon
21-08-2004, 18:11
Byłem z kolegą na pustyni i wszedliśmy do takiej dziury wokół której były fieldy. Schodzilismy tak i schodzilismy, w końcu ja kzaszliśmy na sam dół okazało się że nie da się wrócić (nie ma miejsc na użycie liny). Więc poszliśmy w lewo i w dół p odrodzie mineliśmy jaskinie w lewo, ale miałem ściagniete map packi więc wiedziałem że to ślepy zaułek. poszliśmy dalej i nagle przyszedł drugi kolega i powiedział abyśmy po niego się wrucili. Poszedłem po niego, ale z tego "ślepego zaułka" wyskoczył beholder więc uciekłem. Błąkałem się z kolegą tunelami. Mineliśmy Namel'a(NPC) który nie chciał powiedzieć gdzie jest wyjście :( . Po drodze mineliśmy skrzynie w której byla rymowanka. Nie przejmowaliśmy się nią i poszliśmy dalej. Przesunąłem dźwignię, którą znalazłemi upewniwszy się ze nic nie daje poszliśmy dalej. I tak: mieliśmy dwie drogi:
1. Dziure ze slimami( z jednym slimem ale sie rozmnżył. Wiem wiem trzeba go było odrazu zabić ale widać go było przez ściane i się rozmnożył.)
2. Pomieszczenie z Uwiezionym jednym Fire Devilem i jednym na wolności.
Czy może nam ktoś powiedzieć jak stąd wyjść?? Bo mamy 12lvl'e a straty jakie odniesiemy w wyniku śmierci będą trudne do odpracowania
1. Dziure ze slimami( z jednym slimem ale sie rozmnżył. Wiem wiem trzeba go było odrazu zabić ale widać go było przez ściane i się rozmnożył.)
2. Pomieszczenie z Uwiezionym jednym Fire Devilem i jednym na wolności.
Czy może nam ktoś powiedzieć jak stąd wyjść?? Bo mamy 12lvl'e a straty jakie odniesiemy w wyniku śmierci będą trudne do odpracowania