PDA

Pokaż pełną wersje : Szukamy nieznanych tytułów!

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Marixon
26-09-2006, 11:39
Witam! Jak sama nazwa wskazuje, ten temat jest po to, aby ludzie mogli w nim odnaleźć tytuły filmów, programów i ogólnie wszystkiego, co związane z telewizją, czy radiem. Książki, przedmioty, itp. też mogą być. Chyba większość z nas miała coś takiego, coś, co bardzo lubiła, ale teraz już tego nie transmitują, a my chcielibyśmy wiedzieć, jak to się nazywało; z różnych powodów - nie rozmawiajmy o tym, każdy może mieć swoje własne.

Chodzi mi o to, żeby osoby zainteresowane opisywały najlepiej jak się da swoje programy, w celu dania możliwości pomocy ze strony innych użytkowników forum. A pomagający, żeby krótko podali tytuł.

Zasady tematu - uprzejmię upraszam się o ich przestrzeganie:

1. Jeśli jesteś interesantem, napisz swoją prośbę kolorem niebieskim (blue, royal blue, deep sky blue, cyan), a jeśli chcesz pomóc to zielonym (dark green, green, sea green, lime, yellow green). Po prostu będzie wygodniej, czytelniej, a temat nie będzie wyglądał jak śmietnik.

2. Co do komentarzy, to jakieś mogą być, ale pod warunkiem, że w poście zawarta będzie również prośba lub odpowiedź (i/lub pytanie, związane z tematem).

3. Oczywiście wszystkich obowiązuje kultura (niby jasne, ale niestety nie dla wszystkich).

4. Nie rób offtopicu!

5. W poście może się znajdować jednocześnie wiele odpowiedzi i próśb, ale według mnie lepiej jest odpowiadać od razu, żeby szybciej kogoś zadowolić.

6. Jeśli uważasz, że ktoś podał błędny tytuł, to bardzo dobrze by było, gdybyś go poprawił.

7. Jeśli chcesz pomóc, ale do odgadnięcia brakuje ci jeszcze jakichś cech, to możesz o to spytać.

To chyba wszystko, jak coś sobie jeszcze ważnego przypomnę, to dopiszę. Jak macie jakieś pytania, to piszcie tutaj.

Zaczynamy! Ja pierwszy:

Szukam tytułu filmu animowanego o dinozaurach, żyjących we współczesnym świecie. Mieli oni cechy ludzkie, poruszali się na dwóch nogach. Byli ubrani, ale nie pamietam w co; kojarzę, że mieli buty. Było ich bodajże pięciu, mówili ludzkim głosem i latali na jakichś skuterach (skutery były cztery, bo jeden z tych dinozaurów był pterodaktylem, archeopteryksem, czy czymś w podobie, więc potrafił latać; był on koloru czerwonego). Inny z tych dino był zielony i miał na plecach takie trójkątne łuski (czy jak to się tam fachowo nazywa) i pamietam, że miał na imię Stego (więc chyba był stegozaurem, o ile istnieje taki gatunek). Jeszcze kojarzę niebieskiego triceratopsa (niestety nie z imienia). Wszyscy lubili ostre jedzenie, a w szczególności sos salsę. Z tego co pamiętam, film leciał 6-8 lat temu na Polsacie albo TVN-ie (bądź na ówczesnym RTL 7).

Pramus
26-09-2006, 12:02
Moim zdaniem swietny pomysl na temat. Kilka dni temu pytalem sie na IRCu co to za piosenka i nikt nie wiedzial o co chodzi, wiec wale tutaj :]

Jest to piosenka z gatunku rap, jest polska. Kiedys na kanale Hyper puszczali klip z gry Port Royale 1 i w tle leciala wlasnie ta piosenka. Pamietam, ze w tekscie bylo "Wszystko sie zmienia, od najmldoszych lat, jak rozdania kart zmienia sie swiat"

ZNALEZIONE
@Czuk
Kiedys klipy powtarzaly sie dosc czesto :P Zeditowalem juz ^. Jest to pierwsza czesc tej gry.

Scream
26-09-2006, 12:03
poszukuje teledysku hip-hopowego ; jada 3 gosciowki(ktore rapuja) ubrane na nastolatki, jada samochodem bez dachu, ok 5km/h(bardzo powoli), obok nich jest szkola, a wokol przejezdzajacego samochodu tlum ludzi(nastolatkow).
btw glupi topc troche, raczej nie wypali;p

DDoS
26-09-2006, 12:11
Moje krótkie ale owocne poszukiwania - pamiętam taką kreskówkę, oj jak dawno to było ;p, a tytuł jej to: ...... "Gang dinozaurów".

Matek
26-09-2006, 12:23
Tutaj (http://rapidshare.de/files/34494061/co_to_jest.mp3.html) macie 20 sekundowy fragment jakiegos seta/mixu. Co to za kawalek, ktore leci najpier w tle a potem jako glowny motyw?

Marixon
26-09-2006, 12:24
(...) glupi topc troche, raczej nie wypali;p

Czemu głupi?

@czuk85:

Wielkie dzięki (pomimo iż nie miałeś racji), ale na drugi raz proszę, aby cytować osobę, której pomagamy, żeby było dokładnie wiadomo do kogo nasza odpowiedź się odnosi.

Scream
26-09-2006, 12:24
poszukuje ksiazki nt. hackingu, w ktorej w pierwszym rozdziale opisana jest historia pewnego slynnego hakera, pisze o tym jak w dziecinstwie znalazl sposob na darmowe podrozowanie autobusami; jest tam tez chyba kilka akapitow poswieconych geniuszowi bill gatesa za jego mlodzienczych lat.

DDoS
26-09-2006, 12:28
poszukuje ksiazki nt. hackingu, w ktorej w pierwszym rozdziale opisana jest historia pewnego slynnego hakera, pisze o tym jak w dziecinstwie znalazl sposob na darmowe podrozowanie autobusami; jest tam tez chyba kilka akapitow poswieconych geniuszowi bill gatesa za jego mlodzienczych lat.

http://hack.pl/hacking_ksiazka_i_film/ Hmm mało szczegółowy opis, tu jest spis bardziej znanych filmów i książek opowiadających o Hackerach. O czym jest reszta książki??

dana63
26-09-2006, 12:35
mam problem

jest to nowy quest Blessed Wooden Stake ktory jest dosc zmudny i trzeba podrozowac po miastach tibi jednak w nagrode u Chondur na peg leg mozna robic z kolkow za 5k te wooden stake.
i tu mam problem
zrobilam owszem 1 kolek w quescie jednak jak chcialam 2 zrobic pojechalam na peg leg i tu sie zaczely schody mianowicie ten npc caly czas mowi:

ja>hi
chondur>12:17 Chondur: Be greeted, child.
12:17 ja>: wooden stake
12:17 Chondur: Would you like to receive a spiritual prayer to bless your stake?
12:18 ja>: yes
12:18 Chondur: Sorry, but I am still exhausted from the last ritual. Please come back later.

wyszlam wrocilam za pol godziny i jest to samo
wrocilam za 4 godziny jest to samo
wrocilam na 2 dzien jest to samo
zainwestowalam w kolek 5k i mam bezuzyteczny kolek z ktorym nie mam co zrobic
czy ktos moze pomoc w tej sprawie?

POTRZEBUJE TEN KOLEK

Marixon
26-09-2006, 12:39
@dana63:

To nie jest temat do rozmów o Tibii!

EDIT:

@down:

Ja też zrozumiałem, że Chondur jest wykończony po poprzednim rytuale, ale nie odpowiadałem jej, bo chciałem ją zmusić do myślenia i szukania, a tak to ty już ją wyręczyłeś :p . Czuk - proszę - następnym razem olewaj takich ludzi (najlepiej raportuj spam, bo to ewidentnie JEST spam). Mówię jednocześnie do wszystkich, którzy to czytają.

P.S.

Chciałem napisać dziesiątą odpowiedz zanim temat "przeżyje" godzinę, ale niestety jestem spóźniony o 1 minutę (ale i tak nie spodziewałem się, że aż tyle odpowiedzi będzie w tak krótkim czasie :] !).

EDIT2:

@down:

Cieszę się, że przeczytałeś to, co miałem ci do przekazania. BTW. jesteś bardzo chętny do pomocy :D .

DDoS
26-09-2006, 12:47
Trochę nie na temat zeszłaś, bo nie temu ma służyć ten topic.
Z tego co mi kumpel mówił to czas między zrobieniem następnych BWS wynosi 5-7 dni. Chondur mówi, że jest wykończony po poprzednim rytuale.

Oki, Napisałem, żeby nie spamowała już nigdzie indziej :P. Dawać coś czego nie wiecie :D.

Edit: Pramus Hyper ma to do siebie, że przez tydzień zdarza mu się puszczać te same klipy gier :P. Btw chodzi ci Port Royale 1 czy 2??

Matek
26-09-2006, 13:02
Wydaję mi się, że jest to Andre Visior - Speed Up

Nie, to raczej nie to. Takie jakies podobne chyba tylko,.

@dobra, nie wazne - jednak to:)

@2: nah, jednak nie to... czekam na dalsze objawienia

Duke Dran
26-09-2006, 13:05
Szukam piosenki. W teledysku biały gościu jedzie sobie "lowrajderem" i udaje kozaka, popisuje sie przed latynosami na rowerach poprzez zainstalowane w wozie niskie zawieszenie (skacze przodem)... i pamietam koncowke teledysku, facet podchodzi do jakiejs dziewczynki a ona od niego ucieka. Bardzo zalezy mi na tej muzie.

(jest to stary utwor)

@Thx Shadows
@Srr Marixon, już jest dobrze

DDoS
26-09-2006, 13:05

Na 100% podkład muzyczny pod głosem panienki jest fragmentem utoru Visiora - Speed Up, takich utworów nie zapominam ;p.

http://youtube.com/watch?v=groWWfA9cxk 55 secunda to jest ten fragment użyty, a zapewne jak zwykle w setach przerobiony na potrzebny własne ;p. Użył kawałka w tych 20 sekundach bynajmniej i zrobił pętle. Sam się bawie w robienie setów i czasami jedna zmiana powoduje różnice ogromną do orginału.

Shadows
26-09-2006, 13:08
Szukam piosenki. W teledysku biały gościu jedzie sobie "lowrajderem" i udaje kozaka, popisuje sie przed latynosami na rowerach poprzez zainstalowane w wozie niskie zawieszenie (skacze przodem)... i pamietam koncowke teledysku, facet podchodzi do jakiejs dziewczynki a ona od niego ucieka. Bardzo zalezy mi na tej muzie.

The offspring - Pretty Fly (for a white guy)

Marixon
26-09-2006, 13:14
Prosiłem, żeby używać kolorowych czcionek w pytaniach i odpowiedziach :confused: . Ale oczywiście respektowanie tak prostej zasady jest, jak zwykle, zbyt trudne -.-

EDIT:

@3up:

Nie, nie jest dobrze, bo ten kolor wygląda jak niebieski i zielony razem, ale niech ci będzie :D (wiem, że się czepiam, ale taki już jestem i proszę tego nie komentować :P ).

hoomik
26-09-2006, 13:57
O ile dobrze kojarze, to nie jest to ksiazka o hackingu, a czyms powiazanym z psychologia - socjotechnika. Dobra, krotko i na temat - wydaje mi sie, ze chodzi o Kevin Mitnick - Sztuka Podstepu (http://ksiazki.wp.pl/szukanie/id,69413,ksiazki.html)

btw, naprawde fajna ksiazka ;] Nauczyc sie z niej za wiele nie da, ale czyta sie przyjemnie.

Max121
26-09-2006, 13:59
@up
No pewnie sam ją mam :) Polecam każdemu.

@topic
Poszukuję pwnej starej gry. Była to bijatyka, z lat 90. Pamiętam, że walczyły tam roboty w klatkach (jak w wrestlingu).

Kajulec
26-09-2006, 16:40
Szukam dziewczyny!

DDoS
26-09-2006, 17:08
Dobra wymyśliłem coś wkońcu czego nie mogę znaleść:
Mianowicie piosenka, którą można usłyszeć w 22 odcinku pełnej serii (nie okrojonej jaką posiada Hyper) Chobits w momencie gdy Dragonfly dodytka Chii w te miejsce gdzie ma włącznik, gdy Chii przechodzi w drugi tryb zaczyna się ta piosenka, może ktoś zna lub wie co to

Pawcioo
26-09-2006, 18:24

@2: nah, jednak nie to... czekam na dalsze objawienia

To jest ta piosenka xP
Matek wystarczy sie wsluchać...
Twoja wersja jest z śpiewającymi laskami ;p

Ta mp3 co podałeś ma poprostu zwolnione tempo ...

Str4t0s
26-09-2006, 19:00
http://rapidshare.de/files/34531756/huoyuanjia.mp3 nie wiem co to jest a mi sie podoba.To byla muzyczka na jednym z serwerow CS przy ladowaniu
Poszukuję pwnej starej gry. Była to bijatyka, z lat 90. Pamiętam, że walczyły tam roboty w klatkach (jak w wrestlingu)
One Must Fall 2097.Na pewno

]v[ichal
26-09-2006, 19:48
Zaczynamy! Ja pierwszy:

Szukam tytułu filmu animowanego o dinozaurach, żyjących we współczesnym świecie. Mieli oni cechy ludzkie, poruszali się na dwóch nogach. Byli ubrani, ale nie pamietam w co; kojarzę, że mieli buty. Było ich bodajże pięciu, mówili ludzkim głosem i latali na jakichś skuterach (skutery były cztery, bo jeden z tych dinozaurów był pterodaktylem, archeopteryksem, czy czymś w podobie, więc potrafił latać; był on koloru czerwonego). Inny z tych dino był zielony i miał na plecach takie trójkątne łuski (czy jak to się tam fachowo nazywa) i pamietam, że miał na imię Stego (więc chyba był stegozaurem, o ile istnieje taki gatunek). Jeszcze kojarzę niebieskiego triceratopsa (niestety nie z imienia). Wszyscy lubili ostre jedzenie, a w szczególności sos salsę. Z tego co pamiętam, film leciał 6-8 lat temu na Polsacie albo TVN-ie (bądź na ówczesnym RTL 7).

T-Rex(??)

i moje:

Szukam tytulu piosenki, która mam w telefonie opisana jako MV[1] :o w formacie dzwonka MIDI - tutaj do niej link
http://download.**************/17EE51B157C3C2E4

Jesli ktos zna tytul to bylbym zobowiazany. Aha. pod gwiazdki wpiscie y o u s e n d i t . c o m ;) Bez spacji ;)

joey
26-09-2006, 19:48
AUTOR: Ta bajka to leciała na rtl 7? Może to były "Niebezpieczne Dinozaury"

Marixon
26-09-2006, 19:59
@]v[ichal:

Nie.

@joey:

Tak, to na pewno jest to ;) . Teraz kojarzę :) .

@czuk85:

Tu niestety nie miałeś racji, choć na początku tak myślałem :p . Ale dzięki, że chciałeś mi pomóc ;) .

@topic:

Kto jest za przyklejeniem?

@down:

"Ten post" tzn. który? Mój, w którym w tej chwili pisze, czy ten poniższy, czyli twój? I o usunięciu konkretnie których postów mówisz?

Jeszcze zaznaczę, że uważam, że nie powinno się usuwać postów które już spełniły swoją rolę w tym temacie, bo zawsze mogą one pomóc komuś innemu.

Pramus
26-09-2006, 20:01
@joey:

Tak, to na pewno jest to ;) . Teraz kojarzę :) .

@czuk85:

Tu niestety nie miałeś racji, choć na początku tak myślałem :p . Ale dzięki, że zechciałeś mi pomóc ;) .

@]v[ichal:

Nie.
@topic:

Kto jest za przyklejeniem?

Ja! Tylko przydaloby sie usuniecie tych offtopicowych postow (ten post tez :D)

Co jest... Kto wie o jaka piosenke mi chodzilo? ;/

@UP
Mowilem o moim poscie, ale twoj tez sie do takich zalicza. Mam pomysl... Jak ktos kto zadal pytanie i otrzymal na nie odpowiedz, niech napisze czerwono czcionka "ZNALEZIONE" czy cos w tym stylu.

Yoh Asakura
26-09-2006, 20:17
Nie śmiać się, ale szukam starej bajki o piratach. Nie pamiętam o niej zbyt wiele, tylko pare imion i wiem, że w tytule było coś z czarną wodą. A imiona bohaterów (nie wszystkich) to: Ajos, Tula (w każdym razie coś w tym stylu).
@Down:
Yeah, pamiętam. Piraci z Mrocznych Wód. Thanks, homie ;p

Duke Dran
26-09-2006, 20:22
Nie śmiać się, ale szukam starej bajki o piratach. Nie pamiętam o niej zbyt wiele, tylko pare imion i wiem, że w tytule było coś z czarną wodą. A imiona bohaterów (nie wszystkich) to: Ajos, Tula (w każdym razie coś w tym stylu).

Ta bajka to - Pirates of Dark water - btw na youtube masz jakieś odcinki, nie wiem czy wszystkie ale jakieś są (po ang ofkorz) jak wiesz jak ściągnąć to masz co chciałeś.

Btw. ehusheusheushueshues

Piróg(Wymiatacz Techno)
29-09-2006, 19:48
Temat mi się bardzo podoba!
Można go przykleić!

Szukam na internecie reklamy media marktu gdy wchodzi pan do samochodu z zakupami i mówi do żony Jedź, no jedź, no jedź żesz!
Myśle że ludzie którzy ją oglądali wiedzą o co mi chodzi. Natomiast ja szukam tego filmu na internecie! ale niemogę znależć. Ma ktoś może link do tego filmu lub film na komputerze. Z góry dziękuje. Pozdrawiam!

- Prodigy -
29-09-2006, 21:34
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad tytułem piosenki z tego (http://video.google.pl/videoplay?docid=-2024675032373589747&q=soufiane+touzani) filmiku, pokazującego tricki z piłką, wykonywane przez Soufiane Touzani'ego. Wydaje mi się, że kiedyś jużto słyszałem, ale wogóle nie kojarzę tytułu... czy ktoś to poznaje...?

poszukuje teledysku hip-hopowego ; jada 3 gosciowki(ktore rapuja) ubrane na nastolatki, jada samochodem bez dachu, ok 5km/h(bardzo powoli), obok nich jest szkola, a wokol przejezdzajacego samochodu tlum ludzi(nastolatkow).

Czy chodzi Ci o Gwen Stefani - Hollaback girl ?

Piróg(Wymiatacz Techno)
29-09-2006, 22:30
Piszę drugi raz bo mam prośbe!
Przed chwilą skończyłem oglądać Shreka!
I był taki moment gdy shrek uslyszal w nocy co mowi fiona!
Nastepnego dnia! przyjechał książe na koniu i zabral fione!
Następnie pzrez dluższy czas leciała piosenka!
I niewiem jak się nazywała!
A szła jakoś tak!
Alelujaa!, Aleluja! Alelujaaa!
Ci co oglądali pewnie wiedzą o co mi chodzi:)
Bardzo bym prosił o podanie tytułu
Z góry bardzo dziękuje!
Pozdrawiam!

Cebix
29-09-2006, 23:44
Smash Mouth - I'mA Believer

oWn3d
30-09-2006, 05:19
Piszę drugi raz bo mam prośbe!
Przed chwilą skończyłem oglądać Shreka!
I był taki moment gdy shrek uslyszal w nocy co mowi fiona!
Nastepnego dnia! przyjechał książe na koniu i zabral fione!
Następnie pzrez dluższy czas leciała piosenka!
I niewiem jak się nazywała!
A szła jakoś tak!
Alelujaa!, Aleluja! Alelujaaa!
Ci co oglądali pewnie wiedzą o co mi chodzi:)
Bardzo bym prosił o podanie tytułu
Z góry bardzo dziękuje!
Pozdrawiam!
John Cale - Hallelujah to wersja z filmu, oryginał był wykonywany przez Leonarda Cohena. Od siebie dodam, że ten utwór najlepiej wykonuje Rufus Wainwright (jego wersja znajduje się na oficjalnym soundtracku ze Shreka).
"Smash Mouth - I'mA Believer" to inna piosnka!

Piróg(Wymiatacz Techno)
30-09-2006, 08:53
Niewiem jak ci mam dziękować!
Wielkie dzięki oWn3d!

Cebix
30-09-2006, 09:52
John Cale - Hallelujah to wersja z filmu, oryginał był wykonywany przez Leonarda Cohena. Od siebie dodam, że ten utwór najlepiej wykonuje Rufus Wainwright (jego wersja znajduje się na oficjalnym soundtracku ze Shreka).
"Smash Mouth - I'mA Believer" to inna piosnka!

Rzeczywiście pomyliłem się co do momentu, to jest ta, co leci już na samym końcu, sorry. Pozdro.

Knight Simon Dark lord
05-10-2006, 16:52
szukam piosenki która jest na początku http://www.smog.pl/wideo/1739/to_niewiarygodne/tego filmiku za pomoc z góry dziękuje jeszcze szukam tego co jest pod koniec tego filmiku tej piosenki co śpiewają "on the best" czy coś w tym stylu z góry dziękuje

Piróg(Wymiatacz Techno)
05-10-2006, 20:15
Co do filmiku wyżej:P
Nieznam tutólow i niemoge ci pomóc :)
Ale ja szukam tutułu piosenki w środku filmiku:D hehe
mam nadzieje że mi pomożecie
z góry wielkie dzieki!

Knight Simon Dark lord
05-10-2006, 21:13
w środku filmiku jest piosenka zespołu P.O.D "Alive"

shadow1230
05-10-2006, 21:19
Szukam piosenki z filmu "Fantastyczna 4", kiedy Johny Storm zjeżdża na snowboardzie. Z góry thx.

Scream
05-10-2006, 21:33
co to za utwor w tym filmiku http://www.maxior.pl/?p=index&id=35254&8

Piróg(Wymiatacz Techno)
06-10-2006, 17:17
Wielkie dzięki Simon!

Ktoś wyżej chciał abyście mu podali tytuł piosenki z tego filmiku --> http://video.google.pl/videoplay?docid=-2024675032373589747&q=soufiane+touzani
Ja też jej szukam!:P
I znowu z góry dzięki!
heh!

Radek 666
07-10-2006, 18:13
Szukam tytułów dwóch utworów. Pierwszy z nich to piosenka końcowa w anime Final Fantasy VII Last Order. Drugi natomiast to piosenka z filmu Sekcja 8 (leci wtedy kiedy ta gościówa odnajduje ich 'kryjówke').

Onionhawk
07-10-2006, 21:33
zastanawiam sie nad tytulem piosenki z tego filmiku http://www.maxior.pl/?p=index&id=29032&0 bede wdzieczny za odpowiedz ;)

Mountain
08-10-2006, 20:03
jakie utwóry są tutaj?
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2168410341741100173&
z góry thx

Angel of Death
08-10-2006, 21:41
http://whats.this.patrz.pl wycięty kawałek z pewnego mixu, tylko 7 sekund to trwa niestety, to chyba coś Freediego Mercurego ale nie jestem pewien, prosiłbym o tytuł ;d

Btw. Scream żartujesz prawda xD?

Nosferatu
08-10-2006, 22:10
hmmm reklama STRONG , buduja jakas zaglowke i w tle elci taka fajna solowka na elektryku, wie ktos czy to nie jest jakis utwor? taby mile widziane ;>

Filthy
08-10-2006, 22:34
Film Euro Trip:
Jedna z ostatnich scen, kiedy już pokazują Ameryke i jak Scotty siedzi w akademiku i dzwoni do Coopera. Muzyka cichnie jak już Cooper odbiera telefon.

Onionhawk
08-10-2006, 22:42
@Mountain

1 - Black eyed Peas - My humps (ta trabka ;P)
2 - all the small things (blink chyba)
3 - nieznam

Thimburd
09-10-2006, 15:10
To będzie wyzwanie dla każdego, i raczej wątpię, żeby ktokolwiek znalazł odpowiedź... Ale spróbować nie zaszkodzi.

Film, w którym jest nastepująca metaforyczna scena: obraz ciemny, szary czy jakiś taki. W tle słychać działa, trupy leżą na ziemi. To takie tło. Elementem tego tła jest stara kobieta, która trzyma w rękach drewniane coś do wyszywania. Wyszywa na tym kolorowe (tryska kolorem bo tło jest szare) coś. I ma to metaforyczne jakieś znaczenia i wogóle.

Potrzebne mi info, bo moja nauczycielka i Szymborska (tak, to TA Szymborska) szukają od 20 lat tutyłu tego filmu. Pomóżcie! :)

Onionhawk
10-10-2006, 12:19
chodzi mi tym razem o piosenke w ktora jest jakby rozmowa ojca z synem, ojciec pyta syna co widzi w TV, kim chcialby zostac i takie tam, synek zwie sie Mathew (spiewaja Matju to nie wiem jak to napisac) no i jeszcze piosenka z postu #44

Vansider
10-10-2006, 15:27
http://www.youtube.com/watch?v=HQeI3jovdsk

Jest to przerubka Dragon ball z zna ktos moze tytół 2 lub 3 piosenki wiem tylko ze zaczyna zdanie od "I wana" pomuzcie plz bo muza zajefajna ;] (Link to nie keylogger pozatym niegram w tibie -.-)

quiqqly
10-10-2006, 22:23
Ktoś oglądał American Pie (1)?
W tej ostatniej scenie jak zaczyna tańczyć dla Nadii leci taka fajna muszyczka. Ma ktos ja może albo wie gdzie ściągnąć?
Próbowałem ja odszukać ale nie znalazłem ;/

Please help!

JMJ
14-10-2006, 12:30
Szukam tytulu ostatniej piosenki z filmu o Lord Lejo, niestety nie znam nawet wykonawcy ;/. Ponoc tytul zaczyna sie na "a". Pojedyncze zdania z niej To "lookin me", "why everybody runs away tell me..", "help me"...

Kenixia
14-10-2006, 21:05
Szukam tytułu mangi która kiedys leciała na Hyperze. Chodzimi o tą co była miaka, tamahome, Co ona sie pokłóciła z tą przyjaciólką i rywalizowały. Zna ktoś tytuł ? :( Bo nie widziałam ostatniego odcinka :D

Angel of Death
14-10-2006, 21:27
Eh nikt się nie kwapi do pomocy w tym temacie ...

/sry za offtopa

Apokalipsa
16-10-2006, 11:15
jaka tytuł tej piosenki(tej 1) i tego klipu???
http://video.google.pl/videoplay?docid=7606338660496873342&q=tibia

Piróg(Wymiatacz Techno)
16-10-2006, 16:50
hmmmmmm
Wątpie żeby ktoś wiedział o co mi chodzi ale sprubóje!
W czasach gdy leciał jeszcze dragob ball!! troszke pzred? czy po? nie pamietam. Ale była to bajka o jakichś wojownikach na RTL7! Wojownicy ci zdobywali jakieś zbroje! srebne, zółte, brązowe i złote najlepsze które dostali pod koniec bajki! I wtedy właśnie dy miał być ostatni odcinek nie było go:( i już więcej nie puszczali tej bajki! Może i ktoś wie o co mi chodzi! Ale wątpie;P. Mimo co prosze o pomoc i z góry dziękuje!

Dr.Unknown
16-10-2006, 16:55
Szukam tytułu mangi która kiedys leciała na Hyperze. Chodzimi o tą co była miaka, tamahome, Co ona sie pokłóciła z tą przyjaciólką i rywalizowały. Zna ktoś tytuł ? :( Bo nie widziałam ostatniego odcinka :D
// Jak leciało na Hyper'ze, to raczej anime.

Radek 666
16-10-2006, 19:46
hmmmmmm
W czasach gdy leciał jeszcze dragob ball!! troszke pzred? czy po? nie pamietam. Ale była to bajka o jakichś wojownikach na RTL7! Wojownicy ci zdobywali jakieś zbroje! srebne, zółte, brązowe i złote najlepsze które dostali pod koniec bajki! I wtedy właśnie dy miał być ostatni odcinek nie było go:( i już więcej nie puszczali tej bajki! Może i ktoś wie o co mi chodzi! Ale wątpie;P. Mimo co prosze o pomoc i z góry dziękuje!
A chodzi ci o anime czy serial?

oWn3d
16-10-2006, 20:10
hmmmmmm
Saint Seiya a.k.a. Rycerze Zodiaku.

Piróg(Wymiatacz Techno)
17-10-2006, 14:52
@up
Szukałem tej bajki około 5 lat!!
ehhh...!
aż sie wzruszyłem:(
:D:D
Dopiero teraz gdy mi powieziałeś Tytuł przypomniała mi sie część tytułu!
"Rycerze Zodiaku" No tak!
Naparwde niewiem jak ci mam dziękować!
Dziękuje ci bardzo i dziękuje temu kto założył ten temat;]
Po 5 latach!;]
Dzięki!

Scream
17-10-2006, 16:26

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=miaka+tomahome&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl

zombi zaatakowaly twoje miasto?;]

Vansider
18-10-2006, 13:55

Jest to przerubka Dragon ball z zna ktos moze tytół 2 lub 3 piosenki wiem tylko ze zaczyna zdanie od "I wana" pomuzcie plz bo muza zajefajna ;] (Link to nie keylogger pozatym niegram w tibie -.-)

Chciałem powiedziec ze to juz nieaktualne znalazłem tytuł "Sunna - PowerStruggle

DDoS
18-10-2006, 14:19
Może ktoś znajdzie, choć trudne:

Japońskie anime. Chłopak ucieka pociągiem z koleżanką, wysiadają na stacji i widzą wielkie jajo, z tego jaja dochodzi śpiew i wykluwa się Mech, którego tylko właśnie ten chłopak może prowadzić

Drugie:

Tytuł filmu. Są dwie serie pamiętam. Chłopak wiek ok 18-20 lat, w szyje wszczepił mu się jakiś mechanizm (ma dwie kropki), dzięki temu potrafi założyć (wychodzi chyba z szyji właśnie ;p) organiczny pancerz (metal + żywe organy) i walczy z potworami. Bardzo stary film

PiXik
19-10-2006, 21:27
reklama Citroena...co leci w tle?

Dirty Sanchez
20-10-2006, 14:55
@up
Szukałem tej bajki około 5 lat!!
ehhh...!
aż sie wzruszyłem:(
:D:D
Dopiero teraz gdy mi powieziałeś Tytuł przypomniała mi sie część tytułu!
"Rycerze Zodiaku" No tak!
Naparwde niewiem jak ci mam dziękować!
Dziękuje ci bardzo i dziękuje temu kto założył ten temat;]
Po 5 latach!;]
Dzięki!

też tego ostatnio szukałem :)
http://www.download-anime.prv.pl
tutaj masz stronke z której mozna sciagnac to anime

Laf
20-10-2006, 15:15
Zna ktoś tytuły piosenek z filmiku arcaniakyrawar??
Najbardziej zależy mi na 2 piosence

Dirty Sanchez
21-10-2006, 15:30
a pierwsza piosenka z tego filmiku ?? ( ta nasamym początku)
i ta na koncu ale to jest chyba ta sama ( nie jestem pewien)

Scream
21-10-2006, 16:22
a pierwsza piosenka z tego filmiku ?? ( ta nasamym początku)
i ta na koncu ale to jest chyba ta sama ( nie jestem pewien)

Rob Dougan - clubbed to death. utwor napewno znajduje sie na soundtracku z matrixa.

..::QRAS::..
21-10-2006, 19:18
reklama citroena gdy on jedzie po lodzie taka techniawka? i jeszcze gdy jest w Tv reklama radio zet najlepsze przeboje io zakoscielny ma szyje taka dlugo i w tle leci pisenka baba i chlop spiewaja "ojnnanana oj nanine" cos takiego xD

Gonzo von Krenzel
24-10-2006, 12:15
Przypomniał mi się po prostu świetny kawałeczek. Pamiętam tylko motyw basu - bas głęboki, przesterowany wbijający się w ciało. Wchodzi około 1:10. Przed tym jest (chyba arabski) wokal. Szukałem z punjabim, ale to chyba nie to... Choć wydaje mi się, że to te klimaty. Mogę się mylić.
Później są też fajniutkie wokale żeńskie. Kawałeczek po prostu świetny. Bardzo mi na nim zależy. Sukałem go kilka dni, ale tytułu za ^$#@ nie pamiętam...
Motyw basu w tym rodzaju:
www.californiaclub.pl/bas.mp3

Oczywiście w oryginale brzmi to dużo, dużo lepiej - zrobiłem na szybko.
Zadowoli mnie sam tytuł, bo gdzieś na jednym z dysków to leży....

@PiXik, ..::QRAS::..:
W reklamie citroena jest z tego, co pamiętam kawałek Love Dont Let Me Go Davida Guetty (prod. David Guetta vs The Egg).

PiXik
24-10-2006, 16:55
to chyba nie to mam Guette (chociaz moze ten rmx)
a Tobie chyba chodzi o
Dj Antonine-Arabian Adventure
dokładnie w mojej playlist pisze tak:Dj Antonine-a1 Arabian Adventure 2(orginal mix)
edit:tak Gonzo to jest to!
david guetta vs the egg-love dont let me go walking away.mp3 :-)
tylko tego biciku jest malo no ale i tak brzmi świetnie

Gonzo von Krenzel
25-10-2006, 16:42
Dj Antonine-Arabian Adventure

Dzięki za chęci, ale to nie jest to. Sam pomyślałem jakiś czas temu, ze to może być ten kawałek, bo też go mam w swoich zbiorach, ale niestety... :(

P.S. Fajnie, że Guetta się zgadza. :)

DDoS
26-10-2006, 14:31
Poprzednie co chciałem znalazłem jakoś. Teraz poszukuje piosenki niedawno leciała bodajże na MTV, a teldysk wyglądał tak: animowany, koleś z kapturem na głowie, twarzy nie widać tylko oczy i wielkie usta, jest przykuty do ściany, widzi że trwa wojna, rozwala łańcuchy i idzie przez miasto rozwalając żołnierzy z różnych państw, na końcu z grupą ludzi atakują 20x większego kolesia, przywiązują go linami do ziemi, a tamten koleś leci w niebo i spada z "energią niebieską" w ręce i rozwala tego olbrzyma, sypie się z niego kasa. End"

Filthy
26-10-2006, 16:11
Film Euro Trip:
Jedna z ostatnich scen, kiedy już pokazują Ameryke i jak Scotty siedzi w akademiku i dzwoni do Coopera. Muzyka cichnie jak już Cooper odbiera telefon.

Film Szalony Weekend (The long weekend):
Zaraz po tym jak główny bohater zostaje posądzony o zboczeńca na stadninie koni i jak zaczyna ich gonić policja leci taka fajna nuta w tle... kończy się jak wchodzą do kościoła

Mazur199
26-10-2006, 22:30
Piosenka z filmu Too fast too furious - Tokio drift.Jest to piosenka na poczatku filmu gdy leca jeszcze napisy.Słyszałem ze jest to jakis remix zrobiony przez DJ Shadow'a.Nie jest to zaden techno shit tylko rap

oWn3d
27-10-2006, 07:10
Poprzednie co chciałem znalazłem jakoś. Teraz poszukuje piosenki niedawno leciała bodajże na MTV, a teldysk wyglądał tak: animowany, koleś z kapturem na głowie, twarzy nie widać tylko oczy i wielkie usta, jest przykuty do ściany, widzi że trwa wojna, rozwala łańcuchy i idzie przez miasto rozwalając żołnierzy z różnych państw, na końcu z grupą ludzi atakują 20x większego kolesia, przywiązują go linami do ziemi, a tamten koleś leci w niebo i spada z "energią niebieską" w ręce i rozwala tego olbrzyma, sypie się z niego kasa. End"
Disturbed - Land Of Confusion. Pierwotnie wykonywany przez Genesis.
Osobista prośba: wypisujcie czas od którego sie zaczyna utwór o który pytacie.

Neaniver
27-10-2006, 08:00
http://www.youtube.com/watch?v=dtBtCLcQHU0

Poszukuję wykonawcy i tytułu drugiego utworu w tym filmiku - zaczyna się mniej więcej w drugiej minucie, z góry thx

Scream
27-10-2006, 08:34
Piosenka z filmu Too fast too furious - Tokio drift.Jest to piosenka na poczatku filmu gdy leca jeszcze napisy.Słyszałem ze jest to jakis remix zrobiony przez DJ Shadow'a.Nie jest to zaden techno shit tylko rap

chodzi pewnie o ten utwor : dj shadow feat mos def-six days the remix.mp3

Mazur199
27-10-2006, 14:01
Móglbys to uploadnac i wyslac na priv link?

z góry dzieki;)

Kshaq
29-10-2006, 21:34
Reklama Noki gdzie robią sobie zdjęcia i je przesyłają a w tle leci taka piosenka. Wiem, że jest już trochę stara chyba... Jak sie ona anzywa i kto ją śpiewa...

Cederiel
30-10-2006, 07:11
Reklama Noki gdzie robią sobie zdjęcia i je przesyłają a w tle leci taka piosenka. Wiem, że jest już trochę stara chyba... Jak sie ona anzywa i kto ją śpiewa...

jakiej nokii?

Kshaq
30-10-2006, 11:42
N series czy jakoś tak... Murzyn i taki ziomek potem zdjęcia w Syndey robią i przesyłają do takich dwóch babek.

Hetakuri
31-10-2006, 22:42
Mnie interesują 2 piosenki - jedna leci na reklamie z okazji 10-lecia Ery, druga w reklamie I-Plus. Z góry dzięki.

Marixon
01-11-2006, 13:33
Proszę uprzejmie o przestrzeganie zasad tematu! Dziękuję!

utwór:

Ten z Titanica. Wykonawcą jest, bodajże, Celine Dion.

książka:

Mała broszurka, dosłownie na kilkanaście minut czytania. W książce zawarte są różne anegdoty, poparte przykładami. Ogólnie chodzi o to, jak powinniśmy żyć. Autorem jest Bruno Ferrero.

@down:

Thx za tytuł utworu!

Onionhawk
01-11-2006, 15:23
@up

Celine Dion - My hearth would go on ~~

matiiii
01-11-2006, 17:33
Szukam piosenki spiewanej w innym jezyku niz: angielski polski niemiecki.

Poczatek tytulu to: La Camisa ....

oWn3d
01-11-2006, 18:02
Szukam piosenki spiewanej w innym jezyku niz: angielski polski niemiecki.

Poczatek tytulu to: La Camisa ....
Juanes - La Camisa Negra, wystarczyło wpisać w google to co już miałeś. Żal.kr

Cedan
07-11-2006, 17:04
Ma ktoś może w ebook'u Achaje Sapkowskiego ?

matiiii
11-11-2006, 09:38
Piosenka ta leci w reklamie Nescafe Capuccino jak ona sie nazywa?

Dirty Sanchez
14-11-2006, 00:29
http://youtube.com/watch?v=leIHX5oRClU
w 1:47 minucie kirk ( gitara)
gra taka melodie co to jest ??

MatKus
14-11-2006, 00:45
Ma ktoś może w ebook'u Achaje Sapkowskiego ?
To wreszcie Achaję czy coś Sapkowskiego? Bo jedyną Achaję, jaką znam w formie ksiązki, napisał Ziemiański :P

Gewof
14-11-2006, 07:52

Jest to "Hall of the Mountain King" przez wielu cover'owanych. Chyba najbardziej popoularny cover aktualnie jest zespolu Apocalyptica.

Si'Mis
14-11-2006, 14:04
Witam. Chciałbym się dowiedzieć,jaki tytuł ma ta piosenka (techno):

http://naonen.combo.patrz.pl/

Proszę o szybką odpowiedź!

Si'Mis
15-11-2006, 00:09
Nikt nie powie? :( Czekam nadal na odpowiedź.

matiiii
15-11-2006, 07:49
Piosenka ta leci w reklamie Nescafe Capuccino jak ona sie nazywa?

czekam....

Si'Mis
15-11-2006, 21:24
Przepraszam najmocniej, ale ten tytuł piosenki jest dla mnie bardzo ważny... Proszę o odpowiedź :(.

Powtarzam:

Jaka jest nazwa tej piosenki:

www.naonen.combo.patrz.pl

Zillek Edonek
15-11-2006, 22:43
A więc chciałbym poznać tytuł z tego (http://www.maxior.pl/?p=index&id=36918&0) filmu. Chodzi mi o tą muzykę , która zaczyna się w 30 sekundzie.
Edit: już wiem , Rob Dougan - clubbed to death

Vamerian
16-11-2006, 14:39
Jak się nazywa piosenke z tego filmu? http://video.google.pl/videoplay?docid=-8572147181154613195&q=old+tibia

Luthi
16-11-2006, 15:05
Moze ktos z Was zna nazwę tej piosenki która leci w tle ? AÏЯRO dance (http://youtube.com/watch?v=4kx-doxI6Es)

w koncu znalazłem. Dla zainteresowanych: Missy Elliott -We Run This

joey
16-11-2006, 16:15
Czy ktoś zna tytuł piosenki, która leci w reklamie New Yorkera, gdzie taka babka tańczy sobie, a dziadek dostaje zawału?

Si'Mis
17-11-2006, 19:51
Dlaczego NIKT nie odpowiada na pytania w tym temacie? Jest mi potrzebna nazwa piosenki:

www.naonen.combo.patrz.pl

3 raz powtarzam... -.-

kamosblue
17-11-2006, 20:14
@up
Chlopczyku, ludzie tutaj nie sa maszynami. Po prostu mozna czegos nie wiedziec... jakby ktos wiedzial, to by ci pomogl - uspokoj sie.

Si'Mis
17-11-2006, 21:59
W takim razie przepraszam :). (Mężczyzno -.-)

Onionhawk
18-11-2006, 18:04
Poprzednie co chciałem znalazłem jakoś. Teraz poszukuje piosenki niedawno leciała bodajże na MTV, a teldysk wyglądał tak: animowany, koleś z kapturem na głowie, twarzy nie widać tylko oczy i wielkie usta, jest przykuty do ściany, widzi że trwa wojna, rozwala łańcuchy i idzie przez miasto rozwalając żołnierzy z różnych państw, na końcu z grupą ludzi atakują 20x większego kolesia, przywiązują go linami do ziemi, a tamten koleś leci w niebo i spada z "energią niebieską" w ręce i rozwala tego olbrzyma, sypie się z niego kasa. End" - post #75

to jest piosenka pt.

Werble ;>

Disturbed - Land of Confusion

OnlyM(PL)
18-11-2006, 20:15
Zna ktos tytul tej piosenki? http://www.youtube.com/watch?v=68Qi0HSDNrM
W komentarzach na Utube podawali tytuly, sprawdzilem je ale niestety to nie to. Moge jeszcze powiedziec, ze ta piosenka zaczynala sie przy uruchamianiu NFS Underground.
Z gory dziekuje ; *

@ Thx u so much ; * <-- calus od Emmy ;p

Kshaq
18-11-2006, 20:25
@up
Lil' Jon & The East Side Boyz - Get Low (f Ying Yang Twins)

(chyba tak mam w soundtracku :D a nfsu nie chce mi się odpalać :D)

@EDIT
Thx :D

Colorado
22-11-2006, 17:19
Jak się nazywa piosenke z tego filmu? http://video.google.pl/videoplay?doc...95&q=old+tibia
Jest to The Rolling Stones - Paint it Black

Mehh
29-11-2006, 20:25
http://youtube.com/watch?v=tt6CwWxosMg - tytuł piosenki w tle

Liwajs
30-11-2006, 22:04
Starstylers ft. michy - keep on moving

kaczi
01-12-2006, 09:10
Szukam tytułu piosenki, co leci w tle reklamy "Citroen'a". Bardzo popularna w radiach.

Kshaq
01-12-2006, 09:16
@up
Poszukaj kilka stron wcześniej.

PiXik
01-12-2006, 10:20
Szukam tytułu piosenki, co leci w tle reklamy "Citroen'a". Bardzo popularna w radiach.

david guetta vs the egg-love dont let me go walking away
co nie zmienia faktu ,że to było i nawet ja o to pytałem

- Prodigy -
02-12-2006, 16:41
Interesuje mnie piosenka, która leci w tle tego filmiku. (http://youtube.com/watch?v=TcNjwAXZYjo) Czy ktoś może zna jej tytuł ?

Filthy
02-12-2006, 17:59
Interesuje mnie piosenka, która leci w tle tego filmiku. (http://youtube.com/watch?v=TcNjwAXZYjo) Czy ktoś może zna jej tytuł ?

http://web.ics.purdue.edu/~bbitlis/black.htm
czy to tak trudno wpisać kawałek tekstu do googli ? -.-
The Rolling Stones - Paint it Black

Mr.Ofca
02-12-2006, 18:24
Byla taka reklama jakiegos specyfiku zeby cera byla mloda czy cos takiego. Zaczynalo sie ze 2 dziewczyny sa nad morzem i pozniej rozmawiaja ze 1 chciala by miec taka cere caly rok jaka moze miec nad morzem. Ta poleca jej ten specyfik. Podczas reklamy w tle leci taki fajny utwor i wlasnie wie moze ktos jak sie nazywa???

Helixaw
02-12-2006, 21:24
Był taki utwór, teledysk był animowany, nie pamiętam dokładnie co tam było, ale z tego co pamiętam to była przedstawiona wędrówka chłopca i jego psa. Pamiętam, że był tam taki motyw, jak ten piesek wchodził po drabinie na księżyc, a potem spadł z niego do jeziorka i szedł sobie pod wodą wśród rybek. Nie pamiętam tekstu bo byłem za mały gdy ten teledysk był na topie :P Pamietam tylko melodie, i ten tekst w stylu "here's what is love". Chociaz jak mowie, nie pamietam dokladnie ;)
Wie ktos o co mi chodzi? :D

Cebix
03-12-2006, 14:54

Inspector Gadget Theme

Marixon
03-12-2006, 16:09
@PiXik:

Temat ma 12 stron. Nie wiem, czy tobie by się chciało tyle szukać, tym bardziej, że skąd on miał przypuszczać, że akurat ktoś już zadał takie pytanie. Tu praktycznie nie ma żadnych ograniczeń, można pytać dosłownie o wszystko.

/Sorry za offtopic, ale to ważna kwestia.

PiXik
03-12-2006, 18:41
@PiXik:

/Sorry za offtopic, ale to ważna kwestia.
no pewnie że ważna ja kulturalnie zwróciłem uwage i widzisz w tym jakiś problem?no to to Twój problem;]

Gromnjir
04-12-2006, 17:21
Był taki utwór, teledysk był animowany, nie pamiętam dokładnie co tambyło, ale z tego co pamiętam to była przedstawiona wędrówka chłopca ijego psa. Pamiętam, że był tam taki motyw, jak ten piesek wchodził podrabinie na księżyc, a potem spadł z niego do jeziorka i szedł sobiepod wodą wśród rybek. Nie pamiętam tekstu bo byłem za mały gdy tenteledysk był na topie :p Pamietam tylko melodie, i ten tekst w stylu "here's what is love". Chociaz jak mowie, nie pamietam dokladnie ;)
Wie ktos o co mi chodzi? :D

sorry, pojebalo mi sie - jesli to nie radiohead to cos Moby'ego, zaraz moze mi sie przypomni.

A jednak Moby tez nie. Tez kojarze ten teledysk, nazwe wykonawcy mam gdzies na koncu jezyka ;p

Helixaw
04-12-2006, 18:34
Gromnjir jednak o Moby mi chodziło :) Why does my heart feel so bad :) Wprawdzie teledysk mi troche momentami nie pasuje, ale pewnie dlatego, że nie widziałem do od ladnych paru/nastu lat ;)
Dzieki

Marixon
05-12-2006, 19:11
no pewnie że ważna ja kulturalnie zwróciłem uwage i widzisz w tym jakiś problem?no to to Twój problem;]

A ja kulturalnie zwróciłem uwagę tobie. Musiałeś to komentować?

Nie odpisuj na tę wiadomość, tylko większy offtopic jeszcze zrobisz.

@down:

Miałem powód żeby ci zwrócić uwagę, więc przestań... A tej piosenki szukasz tylko po to, żeby dalej ze mną dyskusję ciągnąć, bo ostatnie słowo musi należeć oczywiście do ciebie... Czcionki ci się zmienić na niebieską w odpowiednim miejscu też nie chciało. Nie wiem, czy to zbyt trudne, czy to za duży wysiłek :o ... A tak na serio to myślę, że to zwyczajnie z czystej przekory -.-

EDIT2:

Jasne, że nie wiem ile szukasz tej piosenki, bo nie czytałem tych 120+ postów -.- Myślisz, że ja to nie mam co robić :o ?

PiXik
05-12-2006, 21:22
A ja kulturalnie zwróciłem uwagę tobie. Musiałeś to komentować?

Nie odpisuj na tę wiadomość, tylko większy offtopic jeszcze zrobisz.
to był rozkaz;( zwróciłeś mi uwage za nic bo ja i podałem tytuł i dodałem swoje 3 grosze niczego niedopuszczalnego tam nie było;]
[QUOTE=Grocix;1114704]
szukam piosenki z tak jakby odgłosami formuły:)jakby startowała itp
wyzwanie dla najlepszych;)(tak jakby formuła startowała itpd)gatunek oczywiscie techno,jest jakas nowsza wersja z vokalem jeśli,ktoś wie o co chodzi prosze o pomoci info
tej piosenki szukam od roku więc ,nie zaczynaj jałowego editowania i gadanie o czymś o czym pojęcia nie masz

Olorion.
06-12-2006, 16:51
SORY EDIT BO NIE BYLO NIEBIESKIEGO HEHE
what's that pqp

http://rapidshare.com/files/6324782/12_BBoy_Summit_2004.mp3.html

Grocix
06-12-2006, 17:16
Piosenka w reklamie Philipsa bodajze, co te kulki kolorowe spadaja w dol ulicy

Filthy
06-12-2006, 18:21
Piosenka w reklamie Philipsa bodajze, co te kulki kolorowe spadaja w dol ulicy

song is called Heartbeats by Jose Gonzales

www.google.pl

Senseal
06-12-2006, 18:41
Piosenka ze Shreka 2, jak jest ta "impreza" pod koniec.

Xetasi
06-12-2006, 21:49
Poszukuje muzyki z --------> http://www.youtube.com/watch?v=hA_NNbVsarQ <-------- caly filmik oceniam jako jedną wielką porażke ale muzyja jest świetna prosze o pomoc

Filthy
06-12-2006, 21:58
Poszukuje muzyki z --------> http://www.youtube.com/watch?v=hA_NNbVsarQ <-------- caly filmik oceniam jako jedną wielką porażke ale muzyja jest świetna prosze o pomoc

Panic! At The Disco - The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage

joey
06-12-2006, 22:12
Piosenka ze Shreka 2, jak jest ta "impreza" pod koniec.

Riki Martin - cośtam viva loca, na bank

Zillek Edonek
07-12-2006, 17:45
Piosenka z tegp (http://www.youtube.com/watch?v=bdQLDELiIlw&mode=related&search=) filmu jaki ma tytuł?
@Xavieri
Tak , dlatego dalem to razem z filmikiem xD

Avrerk
07-12-2006, 21:44
Mam pytanie:
Jak nazywa sie gra, w której można grać zawodnikami albo sędzią?
Moze być sam sędzia.

Rooker666
07-12-2006, 22:48
Czy wie ktoś co to za muzyka leci w tle
http://czeczetkowicz.patrz.pl/

Xawieri
07-12-2006, 23:25
Piosenka z tegp (http://www.youtube.com/watch?v=bdQLDELiIlw&mode=related&search=) filmu jaki ma tytuł?

Activ - Visez
Tu sobie posłuchaj tego. (http://activ.visez.patrz.pl/)
A filmik pwnzujący ;P

Moje pytania:
Jak już ktoś na 1szej stronie wspomniał o takiej piosence co na Hyperze leciała "Wszystko sie zmienia, od najmłodszych lat jak rozdania kart, zmienia się świat. Sam się zmieniasz jak kolejne pokolenia to jest nie do przeoczenia" To tego szukam
Oraz na Hyperze podczas klipu o Resident Evil Code: Veronica leciala super muzyka, leci też ona przy tym, jak pokazują reklame Intela "Program nagrywany był na komputerach z procesorami Intel Pentium 4" i przy reklamówce bajki na Jetix "Galactic Football"
Cholernie proszę o pomoc! :<
Bo nawet Ci z Hypera mi pomóc niemogli ;s

@Sensael
Ricky Martin - Livin' La Vida Loca

LUDZIE NIE ZAPOMINAJCIE O KOLORACH!

Avrerk
09-12-2006, 18:42
Mam pytanie:
Jak nazywa sie gra, w której można grać zawodnikami albo sędzią?
Moze być sam sędzia.

Matkowski
10-12-2006, 01:03
błagam litosci pomocy w poszukiwaniu pewnego klipu...widziałem go raz w zyciu i zakochałem sie...lecz tytułu i wykonawcy nie znam:( opowiem co on przedstawia:

Idzie sobie jakis koles tunelem i mijaja go samochody...baełkocze sobie cos pod nosem.. az tu nagle wali go samochód...po chwili on wstaje i idze dalej....i znowu go cos je...ło...znowu wstaje i idzie...na samym koncu staje na przeciw samochodu i jeb....samochód sie rozpieprzyl... a on stoi...ten moment kocham... POMOCY w szukaniu klipu bo juz nie spie po nocy wertujac neta.

Dego
11-12-2006, 23:10
Chyba na to pytanie nikt mi nie odpowie: Bardzo dawno temu leciala bajka na (był to wtedy chyba "minimax")taka bajka koleśświetnie jezdzil na motorze i miał własnego kierwoce walczył ze złem był szpiegiem i co anajważniejsze w swoim samochodzi na tylnej kanapie miał półkę ze sztucznymi wąsmi brodami perukami itp.... kochałem ta bajke...

Mountain
13-12-2006, 21:05
http://video.google.pl/videoplay?docid=-4831007237382432812&q=tibia+war chodzi o pierwszy utwór

Filthy
15-12-2006, 16:06
czy ma może ktoś ten utwór bez słów?
http://59.186.253.22/download/GT4_Prol/080.What%20to%20Believe%20-%20daiki%20kasho.mp3
albo jako mp4:
http://www.team-ir.org/prologuemusic/What%20to%20Believe.m4a

chodzi mi o identyczny efekt jak w tym filmie: http://www.maxior.pl/?p=index&id=34765&17

---edit---
po długich poszukiwaniach, ściąganiach programów, konwertowaniu udało mi się osiągąć cel :D

Vekegi
15-12-2006, 18:39
co to za kawałek?
http://rapidshare.com/files/7521847/yoyo2.mp3.html

kamosblue
15-12-2006, 18:46
@Vekegi

Stereophonics - Dakota

Ozyryss
15-12-2006, 22:29
Mam wielką prośbę,no więc poszukuję piosenki z reklamy heinekena (tej co koleś wrzuca śnieg do domu przez okno) z góry wielkie dzięki

chador
16-12-2006, 11:16
Witam.

Poszukuję utworu z tego filmu - drugi utwór. (Techno - chyba z filmu Matrix)

>>Klik<< (http://www.youtube.com/watch?v=Cd0jlAHnhL4)

Pozdrawiam.

@Down

Wielkie Dzięki. Link wyślij na PM jak możesz ; )

Filthy
16-12-2006, 12:28
chador zaraz sciagne ten film na dysk i wrzuce Ci ten kawalek na rapidshare bo ja sciagam pierwszy utwor :)

--edit--
here you are : http://rapidshare.com/files/7712731/matrix.mp3.html

jeyti
16-12-2006, 13:19
co to za kawalek w podkladzie ? http://www.youtube.com/watch?v=nHNhxDm0Ns0&mode=related&search=

kamosblue
16-12-2006, 13:56
@up
The Offspring - I Want You Bad

Upierz
17-12-2006, 21:25
Szukam kawałka Gorefest - Exorcism, szukałem go i nie znalazłem, jak ktoś go dla mnie hostnie będe wdzięczny ;]

Calen Futh
21-12-2006, 21:55
Proszę o tytuł piosenki, którą słychać podczas gdy prezentowana jest "klasowa fotka" - http://www.youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw

OnlyM(PL)
21-12-2006, 21:58
http://video.google.pl/videoplay?docid=5672764375488016586
Zna ktos ten "soundtrack" ;D msg me back plz

@ ty ; *

PiXik
21-12-2006, 22:16
^^up:OWN3Dxd
Basshunter - Anna Bot
to soundtrack

oWn3d
22-12-2006, 19:14
Proszę o tytuł piosenki, którą słychać podczas gdy prezentowana jest "klasowa fotka" - http://www.youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkawNotorious B.I.G. - Nasty Girl

Xawieri
23-12-2006, 09:21
http://video.google.pl/videoplay?docid=5672764375488016586
Zna ktos ten "soundtrack" ;D msg me back plz

@ ty ; *

Bardziej to to jest
Basshunter - Boten Anna ;x

Moje pytania:
Jak już ktoś na 1szej stronie wspomniał o takiej piosence co na Hyperze leciała "Wszystko sie zmienia, od najmłodszych lat jak rozdania kart, zmienia się świat. Sam się zmieniasz jak kolejne pokolenia to jest nie do przeoczenia" To tego szukam
Oraz na Hyperze podczas klipu o Resident Evil Code: Veronica leciala super muzyka, leci też ona przy tym, jak pokazują reklame Intela "Program nagrywany był na komputerach z procesorami Intel Pentium 4" i przy reklamówce bajki na Jetix "Galactic Football"
Cholernie proszę o pomoc! :<
Bo nawet Ci z Hypera mi pomóc niemogli ;s

Exodus
30-12-2006, 00:07
Dzisiaj usłyszałem w radiu piosenkę opowiadajaca o "dziejach Polski" od porozumienia w Jałcie , piosenka coś w stylu Kazika ale nie jestem pewien czy to on. Jest bardzo charakteryustyczna ,wkoncu malo jest piosenek o takiej tematyce.
Jesli ktos znal to prosil bym o podanie tytulu lub linka do niej.

Z góry dziękuję

Dirty Sanchez
30-12-2006, 02:05
szukam tego utworu
http://youtube.com/watch?v=pqXlGB3c6uY

PS. fajny filmik ;]

Calen Futh
30-12-2006, 21:30
@up :
What I Like About You - The Romantics

eerion
01-01-2007, 14:29
Dobra wymyśliłem coś wkońcu czego nie mogę znaleść:
Mianowicie piosenka, którą można usłyszeć w 22 odcinku pełnej serii (nie okrojonej jaką posiada Hyper) Chobits w momencie gdy Dragonfly dodytka Chii w te miejsce gdzie ma włącznik, gdy Chii przechodzi w drugi tryb zaczyna się ta piosenka, może ktoś zna lub wie co to
A proszę cię bardzo.
Special upload fer ya!
A Fly on the wall (http://rapidshare.com/files/9749053/Best_of_Chobits_-_21_-_A_Fly_on_the_Wall.mp3.html)

DRoN
01-01-2007, 16:51
Jaki jest podkład muzyczny z reklamy Heinekena, gdzie jakaś dziewczyna sięga to piwo, a podchodzi koleś, patrzy na nią i sam sobie bierze i idzie?

@ down
THX ;*

Calen Futh
01-01-2007, 18:03
@up :
The Turtles - "So Happy Together"

Marixon
02-01-2007, 18:48
Szukam piosenki, którą wykonują dziewczyna i chłopak. W utworze występuje słowo "gwiazda" oraz zdanie: "Czemu ze wszystkich marzeń na świecie Ciebie wybrałam?" Z góry dzięki za odpowiedź ;) !

@down:

Dziękowałem z góry, ale zrobię to jeszcze raz: dzięki :D !

Założyłem ten temat - chociaż tyle, żebym się mógł czasem o coś spytać bez miałczenia z Waszej strony by mi się mogło należeć, co :confused: ?

P.S.

Szukałem w Googlach.

oWn3d
02-01-2007, 23:13
Szukam piosenki, którą wykonują dziewczyna i chłopak. W utworze występuje słowo "gwiazda" oraz zdanie: "Czemu ze wszystkich marzeń na świecie Ciebie wybrałam?" Z góry dzięki za odpowiedź ;) !
Piotr Rubik - Psalm Dla Ciebie
Przestaje odpowiadać na pytania, na które odpowiedź można uzyskać wpisując to co już macie w google. Wygodni się zrobiliście.

Walekifa
09-01-2007, 21:50
Nie dawno w telewizji leciał film "Lepiej późno niż później" i na reklamie leciała fajna nutka,zna ktoś może tytuł? To dość znane,z tego co wiem.

Tethi
10-01-2007, 14:57
pamietam na starym kompie jak go jeszcze mialem to mialem tam taka gre gdzie sie terenowki scigaly, musialy przejechac przez flagi i bylo duzo roznych rodzajow samochodow i tras...

moze ktos wie o czym ja mowie, jak tam to answer pls

Szkut
10-01-2007, 21:31
pamietam na starym kompie jak go jeszcze mialem to mialem tam taka gre gdzie sie terenowki scigaly, musialy przejechac przez flagi i bylo duzo roznych rodzajow samochodow i tras...

moze ktos wie o czym ja mowie, jak tam to answer plsGier takich jest pelno, moze monster truck madness?

PiXik
10-01-2007, 22:18
http://media.putfile.com/fromloveparadewhatisthis
pochodzi z parady miłości,prosze o pomoc w odnalezieniu tytułu!!
dziękuje z góry bardzo

Walekifa
11-01-2007, 21:43
UWAGA druga o wiele ważniejsza prośba! ;p

Filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=s2tTFFR5NSA

Nieźle,co? ;) Proszę o nazwę drugiego utworu,bo bardzo mi się spodobał. Trzeci też dajcie jak znacie : P

Ps. Postanowiłem że napisze to w osobnym poście,bo to chyba wymaga oddzielenia.

Quezacoatl
11-01-2007, 22:47
Szukam tytułu filmu. Zdaje mi się, że ten tytuł brzmiał "Only one" ale nie chce ściągać kilka tygodni czegoś co się może okazać czymś zupełnie innym... Stąd proszę o jakieś info jeżeli ktoś wie o jaki film chodzi.
Tutaj krótki opis:
Głównym bohaterem jest Chińczyk (lub Japończyk/Wietnamczyk/Koreańczyk - nie wiem dokładnie). Zaczyna się od jego spełnionego życia, w którym ma pracę (w policji) żonę i ogólnie jest szczęśliwy. Z czasem zauważa, że przybywa mu sił, może skakać wyżej, biegać szybciej, uderzać mocniej itp. W pewnym momencie próbuje go zabić ktoś kto wygląda zupełnie tak jak on (lub jak jego klon, whatev). Po tym zdarzeniu zagaduje do niego ktoś kto podaje się za między-wymiarowego stróża prawa i opowiada mu o tym, że ten co chciał go zabić to jego inna wersja z innego wymiaru (w każdym razie coś w te bańkę). Dowiaduje się, że ten jego odpowiednik też był stróżem do czasu gdy w misji zabił inne swoje wcielenie i poczuł przyrost mocy itp. po czym zaczął mordować wszystkie swoje wcielenia. Coś tam było, że energia zabitego wcielenia była dzielona i przekazywana pozostałym, i oni dwaj byli ostatnimi wcieleniami (tj. gł. bohater i jego "klon") a ten zły wierzył, ze jak będzie ostatni i jedyny stanie się bogiem. No wiec w końcu to złe wcielenie zabija dobremu żonę a potem walczą o porządek świata lub jego zniszczenie. Końcówki już nie będę opisywał bo jak ktoś widział to się już domyśli o co ho. Będę wdzięczny za pomoc.

@Down
Dzięki. ;)

Walekifa
12-01-2007, 13:37
@ UP

The One

Marixon
12-01-2007, 13:53
Szukam wszystkich utworów z filmu "Yamakasi: współcześni samurajowie".

Dzięki, Calen Futh.

matiiii
12-01-2007, 14:47
"O szczescie nie pojete ksiadz wypil flaszki 2...."

jaki jest tytul tej piosenki?

Calen Futh
12-01-2007, 17:37
@up: A użyć googli to nie łaska ? >.<

ZCHN Zbliża Się - Piersi

@Marixon

Też wystarczyło w googlach poszukać :P

Bustaflex - Chela
Dad Ppda - Le Grand Show
Faby feat. Lady Laistee - Femmes
Fdy Phenomen feat. Jaeyez - En Guerre
Iron Sy & Disiz La Peste - Bon Ou Mauvais
JoeyStarr & DJ Spank - L'Assault
JoeyStarr & DJ Spank - La Poursuite des Chiens
JoeyStarr & DJ Spank - Outro
JoeyStarr & DJ Spank - Presentation Des Personnages
JoeyStarr & DJ Spank - Sitting Bull
JoeyStarr & DJ Spank - Zicmu
JoeyStarr & Dj Spank - Suicide
JoeyStarr - Grimpe
JoeyStarr - Urgence
Mass - Boggie Down
Reptiles feat. Jimi Sissoko - Plus de Reperes

Szkut
13-01-2007, 12:39
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2984665187011152530&q=berylia

2 nuta

Marixon
13-01-2007, 22:22
To ja jeszcze szukam wszystkich utworów z filmu pt. "W rytmie salsy" (tytuł oryginalny na 99% brzmi "The way she moves", gdyby kogoś to interesowało). Jeśli uważacie, że jestem leniem, to po prostu mi nie pomagajcie, ja nie mam czasu googlować.

Pozdrawiam!

Duke Dran
15-01-2007, 17:34
Szukam muzy, ktora leci w jednym odcinku specjalnym South Park make love not warcraft. Jest to moment w ktorym bohaterzy expia na dzikach i leci taka rokowa muzyczka, bardzo mi na niej zalezy.

PiXik
16-01-2007, 00:17
piosenka leciała na końcu Leona Zawodowca,prosze o tytul i wykonawce

Smetana
16-01-2007, 00:20
@up
Techno Bounce Mix Premix Remix 2012.

Nie mogłem się powstrzymać :D:D:D.

PiXik
16-01-2007, 00:55
boki zrywac
edit
Calen Futh dzięki bardzo

Calen Futh
16-01-2007, 10:11
@PiXik: Sting & The Police - Shape Of My Heart

Btw. Bardzo podoba mi się ten kawałek ;)

quiqqly
16-01-2007, 22:49
Zna ktoś może takie utwory piosenek baptystów?
Chodzi mi o takie wesołe rytmy jakie śpiewają baptyści np. z takiej reklamy Allegro itp.

Z góry dzięki ;)

Ryłek
18-01-2007, 00:04
Szukam tytułu tejże (http://voila.pl/svxz2/) piosenki. Ozłocę, dam pupy czy czego tam chcecie za tytuł albo chociaż kawałek tekstu, którego nie mogę wychwycić, bo mnie baniak napieprza.
Dzięki z góry.

M@rcin
23-01-2007, 16:18
@Up

Blood & Fire
Artist: Type O Negative
Album: Bloody Kisses

No more nights
Of blood & fire

I always thought we'd be together
And that our love could not be better
Well with no warning you were gone
I still don't know what went wrong
You don't know what I've been through
Just want to put my love in you

No more nights
Of blood & fire

All those special memories
Now I bleed for you - burn for me
Perhaps I was just dreaming
When I think these things had real meaning
You don't know what I've been through
Just want to put my love in you

Love eternal
Lust infernal
Bleeding, burning
Needing, yearning

I see your face in every flame
With no answers I have only myself to blame
Of all the women that I have known - they're not you
I'd rather be alone

No more nights
Of blood & fire

Glacial
24-01-2007, 20:33
szukam tytułu owego tracku http://www.youtube.com/watch?v=YT1mr7E-Fms&mode=related&search=

Down:
Zacząłem słuchać tak w 30 sekundzie i od razu dałem linka tutaj, nawet nie przesłuchałem drugi raz ;s

Calen Futh
26-01-2007, 11:06
@up: JerryC- Canon Rock

Zresztą przeciez tytuł pisze w pierwszych sekundach filmu ;)

@edit: No, ludzie. Niczego nie szukacie ? Szukajcie bo mi się nudzi.

Michaell
30-01-2007, 19:48
Raczej wolnawa, śpiewa kobieta. W tle ktoś gwiżdze ; d
Mam nadzieję, że to wystarczy

Marixon
31-01-2007, 14:06
@Raynold:

Coś ci się chyba pomyliło...

nequs
01-02-2007, 23:22
Witam. Spróbuję objaśnić mój problem jak najdokładniej. Otóż szukam tytułu piosenki Boba Marleya. Piosenka utrzymana jest w takim "posępnym, deszczowym" klimacie, dodatkowo w piosence ktoś jeszcze rapuje. Często powtarzane słowo to "revolution(...)", słowa skierowane bodajże do policji "yes i've got a drugs, i wait" . Niestety nie umiem więcej napisać na temat tego utworu. Koleżanka zgrała mi go, bardzo mi się podobał, bodajże zaczyna się na W (nie mam niestety kontaktu z koleżanką). Dzięki wielkie za pomoc. Cya.

Polinik
01-02-2007, 23:37
Witam. Spróbuję objaśnić mój problem jak najdokładniej. Otóż szukam tytułu piosenki Boba Marleya. Piosenka utrzymana jest w takim "posępnym, deszczowym" klimacie, dodatkowo w piosence ktoś jeszcze rapuje. Często powtarzane słowo to "revolution(...)", słowa skierowane bodajże do policji "yes i've got a drugs, i wait" . Niestety nie umiem więcej napisać na temat tego utworu. Koleżanka zgrała mi go, bardzo mi się podobał, bodajże zaczyna się na W (nie mam niestety kontaktu z koleżanką). Dzięki wielkie za pomoc. Cya.
http://www.oldielyrics.com/b/bob_marley.html
Tu masz teksty chyba wszystkich jego piosenek. Przeszukaj sobie.

Thot
02-02-2007, 16:36
Raynold, jesteś chyba nieco nadgorliwy. Ten temat dotyczy również filmów. Proszę o przywrócenie mojego posta ;].

Duke Dran
03-02-2007, 23:56
Szukam tej instrumentalnej muzyczki, która jest w jedynym powstałym do tej pory trajlerze gry na konsole psp Final Fantasy VII: Crisis Core. Halp

Marixon
05-02-2007, 14:35
To ja jeszcze szukam wszystkich utworów z filmu pt. "W rytmie salsy" (tytuł oryginalny na 99% brzmi "The way she moves", gdyby kogoś to interesowało). Jeśli uważacie, że jestem leniem, to po prostu mi nie pomagajcie, ja nie mam czasu googlować.

Pozdrawiam!

Przypominam się :) .

Jaroos666
05-02-2007, 18:22
Daje tu link do filmiku, ale nie chodzi mi o ten cały film tylko na samiutkim końcu jest piosenka, strasznie chciał bym wiedzieć jaki ona ma tytuł. Z góry thx :*

http://video.google.pl/videoplay?docid=5961803974523461623&q=andzelika+w%C5%82atcy+m%C3%B3ch

Calen Futh
08-02-2007, 22:53
-Kailas Stox say : dasz mi jakies eq i kase ??
-Vanhelsink say k ale za jakoms 1 godzine skiluje
-Kailas Stox say k

1 godzina puzniej
-Vanhelsink say :jakie masz eq i ile kasy
-Kailas Stox say :scale armor logion helmet leather boots studet legs gryfind shield wand of vortex no i 100 gp
-Vanhelsink say :lol to masz dobre eq i durzo kasy i ja mam ci niby dawac eq ja mam 91 level i mam o wiele lepsze eq od ciebie niby mial bym ci dac 1 cc z 1000 cc lol
-Kailas Stox say : lol zal ci 1 cc z 1000 masz paca wszystko lol ale z ciebie kumpel zegnaj frajeze za dyche smiec powiedziales mi ze dasz mi k armor k legi dragon shield warior helmet powiedziales mi na dworzu frajeze i powiedziales ze dasz mi 1 albo 2 cc a teraz mi muwiesz ze mi nie dasz ale jestes nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bem do potegi entej Vanhelsink to noob
-Vanhelsink say :zamknij dupe bo jedzie lolku
-Kailas Stox say :masz ignora Ignore na wszystkich siwiatach :]:]:]:]

No to bardzo ciekawe. A teraz wracaj do mamy.

PS. Kurde, nie wiem jaki jest tytuł tego kawałka o którym wspomniał cytowany przeze mnie użytkownik :/ A już myślałem, że żadna piosenka się przede mną nie ukryje. A jednak

@edit: Mimo tego, że zapewne się pomyliles i chciałeś to wsadzić do tematu o noobach to tekst który skopiowałeś obrazuje jakim TY jesteś nuubkiem ;)

Krzesław
09-02-2007, 00:01
Ja szukam tytułu piosenki, która leciała m in. dziś rano w Trójce. Była to piosenka soft rockowa/ rockowa z elementami electo. Coś w stylu może Quenns of a Stone Age, a jej refren brzmi:
"Hello, I love you
will you tell me your name.
Hello, I love you
let you join to my game."

Z góry dziękuje za odpowiedź;)

Walekifa
09-02-2007, 09:43
@ UP

Simple Minds - Hello, i love you

joey
15-02-2007, 17:19
No więc jest to piosenka w klimatach dance z elementami country. Teledysk wygląda mniej-więcej tak: Jest impreza na dzikim zachodzie, tam są takie potwornie brudne wieśniaki, z żółtymi zębami, takie obleśne i śpiewają takim dziwnym głosem. Wszyscy w tym teledysku tak wyglądają. Z góry dziękuje
ps. widziałem to niedawno w VH1

OnlyM(PL)
15-02-2007, 22:20
Krotka pilka : Wie ktos skad to jest?
http://www.smog.pl/wideo/7647/nieobliczalny_ninja/

Karl0ss
15-02-2007, 22:36
@Up
Też mie ciekawi ta piosenka a więc się dopisuje do prośby, wiem tylko że występuje ona we "FlatOut(cie) 2"

Pozdrowienia

@down Fenksiki dla Ciebie

Caer
15-02-2007, 23:31
@OnlyM(PL):
Rise Against - Give It All

Dercon
19-02-2007, 15:08
Na Polsacie leciała kiedyś bajka, w której dwie drużyny robotów rozbijają się na nieznanej planecie. Po wylądowaniu maszyny przybierają wygląd zwierząt. Pamiętam, że był goryl, nosorożec, szczur, lampart, dinozaur. W razie zagrożenia mówili coś w stylu "gotowość bojowa" i wyciągali bronie.
Do ..::QRAS::.. Andru Donalds i Eugenia Vlasova - Wind of Hope
Do matiiii Andy Williams - Music to watch the girls go by
@Down
Tak, to oto chodziło. Dzięki za pomoc.

balun
19-02-2007, 23:39
@Decron
Po polsku to było "kosmiczne wojny", a po angielsku to chyba "beast(s) wars".

Dubo
21-02-2007, 21:44
http://www.maxior.pl/?p=index&id=48465&17

potrzeba mi piosenki z tego filmu :)

Times
22-02-2007, 16:21
Witam w muzycznym kanale VH1 późnym wieczorem leci pogram "Chillout". W ciągu dnia lecą reklamówki owej audycji. W reklamie leci bardzo fajna piosenka i właśnie niewiem jak się nazywa jej tytuł. Mam nadzieję że ktoś wie o co mi chodzi i pomoże.

Dubo
22-02-2007, 16:53
a trzeciej sobie KURWA poszukaj bo jestes taki leniwy i głupi że aż chuj

kultura nie boli :) nie znize sie do twego poziomu ( o ile mozna sie tak znizyc :) ) szkoda mi takich zalosnych ludzi jak ty.

Calen Futh
22-02-2007, 20:39
http://www.maxior.pl/?p=index&id=48465&17

potrzeba mi piosenki z tego filmu :)

Fort Minor - "Remember the Name"
Fort Minor -Believe Me

Nikt9
23-02-2007, 09:06
Szukam nazwy muzykii z początku reklamy "HBO comedy". Najpierw jest ta muzyka o którą mi chodzi , a później przechodzi w jakąśtam weselszą...
Proszę o szybką odpowiedź...

Beawulf_Okrutny
24-02-2007, 01:30
Ja potrzebuje tytułu muzyki która leci w reklami nakładki wibracyjnej, no wiecie Durex easy on czy jak to tam sie zwie:] Będe wdzięczny...

Spectro
24-02-2007, 23:11
kultura nie boli :) nie znize sie do twego poziomu ( o ile mozna sie tak znizyc :) ) szkoda mi takich zalosnych ludzi jak ty.

heh troche wulgaryzmów jest niczym w porównaniu z totalnym bezmózgowiem, które posiadasz ;] wystarczy troche pomyśleć i przejrzeć komentarze na maxiorze w podanym przez ciebie linku. ale jesteś na to za głupi. a poza tym można przecież przesłuchać kawałek tekstu i wpisać go w google i masz tytuł piosenki w 0,3 sekundy. ;] ale do tego niestety trzeba uzyc mózgu :(

Redknapp
25-02-2007, 13:47
Potrzebny mi tytuł i wykonawca piosenki z reklamy Knorr Gorący Kubek. Wpada w ucho. :P

Z góry dzięki. :*

Calen Futh
25-02-2007, 14:54
@up: The Limp Twins - "Sunday Driver" ?

Dirty Sanchez
26-02-2007, 00:17
szukam piosenki do tego co leci w tym filmiku :D
http://youtube.com/watch?v=UKJpWfSHEs4

Zillek Edonek
26-02-2007, 14:53
@Up
Requiem For A Dream Soundtrack - Lux Aeterna

PiXik
26-02-2007, 18:51
co za utwór leci w reklamie nescafee?

Xetasi
27-02-2007, 22:04
http://www.youtube.com/watch?v=0z9VyqKeIck <--(taa virus na youtube) Jeśli ktoś wie co to za muzyka na początku i przy drugiej postaci to bardzo bym prosił o podanie

H.Lyoud@
Metalica-die my darling

Necromantor
28-02-2007, 18:53
szukam piosenki z tego filmu http://www.youtube.com/watch?v=mCepqvZDiQw

Kamil1000
01-03-2007, 22:17
szukam tytułu tej (http://patrz.pl/?150890), tej (http://patrz.pl/?150884) i tej piosenki (http://patrz.pl/?150888)

H.Lyoud
02-03-2007, 21:17
http://youtube.com/watch?v=b9J8faDvu-g

2 nuta z góry dziekuję :)

H.L

bollo
04-03-2007, 01:23
Mam pytanie odnośnie muzyki która leci na reklamówce nocnego gracza(TVN Turbo 22:30 bodajże)

Zillek Edonek
04-03-2007, 09:22
@PiXik, o to chodziło?
Nescafe : Laurie Anderson - "Nescafe Open Up"
opis: Reklama kawy.

Nescafe : Edyta Bartosiewicz - "Podwodne Miasta"
opis: Polska piosenka i reklama Nescafe.

Nescafe Gold : Thievery Corporation - "A Guide For 1 And 1"
opis: Reklama kawy, na przyjęciu kobieta wychodzi na taras, za nią idzie mężczyzna.

Colo_2006
04-03-2007, 09:33
Szukam bajki która leciała na RTL 7 (teraz Tvn 7) zaraz po Dragon Ballu :P byl w niej koles co zostal zamieniony w golema i dziopka z chlopakiem . Byl tez jakis ziomus co byl slepy od dziecka ale posiadal nieziemskie umiejetnosci i to on zmienil tego chlopak w golema :P
z góry dziekuje :)

Thero
04-03-2007, 10:02
co za utwór leci w reklamie nescafee?

Mogę się mylić, ale kojarzę jakąś reklamę kawy/czegośtam niedawno lecącej w TV. Tam był wstęp pod "Normalnie o tej porze" - Kaliber 44.

Zillek Edonek
04-03-2007, 12:56
@Colo 2006
Slayers
Przy okazji: Zapamiętaj , to nie jest bajka , tylko Anime!

PiXik
04-03-2007, 13:03
Mogę się mylić, ale kojarzę jakąś reklamę kawy/czegośtam niedawno lecącej w TV. Tam był wstęp pod "Normalnie o tej porze" - Kaliber 44.
rzeczywiscie sample i bity z tego utworu;)thx

Colo_2006
04-03-2007, 19:42
@Colo 2006
Slayers
Dziekuje za pomoc , jest to to :P teraz sobie posciagac trzeba :)

Lafa
06-03-2007, 21:32
Piosenka gorillaz gdzien na teledysku oni so chyba na cmentarzu i w pewnym momencie wylazo z grobo umarlaki.

Oraz Korn piosenka w ktorej tanczy "umbataka na na naeta" ;d

Zillek Edonek
06-03-2007, 22:31
@Up
KoRn - Freak On A Leash
A co do Gorillaz , to troszke poszperam , jak znajde to zedytuje.

DRoN
11-03-2007, 23:41
Utwór, który leci w tle, gdy na HYPER'ze jest reklama głosowania (moment z "Gears of War"). Muzyka kojarzy mi się ze starym radiem albo Fallout'em.
Mam nadzieję, że ktoś wie o co chodzi.

edit:

Gary Jules - Mad World

Już znalazłem, post do kasacji.

Bastash
11-03-2007, 23:54
Reklama Warki. "Uznanie na pomorzu." Od 2 dni mam tę piosenkę na końcu języka. Niech ktoś pociągnie.

Calen Futh
12-03-2007, 10:20
@up: Brainstorm - Thunder without rain

;*

Thomisson
12-03-2007, 15:09
Piosenka gorillaz gdzien na teledysku oni so chyba na cmentarzu i w pewnym momencie wylazo z grobo umarlaki.

Gorillaz - Clint Eastwood ?

Kamil1000
12-03-2007, 16:04
szukam tytułu tej (http://patrz.pl/?150890), tej (http://patrz.pl/?150884) i tej piosenki (http://patrz.pl/?150888)
czy ktoś mi w końcu pomoże???

H.Lyoud
12-03-2007, 16:16
czy ktoś mi w końcu pomoże???

1. Prodigy - Voodoo People (Pendulum remix)

Dirty Sanchez
14-03-2007, 23:33
http://youtube.com/watch?v=Yc0bl6_kHuQ
nie wiem czy wogole jest jakiś wykonawca ale zapytać można :D

Dratris
15-03-2007, 09:25
Szukam dwa tytuły z TEJ (http://www.youtube.com/watch?v=igTSBf4zB_I) piosenki.

Jak by ktoś myślał że to key logger to tu jest link :

http://www.youtube.com/watch?v=igTSBf4zB_I

Szukam dwóch pierwszych piosenek.

Szukam też muzyki z tego filmu :

http://www.youtube.com/watch?v=yp7DpYZN1IQ

Z góry serdecznie dziękuję.

Duch Niespokojny
18-03-2007, 00:11
Na pewno część z was oglądała filmik z Annihilatora (z niespodzianką :)) na Antice z niejakim Ti w roli głównej. Interesuje mnie tytuł i nazwa/nazwisko wykonawcy utworu, który leci na samym początku. Z góry dziękuję za pomoc.
PS. Tutaj (http://youtube.com/watch?v=TvxuaYY5__k) jest ten filmik na Youtube.

Calen Futh
18-03-2007, 10:06
@up: Nightwish- Instrumental ;*

@2up: Weź sie rozbiegnij i o trzepak jebnij

PauluSka
18-03-2007, 23:00
Od dawna szukam tytułu pewnego filmu. Więc może tu ktoś będzie znał tytuł :) Za wiele szczegółów nie pamiętam bo leciał w tv dość dawno. Pamiętam tylko, że jedną z głównych ról grał Usher. Akcja rozgrywała się w jakieś szkole i coś tam było, że uczniowie protestowali przeciwko czemuś czy coś i zabarykadowali się w szkole. I tyle xDD Plx help :P

Arnisan
21-03-2007, 16:56
Prosze o podanie mi tytuly piosenki z reklamy PEPSI, tam gdzie idzie gosc ukazany w 4 roznych kwadratach i w pierwszej czesci robi freestyle, w drugiej gra na gitarce, w trzeciej spotyka dziewczyne, a w czwartej walnal sie w slup. z gory dziekuje ;)

Batiar
21-03-2007, 16:59
Szukam tytulu piosenki chyba peji ale nie jestem pewny, w ktorej pojwia sie tekst: Mamy tradycje j****ć policję.

Max121
21-03-2007, 17:02
Prosze o podanie mi tytuly piosenki z reklamy PEPSI, tam gdzie idzie gosc ukazany w 4 roznych kwadratach i w pierwszej czesci robi freestyle, w drugiej gra na gitarce, w trzeciej spotyka dziewczyne, a w czwartej walna sie w slup.

Także baaaardzo o to proszę

Nyksus
21-03-2007, 17:30
http://youtube.com/watch?v=7VsKXuORR3U&mode=related&search=

Jaki tytuł muzyczki w tym filmie? (tej pierwszej)

Thomisson
21-03-2007, 17:36
Masz w commentach tytuł piosenki, więc po co się pytasz?? Jest tylko tytuł, więc ja dodam, że to The Offspring.

Nyksus
21-03-2007, 17:39
http://youtube.com/watch?v=7VsKXuORR3U&mode=related&search=

Jaki tytuł muzyczki w tym filmie? (tej pierwszej)

Calen Futh
21-03-2007, 18:28
@up: Jakbyś jednak nei poradził sobie ze znalezieniem tytułu w commentach, to masz na tacy :

The Offspring - The Kids Aren't Alright

(tej pierwszej)

To tu jest kilka piosenek o_O ?

@down: To zajebiście musisz być zaganiany, że Ci nie starczyło czasu na ogladaniecie ponad minutowego filmiku xD

Nyksus
21-03-2007, 21:31
@up
Nie słuchałem do końca, bo nie miałem czasu...dlatego

PauluSka
22-03-2007, 16:10
Szukam tytulu piosenki chyba peji ale nie jestem pewny, w ktorej pojwia sie tekst: Mamy tradycje j****ć policję.

Tą piosenke śpiewa 52 dębiec. Tytuł to "Policyjne".

Fargoth
22-03-2007, 23:00
OSTR freestyle (http://rapidshare.com/files/22296764/Paktofonika-o.s.t.r.-freestyle__bonus_-a4o.mp3.html) <-- jest to freestyle z koncertu ostrego. Wie ktoś może z jakiego kawałka pochodzi bit który leci w ok. 3:35 minucie?

Calen Futh
24-03-2007, 20:04
Heyah. Dotychczas w tym temacie pomogłem kilku osobom. Teraz ja potrzebuję pomocy ;)

Szukam piosenki z reklamy samochodu (Chyba Peugeot'a). Pustynia, biegnie maratończyk, koleś mu polewa wodę, ten zamoczył tylko palec i leci dalej. (I wtedy słyszymy kawałek o który mi chodzi).

Mam nadzieję, że to jakaś normalna piosenka a nie kilkunastosekundowy shit zrobiony na potrzeby reklamy.

Dratris
24-03-2007, 20:23
Szukam dwa tytuły z TEJ (http://www.youtube.com/watch?v=igTSBf4zB_I) piosenki.

Jak by ktoś myślał że to key logger to tu jest link :

http://www.youtube.com/watch?v=igTSBf4zB_I

Szukam dwóch pierwszych piosenek.

Szukam też muzyki z tego filmu :

http://www.youtube.com/watch?v=yp7DpYZN1IQ

Z góry serdecznie dziękuję.

Pomoże mi ktoś ?

grzelu8
24-03-2007, 20:45
Szukam tytulów wszystkich utworów znajdujących się w pierwszej serii Prison Break

Calen Futh
24-03-2007, 21:31
@up:

www.google.pl Czy wpisanie czegoś w stylu "Prison Break Soundtrack" przerasta Twoje możliwości ?