zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pk time - zmieniono czy mi sie coś skopało ?

MS_nake
26-09-2006, 14:01
a więc tak , mam takiego fajnego paldka na nebuli (11 lvl ) i dzisiaj przechadzałem sie po ab z kuszą i boltami a tu nagle wyskakuje ten napis z sejwem serwa , no to ja ucieszony zacząłem naparzać jednego noobka i wielce zdziwiony ze sie nie wylogował najnormalniej go utłukłem ale nie długo sie tym cieszyłem bo wpadł 30+ i jakiś 50 bodajże i teraz to ja byłem celem , normalnie bym sie wylogował ale niemogłem !! daje logout następnie yes a tu nic !! powtorzylem to 4 razy (bo na tyle tylko hp miałem) ale nic i padłem 8o nie ubolewam nad tym dedem ale nie chce innym razem popełnić tego błędu i paść na sejwie , Czy nie da się już se skullem wylogować na pk time ?? czy to mi sie coś skopało ?? jeśli już był taki temat to przepraszam

rafalxx
26-09-2006, 14:11
po update niemozna sie wylogowac ze skullem na savie

Oskar111
26-09-2006, 14:14
hehe smieszne ;D a jak sie wytrzyma do save ? ;P

Cashtan
27-09-2006, 18:37
Mialem to samo:
1 dzien po update
"Wypie**alac z serva, macie 5 min." (in english)
To wszyscy hurra, skulle i jazda
Juz mialem sam wlaczac dobrze ze nie wlaczylem.
Kolega mnie bije, ja mowie "nie lej", on "why?" i mu mowie "nie da sie lognac" to uciekl na bagna :P

Rybzor
27-09-2006, 20:49
Była o tym mowa przed wprowadzeniem update'u. Dobre rozwiązanie ;)

Tahrus
28-09-2006, 22:00
"Wypie**alac z serva, macie 5 min." (in english)

Spadłem z krzesła jak to zobaczyłem:D .
A co do tego pekowania. Jest to dobre rozwiązanie. Teraz nie będą tak lać h-lvle przy seavach.

DRoN
28-09-2006, 22:04
Do wszystkich co mówią, że to dobre rozwiązanie.

Kiedyś, walił Cie przed savem i 8lvl i 200lvl. Mogłeś ich ponawalać i dać loga.
Teraz jest tak, że nigdy nie expie przed savem, bo raz wpadł jakiś koleś 60+ i mnie bił, bo wiedział że nie dam loga. Jest dużo gorzej.