Pokaż pełną wersje : pk time - zmieniono czy mi sie coś skopało ?
a więc tak , mam takiego fajnego paldka na nebuli (11 lvl ) i dzisiaj przechadzałem sie po ab z kuszą i boltami a tu nagle wyskakuje ten napis z sejwem serwa , no to ja ucieszony zacząłem naparzać jednego noobka i wielce zdziwiony ze sie nie wylogował najnormalniej go utłukłem ale nie długo sie tym cieszyłem bo wpadł 30+ i jakiś 50 bodajże i teraz to ja byłem celem , normalnie bym sie wylogował ale niemogłem !! daje logout następnie yes a tu nic !! powtorzylem to 4 razy (bo na tyle tylko hp miałem) ale nic i padłem 8o nie ubolewam nad tym dedem ale nie chce innym razem popełnić tego błędu i paść na sejwie , Czy nie da się już se skullem wylogować na pk time ?? czy to mi sie coś skopało ?? jeśli już był taki temat to przepraszam
po update niemozna sie wylogowac ze skullem na savie
Oskar111
26-09-2006, 14:14
hehe smieszne ;D a jak sie wytrzyma do save ? ;P
Mialem to samo:
1 dzien po update
"Wypie**alac z serva, macie 5 min." (in english)
To wszyscy hurra, skulle i jazda
Juz mialem sam wlaczac dobrze ze nie wlaczylem.
Kolega mnie bije, ja mowie "nie lej", on "why?" i mu mowie "nie da sie lognac" to uciekl na bagna :P
Była o tym mowa przed wprowadzeniem update'u. Dobre rozwiązanie ;)
"Wypie**alac z serva, macie 5 min." (in english)
Spadłem z krzesła jak to zobaczyłem:D .
A co do tego pekowania. Jest to dobre rozwiązanie. Teraz nie będą tak lać h-lvle przy seavach.
Do wszystkich co mówią, że to dobre rozwiązanie.
Kiedyś, walił Cie przed savem i 8lvl i 200lvl. Mogłeś ich ponawalać i dać loga.
Teraz jest tak, że nigdy nie expie przed savem, bo raz wpadł jakiś koleś 60+ i mnie bił, bo wiedział że nie dam loga. Jest dużo gorzej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.