Pokaż pełną wersje : Postać na server PvP Enf.
Witam,
Temat poruszany juz wiele, wiele razy, mimo to pragnąłbym go odświeżyć, jako że ostatnie UPdate'y zmieniły nieco 'wygląd' gry.
Więc krótko i na temat, jaka profesja Waszym zdaniem najlepiej sprawowała by się na serverze e pvp, bez pacca ?.
Moim skromnym zdaniem jest to palladyn, problemem jest jednak to że na FACCanie ciężko, chyba, na takowym e pvp sobie przyexpić.
Prosiłbym bez tekscików typu 'niedoswiadczuny palancje ic na non pefaupe Ty nupie'.
Zakładam dość optymistycznie ze jakies tam pvp mam a i w mym mniemaniu z doświadczeniem też najgorzej nie jest.
Powtarzam, prosilbym o konkret - jaka profesja Waszym zdaniem najlepiej sprawować sie będzie bez PACC na serverze pvp enforced, możecie też podać jakieś fajne miejsca do expienia ^^.
Z góry thx,
Gallar
adramalech
26-09-2006, 16:05
wydaje mi sie ze teraz najbardziej odpowiedni bedzie sorc bierzesz rozdzke i na***** lasz
wydaje mi sie ze teraz najbardziej odpowiedni bedzie sorc bierzesz rozdzke i na***** lasz
pier*olisz... max udezenie z rozdzki w czlowieka to ~30.
@temat
najlepiej wybrac paladyna, jak zamierzasz dluzej pograc to mozna sie zastanowic na sorcem na wyzszym lvlu ma te czary ofensywne, ale tzra najpierw wbic ten 38 lvl :p.
Zależy, jeśli chcesz dłużej pograć to sorc (summony + beamy/e-wave), jeśli wiesz, że nie będziesz grać tam długo, to najlepszy chyba pal.
Quezacoatl
26-09-2006, 16:25
Przede wszystkim zależy czy ty chcesz zabijać, czy nie chcesz żeby zabili ciebie. Jak pierwsze to sorc/druid ewentualnie paladin, jak drugie to knight ewentualnie paladin, jak oba po trochu to IMO paladin jest najbardziej uniwersalny.
Podstawowe pytanie: kto bez PACC bendzie na powaznie gral na e-pvp? Bez PACC lataja jedynie noobki po Carlinskich bugach i trolach liczac na zarobienie 10k pkt. expa za zabicie czlowieka.
Mnie tam szczeże mówiąc pacc nie potrzebny ;D
Gram na własne możliwości a jak bede chciał to se kupie
Podstawowe pytanie: kto bez PACC bendzie na powaznie gral na e-pvp?
Gallar. znaki
A chcesz tam pkować czy grać i zabijac tylko tych, co na to zasłużyli? Jeśli to pierwsze to sorc, jeśli drugie to palek. Sam nabiłem 23~ lvl palkiem na luzie w kilka dni. Do 45 dista na rotach, a później poh z arrowami - zbierasz śmieci i ci się zwróci.
@Ripper: ano zrobiłem palla.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, 8lvl, mlvl sie treni ^^
Tylko ze jak narazie, to biedny jestem. Mam ledwo 6k... coś wątpie zebym na tym wbił specjalnie duzo dista.
Aale wypowiadajcie sie dalej, a i ja zarzuce potem swymi spostrzezeniami, jak juz jako tako grac zaczne.
Jezeli grasz na dolerze to zagadaj do mnie, chetnie ci pomoge ^^
6k? Sporo... Niewiele Cię będzie kosztowało wbicie 45-50 dista, a później samo już jakiś zleci.
Btw, jaki name na Isarze?
Jezeli grasz na dolerze to zagadaj do mnie, chetnie ci pomoge ^^
Jednak Inferna, bo staram sie przekonac pare osób zeby mi expa dały ; D
@Ripper: 6k to nie sporo ; S. A co do nejma, to masz na PW
#edit: To jeszcze dist tylko.
11:59 You advanced from Level 8 to Level 15.
12:03 You advanced from Level 15 to Level 18.
12:05 You advanced from Level 18 to Level 19.
12:09 You advanced from Level 19 to Level 21.
12:16 You advanced from Level 21 to Level 22.
12:20 You advanced from Level 22 to Level 26.
12:26 You advanced from Level 26 to Level 29.
12:31 You advanced from Level 29 to Level 30.
i 2% do 31;@
Michnik of Celesta
30-09-2006, 18:59
na niższym lvlu- Paladyn - trenujesz na monku do wysokiego dista i idziesz zabijać knightów z wyższymi lvlami ( np. 9 pal może iść ubić 15 knighta :P)
na wyższym - sorc - najlepiej z paccem i z wykupioną promocją
Cenarius
30-09-2006, 20:02
na niższym lvlu- Paladyn - trenujesz na monku do wysokiego dista i idziesz zabijać knightów z wyższymi lvlami ( np. 9 pal może iść ubić 15 knighta :P)
na wyższym - sorc - najlepiej z paccem i z wykupioną promocją
tja olśniewająca hipoteza tylko że 15 knight może "dogonic" lub "uciec" pred 9 palem bo jest szybszy [no i jak umie grać :P]
Harry Xin
30-09-2006, 20:17
11:59 You advanced from Level 8 to Level 15.
12:03 You advanced from Level 15 to Level 18.
12:05 You advanced from Level 18 to Level 19.
12:09 You advanced from Level 19 to Level 21.
12:16 You advanced from Level 21 to Level 22.
12:20 You advanced from Level 22 to Level 26.
12:26 You advanced from Level 26 to Level 29.
12:31 You advanced from Level 29 to Level 30.
i 2% do 31;@
W tym momencie to sprawa wyboru profesji jest już przesądzona jak widzę. W takim razie polecam Ci trening na cycach na Mount Sternum koło Thais. Oczywiście poza spearami i shieldem weź arrowsy i łuk no i UHy ale ludzie tam są dosyć spokojni bo łatwo o trappa a nie wiadomo z kim mają do czynienia. ;)
Zadałem podobne pytanie w innym temacie ale nikt nie odpowiada.
Jakimi profesjami gracie??? Gdybyście mieli możliwośc zmiany profesji jakom byście wybrali ???
Avallach
12-08-2007, 10:03
na pvpe dla mnie only sorek i tak wiekszosc czasu bedziesz robil mlvl, jak PKrzy będą sie obijać na fobuli ;P
Exp do 30-33 lvla Fibula!!! (może brzmi głupio, ale jak nikogo nie ma, to tam jest zajefajny exp)
33+ guardy, tylko musisz uwazac zeby cie nie trapneli, zlatw se kluczyk do przejscia miedzy kopalniami i wymiatasz.
rady:
1. 3 bp manasow to minimum.
2. NIE CHODZ po otwartej przestrzeni, musisz miec gdzie wejsc, bo 2 fe i lezysz.
3. Nie daj sie na mowic na zaden handel dalej niz 1 sqm od depo!!
Piotrek Marycha
12-08-2007, 11:19
Przede wszystkim zależy czy ty chcesz zabijać, czy nie chcesz żeby zabili ciebie. Jak pierwsze to sorc/druid ewentualnie paladin, jak drugie to knight ewentualnie paladin, jak oba po trochu to IMO paladin jest najbardziej uniwersalny.
pkowanie paladynem po update? co najwyzej 15 lvl sorki pod dp...
wooow nie no gz, zabic 15 knighta?? ja bym tak nie umial...
Avallach
12-08-2007, 14:27
myslisz ze jak kupiles 60 lvl na xerenie to jestes wielki peker. Nigdy pewno na pvp e nie grales.
9 palek 15 kina moze nie uwalich, chyba ze ze spearow i na Fibuli ;P
jak masz tarcze to kin sie mocno nie wbije a ty zarobisz troche expa, ale jak chcecie grac dla pekowanie to nie grajcie palkiem/kinem nie oplaca sie.
Piotrek Marycha
12-08-2007, 19:40
myslisz ze jak kupiles 60 lvl na xerenie to jestes wielki peker.
chciales błysnąć? kiepsko ci wyszlo...
Nigdy pewno na pvp e nie grales.
no nie gralem, a czym sie rozni Enfo od zwyklego pvp w systemie walki oprocz exhausta na niektore runy?
redfaction
13-08-2007, 10:18
Nie wiem po co ciągnąć ten temat, szczególnie że założyciel tematu na PvE dawno grać przestał {gallar here;))))}, a teraz jak powszechnie wiadomo, najlepiej zrobić palla.
Mniejszy czas trenowania, znów w miarę dobry do pk etc etc;)
Pan Nosorożec
13-08-2007, 12:58
no nie gralem, a czym sie rozni Enfo od zwyklego pvp w systemie walki oprocz exhausta na niektore runy?
Exp za graczy, brak aoli, brak blessów, brak czaszek?
"myslisz ze jak kupiles 60 lvl na xerenie to jestes wielki peker."?
Piotrek Marycha
13-08-2007, 14:33
Exp za graczy, brak aoli, brak blessów, brak czaszek?
"myslisz ze jak kupiles 60 lvl na xerenie to jestes wielki peker."?
o qrde, zapomnialem ze przeciez blessy i aol wplywaja na sile postaci i sposob walki! :O ///
PS: tak, to jest ironia - czytanie ze zrozumieniem please...
Pan Nosorożec
13-08-2007, 14:55
Elementem walki jest umieranie, myślałem, że ktoś to kupił postać na allegro powinien doskonale o tym wiedzieć.
P.S. to nie jest ironia.
piotrek26111
13-08-2007, 14:57
chciales błysnąć? kiepsko ci wyszlo...
Ten wlasnie exhausted zmniejszony powoduje ze bardziej oplaca sie wziac sorca/druta niz pala/knighta. Rozumiesz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.