Pokaż pełną wersje : Znajdz Błąd
Znajdz błąd :) i skometuj xD
http://img169.imageshack.us/img169/3318/znajdzbladdq1.png (http://imageshack.us)
To nie fake ... !!
Muahahaha, ze strachu przed bear'em wskoczyles na drzewo :D
Stoisz na parcelu? Naprawde nie wiem :D
Trichondrius
26-09-2006, 16:35
Hmm... zobaczyłeś na drzewie banany i skoczyłeś na drzewo aby je prostowac ,czyż nie :D?? Może pozmieniałeś coś w sprintach(?) albo lag :? ??
On nie stoi na żadnym parcelu poprostu taki błąd też tak miałem :D
Hm zgadnijmy... tibia.spr? :<
Marcin24
26-09-2006, 17:50
Ja miałem kiedyś taki błąd że klony slima nie znikneły tylko sobie chodziły i nie atakowały:p
Jak przechodzisz pod np. takim drzewkiem przez ułamek sekundy nie jesteś pod drzewkiem tylko na drzewku.Wystarczy w odpowiednim momencie zrobić screena i mamy szpanerską fotke ;)
Hmm... zobaczyłeś na drzewie banany i skoczyłeś na drzewo aby je prostowac ,czyż nie ??
Hhaahhahahah, spadlem z krzesla xD
Stoisz na parcelu? Naprawde nie wiem
Parcela bylo by widac
Może pozmieniałeś coś w sprintach(?)
Nie znam sie na tym.
Jak przechodzisz pod np. takim drzewkiem przez ułamek sekundy nie jesteś pod drzewkiem tylko na drzewku.Wystarczy w odpowiednim momencie zrobić screena i mamy szpanerską fotke
+
albo lag :? ??
Nieeee tam nie bylo laga, stalem na tym drzewku dobre 10 sek i jeszcze gadalem z jakim noobkiem. Jesli sie nie myle to zostalo jeszcze gdzies cale foto, bo to tylko wycinek xD
jest tagi bug np zuccie deada jakiegos monstera i tez tak bedzie
Dziura?Stoisz na zakopanej dziurze?
Za kilka stron wyjdzie wniosek ze koles stoi na deadnietym rabbicie ktory ma w sobie mpa :)
slawekmag
26-09-2006, 20:16
On już napisał odpowiedź -.-. Przez ułamek sekundy jest coś takiego widać.
Trichondrius
26-09-2006, 21:21
Ja się trzymam mojej teori:confused:
jest tagi bug np zuccie deada jakiegos monstera i tez tak bedzie
Tu chyba jest zawarta jakaś informacja. Jeszcze jej nie rozszyfrowałemB) . Chyba coś o staniu na ciele martwego potwora?
hmh. Wiem ze jak polozysz np. tyłek beara na tej części, to można wchodzić, ale tam niema tyłka na drzewie...Hmmmmm
teletoobis
29-09-2006, 15:47
proponuje zamknąć temat bo niedlugo dojdzie do 10 stron postow ludzi ktorzy nie czytaja tematu tylko pisza swoje (bez)myslne zdanie mimo ze odpowiedz prawidlowa juz dawno jest podana -.-'
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.